PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستمی با تمامی ویروس ها و تروجان ها ؟؟؟!!!!

dezir
16-06-2010, 17:18
سلام

سیستم من 3 ساله که به ینترنت وصل هست و هیچ انتی ویروس و یا انتی تروجان هم نداشتم
الان یه هارد 320 گیگ دارم که حدود 250 تاش پر هست

تو هر درایوی که بری یه ویروس فعال میشه
یه ویروس ها و تروجان هایی داره که اصلا معلوم نیست چیکار میکنن فقط میدونم که خراب کاری میکنن :31:

مثلا خیلی وقتها ویندوز نمیاد بالا ، اگه بخوام با سیف مد بیارم بالا ریست میکنه

بعضی وقتها ویندوز همش اررور میده و گاهی وقتها هم ریست میشه

من اوست رو نصب کردم ولی هر ویروسی که میگیره با فایلش یا پوشش پاک میکنه در صورتی که من به اون فایل ها نیاز دارم

حالا به نظر شما چه انتی ویروسی نصب کنم که فقط ویروس رو پاک کنه و قدرت خوبی هم داشته باشه

یادم رفت بگم
اگه ویروس رو پیدا کرد اگه کنار عکس ها باشه یا اهنگ یا فیلم اونا رو هم پاک میکنه

ممنون:40:

f-secure
16-06-2010, 17:27
رو هارد آلوده ویروس کش نصب نمیشه اگرم ویروس کشی نصب شه درست نمیتونه شناسایی و پاکسازی کنه
باید هاردت را بصورت Slave ببندی روی سیستمی که ویروس کش کاسپرسکی آپدیت شده داره و تنظیمات اسکن را بذاری رو High و Deep Scan و Do not prompt و خوب بذاری هاردت را اسکن کنه

dezir
16-06-2010, 18:58
عزیزم من ویندوز عوض میکنم بعد بدون اینکه درایوی باز کنم یا برنامه ای نصب کنم آنتی ویروس میزنم حتی کارت صدا رو هم نصب نمیکنم فقط گرافیک مینصبم

حالا کسپر 2010 میتونه مشکل منو حل کنه؟

f-secure
16-06-2010, 21:53
عزیزم من ویندوز عوض میکنم بعد بدون اینکه درایوی باز کنم یا برنامه ای نصب کنم آنتی ویروس میزنم حتی کارت صدا رو هم نصب نمیکنم فقط گرافیک مینصبم

حالا کسپر 2010 میتونه مشکل منو حل کنه؟
فایده نداره جانم
قبلاً روی چندین سیستم مشابه کامپیوتر شما امتحان کردم فقط راهش همون که گفتمه
ویروسهای اتوران که داخل درایوهای مختلف پنهان شدند به محض بوت شدن ویندوز جدیدت میرن درایو ویندوزت را هم آلوده میکنند و اینجوری هیچ راه نجاتی از دستشون نداری
کاسپر 2010 یا 2007 اصلاً فرقی نداره مسأله ی مهم آپدیت بودن کاملشونه

it_teach86
16-06-2010, 22:02
به نظر من اول كل سيستم را بك آپ بگير و بعد f disk من و كل پارتيشن ها ار از اول بساز

f-secure
17-06-2010, 08:30
به نظر من اول كل سيستم را بك آپ بگير و بعد f disk من و كل پارتيشن ها ار از اول بساز
راهی که من گفتم خیلی راحت تره و فقط 1 مرحله ایه:
1- ویروس کشی!
حتماً از کاسپر استفاده کن نه هیچ ویروس کش دیگری
اونجوری که شما میگی 3 مرحله باید طی کنه ولی در آخرش بازم اطلاعاتش ویروس کشی نشده مونده:
1-تهیه ی پشتیبان
2-فرمت هارد
3-نصب ویندوز
4-برگرداندن پشتیبان آلوده مانده
5-ویروس کشی!

dezir
17-06-2010, 10:14
آقا دستتون درد نکنه

درضمن اقا من اگه قبلا این کارایی که گفتین انجام دادم (بکاپ ، فرمت ، پارتیشن بندی ، نصب ویندوز ، ریستور)

ولی باز فایده نداشت فقط دو روز وقتم تلف شد

ممنون

f-secure
17-06-2010, 12:52
منم گفتم که چندین بار آزمون و خطا کردم و به این نتیجه رسیدم بهترین و دقیقترین راهش همونه که نوشتم