مشاهده نسخه کامل
: چند سوال
esfehanei
13-06-2010, 22:49
با سلام خدمتدوستان
من می خوام مایا2009یاد بگیرم فعلا هیچ چیزی ازش نمی دونم البته مکس بلدم تا حدودی ولی مایا اصلا بلد نیستم حالا چند سوال دارم
1-کدوم برای مدل سازی بهتره؟
2-امکانش هست فایل های مایا رو به مکس منتقل کرد و بلعکس؟
3-بسته digital tutorsهمین فروشگاه رو خوبه بگیرم ؟(قبل هم گفتم که هیچ چی بلد نیستم این هم مد نظر داشته باشید انگلی سی هم در سطح دبیرستان)
در پایان از همه دوستان تشکر می نمایم و منتظر پاسخ شما هستم
.:PAR3A:.
13-06-2010, 23:01
1.بچه های اینجا بیشتر با مایا کار می کنن پس به نظر بهتره اما خود من مکسو ترجیح میدم (شما چون که از قبل با مکس یه کم آشنایی داری همونو ادامه بدی بهتره)
2.بله فکر کنم همه ی نرم افزار های 3 بعدی فرمت .3ds رو ساپورت می کنن شما هم می تونین از این طریق فایل رو انتقال بدین.
3.من خودم مکس رو توی سطح ابتدایی بلد بودم اما از وقتی آموزش مکس 2009 دیجیتال توترز رو دیدم واقعا پیشرفت کردم به خصوص مدلینگ...
esfehanei
13-06-2010, 23:38
با تشکر از شمادوست عزیز
اون عکس آواتار شما با چی ساخته شه؟
درسته من همون مکس رو ادامه می دم
باز هم ممنون
esfehanei
14-06-2010, 09:04
ببخشید دوستان کسی این آموزش 3dmaxمالgnomonرو گرفته؟چه طوره؟
بیشتر توی کدوم ورژن مکس هست؟(فرقی هم میکنه؟بعنی مثلا من 3dورژن2009رو داشته باشم و آموزش مال ورژن8مثلا باشه>)
منتظرم ها
14-06-2010, 11:50
من اون موتور رو خودم مدلینگ نکردم ولی تا آخراش رسوندم عین همونو این موتور رو دارم از روی آموزش دیجیتال توترز پیش میرم.
به نظر من ورژن های مکس واسه این که مثلا کسی با مکس 2008 کار می کرده بخواد بره 2009 از لحاظ فنی و کلا تغییری نکرده و تنها تغییراش ظاهریه و سیستمی...
والا به نظر من مال gnomon یه خورده قدم به قدمیش کمه.
من خودم cg academy و digital tutors رو ترجیح می دم.
من خودم مال gnomon , cg academy رو نداشتم ولی digital tutors رو که داشتم واقعا محشر بود....
esfehanei
14-06-2010, 17:37
با تشکر فراوان
من هم دارم ماشین اش رو طراحی می کنم هر وقت تموم شد حتما میذارم
بازم سوالات جدید
1-برای طراحی ماشین های دیگه عکس ها شو از کجا باید بیارم در ضمن چه طور باید تنظیم کنم که مثل همون عکس توی دیجیتال تاتورز دقیق وسط بیفته بطوریکه موقعی که مثلا رو قسمت تاپ کار می کنم جاش روی قسمت لفت عقب و جلو نباشه(نمی دونم منظورمو فهمی دید یا نه)
2-اگه من یه تصویر منظره داشته باشم و بخوام توی رندر کردن این تصویر بیفته چی باید بکنم؟
3-تکسچر و متریال رو چه طور باید درست کنم یا دانلود کنم مثلا برای پرتقال سیب و یا آجر های روی دیوار و...
با تشکر فراوان
اموزشهای گنمون خیلی حرفه ای هستن ولی دیجیتال و سی جی خیلی عالیند!
