مشاهده نسخه کامل
: ساخت بازی فوتبال با موتورهای بازی سازی( مشکل اما قابل حل)
AMIR REZAs
15-06-2010, 17:08
سلام:10:
تو این تاپیک میخوایم بحث کنیم چطوری یه فوتبال ساخته میشه ، با چه موتوری بهتر میشه ساخت و در مورد هوش مصنوعی بازیکن ها و فیزیک توپ هم بحث میکنیم..................:11:
فوتبال ساخته شده توسط گیم استدیو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منیع: سایت گیم استدیو
AMIR REZAs
16-06-2010, 10:18
خوب کم کم شروع میکنم تا دیگر دوستان هم نظر بدن.
مراحل ساخت بازی فوتبال:
1.طراحی استادیوم ، بازیکنان ، توپ ها ، انیمیشن های بازیکنان و............
2.کدنویسی فیزیک توپ ( جاذبه و........)
3.کدنویسی رفتار توپ ( مثلا حرکت توپ ، زوایای حرکت توپ و..........)
4. اسکن توپ در زوایای مختلف (مثلا اگر در مسیر توپ بازیکنی بود توپ به بازیکن متصل بشه و..........)
5.هوش مصنوعی بازیکن حریف ( سخت ترین قسمت ساخت فوتبال)
6.طراحی پانل های منو ، پرچم کشورها ، امتیازات و..............
7.طراحی پاس ، شوت ، سانتر برای دو تیم .
خوب اگه چیزی از قلم انداختم شما بگید........
در مورد موتور هم نظر بدید برای این کارها کدوم موتور بیشتر بدرد میخوره؟
:11:
AMIR REZAs
16-06-2010, 21:36
دوستان شما هیچ نظری ندارید؟؟
از بین موتورهای زیر با کدوم بهتر میشه رو فوتبال کار کرد؟
3d game studio
Unity 3d
UDK unreal
GAME MAKER
FLASH
Armin060
16-06-2010, 22:19
معلومه که Unreal از بقیه قوی تره.
ehsan_wwe
16-06-2010, 23:43
اين
GAME MAKER
FLASH
دوتا اين وسط چي ميگن
نه انريل سخت تره برو سراع اوني كه محيط برنامه نويسيش بيشتره
unity يا 3d,,,,,,
AMIR REZAs
17-06-2010, 10:03
فکر کنم همون 3d game خودمون واسش از همه بهتره...................:8:
البته آقا احسان من بازی فلش فوتبال زیاد دیدم دوبعدی..........ولی کیفیت خوب نداره. و دوبعدیه.
فکر میکنم یونیتی از همه بهتر باشه بدلیل فیزیک راحت ولی خوب کسی که یونیتی بلد نباشه آسون هم باشه گیم استدیو براش آسون تره...........
armin_555
17-06-2010, 10:51
امیررضا جون خب با گیم میکر هم میشه فوتبال دو بعدی ساخت.:31:
در مورد موتور ها من نمی دونم فقط این رو می دونم که UDK unreal از بقیه ی موتور ها قوی تره.:46:
AMIR REZAs
17-06-2010, 10:55
آره خوب ولی :
نه انريل سخت تره برو سراع اوني كه محيط برنامه نويسيش بيشتره
همین طور که آقا احسان گفت آنریل به مراتب پیچیده تر و مشکل تره.........:46:
به نظرمن هم اگه بخوایم یه بازی فوتبال خوب داشته باشیم. آنریل از همه بهتره.
ولی یونیتی راحت تره
parvizamd
18-06-2010, 15:01
امیرضا جان اولا برو پروژه تموم کن به جای اینکه هی تغیر پروژه بدی بعد ساخت بازی فوتبال ارزش نداره چرا هم خیلی سخته و دنگ و فنگ زیادی داره و تازه باید گروهی باشه
AMIR REZAs
19-06-2010, 09:51
خوب همین طور که میدونید تا حالا تو ایران اصلا ساخت بازی فوتبال نداشتیم:27:
به همین دلیل هم من میخواستم یه شروع کوچک برای ساخت بازی های فوتبال در کشور داشته باشم.....
