ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل در مایا

sinashahab
14-06-2010, 13:56
سلام دوستان

اینو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببنید دوستان همین طور که در شکل پیداست یک چیز هایی شبیه "s" توی تصویر هست که نمی دونم چیه ؟ شما می دونید ؟ :13:

فقط اینو می دونم که اگه پاکشون کنم ادیت face به هم می خوره .

بعدش یه چیز دیگه چرا موقع ادیت و تغییر vertex ها خطوط قرمز و زرد میشه که من قبلا اینو ندیده بودم .:19:

ممنون میشم اگه بگید مشکلم چیه ؟ :10:

ممنون

smspersia
14-06-2010, 17:02
احتمالا اینا جواباتن
سوال اولت شاید این باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این گزینه روی جسم می تونی تغیرات انجام بدی با حرف S نمایشش میده

واسه سوال دومت اگه ورزن جدید مایا رو نصب کردی 2010 یا 2011 همین جوریه - یه خورده به تنظیمات مایا سمت راست ور برو درست میشه -رنگ قرمز بیشتر تحت تاثیره رنگ زرد کمتر واونای که رنگ ندارند اون ابزار روش تاثیر نداره ( مایا روی این سیستم ندارم برات عکس بزارم شرمنده )
البته ورزن های قدیمی هم همینو دارند ولی باید فعالش کنی ولی در ورزن جدید خودش فعاله

sinashahab
14-06-2010, 22:28
سلام

یه سوال دیگه :

من وقتی می خوام با VERTEX آبجکت خودمو تغییر شکل بدم وقتی با ابزار move tools شکلش رو می کشم که تغییر کنه وقتی کلیک رو رها می کنم دوباره اون آبجکت برمیگرده به حالت اولش و تغییر نمی کنه !!!:31:

نمی دونم خوب توضیح دادم یا نه . اگه متوجه نشدید بگید دوباره توضیح بدم .:31:

RezaTayebiJ
14-06-2010, 23:04
برای پاک شدن اون s ها بدون اینکه مدلت به حالت اولیه برگرده از edit> delete by type>history استفاده کن.

سوال جدیدت را متوجه نشدم :31:

SevenART
14-06-2010, 23:06
ببنید دوستان همین طور که در شکل پیداست یک چیز هایی شبیه "s" توی تصویر هست که نمی دونم چیه ؟ شما می دونید

اين s ها براي اينه كه تو ميخاهي يه موقعي يه شكلي را انيميت كني .. يعني ورتكس يا فيسشو انيميت كني .. به درد مدلسازي نمي خوره تا حدودي ...

بعدش یه چیز دیگه چرا موقع ادیت و تغییر vertex ها خطوط قرمز و زرد میشه که من قبلا اینو ندیده بودم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين به خاطر اينه كه دست مباركتون يه زماني خورده روي b .. حالا يه بار ديگه b را فشار يده بر ميگرده به حالت اول ...

من وقتی می خوام با VERTEX آبجکت خودمو تغییر شکل بدم وقتی با ابزار move tools شکلش رو می کشم که تغییر کنه وقتی کلیک رو رها می کنم دوباره اون آبجکت برمیگرده به حالت اولش و تغییر نمی کنه

به خاطر اينه كه با اين s ها (به قول خودت : دي) كار ميكني .... ورتكس را اگه مي خواهي اديت كني بايد خود ورتكس را اديت كني يعني كليد راست كني روي آبجكت و بعد vertex را انتخاب كني بعدش او ورتكس را جابه جا كني ...

smspersia
15-06-2010, 09:17
راستشو بخوای دقیق نگرفتم - ولی اگه اون جسمه که تو تاپیک گذاشتی احتمالا انیمیشن داره - واسه اینکه مطمئن بشی یه ابجکت جدید درست کن vertez شو حرکت بده ببین اون جوری میشه یا نه - اگه باز خراب شد
پوشه مایا رو تو My Documents پاک کن مایا بسته باشه - این کار مایا به حالت اول بر میگرده

sinashahab
15-06-2010, 10:18
به خاطر اينه كه با اين s ها (به قول خودت : دي) كار ميكني .... ورتكس را اگه مي خواهي اديت كني بايد خود ورتكس را اديت كني يعني كليد راست كني روي آبجكت و بعد vertex را انتخاب كني بعدش او ورتكس را جابه جا كني ...

از دوستان خوبم بسیار ممنونم .:8:

من همین کاری که شما می گید یعنی راست کلیک کردن و انتخاب vertex رو انجام میدم .
ولی وقتی با ابزار move tool می خوام اون vertex رو جا به جا کنم پس از ول کردن موس آبجکتم تغییر نمی کنه و بر می گرده به حال اولش.:19:

نمی دونم فهمیدید یا نه ؟؟ اگه نشدید بگید تا بهتر توضیح بدم .:19:

.:Z7:.
15-06-2010, 11:39
از دوستان خوبم بسیار ممنونم .:8:

من همین کاری که شما می گید یعنی راست کلیک کردن و انتخاب vertex رو انجام میدم .
ولی وقتی با ابزار move tool می خوام اون vertex رو جا به جا کنم پس از ول کردن موس آبجکتم تغییر نمی کنه و بر می گرده به حال اولش.:19:

نمی دونم فهمیدید یا نه ؟؟ اگه نشدید بگید تا بهتر توضیح بدم .:19:

خوب ممكنه يكي از اين اسنپها (Snap ) روشن باشه .... :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wolf of aria
22-06-2010, 08:34
سلام برتمامی دوستان
در رابطه سوال اول شما هموطور که دوستان اشاره کردن تا تاریخچه ساخ را پاک نکنید حروف s باقی میماند.
وسوال دوم شما بر روی move tool دوبار کلیک کنید پنجره تنظیمات این ابزار باز میشود قسمت soft selection این ابزار فعال
شده است و زیر قسمت این بخش بنام viewport color تیک خرده این دیک را بردارید اون زرد قرمز شدنش خوب میشه.
وسوال سوم
باز درقسمت تنظیمات موو تول preserve UVs تیک خورده که درهنگام کار با ورتکس ها این مشکل را پیدا میکند.
اومیدوارم جواب سوالها را واضح توضح داده باشم.

Wolf of aria
22-06-2010, 08:35
سلام برتمامی دوستان
در رابطه سوال اول شما هموطور که دوستان اشاره کردن تا تاریخچه ساخ را پاک نکنید حروف s باقی میماند.
وسوال دوم شما بر روی move tool دوبار کلیک کنید پنجره تنظیمات این ابزار باز میشود قسمت soft selection این ابزار فعال
شده است و زیر قسمت این بخش بنام viewport color تیک خرده این دیک را بردارید اون زرد قرمز شدنش خوب میشه.
وسوال سوم
باز درقسمت تنظیمات موو تول preserve UVs تیک خورده که درهنگام کار با ورتکس ها این مشکل را پیدا میکند.
اومیدوارم جواب سوالها را واضح توضح داده باشم.