در مورد مکس هم باید بگم یه برنامه کاربردیه که همه کاری میشه باهاش کرد ولی در بخش انیمیشن ، مایا یه سر و گردن بالاتره! من که خودم ترجیح میدم مکس و تا آخرش ادامه بدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
esfehanei
15-06-2010, 11:20
با تشکر فراوان
1-برای طراحی ماشین های دیگه عکس ها شو از کجا باید بیارم در ضمن چه طور باید تنظیم کنم که مثل همون عکس توی دیجیتال تاتورز دقیق وسط بیفته بطوریکه موقعی که مثلا رو قسمت تاپ کار می کنم جاش روی قسمت لفت عقب و جلو نباشه(نمی دونم منظورمو فهمی دید یا نه)
2-اگه من یه تصویر منظره داشته باشم و بخوام توی رندر کردن این تصویر بیفته چی باید بکنم؟
3-تکسچر و متریال رو چه طور باید درست کنم یا دانلود کنم مثلا برای پرتقال سیب و یا آجر های روی دیوار و...
لطفا به این سوالات هم پاسخ دهید تا دور بعدی را هم بذارم
با سلام خدمتدوستان
من می خوام مایا2009یاد بگیرم فعلا هیچ چیزی ازش نمی دونم البته مکس بلدم تا حدودی ولی مایا اصلا بلد نیستم حالا چند سوال دارم
1-کدوم برای مدل سازی بهتره؟
2-امکانش هست فایل های مایا رو به مکس منتقل کرد و بلعکس؟
3-بسته digital tutorsهمین فروشگاه رو خوبه بگیرم ؟(قبل هم گفتم که هیچ چی بلد نیستم این هم مد نظر داشته باشید انگلی سی هم در سطح دبیرستان)
در پایان از همه دوستان تشکر می نمایم و منتظر پاسخ شما هستم
1- تريدي مكس .... من خودم مايا كار مي كنم ولي مكس بهتره براي مدلسازي ....
2- بعله چرا كه نه ....... با قابليت Import و Export
3- بله چرا بد باشه!!!؟؟؟ .... بگيرشون و حالشو ببر ... فقط اينكه بايد وقت بزاري براش.... به نظر من همون مكس را ادامه بده .. اگه مي خواهي مدلساز بشي ....
esfehanei
15-06-2010, 11:44
با تشکر فراوان
2-اگه من یه تصویر منظره داشته باشم و بخوام توی رندر کردن این تصویر بیفته چی باید بکنم؟مثلا تصویر ابر
با تشکر فراوان
این هم ادامه سوالات ممنون می شم اینها را هم پاسخ دهید
با تشکر فراوان
من هم دارم ماشین اش رو طراحی می کنم هر وقت تموم شد حتما میذارم
بازم سوالات جدید
با تشکر فراوان
شما وقتي داري آموزشي را مي بيني آيا حفظ مي كني يا ياد مي گيري؟؟؟ .. به نظر من داري حفظ مي كني .. يعني اون يه كليك مي زنه تو ميري همون كليك را مي زني ... خوب اين كه نشد ياد گرفتن .... اينطوري فايده نداره ... بايد بفهمي كه چي چيكار ميكنه .. يعني اين دكمه چيكارا ميكنه ... بادي ياد بگيري ....
2- يه Plane ميسازي بعدش توي قسمت متريال يه متريال Surface Shader بهش ميدي بعدش به Out ..Color يه عكس ميدي ... بعدش اون متريال را به پلنت اضافه مي كني ....
3- كلا اين ها هم آموزشي داره .... توي همون Digital Tutors توي قسمت رندر منتال ري اين چيزها را توضيح داده ...
esfehanei
15-06-2010, 12:04
با تشکر فراوان
همونطور که کفتیده من هر کاری که گوینده می کنه انجام می دم البته درسته دیدم چیز زیادی در نهایت نمی فهمم حالا از اول گذاشتم همه رو ببینم و آخر خودم در ست کنم با تشکر از راهنمایی شما
اون منتال ری چه فرقی با وی ری داره ؟در ضمن اون وی ری که توی بسته دیجیتال تاتورز هست رو باید نصب کنم؟
یه برنامه سرویس پک 1 هم توی اون هست اون چیه؟
15-06-2010, 12:35
من خودم از پلاگین های دیجیتال توترز چیزی نفهمیدم حدود 4 تا وی ری داشت!
من خودم رو لپتاپم وی ری رو نصب کردم بدون مشکل اما توی کامپیوتر ارور داد...
یادم نیست توی لپتاپم کدوم رو نصب کردم.
ببین هر موقع نصبش کردی اون متریال های vis master هم که توش هست نصب کن خیلی عالیه....
esfehanei
15-06-2010, 19:12
با تشکر ولی من نفهمیدم بالا خره کدوم رو نصب کنم !
