ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترين راه پرينت گرفتن از يه فرم ساده

samaram
15-06-2010, 12:05
ميخوام يه فرم ساده داشته باشم كه جاهاي خالي براي وارد كردن يه سري اطلاعات كاربر داره. بعد عينا همين چيزايي كه تو خونه هاي خالي پر كرده به اضافه ي مثلا ليبل هايي كه روي فرم هست با يه دكمه ي پرينت كه گوشه صفحه هست پرينت گرفته بشه. يعني دقيقا هر چي رو صفحه ديده ميشه ميخواد پرينت بگيره. بهترين راه براي پياده سازي كد دستورات پرينت چيه؟

mahdi7s
15-06-2010, 17:13
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

samaram
16-06-2010, 13:09
اين از صفحه اسكرين شات ميگيره. من نميخوام اينطور باشه. ميخوام فقط محتويات همون فرم رو پرينت بگيره. نميتونم به يه كريستال ريپورت ارسالش كنم؟

mahdi7s
16-06-2010, 16:12
کافیه اشیای داخل فرم رو به یه شی Panel که کاملا فرم شما رو پوشونده انتقال بدید و در کدهای پرینت بجای this از اسم این Panel استفاده کنید

samaram
18-06-2010, 17:33
کافیه اشیای داخل فرم رو به یه شی Panel که کاملا فرم شما رو پوشونده انتقال بدید و در کدهای پرینت بجای this از اسم این Panel استفاده کنید

ای بابا. من هرچی کد رو تحلیل میکنم با این چیزی که شما میگید جور در نمیاد. میشه خودتون کد رو با تغییری که میگن اینجا بذارید؟

mahdi7s
18-06-2010, 21:12
ای بابا. من هرچی کد رو تحلیل میکنم با این چیزی که شما میگید جور در نمیاد. میشه خودتون کد رو با تغییری که میگن اینجا بذارید؟

یه Panel بزارید روی فرمی که می خواین اشیا داخلش چاپ بشن و بعدش تمام اون اشیا رو cut کنید رو این Panel
و اسم Panel رو بذارید MyPanel و یه PrintDocument هم به برنامه اضافه کنید و رویداد PrintPage ش رو هندل کنید و رویداد کلیک دکمه پرینت رو هم هندل کنید بعدشم از کد زیر استفاده کنید:

موفق باشید

samaram
18-06-2010, 22:27
یه Panel بزارید روی فرمی که می خواین اشیا داخلش چاپ بشن و بعدش تمام اون اشیا رو cut کنید رو این Panel
و اسم Panel رو بذارید MyPanel و یه PrintDocument هم به برنامه اضافه کنید و رویداد PrintPage ش رو هندل کنید و رویداد کلیک دکمه پرینت رو هم هندل کنید بعدشم از کد زیر استفاده کنید:

موفق باشید

ممنون. درست شد. نمیشه کاری کرد که فقط محتویات درون این پنل رو پرینت بگیره؟ مثلا دکمه ی پرینت و خروج رو خارج از پنل قرار بدم تا اینا دیگه تو پرینت نیاد. به عبارتی فقط یه محدوده رو پرینت بگیرم؟ در حال حاضر و با این کدها که نشد. من فکر میکنم باید میشد البته!

mahdi7s
18-06-2010, 23:09
نمیشه کاری کرد که فقط محتویات درون این پنل رو پرینت بگیره؟
مگه الان اینکارو نمی کنه؟
اگر دکمه پرینت هم داخل Panel هست خوب اونم جزئی از پرینت هست

مثلا دکمه ی پرینت و خروج رو خارج از پنل قرار بدم تا اینا دیگه تو پرینت نیاد
احتمالا جواب سوالتون همینه:31:

Dock را عوض کنید تا تمام فرم رو نگیره و بعدشم اون دوتا دکمه رو بندازید روی فرم(نه Panel).
در ضمن خصیصه ی Anchor شی Panel را هم دستکاری کنید تا با تغییر ابعاد فرم اصلی Panel هم تغییر کند.

موفق باشید

samaram
20-06-2010, 18:19
مگه الان اینکارو نمی کنه؟
اگر دکمه پرینت هم داخل Panel هست خوب اونم جزئی از پرینت هست

احتمالا جواب سوالتون همینه:31:

Dock را عوض کنید تا تمام فرم رو نگیره و بعدشم اون دوتا دکمه رو بندازید روی فرم(نه Panel).
در ضمن خصیصه ی Anchor شی Panel را هم دستکاری کنید تا با تغییر ابعاد فرم اصلی Panel هم تغییر کند.

موفق باشید
نه دکمه ی پرینت داخل پنل نیست. خاصیت Dock رو هم تغییر دادم. ولی بازم هم نوار بالای پنجره و هم دکمه ی پرینت تو پرینت میفته. یعنی کلا همش میفته دیگه!

samaram
20-06-2010, 18:39
درست شد. متاسفم! مشکل از کدهای خودم بود. یه سری کد اضافه آوردم!:31:. از لطفتون بی نهیت ممنونم

samaram
03-08-2010, 19:52
حالا پرینت میگیره. منتها میخوام قبل از پرینت گرفتن کادر انتخاب پرینتر ظاهر بشه. چه کدی باید بنویسم؟