بله خوب مخصوصا برنامه نویسیش فوق العاده کار داره ولی میخواستم به همه بگم:
ساخت بازی فوتبال با موتورهای بازی سازی( مشکل اما قابل حل)
RatAtouille
25-06-2010, 10:58
:20:حالا با کیفیت بسازا آبرومون نره !!!
گزارشگر کیه (عادل!)!!!!!
AMIR REZAs
25-06-2010, 11:06
فعلا تو فکرشم:31:
بذار a8 بیاد با اون بهتر و روون تره..........
parvizamd
25-06-2010, 17:29
امیدوارم بتونی واقعا هوش منصوعی اش سخته البته اگه علاقه داشتم می ساختم
خودت میخوای فوتبال بسازی امیر رضا جان؟:18:
کار خیلی سختی به نظرم:41:
AMIR REZAs
26-06-2010, 11:07
خودت میخوای فوتبال بسازی امیر رضا جان؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه چه متعجب:31:
گفتم یه دمویی چیزی بسازم تو هم میای با هم بسازیم؟:46:
اوه اوه چه متعجب:31:
گفتم یه دمویی چیزی بسازم تو هم میای با هم بسازیم؟:46:
البته ولی من game studio بلد نیستم. درضمن بلد باشم ویندوزم game studio بالا نمیاره.
armin_555
26-06-2010, 19:16
مطمئنی که می تونی هوش مصنوعی رو بسازی...............:46:
AMIR REZAs
26-06-2010, 19:32
تکی زیاد خوب نیمشه یعنی نصفه میشه.
ولی اگه پرنس جان و پرویزجان هم بیان با هم میتونیم یه فوتبال کامل بسازیم...........:46:( البته اگر بیان....)
بازی فوتبال که تا pes و fifa هست و شونصد نفر روش کار می کنن تا یه چیز قابل قبولی در بیاد با من و شما نمیشه ( البته به کسی که بر نمی خوره چون خودمون هم می دونیم چه خبره دیگه :10:) .همینطور تجربه و علمش فعلا دست ماها نیست . ولی از نظر من اگه بتونی یه فوتبال مثل فوتبالیست های سگا (tecmo cup) و میکرو درست کنی و شخصیت های ایرانی رو توش به کار بگیری خیلی چیز جالب و مردم پسندی می شه . تازه کار هم خیلی ساده تر می شه و حتی با گیم میکر هم اگه وقت داشتم و کنکوری نبودم پایش بودم .
RatAtouille
26-06-2010, 23:15
بیخیال فوتبال کل بچه های انجمن هم جمع بشن بازم نمیشه :31: بازی قبلی چی شد ؟ شوالیه .
AMIR REZAs
27-06-2010, 20:04
راست میگی ولی خوب من سعیم رو میکنم..................:46:
بازی قبلی چی شد ؟ شوالیه
:18: جان دل؟؟
armin_555
27-06-2010, 22:52
منظورت از شوالیه همون فرمانده ی صلح هست؟؟؟؟؟؟؟؟:2:
موضوع تاپیک رو منحرف نکنید. مثلا این جا تاپیک ساخت بازی فوتبال نه شوالیه و بازی مردم.
armin_555
28-06-2010, 12:18
امیر رضا جون دو تا سوال داشتم :
1-بازی فرمانده ی صلح رو ادامه میدی؟
2-هوش مصنوعی بازیکن های حریف رو (تو فوتبال) می تونی بسازی؟
سلام دوستان
شاید بی ربط باشه برای همین با عرض پوزش
دوستان به نظر شما میشه پرو رو توش تغییرات داد اگر کسی از دذوستان می تونه به هم خبر بده تا بهش بگم چه چیز هایی رو میخوام تغییر بدو ( البته رایگان نه )
AMIR REZAs
28-06-2010, 14:44
امیر رضا جون دو تا سوال داشتم :
1-بازی فرمانده ی صلح رو ادامه میدی؟
2-هوش مصنوعی بازیکن های حریف رو (تو فوتبال) می تونی بسازی؟
میذارمش واسه بعد فرمانده صلح..............:46:
سلام دوستان
شاید بی ربط باشه برای همین با عرض پوزش
دوستان به نظر شما میشه پرو رو توش تغییرات داد اگر کسی از دذوستان می تونه به هم خبر بده تا بهش بگم چه چیز هایی رو میخوام تغییر بدو ( البته رایگان نه )
خیلی ممنون:10: من ادیت نمی کنم..........:11:
armin_555
28-06-2010, 22:37
میذارمش واسه بعد فرمانده صلح..............:46:
آخه خیلی وقته که تو تاپیکش (بازی فرمانده ی صلح) چیزی ننوشتی.:46:
AMIR REZAs
29-06-2010, 10:15
نه بازی داره پیش میره ولی چون تو گرافیک کم تر کار میکنم شات نمی ذارم وگرنه رو هوش مصنوعی و پانل ها دارم کار میکنم:46:
amin vejdani
26-06-2012, 09:21
ببخشین چه جور باید با game maker درست کنم فوتبال
چه جالب این تاپیک اومد بالا ؟!
