مشاهده نسخه کامل
: تاثیر کارت گرافیک برروی برنامه 3dsmax
سلام خدمت همه دوستان
من می خواهم یک سیستم قوی برای کار با 3dsmax2011 جمع کنم
آیا کارت گرافیک تاثیری روی سرعت رندردربرنامه 3dsmax می گذارد یا فقط نقش اصلی را cpu ,ram بازی می کند
چونکه من یک سرچی که در فرومهای دیگر کردم تاثیز gpu کارت گرافیک را بی تاثیر دیدم.
مرسی
Ultra_Black
16-06-2010, 10:16
سلام
شما اگه کارتون حرفه ای هست بهتره از کارتهای Quadro یا ATI Fire Pro تهیه کنید که تاثیر زیادی تو سرعت و دقت رندر داره
ولی کارتهای معمولی برای بازی تاثیر زیادی تو سرعت و دقت رندر نداره و اگه بازی نمی کنید یه کارت حدود 80-100 تومنی هم کارتون رو راه میندازه
نهایت چقدر میتونید هزینه کنید؟
سلام
شما اگه کارتون حرفه ای هست بهتره از کارتهای Quadro یا ATI Fire Pro تهیه کنید که تاثیر زیادی تو سرعت و دقت رندر داره
ولی کارتهای معمولی برای بازی تاثیر زیادی تو سرعت و دقت رندر نداره و اگه بازی نمی کنید یه کارت حدود 80-100 تومنی هم کارتون رو راه میندازه
مرسی ازجوابت
اصلا برای گیم نمی خواهم وفقط برای نرم افزار های گرافیکی وسه بعدی مثل 3ds max می خواهم
آیا نسبت به پولی حدود 400هزارتومان به کارت quadro می دهیم آیا تاثیر چندانی روی سرعت داردیا بهتر است این 400هزارتومان را روی سی پی یو ورم بگذارم و قویتربخرم
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
نهایت چقدر میتونید هزینه کنید؟
مرسی از جوابت
یک میلیون فقط کیس
ess_1362
16-06-2010, 11:55
اصلا برای گیم نمی خواهم وفقط برای نرم افزار های گرافیکی وسه بعدی مثل 3ds max می خواهم
آیا نسبت به پولی حدود 400هزارتومان به کارت quadro می دهیم آیا تاثیر چندانی روی سرعت داردیا بهتر است این 400هزارتومان را روی سی پی یو ورم بگذارم و قویتربخرم
اگر سایر قسمتهای سیستم شما مثل پردازنده و رم محدودیت ایجاد نکنه قطعا خرید کارتی مثل FX580 که همین حدود قیمت داره در کیفیت و سرعت و پرفرمنس کار شما تاثیر محسوس داره
رم و پردازنده و مادربرد را چی انتخاب کردی؟
اگر سایر قسمتهای سیستم شما مثل پردازنده و رم محدودیت ایجاد نکنه قطعا خرید کارتی مثل FX580 که همین حدود قیمت داره در کیفیت و سرعت و پرفرمنس کار شما تاثیر محسوس داره
رم و پردازنده و مادربرد را چی انتخاب کردی؟
مرسی ازجوابت
پس چرا بعضی ازسایتها نقش کارت گرافیک راروی سرعت رندردرنرم افزار 3dsmax بی تاثیر می دانند
درمورد خرید رم وپردازنده نظر من
CPU:Intel Core i7 920=260
M.B:Asus P6T SE=240
RAM:SuperTalent 6Gb 1333 CL8 (3x2Gb)=160
این است به نظر شما چطوره
ess_1362
16-06-2010, 12:49
پس چرا بعضی ازسایتها نقش کارت گرافیک راروی سرعت رندردرنرم افزار 3dsmax بی تاثیر می دانند
بستگی داره چه سایتی باشه؟
شما اگر لینکی از سایت معتبر دارید که همچین حرفی را زده برای من بذارید تا من هم بررسی کنم(البته منظور از سایت معتبر سایتهای خارجی هستند که بیطرف مقایسه می کنند نه سایتهای ایرانی که برای تبلیغ هر مطلب نادرستی را ارایه می کنند)
درمورد خرید رم وپردازنده نظر من
CPU:Intel Core i7 920=260
M.B:Asus P6T SE=240
RAM:SuperTalent 6Gb 1333 CL8 (3x2Gb)=160
این است به نظر شما چطوره
