مشاهده نسخه کامل
: ادیت کردن فیلم hd با پسوند mkv
takman_236
15-06-2010, 18:13
سلام به دوستان عزیز
یه مشکلی توی بریدن یک قطعه از فیلم دارم
یه فیلم HD با پسوند .mkv و حجم 10 گیگابایت رو می خوام قسمت هاییش رو ببرم(سانسور کنم).به نظرتون بهترین راه چیه؟
پریمیر که اصلا نتونست import کنه .پلاگین mkv importer رو هم که نصب کردم موقع وارد کردن کامپیوتر قفل کرد(lمدل لپ تاپم اینه vaio F115FM ) با 6 گیگ رم و سی پی یو 4 هسته ای ...
ادیوس هم که وارد نمی کنش. لطفا منو راهنمایی کنید. اگر نرم افزاری در این زمینه می شناسید لطفا کمکم کنید و لینک دانلود رو بذارید یا اسم نرم افزار رو بگید ممنون.
Javad_Ed
15-06-2010, 20:41
سلام به دوستان عزیز
یه مشکلی توی بریدن یک قطعه از فیلم دارم
یه فیلم HD با پسوند .mkv و حجم 10 گیگابایت رو می خوام قسمت هاییش رو ببرم(سانسور کنم).به نظرتون بهترین راه چیه؟
پریمیر که اصلا نتونست import کنه .پلاگین mkv importer رو هم که نصب کردم موقع وارد کردن کامپیوتر قفل کرد(lمدل لپ تاپم اینه vaio F115FM ) با 6 گیگ رم و سی پی یو 4 هسته ای ...
ادیوس هم که وارد نمی کنش. لطفا منو راهنمایی کنید. اگر نرم افزاری در این زمینه می شناسید لطفا کمکم کنید و لینک دانلود رو بذارید یا اسم نرم افزار رو بگید ممنون.
سلام
میتونید با mkv extract gui فایل های داخلش رو استخراج کنید
بعد اونها رو ادیت کنید
و بعد دوباره به mkv با همون برنامه...
معصومه123
16-06-2010, 10:07
سلام من هم این مشکل را داشتم دوستان راهنمایی کردند مشکلم حل شد شما باید نرم افزار total video converter نصب کنید و فیلم را به فرمت wmv با حجم خیلی کم اما کیفیت برابر با ارجینال یا avi با حجم زیاد تبدیل کنی و بعد به راحتی آنرا وارد ادیوس یا پریمیر کرده و ادیت کنی.
به این لینک برو : نرم افزار را دانلود کرده و سریال آنرا وارد کن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته در این روش یک مشکل کوچک هست که البته قابل رفع است در گوشه سمت چپ و بالای تصویر کانورت شده آدرس سایت نرم افزار حک شده که نمی دانم باید چکار کرد که این آدرس حک نشود البته می توان در ادیوس آنرا محو کرد به روشی که چهره یک مجرم را در تلویزیون محو می کنند. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.