مشاهده نسخه کامل
: برق دار بودن کیس
سلام
مشکل من اینه که بعضی موقع ها کیس ام برق دار میشه یعنی پشت کیس جای پورت ها و بعضی موقع ها در ها . مثلا وقتی گوشی رو به usb وصل می کنم بدنه گوشی برق دار میشه :31:
باید چه کاری انجام بدم ؟
ممنون
این مشکل میتونه از پاور های نامرغوب باشه
شما با یه دستمال نم دار روی کیس بکشید و یه سیم رسانا به کیس وصل کرده و از اونجا به لوله ی آب یا دستگیره ی پنجره
وصل کنید تا برق از کیس خارج بشه
شما با یه دستمال نم دار روی کیس بکشید و یه سیم رسانا به کیس وصل کرده و از اونجا به لوله ی آب یا دستگیره ی پنجره
خب این صدمه ای به قطعات داخل کیس نمیزنه ؟
همیشه باید اون سیم وصل باشه ؟ پارچه نم رو کدوم قسمت بکشم و همیشه باید این کار رو انجام بدم ؟
نه سیمو که وصل کنی دیگه این مشکل پیش نمیاد
پاور سیستمت چیه؟مدلش؟
amd>intel
16-06-2010, 15:50
یک سیم ارت همونطور که دوستمون گفتند درست کن و وصل کن .
پاور شما چی هست؟
برای منم این مشکل پیش آمده بود و دلیل آن 1 پیچی بود که زیر مادربورد گیر کرده بود و باعث برق دار شدن کیس شده بود
پاور شما چی هست؟
برای منم این مشکل پیش آمده بود و دلیل آن 1 پیچی بود که زیر مادربورد گیر کرده بود و باعث برق دار شدن کیس شده بود
به نظرم اسمش elegance هست مدلش رو هم فردا همینجا می گم . ..
به نظرم اسمش elegance هست مدلش رو هم فردا همینجا می گم . ..
کیس را بررسی کنید تا اتصال ایجاد نشده باشه
این پاور پاور خوبی نیست احتمالا از همین پاور باشه
این پاور پاور خوبی نیست احتمالا از همین پاور باشه
آره موقع خرید همون پاوری که روی کیس بود رو برداشتم اون موقع فکر می کردم پاور زیاد مهم نیست .
مدلش هم اینه p4 - 550w
مادربورد هم اتصالی نداره , فقط این سیم های برق ول هست توش ...
سیم هاشو جمع کنید اگه درست نشد از همون پاوره به احتمال زیاد که باعث برق دار شدن کیس میشه
amd>intel
17-06-2010, 12:30
پاورتون چي هست ؟
حتی بهترین کیس ها هم بدون وجود ارت بدنشون برقدار میشه.بهتره یه سیستم ارت نما :27: درست کنین.
میتونین بدنه کیس رو با سیم به لوله فلزی آب یا شوفاژ اتصال بدین.
سیم هاشو جمع کنید اگه درست نشد از همون پاوره به احتمال زیاد که باعث برق دار شدن کیس میشه
مگه پاور چیکار می کنه که باعث برقدار شدنش میشه ؟
پاورتون چي هست ؟
elegance
حتی بهترین کیس ها هم بدون وجود ارت بدنشون برقدار میشه.بهتره یه سیستم ارت نما :27: درست کنین.
میتونین بدنه کیس رو با سیم به لوله فلزی آب یا شوفاژ اتصال بدین.
خب مشکل اینه که لوله های شوفاژ رسانا نیستن , با این وجود اگه به خود شوفاژ وصل کنم جواب میده ؟
خب مشکل اینه که لوله های شوفاژ رسانا نیستن , با این وجود اگه به خود شوفاژ وصل کنم جواب میده ؟
از نظر علمی خیر.ولی شما بهتره وصل کنی.چون آب داخل شوفاژ یه مقدار جزئی جریان رو هدایت میکنه.شاید کمک کنه.ولی نباید از آب داخل شوفاژ انتظار زیادی داشته باشی.:27:
Hessam_7800gtx
17-06-2010, 17:43
البته لولهای شوفاژ که فلزی هستند به خوبی جریان رو انتقال میدن من خودم همیشه این همینجوری از دست این برق خلاص میشم :دی
البته لولهای شوفاژ که فلزی هستند به خوبی جریان رو انتقال میدن من خودم همیشه این همینجوری از دست این برق خلاص میشم :دی
این مسئله ممکنه برای خیلی ها مشکلی پیش نیاره ولی اگه از وسایل گرمایشی مدرن که دارای صفحه دیجیتال هستن استفاده میکنین وصل کردن ارت به شوفاژ میتونه باعث سوختن نمایشگر دیجیتال بشه.
