masooodj67
16-06-2010, 20:30
با سلام خدمت تمام عزیزان من در چند وقت پیش همینجا پیام دادم و مشکلم رو گفتم همون که از فایل وب کانفیگ ارور می گرفت . اما شاخشو شکستم.احتمالا عزیزانی که بعضی از پروژه های آماده رو میگیرن مثل من تا هم مشکلشون حل بشه هم چیزی یاد بگیرن . به این ارور دستو پا گیر خوردن
child.... not allowed.
یعنی به زبان عامیانه اشتباه بچگانه.
بر آن شدم موفقیتم رو به همه بگم تا اگر احیانا کسی به این مشکل بر خورد کارش عقب نیفته(البته از شما حرفه ایها بعید هست)
روش درست کردن:خیلی ساده تر از اون چیزی بود که من فکرشو می کردم.تنها کافیست تمام نسخ فریم ورک از سه و نیم به پایین را پاک کرده تا پروژه تان عملی شود.و البته نسخه سه و نیم باید نصب شود
حالشو ببرن کسانی که به مانندم بچه اند توی این کار. ولی بزرگ شدن سخت نیست.چون خدا بزرگی را برای انسان آفرید
child.... not allowed.
یعنی به زبان عامیانه اشتباه بچگانه.
بر آن شدم موفقیتم رو به همه بگم تا اگر احیانا کسی به این مشکل بر خورد کارش عقب نیفته(البته از شما حرفه ایها بعید هست)
روش درست کردن:خیلی ساده تر از اون چیزی بود که من فکرشو می کردم.تنها کافیست تمام نسخ فریم ورک از سه و نیم به پایین را پاک کرده تا پروژه تان عملی شود.و البته نسخه سه و نیم باید نصب شود
حالشو ببرن کسانی که به مانندم بچه اند توی این کار. ولی بزرگ شدن سخت نیست.چون خدا بزرگی را برای انسان آفرید