مشاهده نسخه کامل
: Driver: San Francisco
درسته سلیقه ایه..
ولی این بازی خیلی ضعیف بو از همه لحاظ و اصلا در حد یوبی نبود...
اینجور حس میشد که تو ساخت بازی عجله داشتن...
گرافیک اصلا جالب نیست و نبود شب بازی رو کسل کننده میکنه ( بیشتر از 10 دقیقه نتونستم بازیش کنم )
صداگزاری واقعا ضعیف و تکراریه من خودم چندین و چند ماشین رو دیدم که صداشون یکی بود ( حتی تو gta هم هر ماشین یه صدا داره )
نکته ی مثبت بازی فقط همین گیم پلیشه ...
در کل جالب نیست....
ایده نویی که داشتن خیلی قابل تحسین بود عزیز...
این بازی یک سیستم جدید به گیم اضافه کرد... نمیشه همین طور سطحی ازش گذشت که!
شما می گی تنها نکته خوبش گیم پلی اش بود... خب به نظر من گیم پلی بازی 60 درصد بازی رو شامل میشه... تاثیرش روی کل بازی رو می گم...
saeid011
03-01-2012, 18:42
سلام :46:
من این بازیو رو pc دارم سیو فولشم گرفتم ولی چنتا سوال
من از گاراژ ماشینو انتخاب میکنم ولی رنگشو نمیتون انتخاب کنم چجوری میشه رنگو انتخاب کرد؟
چجوری میشه چراغ (بعضی از لامبورگینی ها) و سقف بعضی ماشینارو باز و بسته کرد؟
سلام
من این بازیو رو pc دارم سیو فولشم گرفتم ولی چنتا سوال
من از گاراژ ماشینو انتخاب میکنم ولی رنگشو نمیتون انتخاب کنم چجوری میشه رنگو انتخاب کرد؟
چجوری میشه چراغ (بعضی از لامبورگینی ها) و سقف بعضی ماشینارو باز و بسته کرد؟
- رنگ ماشین ها رو نمیشه انتخاب کرد خودش تصادفی به چی انتخاب میکنه .
- نمیشه
سلام دوستان
مشکلی برام پیش اومده ، من تقریبا بازی رو تموم کردم اون جایی که ماشین Jericho رو خراب می کنیم با پرت کردن بقیه ماشین ها به سمتش ! و بعدش دمویی نشون میده و شخصیت اصلی تانر از روی تخت پا میشه و به هوش میاد و دوباره باید توی بزرگراه به یه جایی که روی نقشه نشون میده بریم ولی نمی دونم چرا توی این لحظه ارور دنت سند میاد و کلا بازی بسته میشه
روی ویندوز دیگه هم امتحان کردم و فکر می کنم مشکل از سیوم هست و انگار باگی رخ داده حالا دوستان به نظرتون راهی دارم برای ریکاور کردن بازی ؟!! :41:
سلام دوستان
مشکلی برام پیش اومده ، من تقریبا بازی رو تموم کردم اون جایی که ماشین Jericho رو خراب می کنیم با پرت کردن بقیه ماشین ها به سمتش ! و بعدش دمویی نشون میده و شخصیت اصلی تانر از روی تخت پا میشه و به هوش میاد و دوباره باید توی بزرگراه به یه جایی که روی نقشه نشون میده بریم ولی نمی دونم چرا توی این لحظه ارور دنت سند میاد و کلا بازی بسته میشه
روی ویندوز دیگه هم امتحان کردم و فکر می کنم مشکل از سیوم هست و انگار باگی رخ داده حالا دوستان به نظرتون راهی دارم برای ریکاور کردن بازی ؟!! :41:
فایلی به نام "explosion.bik" در مسیر "X:\Driver San Francisco\Common\fmv رو پاک کن
فایلی به نام "explosion.bik" در مسیر "X:\Driver San Francisco\Common\fmv رو پاک کن
خیلی ممنونم دوست عزیز این کاری رو که گفتید رو انجام دادم و مشکل حل شد :40::40::40:
Master89
18-01-2012, 21:49
من این بازی رو انجام دادم. فوقلاده جالبه
حتما امتحان کنید. البطه کرک رازور نصب کنید که تیک نندازه
آقا این بازی چند چپتر داره؟آیا همونجا که تنر با کمک رفیق اون یارو جریکو رو تو یه کارگاه مانند گیر میندازن تموم میشه؟آخه من به اونجا رسیدم و اسم سازندگان رو زد ... ولی بازم تو بازی مرحله آخر انگاری باید اون مراحلی که آبی رنگه انجام بدم؟
ali_agha1981
08-07-2012, 12:59
سلام من این بازی رو تموم کردم باید بگم بازی در سبک خودش فوق العاده ای بود
من تمام سری بازی های درایور رو تموم کردم.. این پنجمین شمارش بود.
