PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADO connection دايناميك ؟

aaaammmm87
15-06-2010, 15:16
سلام
چطوري بايد بعد از كامپايل برنامه تنظيمات ADO connection رو تنظيم كرد براي مثال موقعي كه من از SQL SERVER استفاده ميكنم نام سرور و نام بانك رو چطوري بايد به برنامه كه كامپايل شده بدم و برنامه اجرا بشه ؟ فقط تا اين حد ميدونم كه بايد از فايل استفاده بشه ولي چطوري ؟‌

pourya_lover
16-06-2010, 22:11
با سلام
دقیق نفهمیدم منظورتون چیه اگه منظورتون اینه که چطوری ado از فایل پایگاه استفاده کنه کافی فایل پایگاه توی sql باشه و ado رو به اون پایگاه وصل کرده باشین کار تمومه اون خودش اتوماتیک میشناسه اگه پایگاه تون در sql باشه و اگر منظورتون اینه که قبل از اجرای برنامه ی شما، فایل خودش در پایگاه وارد بشه من خودم به این صورت عمل میکنم که یه تیکه برنامه همراه فایل اصلی گذاشتم که با دوتا دکمه زدن فایل بکاپ پایگاهم رو وارد sql میکنه و دیگه میتونم با برنامه کار کنم شما میتونید این کارم روی همون فایل اصلی برنامه بذارید که قبل از شروع برنامه بار اول بیاد پایگاه رو وارد کنه و دفعات بعد با یه بررسی sql که پایگاه هست یا نه و اگه باشه برنامه شروع بشه انجام بدید و در مورد این کار هم دوستان نحوه انتقال فایل بکاپ به پایگاه sql همراه با کد و مثال توضیح دادن جستجو کنید پیدا میکنید
موفق باشید