مشاهده نسخه کامل
: درخواست - درباره نرم افزارهای ریاضی
mohammad_77
15-06-2010, 13:43
سلام .
امیدوارم جای درستی پست زده باشم .
استاد دانشگاه ما یک تحقیق درباره نرم افزارهای ریاضی به من داده و مشکل من اینه که هرچی توی اینترنت میگردم به مسائل بی ربط میرسم :
مثلا نرم افزاری که فیثاغورث رو حل میکنه . این مد نظر من نیست .
تنها توانسته ام این نرم افزارها رو پس از چند روزی پیدا کنم اگر دوستان توی این رده نرم افزاری میشناسند یا با کمی توضیحات و یا فقط اسمش رو بگویند تا بنده بروم دنبالش .
با تشکر از لطف دوستان .
MAPLE
MATLAB
MATHMATICA
mohsen_blid
15-06-2010, 16:01
اگه منظورت اینه که ویژگی یک نرم افزار ریاضی رو در یک مبحث خاص به صورت مقاله بدست بیاری
من پیشنهاد می کنم بری help برنامه متالب رو بخونی و نرم افزار رو رو سیستم خودت نصب کنی البته سنگینه تقریبا 3.8 گیگ ولی خیلی نرم افزار جالبیه برای تابستون خودم روش کلی برنامه دارم
یا می تونی نرم افزار ترسیم گراف ها رو بگیری و با استفاده از اونها خودت یک مقاله بنویسی که اینم چیز خیلی خوبی
که اگر ساختمان گسسته رو خونده باشی می دونی چی میگم خیلی میشه در این رابطه پیش رفت و مقاله تمیزی داد
mohammad_77
15-06-2010, 18:09
اگه منظورت اینه که ویژگی یک نرم افزار ریاضی رو در یک مبحث خاص به صورت مقاله بدست بیاری
من پیشنهاد می کنم بری help برنامه متالب رو بخونی و نرم افزار رو رو سیستم خودت نصب کنی البته سنگینه تقریبا 3.8 گیگ ولی خیلی نرم افزار جالبیه برای تابستون خودم روش کلی برنامه دارم
یا می تونی نرم افزار ترسیم گراف ها رو بگیری و با استفاده از اونها خودت یک مقاله بنویسی که اینم چیز خیلی خوبی
که اگر ساختمان گسسته رو خونده باشی می دونی چی میگم خیلی میشه در این رابطه پیش رفت و مقاله تمیزی داد
ممنون ولی قراره درباره یک نرم افزار نباشه بلکه نرم افزارهایی که در رابطه با ریاضیات استفاده میشوند رو لیست کنم و توضیحی درباره ویژگی ها و غیره هرکدام بدهم .
maxtor11
25-06-2010, 10:50
نرم افزار GAP
درمورد گراف و گروهها وحلقه ها
با سلام
به تاپیک زیر مراجعه فرمایید که در آن ده ها نرم افزار ریاضی معرفی شده است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
4 تیر 1389
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.