اینو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یونیتی هست .
AMIR REZAs
26-06-2012, 11:15
عالی بود ... میدونستم
( مشکل اما قابل حل) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اگر بشه ایده های جدیدی وارد کرد و یه کار استاندارد + کوچک + خلاقانه باشه حتما جواب میده و نیازی به رقابت با pes , fifa نیست
Reza Azimy_RW
27-06-2012, 14:58
، ﻗﺴﻤﺖ ﺳﺎﺧﺖ ﻓﻮﺗﺒﺎل( 5.ﻫﻮش ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺎزﯾﮑﻦ ﺣﺮﯾﻒ ) ﺳﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﺸﻪ و..........( ﻣﺴﯿﺮ ﺗﻮپ ﺑﺎزﯾﮑﻨﯽ ﺑﻮد ﺗﻮپ ﺑﻪ ﺑﺎزﯾﮑﻦ ﻣﺘﺼﻞ 4. اﺳﮑﻦ ﺗﻮپ در زواﯾﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ )ﻣﺜﻼ اﮔﺮ در زواﯾﺎی ﺣﺮﮐﺖ ﺗﻮپ و..........( 3.ﮐﺪﻧﻮﯾﺴﯽ رﻓﺘﺎر ﺗﻮپ ) ﻣﺜﻼ ﺣﺮﮐﺖ ﺗﻮپ ، 2.ﮐﺪﻧﻮﯾﺴﯽ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺗﻮپ ) ﺟﺎذﺑﻪ و........( اﻧﯿﻤﯿﺸﻦ ﻫﺎی ﺑﺎزﯾﮑﻨﺎن و............ 1.ﻃﺮاﺣﯽ اﺳﺘﺎدﯾﻮم ، ﺑﺎزﯾﮑﻨﺎن ،ﺗﻮپ ﻫﺎﺍﻣﯿﺮ ﺭﺿﺎ ﺟﺎﻥ ﺍﯾﻨﺎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺩﺭ ﺍﻭﺭﺩﯼ ؟ ﺗﻮﯼ ﺑﺎﺯﯼ ﺳﻪ ﺑﻌﺪﯼ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺳﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﻣﻮﺍﭼﻨﺪ ﻣﻮﺭﺩ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﻮﺵ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺣﺮﯾﻔﻪ ﻧﻪ ﻫﻮﺵ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺣﺭﯾﻒ
ببین از زمان سگا هوش مصنوعی فوتبال دست EA و سازنده های PES بوده,برو سرچ بزن اونا زمین فوتبال اختصاصی دارن چمنش از بهترین زمین فوتبال ایران هم چند لول بهتره,زمینشون برای اینه که بازیکن های معروف خفن رو میارن اونجا حرکت بزنن اینا آنالیز کنن,در کل ضرره کار کردن روش مگر اینکه بخوای یه کار همینجوری برای بیشتر کردن تجربه انجام بدی,مثلاً سیستم دریبل رو نگاه کن تو اون بازیا,کل بچه های این انجمن هم جمع شن با هم فوتبال بسازن آخرش میبینی دریبل نداره باید با کله عین گاو بری تو شکم طرف تا توپ رو بگیری :31::39::31:
ما بودجه خفن داشتیم حمایت یکی از تیم های معروف هم داشتیم(مهدیار و احسان در جریان هستن)توانایی ساخت هم داشتیم تیم هم قوی بود(30 نفر این کاره)با این وجود دیدیم اگر رو یه پروژه دیگه با همین وضعیت کار کنیم چند صد برابر نتیجمون بهتر خواهد شد و کلاً ولش کردیم(در گوشی:تقریباً ولش کردیم)
یوبی سافت به این عظمت نتونست بسازه (ساخت ولی گند زد ) . فیفا تازه بعد از چند 10 سال تونسته خودش رو به Pes بروسنه اونوقت شما می گین فوتبال بسازیم ؟
