ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورکلاک-مشکل با هارد ساتا

p3rsi4n
15-06-2010, 23:37
با سلام من یک سیستم پنتیوم 4 3ghz با مادربرد msi -7156 اورکلاک کردم
fsb رو از 200 به 225 بردم مشکلی پیش نیامد سیستم اومد بالا ولی یک مشکل دارم من 2 تا هارد یکی IDE و یکی sata دارم
بعد از اورکلاک هارد ساتا توسط ویندوز شناخته نمیشه در ضمن ویندوز روی هارد IDE نصب هست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

p3rsi4n
16-06-2010, 23:31
دوستان کسی تجربه چنین مشکلی رو نداره ؟
لطفا اگه راه حلی به ذهنتون می رسه راهنمایی کنید

HardWare Professor
16-06-2010, 23:46
از تو منوي بوت مادربورد سيستم بزار با هارد ساتا بوت شه
در ويندوز و device manager رفرش رو بزن شايد پيداش كرد

Hessam_7800gtx
17-06-2010, 17:31
دو احتمال داره یکی این که پاورت ضعیفه و برق دیگه نمیتونه با هارد برسونه دومی هم ممکنه در اثر ناپایداری سیستم این مشکل برات پیش اومده باشه شما یکم ولتاژ سی چی یو رو بالا ببر اگر درست شد که هیچی اگر نه باید پاورتو عوض کنی

p3rsi4n
17-06-2010, 22:18
دو احتمال داره یکی این که پاورت ضعیفه و برق دیگه نمیتونه با هارد برسونه دومی هم ممکنه در اثر ناپایداری سیستم این مشکل برات پیش اومده باشه شما یکم ولتاژ سی چی یو رو بالا ببر اگر درست شد که هیچی اگر نه باید پاورتو عوض کنی

متاسفنه گزینه مربوط به افزایش ولتاژ cpu پیدا نکردم سعس میکنم با یک پاور دیگه هم تست کنم ببینم جواب میگیرم یا نه با تشکر

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

متاسفانه گزینه مربوط به افزایش ولتاژ cpu پیدا نکردم سعس میکنم با یک پاور دیگه هم تست کنم ببینم جواب میگیرم یا نه با تشکر