PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس ویندوز سون Explorer.exe رو رستارت میکنه

djjamal
14-06-2010, 20:19
سلام دوستان نمیدونم چه ویروسی افتاده به جون ویندوز سونم که هر کاری میخوام بکنم یه اروری میده.اول اینکه ویندوز آپدیت نمیشه اصلا.نا سلامتی Eset Smart Secuirity هم دارم و این ویروس اومده تو سیستم.
حالا اگر دوستان لطف کنن و بگن این چه ویروسیه خودم یه بلایی سرش میارم.این ویروس یه کارهایی میکنه که شاید پیدا کردنش و آسونتر کنه.مثلا وقتی رو my omuter کلیک راست میکنم و manage و میزنم این ارور رو میده : Computer Managment Snapin Launcher Has Stopped Working که پایینشم بررسی آنلاین و بستن برنامه رو زده.یا مثلا وقتی رو Virutal Clone Drive کلیک راست میکنم اکسپلورر ویندوز رستارت میشه.در ضمن Folder Option و Task Manager هم هیچ مشکلی ندارن و هیچ اثری از ویروس تو استارت آپ هم نیست.
پس اگر کسی میدونه این چه ویروسیه لطفا کمک کنید.:19::31:

arman258
15-06-2010, 07:12
سلام دوست من شما اول یه اسکن با یک انتی ویروس خوب انجام بده . و نتایج رو بزار اینجا تا ببینینم دقیقا چه مشکلی دارین ... این توضیحاتی که دادین زیاد کامل نیست ... ممکن ریجستری وینودزتون خراب شده باشه که با با نرم افزار ریجستری اسکن اسکنش کنید تا تعمیر شن و هزار تا مشکل دیگه ... شما اول یه تست با به انتی ویروس قوی و اپدیت شده انجام بده ...

djjamal
15-06-2010, 17:51
سلام دوست من شما اول یه اسکن با یک انتی ویروس خوب انجام بده . و نتایج رو بزار اینجا تا ببینینم دقیقا چه مشکلی دارین ... این توضیحاتی که دادین زیاد کامل نیست ... ممکن ریجستری وینودزتون خراب شده باشه که با با نرم افزار ریجستری اسکن اسکنش کنید تا تعمیر شن و هزار تا مشکل دیگه ... شما اول یه تست با به انتی ویروس قوی و اپدیت شده انجام بده ...

سلام باشه حتما این کار رو میکنم ولی فکر نکنم ویروس بزاره.الان دیگه هرکاری بخوام بکنم اکسپلورر رستارت میشه.اینم عکساش.شب حتما نتیجه آنتی ویروس رو میگم بهتون.با دیسک نجان کسپرسکای اسکن کردم هیچ نتیجه ای نداشت.با 50 تا برنامه بهینه ساز و رجیستری و غیره هم تعمیر کردم.حتی از سیف مود بالا آوردم ویندوز رو و دستور SFC/SCANNOW رو اجرا کردم ولی باز همین جوریه.این عکساش :
[
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با عرض پوزش از دوستان چون ویروس نمیزاشت هیچ آنتی ویروسی رو نصب یا آپدیت کنم مجبور شدم یه ویندوز نصب کنم.به هر حال از کمکتون ممنونم.