ایشون هم گفتن که لوله هاشون رسانا نیست.پس راهی نمیمونه جز لوله گاز:27::27::27:(شوخی کردما.خدای ناکرده شهرتونو میفرستین رو هوا:31:)
یه بررسی انجام دادم هیچ چیز رسانایی اصلا وجود نداره اینجا حتی همون لوله های گاز هم روکش داره :31:
سیم ارث رو چه جوری می تونم پیدا کنم؟
سلام
این مسیله بر میگرده به سیمکشی غیراستاندارد منزل که در ایران مرسومه
بنده برای خلاصی از این امر با یک سیم( همونطور که اساتید گفتند کیس رو به بدنه شیر اب وصل کردم( البته مادرم هروقت میره تو حیاط برای استفاده از شیر اب میگه که دستش رو لرزشهای خفیفی میلرزونه!- شما هم همینکار رو بکن)
یه تیکه کوچیک از لوله ی شوفاژ فلزی بود که تو دیوار می رفت سیم رو به همون وصل کردم . (اما ادامش غیر رسانا هست)
sasan816
18-06-2010, 11:26
سلام
مشکل من اینه که بعضی موقع ها کیس ام برق دار میشه یعنی پشت کیس جای پورت ها و بعضی موقع ها در ها . مثلا وقتی گوشی رو به usb وصل می کنم بدنه گوشی برق دار میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چه کاری انجام بدم ؟
فکر کنم تنها راه اینه که ریز کیس رو یک چیزی بگذارید که مانع ارتباطش با زمین بشه
specter-1369
18-06-2010, 12:00
من فکر میکنم مشکل شما از عدم ایجاد یک محافظ بین برد اصلی هست معمولا برای بوجود نیومدن چنین مشکلی شما میبایست در هنگام نصب برد قطعه ای مقوا یا کاغذ رو بین پیچ ها قرار بدید سپس اون ها رو ببندید تا برد حالت یک رسانا که برق رو به بدنه منتقل میکنه نداشته باشه.
starpars
18-06-2010, 13:02
واسه من گاهی وقتا اینجوری میشه بعد خودش درست میشه الان چنوقته مشکلی نداره پاور هم green 535 هست
یه لحظه آرنج دست که بهش میخورد یه سوزش خفیف ایجاد میکرد میترسیدیم به کیس دست بزنیم
nadin110
18-06-2010, 15:52
سلام
البته خدمت دوستان عرض کنم که اگر برق مستقیما از پاور نشت کند ارت شاید مشکلی به وجود نیاره(اون هم شاید)
اما از از مادر برد باشد و از مثلا در اثر اتصال پایه یکی از قطعات با بدنه باشد ممکن خریان نشتی بعد از عبور از قطعه باشد و بعد از مدتی باعث سوختن آن قطعه شود.
بهترین را ابتدا پیدا کردن علت نشتی است.
یاد دوستان باشد ارت بیشتر نقش سوپاپ اطمینان را دارد.رفع جریان نشتی توسط ارت در واقع پاک کردن صورت مسئله می باشد.
ardalan_zapata
18-06-2010, 15:58
همونطور که دوستان گفتند بهترین پاور و بهترین کیس هم داشته باشید
باز هم ممکنه این مساله ایجاد بشه
به شوفاژ وصل نکنید که رسانا نیست
میتونی پایین چهار چوب آهنی در رو یک سوراخ بکنید و با یک پیچ سیمو به اونجا وصل کنید که جواب میده 100% یا هر آهنی که به دیوار رفته باشه
کافیست کیس رو روی یک چهار پایه آهنی قرار بدهید. بهتر است زیر چهار پایه هم یک ورقه چوبی گذاشته شود.
فکر کنم تنها راه اینه که ریز کیس رو یک چیزی بگذارید که مانع ارتباطش با زمین بشه
الان کیس روی چوب قرار داره اما برق داره !!
من فکر میکنم مشکل شما از عدم ایجاد یک محافظ بین برد اصلی هست معمولا برای بوجود نیومدن چنین مشکلی شما میبایست در هنگام نصب برد قطعه ای مقوا یا کاغذ رو بین پیچ ها قرار بدید سپس اون ها رو ببندید تا برد حالت یک رسانا که برق رو به بدنه منتقل میکنه نداشته باشه.
پیچ ها بینش قبل از اینکه به کیس وصل بشوند یک واشر پلاستیکی دارند که مانع اتصال می شوند.