خوب انتخاب خوبی هست
البته اگر صرفا این سیستم قرار هست به مصرف رندر برسه من 6 هسته ای های AMD را در اولویت قرار میدم با این استناد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر قصد دارید سیستم خدتون را بخرید پیشنهاد می کنم که مادربرد را یک مدل بروزتر مثل BIOSTAR TPOWER-X58 بگیرید که امکان اورکلاک پردازنده و کارایی بیشتر هم برای شما محفوظ باشه
[QUOTE=ess_1362;5067777]بستگی داره چه سایتی باشه؟
شما اگر لینکی از سایت معتبر دارید که همچین حرفی را زده برای من بذارید تا من هم بررسی کنم(البته منظور از سایت معتبر سایتهای خارجی هستند که بیطرف مقایسه می کنند نه سایتهای ایرانی که برای تبلیغ هر مطلب نادرستی را ارایه می کنند)
من یک سرچی که درگوگل زدم به این سایت رسیدم
نظرشما چی است
مرسی ازاینکه وقت می گذارید
به نظر من کارتی که اقا احسان معرفی کرد نسبت به بودجتون کارایی مناسبی رو فراهم میکنه.
ess_1362
16-06-2010, 18:15
من یک سرچی که درگوگل زدم به این سایت رسیدم
نظرشما چی است
ببین دوست عزیز
اون لینکی که گذاشتی سایت معتبر نیست بلکه یک فروم هست که هر کسی از راه میرسه یک نظری میگه و میره پس اصلا قابل استناد نیست
من به شما TOMSHARDWARE و ANANDTECH را پیشنهاد میدم که سایت تخصصی مقایسه و بنچ مارک سخت افزار هست
به هر حال من برای شما چند تا بنچ مارک میذارم تا مقایسه کنید ولی برای اطلاعات بیشتر خودتون باید به این سایتها مراجعه کنید :
پس بااین تفاسیر فقط کارتهای quadro fx,ati fire gl دربرنامه های گرافیکی 3dsmax تاثیر گذار هستند ودراین برنامه ها فرقی بین کارت گرافیکی مخصوص بازی مثل هفتادهزارتومانی xfx geforce gt9500 با SAPPHIRE 4890
VAPOR-X OC 1GB GDDR5
200هزارتومانی ندارد
دوستان تایید می کند
Ultra_Black
20-06-2010, 09:06
ودراین برنامه ها فرقی بین کارت گرافیکی مخصوص بازی مثل هفتادهزارتومانی xfx geforce gt9500 با SAPPHIRE 4890
VAPOR-X OC 1GB GDDR5
200هزارتومانی ندارد
چرا بین اینها هم فرق هست ولی نه اونقدر که ارزش خرج اضافه رو داشته باشه (در حد چند ثانیه)
مرسی ازجوابتون
آیا دوستان شماره تلفنی از نمایندگی فروش کارتهای quadro fxیا ati fire pro داریدچون همان طور که می دانید هر جایی ندارد
Ultra_Black
20-06-2010, 10:32
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دریا کامپیوتر نمایندگی کارت گرافیکهای Elsa Quadro FX هست،میتونید زنگ بزنید و ازشون بپرسید
ess_1362
20-06-2010, 12:23
البته آواژنگ هم که نماینده LEADTECH هست از این کارتها توضیع میکنه
سلام دوستان
دربازارکه سری nvidia quadro وati fire gl نبود
ولی leadtech مدل fx 560 به قیمت 138هزارتومان بود آیا به نظر شما خوب است یعنی چند درصد نسبت به کارت گرافیکی مخصوص بازی قویتراست
ess_1362
21-06-2010, 11:32
ولی leadtech مدل fx 560 به قیمت 138هزارتومان بود آیا به نظر شما خوب است یعنی چند درصد نسبت به کارت گرافیکی مخصوص بازی قویتراست
شما اگر مستقیما با نمایندگی آواژنک صحبت کنید حتی FX5600 را هم برای شما جور می کنند
قیمتش که بد نیست ولی اگر 580 بگیرید یا مثلا 1700 را با قیمت 400-550 پیدا کنید واقعا برای کاربرد شما موثر هست!
