مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد خروجی های صدای مادر بورد
toorajjj
16-06-2010, 13:01
با سلام مادربورد من از سیستم صوتی 7 کاناله و یا 5 کاناله پشتیبانی میکنه حالا من میخوام ببینم که چگونه باید از این قابلیت استفاده کنم پشتش چند تا خروجی صدا داره و منوی که موقع وصل کردن یک فیش بهش وصل میشه و میگه که نوع سیستم صوتی را مشخص کن من یک ضبط استریو دارم که دو تا فیش ورودی صدا داره یعنی استریو . ولی حالا من میخوام ببینم که سیستم 5 کاناله را چه جوری باید پیاده کنم آیا باید به فیشهای خروجی دیگه منابع تقویت کننده دیگه ( آمپلیفایر یا هر سیستم صوتی دیگه ) وصل کنم تا در نهایت 5 تا بلندگو داشته باشم که سیستم 5 کاناله باشه ؟ لطفا اونایی که تجربه دارند راهنمایی کنند با تشکر
amd>intel
16-06-2010, 13:17
این رو بخون فکر کنم کامل باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
toorajjj
16-06-2010, 17:54
با تشکر از شما خوب بود ولی من سیستم 5.1 کاناله ندارم و فقط یک دونه سیستم استریو دارم و میخواهم با خرید یک سیستم سه کاناله اسپیکر و یا آمپلی فایرهای جداگانه در نهایت بتونم با وصل کردن همه اونها به خروجیهای مادربورد خودم یک سیستم 6 کاناله درست کنم . !!!! حالا چقدر این عملی باید اونایی که اینکار را تجربه کردند بگن
toorajjj
17-06-2010, 09:14
سلام آقا جواب سوالمو تو سایت زیر کامل پیدا کردم اگه دوستان دیگه هم خواستن استریو خودشون را تبدیل به سستم 5.1 کاناله بکنند حتما بخونند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.