می گم پیام شما که پول زیاد دارین برین لومینوس رو بخرین با اون بسازین:27:
anti-military
27-06-2012, 19:43
تا وقتی فیفا 2012 هست کی جرات می کنه فوتبال بسازه ؟ البته از سال 2008 به قبل pes خیلی بهتر بود
در مورد ساختن یه همچین بازی تو ایران غیر ممکنه چون امکانات و سرمایه خیلی عظیمی میخواد و مهم تر از همه موشن کپچر و مهارت خیلی زیاد تو قسمت انیمیشن
حتی شرکت های خارجی هم جرات همچین کاری ندارن
از طرفی یه همچین بازی به یه فیزیک خیلی خاص نیاز داره که تو ایران کسی از پسش بر نمیاد
گرچه یونیتی از نظر کد نویسی انقدر عالیه که به نظرم هر ایده ای که فکرشو بکنی رو میشه توش پیاده کرد
من خودم تا امروز هیچ محدودیتی نداشتم و هر چیزی رو که لازم داشتم رو تونستم از پسش بر بیام
AMIR REZAs
27-06-2012, 20:48
نه . چیزی که من در نظر داشتم این نیست . اصلا لازم به رقابت با fifa و pes نیست . Soccer games خودش یه سبک محسوب میشه مثل Shooter games .
پس میشه روش ایده های جدید وارد کرد و بازیهای در همین سبک فوتبال ولی متفاوت با fifa , pes ساخت. (نمونش همین فیفا استریت که جزء سبک های Soccer games محسوب میشه)
anti-military
27-06-2012, 22:23
نه . چیزی که من در نظر داشتم این نیست . اصلا لازم به رقابت با fifa و pes نیست . Soccer games خودش یه سبک محسوب میشه مثل Shooter games .
پس میشه روش ایده های جدید وارد کرد و بازیهای در همین سبک فوتبال ولی متفاوت با fifa , pes ساخت. (نمونش همین فیفا استریت که جزء سبک های Soccer games محسوب میشه)
ولی بازم هرچقدر بخواد ساده باشه کلی انیمیشن میخواد که باید حتما موشن کپچر باشه
یه مشکل دیگه هم هست اینه که بازی مثل فوتبال چون داستان و موضوع خاصی نداره باید حتما در حد fifa باشه که ملت برن بازیش کنن وگرنه هیچ کس حتی حاضر نمیشه تست کنه بازیو
ولی بازی های دیگه چون داستان و موضوع های متفاوت داره فرق میکنه و حتی اگه گرافیک و گیم پلی خوبی نداشته باشه بازم بقیه بازیش میکنن
درکل بازی فوتبال نیاز به تخصص خاصی داره و حتی یه فوتبال ساده هم خیلی سخته ساختش مگه اینکه در حد فوتبالیست های PS1 باشه
اگه تو ایران بخواد بازی فوتبال ساخته بشه به نظرم حتی در حد فوتبال 98 و 2000 پلی استیشن 1 هم نمی تونه بشه
RatAtouille
27-06-2012, 22:45
قبوله ها ولی اینجور که شما میگید با وجود بازی های مثل Assassins creed کسایی که میان شمشیر نادر رو میسازن یا پولشون زیادی کرده یا یه تختشون -- !
من بازی کردم نه گیم پلی مناسبی داره نه داستان داره نه در کل چیزی ازش میفهمی ! ( فقط 5500 تومن قیمت داره ) !
