PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکا در تصوبر سیستم نو

mska
14-06-2010, 22:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل در تصوبر سیستم نو
سلام
قطعات جدیدی تهیه کردم مادربورد آن:

Main Borad : Asrock 785GXH/128M
که گرافیک آنبورده
دفعه اول که سیستم راه اندازی شد و ویندوز نصب کردم هیچ مشکلی نبود ولی بعد از جدا کردن اتصال کیس و بعد از 1 روز موقعی که سیستم را روشن کردم ،از همان ابتدا که لوگو مادربود نشون میده دانه های تقریبا قرمز رنگی تو صفحه به صورت عمودی از بالا تا پایین تو صفحه هست.این مشکل تا لود شدن و وارد شدن به ویندوز ادامه داره....و همین طور هست

مادربورد را از کیس باز کردم و روی زمین هم تست کردم بازهم مشکل داشت!!!:41:

مشکل از کجاست؟:19:

EXTREME
14-06-2010, 23:09
مانیتور و کابل دیتا رو چک کنید
اگه مشکل از اینا نبود ایراد از گرافیکه که چون گرافیک آنبورده این ایراد برمیگرده به مین
ولی دو مورد اول احتمالش خیلی بیشتره

mska
14-06-2010, 23:10
مانیتور و کابل دیتا رو چک کنید
اگه مشکل از اینا نبود ایراد از گرافیکه که چون گرافیک آنبورده این ایراد برمیگرده به مین
ولی دو مورد اول احتمالش خیلی بیشتره

مانیتور و کابل را به 1 کیس دیگه میزنم هیچ مشکلی نداره و کار می کنه

mska
15-06-2010, 06:12
هرکاری کردم درست نشد:41:

بفرستم گارنتی قبولی می کنن؟

EXTREME
15-06-2010, 10:04
آره احتمالا پس گرافیک ایراد داشت
یک گرافیک بزار رو مین ببین درست میشه؟

amd>intel
15-06-2010, 10:14
این همه هیاهو برای ازراک و بایوستار . وقتی میگیم ازراک یکبار کلی به من خسارت زد . برد خوبی نیست به خدا . ولی یکاری کن شما با یک گرافیک غیر آنبرد بیا بالا . بایوس رو اپ دیت کن . شاید 10% مشکل حل بشه . ولی فکر کنم IGP برد خراب شده . چون گاهی وقتها این نا مسلمونا سینک رو درست به چیپست وصل نمیکنن یا خمیر نمیزنن و سریع چیپست کباب میشه :31:

pay_dollar
15-06-2010, 11:58
این همه هیاهو برای ازراک و بایوستار . وقتی میگیم ازراک یکبار کلی به من خسارت زد . برد خوبی نیست به خدا . ولی یکاری کن شما با یک گرافیک غیر آنبرد بیا بالا . بایوس رو اپ دیت کن . شاید 10% مشکل حل بشه . ولی فکر کنم IGP برد خراب شده . چون گاهی وقتها این نا مسلمونا سینک رو درست به چیپست وصل نمیکنن یا خمیر نمیزنن و سریع چیپست کباب میشه :31:
دوست گرامی بهتون پیشنهاد میکنم دست از این نگاه متعصبانه بردارید
هر برندی تو یک رده ای خوب کار کرده
چند سال پیش هم یک مادربرد ایسوس گرفتیم زد سی پی یو سوزوند بعد از کلی وررفتن و اعصاب خورد شدن و بردن گارانتی تازه معلوم شد از مین بوده حالا من بیام بگم ایسوس بده آخه اینم شد حرف
ازراک زاده ایسوس هست تو ریویو ها هم خوب ظاهر شده بعد شما میگی بده ؟ بایو استار مدل 890FXE بالاترین رکورد فرکانس و زده بردی با قیمت 140 دلار که هم رده های دیگش اونم نه با رکورد شما حداقل باید 200 دلار براشون پول بدید
دیگه گذشت اون زمان که چون ارزون تره بد تره نه اینا شرکت های نو ظهورن برای رقابت مجبورن کیفیت خوب و قیمت خوب بدن تا جا بیوفتن

شما ریویو ها و بنچ مارک ها رو ببینید و از روی اونها قضاوت کنید نه اینکه حالا یدونش مشکل داشته همه رو بده کنید

ess_1362
15-06-2010, 12:11
شما یک جامپر SETUP هم انجام بدین شاید مشکل شما حل بشه

mska
15-06-2010, 12:33
لطفا حذف شود

mska
15-06-2010, 19:56
شما یک جامپر SETUP هم انجام بدین شاید مشکل شما حل بشه

این کار را کردم نشد:41:

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

مرسی

کارت گرافیک هم جواب نداد و باز هم مشکل داشت و تصویر با کارت گرافیک بالا نمی امد

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

مانیتور من LCD سامسونگ مدل N1750 هست بیشتر وقت ها موقعی که روشن می کنم یک سوت خیلی خفیف ای میکشه
دوستم می گفت احتمالا دلیل ایجاد مشکل همینه و حتما مانیتور را عوض کن!
تا 2باره اینجوری نشه

نظر شما چیه؟

ممنون