حیفم اومد اینجا نیام و سیو بازی رو نذارم...تا دوستانی که تا آخرش رفتن بتونن سیو تکمیل شده بازی هم داشته باشن
این سیو 100% بازی با باز شدن تمام ماشین ها ، مراحل فرعی ، تکمیل بودن آپگرید ماشین ها و.....هست...فقط کافیه از حالت zip خارج کنید فایل autosave رو در پوشه های زیر کپی پست بکنید و جایگزین autosave خودتون کنید...
..اگه پوشه ubisoft رو در My Documents بگردید دو تا فایل autosave پیدا میکنید که باید فایل زیر رو جایگزین کنید
C:\Users\your users\Documents\Ubisoft\Driver San Francisco\savegames
C:\your users\Documents\Ubisoft\Driver San Francisco\user\savegames
driver-san-francisco-unlocker.zip
حجم : 5 کیلوبایت !
::::دانلود :::: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
::::دانلود:::: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حیف که با ویل کلاچ دار نمیشه بازی کرد.
mehrdad123
21-07-2012, 17:41
اقا نمیشه به این بازی مثل GTA ماشین و مد و ... اضافه کرد؟
اگه بشه خیلی جالب میشه
ali_agha1981
21-07-2012, 21:36
اگه بشه خیلی جالب میشه
ماشین اضافه کرد ؟
حدود 100 تا ماشین داره ..شما سیو آخر و کامل که صفحه قبل گذاشتم رو دان کنم همه ماشین هاش و مراحل فرعیش باز میشه...باید بری تو گاراژ..
mahyarSAMSUNG
22-07-2012, 11:21
پس کی این مورسه لاگو تو این بازی آزاد میشه ؟ الان فقط لامبرگینی دیابلو هستش و RUF ....
mehrdad123
22-07-2012, 15:14
اقا این SHIFT که وقتی میزنیم از میتونیم به هر ماشینی سوار بشیم تا اخر میمونه یا بعد یه مرحله ای باید ماشینو از گاراژ بخریم اگه باقی بمونه یکم بی مزه میشه و دیگه پول و ... هیچ ارزشی ندارن و این بازی کلا چند تا chapter هست؟
ممنون
ali_agha1981
22-07-2012, 15:49
اقا این SHIFT که وقتی میزنیم از میتونیم به هر ماشینی سوار بشیم تا اخر میمونه یا بعد یه مرحله ای باید ماشینو از گاراژ بخریم اگه باقی بمونه یکم بی مزه میشه و دیگه پول و ... هیچ ارزشی ندارن و این بازی کلا چند تا chapter هست؟
ممنون
این حالت تا همیشه در بازی هست و اصلا لذت بازی به همین شیفت کردنش هست..
در مورد پول و خریدن ماشین باید بگم توی شهر هر ماشینی که شما بخوای پیدا نمیشه و اکثر این ماشین های مدل بالا رو باید از گاراژ بخری ..تو شهر جمعا از 100 تا ماشین 20 تا بیشتر تو شهر نیست..بقیه اش تو گاراژ هست..
RUF همون پورشه است؟
آره همون پورشه خودمونه:8:
-Nikolas-
20-08-2012, 17:18
اگه بشه خیلی جالب میشه
منم همین سوال رو دارم
کسی خبر نداره میشه یا نه؟
mehrdad123
20-08-2012, 19:01
منم همین سوال رو دارم
کسی خبر نداره میشه یا نه؟
فکر کنم نمیشه
یه سوال اقا من تو اون مرحله که باید بمب های زیر کامیون هارو خنثی کنیم مشکل دارم لطفا یه نفر سیو یا هرچی که بتونم اون مرحله رو بگدرونم بده
ممنون
ali_agha1981
20-08-2012, 20:24
فکر کنم نمیشه
یه سوال اقا من تو اون مرحله که باید بمب های زیر کامیون هارو خنثی کنیم مشکل دارم لطفا یه نفر سیو یا هرچی که بتونم اون مرحله رو بگدرونم بده
ممنون
سیو 100% بازی رو چند صفحه قبل گذاشتم..میتونی دانلود کنی ولی فکر نمیکنم بشه از ادامه اون مرحله آورد...