anti-military
27-06-2012, 23:19
قبوله ها ولی اینجور که شما میگید با وجود بازی های مثل Assassins creed کسایی که میان شمشیر نادر رو میسازن یا پولشون زیادی کرده یا یه تختشون -- ! من بازی کردم نه گیم پلی مناسبی داره نه داستان داره نه در کل چیزی ازش میفهمی ! ( فقط 5500 تومن قیمت داره ) ! البته سازنده های شمشیر نادر واقعا یه تختشون کمه که از بین این همه موضوع جالب میان شمشیر نادر میسازن اما بازی فوتبال فقط دو تا چیز داره گیم پلی و گرافیک یعنی کسی که بازی میکنه به خاطر این دوتا فاکتوره که داره بازی میکنه و داستان و روند پیشروی مراحل نداره اما بازیهای دیگه فرق داره چون برخلاف فوتبال داستان داره و سناریو داره
دوستان من یه نظری در این مورد به عنوان مخاطب بازی های فوتبال دارم
اگر تصمیم گرفتین بازی مثل فوتبال رو بسازین به هیچ وجه به فکر این نباشین که بازیتون شبیه به بازیهایی مثل فیفا یا پرو ساکر کونامی باشه
بیاین بازیتون رو با ایده های جدید بسازین تا جایی که میتونین رو گیم پلی بازیتون کار کنین که از گرافیک خیلی مهمتره مخصوصا تو بازی مثل فوتبال
به عنوان مثال فوتبال 99 کونامی رو در نظر بگیرین این بازی به شدت اکشن بود و تواناییهای بازیکنان رو به شکل غلو شده ای نشون میداد
مثلا سرعت روبرتو کارلوس و رونالدو یا شوتای باتیستوتا
به نظر من یه بازی فوتبال با گرافیک کارتونی قشنگ که تحت مرورگر اجرا بشه روی یه سرور ایرانی بازی کلا فارسی باشه به 100 تا فوتبال سه بعدی کپی برداری شده می ارزه و جواب میده
ما استعدادای خیلی خوبی تو این زمینه داریم منتها همه میان یه کاراییو انجام میدن که نمونه خارجی داره و متاسفانه مورد قیاس با کارهای خارجی قرار میگیره و هم سازنده و مصرف کننده دلسرد میشن
فوق العاده ایده های ناب وجود داره که هنوز انجام نشده
در ضمن با توجه به همه گیر شدن اینترنت دیگه کم کم همه بازیها دارن روی قابلیتهای انلاینشون کار میکنن و تو این زمینه دارن سرمایه گزاری میکنن
چه بهتر که الان این انرژی هایی که وجود داره تو یه مسیر درست هدایت بشن
AMIR REZAs
28-06-2012, 09:54
دوستان من یه نظری در این مورد به عنوان مخاطب بازی های فوتبال دارم
اگر تصمیم گرفتین بازی مثل فوتبال رو بسازین به هیچ وجه به فکر این نباشین که بازیتون شبیه به بازیهایی مثل فیفا یا پرو ساکر کونامی باشه
بیاین بازیتون رو با ایده های جدید بسازین تا جایی که میتونین رو گیم پلی بازیتون کار کنین که از گرافیک خیلی مهمتره مخصوصا تو بازی مثل فوتبال
به عنوان مثال فوتبال 99 کونامی رو در نظر بگیرین این بازی به شدت اکشن بود و تواناییهای بازیکنان رو به شکل غلو شده ای نشون میداد
مثلا سرعت روبرتو کارلوس و رونالدو یا شوتای باتیستوتا
به نظر من یه بازی فوتبال با گرافیک کارتونی قشنگ که تحت مرورگر اجرا بشه روی یه سرور ایرانی بازی کلا فارسی باشه به 100 تا فوتبال سه بعدی کپی برداری شده می ارزه و جواب میده
ما استعدادای خیلی خوبی تو این زمینه داریم منتها همه میان یه کاراییو انجام میدن که نمونه خارجی داره و متاسفانه مورد قیاس با کارهای خارجی قرار میگیره و هم سازنده و مصرف کننده دلسرد میشن
فوق العاده ایده های ناب وجود داره که هنوز انجام نشده
در ضمن با توجه به همه گیر شدن اینترنت دیگه کم کم همه بازیها دارن روی قابلیتهای انلاینشون کار میکنن و تو این زمینه دارن سرمایه گزاری میکنن
چه بهتر که الان این انرژی هایی که وجود داره تو یه مسیر درست هدایت بشن
کاملا درسته
دقیقا منم منظورم همین بود ...
چند وقت پیش داشتم یه کتابی میخوندم نوشته بود برای بدست آوردن ایده های موفق بهترین راه پرسش از گیمرهاست ، مثلا همین یک نمونه ای که ایشون گفتن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.