ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه چند تا سوال در مورد ایجاد سایت و طراحی ان

Facon_Archi
16-06-2010, 15:49
سلام
اول از همه بگم که نمیدونم سوالم به این تاپیک مربوط میشد یا نه ولی فکر کردم نزدیک ترین جا همین جا باشه...
میخواستم ببینم واسه راه انداختن یه سایت چیا لازمه؟یعنی وقتی سایت رو با html یا هر چی برنامه نویسی میکنی چه جوری روی هاست باید برد و از کجا میشه تهیه کرد هاست؟و با چه برنامه ی دیگه ای میشه این کارو کرد؟برنامه ای به اسم دریمیور داریم ایا؟

Ultimator
16-06-2010, 22:04
سلام

سوالاتون خیلی واضحه ! باید فقط یکم براشون میگشتین سایت رو باید به Html نوشت ، روی هاست آپلود کرد ( با فایل منیجر هاستتون یا FTP ) و برنامه Dreamweaver هم بله داریم برای طراحی استفاده میشه !!

mefmef
16-06-2010, 23:06
سوالاتون خیلی واضحه ! باید فقط یکم براشون میگشتین سایت رو باید به Html نوشت ، روی هاست آپلود کرد ( با فایل منیجر هاستتون یا FTP ) و برنامه Dreamweaver هم بله داریم برای طراحی استفاده میشه !!

ممنون از راهنمایتون چون سوال بالا سوال منم هست ممکنه لطف کنید و یه کم واضح تر توضیح بدید
مثلا سایت رو حتما با html باید نوشت یا ممکنه از نرم افزارهای مدیریت سایت مثل جوملا هم استفاده کرد در ضمن php چکاری انجام می ده ؟

tasnim68
17-06-2010, 15:48
عارضم به خدمت شریف دوستان که دو مدل طراحی سایت داریم. یکی استاتیک و یکی داینامیک.
استاتیک همونطور که از اسمش پیداست استات و ساکن هست. یعنی همون چیزی که شما قرار دادی تو سایت تا آخر همون می مونه و بازدید کننده نمی تونه هیچ تغییری تو سایت بوجود بیاره. زبون غالب تو استاتیک html هستش.
ولی تو داینامیک همه چی قابل دستکاریه. یعنی کاربرای شما هم می تونن به دیتابیس اطلاعات اضافه کنن. این مدل سایت ها هم معمولا از زبون php استفاده می کنند.

یه مثال ساده می زنم تا فرق این دو تا رو متوجه بشید. مثلا خود بلاگفا داینامیکه و من کاربر می تونم با ورود به حساب خودم یه سری اطلاعات وارد دیبابیسش کنم (همون پست ها) ولی وبلاگ های ما استاتیکن. چون نه بازدید کننده می تونه توش تغییر ایجاد کنه و نه دیتابیس مستقل داره.

الان همین سایت هم داینامیک هست چون من و شما می تونیم این نوشته ها رو که دارید می خونید رو وارد دیتابیس این سایت کنیم.

html خیلی خیلی ساده است. من خودم بدون کلاس رفتن و فقط با ور رفتن قالب وبلاگ الآن یکی از زبردست ترین قالب سازا شدم!:31: پس پیشنهاد می دم اگه می خواهید html یاد بگیرید اول یه وبلاگ (ترجیحا بلاگفایی) بزنید بعد بیوفتید به جون قالبش. ببینید یا تغییر دادن فلان پارامتر چه اتفاقی میوفته. و همین باعث می شه بعدا همه ی اون همه کد رو که اول هیچی ازش سر درنمی آوردید رو مثل روزنامه بخونید و حتی با دیدن کد شکل قالب رو تو ذهنتون مسجم کنید!
من خودم تو 3 سال html رو فول شدم (بدون کلاس) که اگه شما دور و برتون کلاس اگه بود حتما برید تا زودتر یاد بگیرید اگه هم نبود خودتون تمرین کنید. اینجا من و سایر دوستان هستیم هر سوال و مشکلی داشتید رو اگه در دامنه معلومات بود جواب بدیم!

فقط در مورد آپلود کردن سایت هم بگم شما از هر جایی هاست بگیری چه رایگان و چه پولی یه پنل می ده بهتون. شما بعد از اینکه قالب سایتتون رو طراحی کردید (معمول ترین و ساده ترین راه اینه که) کد ها رو کپی کنید تو notepad بعد (اگه html بود) با اسم index.htm ذخیرش کنید بعد وارد پنل هاستتون بشید و اونو اونجا آپلود کنید. حالا اگه وارد دامنه تون بشید می بینید اون قالبی که طراحی کردید نمایش داده می شه.

و پیشنهاد من اینه که بجای دریم ویور از ویژوال استادیو استفاده کنید. چون به نظر من کار باهاش بهتره. نمی گم راحت تر چون یه کم سختی داره ولی قشنگیش اینجاست که هر چی درست می کنی رو می تونی به شکل سورس ببینی که همین باعث می شه html رو خوب یاد بگیری. یعنی به قول معروف به جا ماهی بهت ماهی بهت ماهی گیری یاد می ده!

موفق و موید باشید.