پیشنهاد میکنم خودت ردش کنی یه ذره سخت هست ولی سعی کن اول اون کامیون هایی که در فاصله های دور تر هست رو خنثی کنی بعدش برو سراغ نزدیک تر ها..
arashsard
06-09-2012, 15:22
سلام دوستان... خسته نباشید... من به یه مرحله رسیدم همش میگه BOOST .... باید چی کار کنم... میشه یه نفر واسم توضیح بده... تشکر...
ali_agha1981
08-09-2012, 11:07
سلام دوستان... خسته نباشید... من به یه مرحله رسیدم همش میگه BOOST .... باید چی کار کنم... میشه یه نفر واسم توضیح بده... تشکر...
اگه اشتباه نکنم..باید با دکمه ctrl کار Ram رو انجام بدی...یعنی تو خیابون برو پشت سر یه ماشین بعد دکمه رو بزن از پشت می کوبه به ماشین..
arashsard
08-09-2012, 23:00
اگه اشتباه نکنم..باید با دکمه ctrl کار Ram رو انجام بدی...یعنی تو خیابون برو پشت سر یه ماشین بعد دکمه رو بزن از پشت می کوبه به ماشین..
من xbox دارم... توی xbox باید چی کار کنم؟؟؟؟
ali_agha1981
09-09-2012, 11:08
من xbox دارم... توی xbox باید چی کار کنم؟؟؟؟
خوب یکی از دکمه های دسته رو بزن که وقتی میزنی ماشین یه ذره میپره جلو..برو تو تنظیمات کنترل ببین جای Ram چه دکمه ای هست..
سلام
من تو یه مرحله گیر کردم
همونی که تو یه پارکینگ طبقاتی هست و یه لیست سمت راست هست که باید اون کارارو انجام بدم
مثل ترمز ، 180 درجه اما دوتاش رو نمیدونم چیه
میشه راهنمایی کنید
مرسی
Переклад не
24-09-2012, 18:51
سلام
من تو یه مرحله گیر کردم
همونی که تو یه پارکینگ طبقاتی هست و یه لیست سمت راست هست که باید اون کارارو انجام بدم
مثل ترمز ، 180 درجه اما دوتاش رو نمیدونم چیه
میشه راهنمایی کنید
مرسی
چیزایی که یادمه یکیش اینه که دنده عقب میری باسرعت یهو میچرخی .یعنی جلوی ماشین میاد جای پشت ماشین
یکم حرکت میکنی در همین حال ترمز دستی رو میکشی (space رو نگه میداری) در حالی که انگشتت رو حرکته در جا دور خودت میچرخی(180 و 360)
یه دور کامل پارکینک رو با سرعت دور میزنی و نباید به مانعی برخورد کنی
ستون هارو بصورت مارپیچی رد میکنی
با سرعت میری جلو یهو ترمز دستی رو میکشی و رو آسفالت سرمیخوره
باید بگم که بهترین ماشین سواری عمرمه. واقعا لذت بخشه.
سلام دوستان...!تو مرحله پارکینگ درایور 1،این دور زدن 180 درجه عادی رو هر کاریش می کنم برام ثبت نمی کنه! اگه روش خاصی داره راهنمایی کنین.merc
peyman-yasi
28-03-2013, 02:01
سلام بچه ها . من بازی رو تازه گرفتم نصب کردم . مشکلی تو اجرای بازی ندارم ،
فقط هرکاری میکنم نمیتونم بازی رو با دسته بازی بکنم . البته همه دکمه هاش کار میکنه ، رفتم تنظیمات دسته رو فعال کردم و همشون رو اکی کردم فقط دکمه های چپ راست کردن ماشین با دسته کار نمیکنه !
میشه راهنماییم کنین چیکار بکنم چپ راست کردن ماشین با دسته درست بشه ؟
korosh318
28-03-2013, 12:53
سلام . من تو اولای بازی یه مرحله هست که پلیسا دنبالت میفتند باید برم یه ماشین رو بردارم . نمیدونمچطور از دست پلیسا در برم
میشه کمکم کنید که چطور پلیسا گمم بکنند:n16:
WACHDOGS
21-08-2013, 21:10
باید از دایره ی آبی پلیس در بیای . وقتی پلیسا دنبالت میان ماشینتو بایه ماشین دیگه که دوره و به جهت مخالف تو میره عوض کن و بکوب به پلیسا ! اینجوری میتونی از دایره ی پلیس فرار کنی.:n09:
امیدوارم بتونی مرحله رو رد کنی دادا!
نسخه ی جدیدی در کار نیست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.