سلام
البته خدمت دوستان عرض کنم که اگر برق مستقیما از پاور نشت کند ارت شاید مشکلی به وجود نیاره(اون هم شاید)
اما از از مادر برد باشد و از مثلا در اثر اتصال پایه یکی از قطعات با بدنه باشد ممکن خریان نشتی بعد از عبور از قطعه باشد و بعد از مدتی باعث سوختن آن قطعه شود.
بهترین را ابتدا پیدا کردن علت نشتی است.
یاد دوستان باشد ارت بیشتر نقش سوپاپ اطمینان را دارد.رفع جریان نشتی توسط ارت در واقع پاک کردن صورت مسئله می باشد.
خب چه جوری منبع رو پیدا کنم ؟
همونطور که دوستان گفتند بهترین پاور و بهترین کیس هم داشته باشید
باز هم ممکنه این مساله ایجاد بشه
به شوفاژ وصل نکنید که رسانا نیست
میتونی پایین چهار چوب آهنی در رو یک سوراخ بکنید و با یک پیچ سیمو به اونجا وصل کنید که جواب میده 100% یا هر آهنی که به دیوار رفته باشه
اینم پیشنهاد خوبیه فقط یکم دوره :31:
کافیست کیس رو روی یک چهار پایه آهنی قرار بدهید. بهتر است زیر چهار پایه هم یک ورقه چوبی گذاشته شود.
فرقی نمی کنه که , اینطوری هم آهن و هم کیس برق دار میشن !
ممنون از اظهار نظر همه ی دوستان
ardalan_zapata
18-06-2010, 23:45
اینم پیشنهاد خوبیه فقط یکم دوره :31:
میتونید یک میخ نسبتا بلند رو داخل دیوار بکوبید و سیم رو بهش وصل کنید.
mahammad_reza
19-06-2010, 00:01
شما دوشاخه رو در بیار از پریز و یک چرخ بزن و جا بنداز
Corvette Racing
20-06-2010, 17:37
سيم رو به پيچهايي ببند كه پاوروبه بدنه متصل ميكنه.
به این عکسا خوب نگاه کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خازنای ایکس و وای توی همه پاورای استاندارد وجود دارن
وظیفشون انتقال ولتاژای ناگهانی به خروجی ارت پاور هست
خازنای Y که تو عکسای بالا معلومن همیشه نصف ولتاژ ورودی رو به قسمت ارت پاورمنتقل میکنن
تو عکس اولی هم میبینیم که سیم ارت به بدنه پاوروصل شده
پس همیشه نصف ولتاژ ورودی داره به بدنه پاورمون منتقل میشه
حالا برق ورودی پاورمون اگه 220 ولت باشه پس 110 ولت روی بدنه پاورمون داریم
که البته این ولتاژانتقالی جریان خیلی پایینی داره و واسه سیستم ضررنداره
همه این مشکلات واسه اینه که سیمکشی هامون ارت ندارن
بعضیا فکرمیکنن که اگه کیسشونو عایق کنن برق نمیگیرشون
اینجوری نیست
چونکه حتی اگه کیسو عایق کنیم وقتیکه ما به کیسمون دست بزنیم اونوقت دستمون نقش سیم ارتو بازی میکنه
چون این ولتاژ هنوزم روی بدنه کیسمون وجود داره و دنبال یه راه فرار می گرده
پس فرقی نداره
بهتره که یه سیم به عقب کیسمون وصل کنیم و اونورشو به درو پنجره یا شوفاژ ببندیم
اگر مشکل برقدار بودن کیس طبیعی باشه پس چرا همه کیس ها اینطوری نیستند؟
داخل کیس جایی اتصال داره و باید اون رو پیدا کرد . حتی اگه لازمه سیستم رو باز کنید و دوباره با دقت مونتاژ کنید.
1- پیچ یا قطعه فلزی پشت برد افتاده
2- لحیم و اتصالات پشت برد با سینی کیس اتصال پیدا کرده.
3- سیم ها جایی لخت شده اند. سیم های برق و اسپیکر داخلی و ... را کنترل کنید
4- سوکت های اتصال برق به سی دی رام و قطعات دیگر را کنترل کنید . گاهی پین های فلزی آنها کمی بیرون می آیند و اتصال ایجاد می کنند.
5- سوکت های usb را کنترل کنید . گاهی فنر فلزی جلوی آن خم شده و داخل آن می رود و اتصال ایجاد می کند.
6- در انتها بعضی از قطعات را از دور خارج کنید . گاها یک قطعه مشکل داخلی دارد .
7- با یک پاور دیگر دستگاه را تست کنید. و از سالم بودن پاور اطمینان پیدا کنید.
پس از رفع اشکال به سیم ارت فقط به عنوان سوپاپ اطمینان فکر کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.