همین 560 را فکر کنم 8-14% سرعت رندر شما را در مکس بیشتر می کنه
ضمنا شما یک راه دیگه هم دارید :
مثلا اگر قصد خرید مادربرد گرافیک آنبرد را دارید من به شما توصیه می کنم که یک مادربرد معمولی بگیرید و با خرید یک کارتی مثل جیفورس 8600 یا 8800 اون را بصورت نرم افزاری به 1700 یا 4600 تبدیل کنید
البته این راه بالا برای وقتی هست که بخواهید مادربرد گرافیک آنبرد بخرید
تاپیک زیر هم می تونه در این زمینه به شما کمک کنه :
شما اگر مستقیما با نمایندگی آواژنک صحبت کنید حتی FX5600 را هم برای شما جور می کنند
قیمتش که بد نیست ولی اگر 580 بگیرید یا مثلا 1700 را با قیمت 400-550 پیدا کنید واقعا برای کاربرد شما موثر هست!
همین 560 را فکر کنم 8-14% سرعت رندر شما را در مکس بیشتر می کنه
ضمنا شما یک راه دیگه هم دارید :
مثلا اگر قصد خرید مادربرد گرافیک آنبرد را دارید من به شما توصیه می کنم که یک مادربرد معمولی بگیرید و با خرید یک کارتی مثل جیفورس 8600 یا 8800 اون را بصورت نرم افزاری به 1700 یا 4600 تبدیل کنید
البته این راه بالا برای وقتی هست که بخواهید مادربرد گرافیک آنبرد بخرید
تاپیک زیر هم می تونه در این زمینه به شما کمک کنه :
سلام
من دقیقا متوجه حرف شما نشدم
سوال اول:شما گفتید یک مادربرد گرافیک انبرد بگیرم پس چرا دیگه باید کارت گرافیک بگیرم
سوال دوم:منظور ازتبدیل کارت گرافیک 8600 به 1700یا 4600 چیست
سوال سوم:این آدرسی که دادید کلی تاپیک است؟
ess_1362
21-06-2010, 12:45
سوال اول:شما گفتید یک مادربرد گرافیک انبرد بگیرم پس چرا دیگه باید کارت گرافیک بگیرم
خیر من گفتم اگر قصد دارید مادربرد گرافیک آنبرد بگیرید یا مثلا گرافیک ارزون قیمت بخرید چنین کاری را انجام بدین!!
سوال دوم:منظور ازتبدیل کارت گرافیک 8600 به 1700یا 4600 چیست
در اون تاپیک دقیقا توضیح دادم که هسته و کلا تمام مشخصات سخت افزاری کارتی مثل 1700 با 8600 یکی هست و فقط رابط نرم افزاری این دو کارت با هم تفاوت می کنه.همین موضوع کاملا در مورد دو کارت 8800GTS و FX4600 صادق هست.حالا شما قیمت این کارتها را با هم مقایسه کنید تا متوجه موضوع بشید!
سوال سوم:این آدرسی که دادید کلی تاپیک است؟
شما به پستهای صفحه اول مخصوصا اولین پست دقت کنید!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.