راستی یه نفر پیدا نشد بگه تصاویر ماشینهای دیگه رو از کجا بیارم؟:41:
15-06-2010, 20:33
به اونا می گن blueprint
توی اینترنت سرچ کن هستن.
esfehanei
15-06-2010, 21:33
با تشکر از شما
من هر کاری می کنم توی سایتthe-blueprint.comنمی ره
اگه می شه یمکی از دوستان یه بلو پرینت راحت در حد همون دیجیتال تاتورز بذاره( البته مال زوایای لفت تاپ جلو و عقب)
اگه میشه
خیلی خیلی خیلی نیازمندم
شدیدا منتظرم
esfehanei
16-06-2010, 11:37
چرا کسی جواب نمی ده
ببینم فرق بین منتال ری با وی ری چیه؟
یعنی اینقدر سخته که این چند تا سوال منو جواب بدید
درخواستو ببر اينجا .. اصلا تو اين تاپيك بگرد پيدا مي كني :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم : S k e t c h U p , B l u e p r i n t « در خواست ؛ دانلود »
esfehanei
16-06-2010, 13:07
با تشکر از شما
ببینم توی این فروم کسی تا حالا این آموزش های gnomonمکس رو نگرفته؟نظرتون در بارش چیه؟لطفا بفرمایید
باز هم متشکرم
esfehanei
17-06-2010, 10:51
دوستان کسی نیست یه کمکی به من بیچاره بده؟
از چند روز پیش نشستم تا این آموزش ماشینه تموم بشه بشینم درست کنم خودم حالا که امروز تموم شده هر کاری می کنم نمی شه!
یا کج می شه یا درست نمی شه بالاخره هر کاری می کنم یه مشکلی توش هست فکر کنم باید کلا بیخیال مکس بشم برم تو کار همون فتوشاپ کسی هست یه کمکی به من بکنه
شدیدا نیازمند کمکم
i-like-ddd
17-06-2010, 14:28
دوستان کسی نیست یه کمکی به من بیچاره بده؟
از چند روز پیش نشستم تا این آموزش ماشینه تموم بشه بشینم درست کنم خودم حالا که امروز تموم شده هر کاری می کنم نمی شه!
یا کج می شه یا درست نمی شه بالاخره هر کاری می کنم یه مشکلی توش هست فکر کنم باید کلا بیخیال مکس بشم برم تو کار همون فتوشاپ کسی هست یه کمکی به من بکنه
شدیدا نیازمند کمکم
سلام دوست عزیز شما با یه بار دیدن یه اموزش یا یبار ساختن که قرار نیست عین خوده اموزش دربیاد که
شما چندین بار باید یه موضوعی رو روش کار کنی و تکنیکخای مدلینگ ذو خوب یاد بگیری و حتی از اونا روی ابجکتهای ساده تر استفاده کنی مثلا روش ساخت کاپوت ماشینو یاد بگیر و چنتا کاچوت درست کن یا مثلا لاستیک ماشین یا هر چیزه دیگه اینطوری شما خوب یاد میگیری که چطوری مدل کن هر جای ماشینتو که اگه دفعه بعد خواستی یه ماشین دیگه مدل کنی زیاد به مشکل بر نخوری
در مورد اموزش ها هم که بستگی به خودت داره هرچی وقت بزاری بیشتر و بهتر یاد میگیری
خیلی هم رو شرکت هایی که اموزش میدن ذهنتو مشغول نکن
شما حتی میتونی از اموزش های توی سایت های مختلف یا اموزشهایی که تو همین قسمت هست استفاده کنی
که خیلی از دوستا استفاده کردن و نتیجه خوبی هم گرفتن
در هر حال .......
موفق باشی
esfehanei
17-06-2010, 18:58
خیلی ممنون از شما دوست من دوباره شروع کردم تا به یه جایی برسونمش
راستی اون بلوپرینتای ماشینو چه طور باید مثل اینی که مال این ماشینه دارم درست کنمش چونکه با فتوشاپ یکی از اون عکس ها رو درست کردم ولی موقعی که وارد مکسش کردم دیدم اکه از نمای تاپ برم از نماهای دیگه خراب می شه همینطور لفت و فرانت حالا چی کنم اون روش پلن هم دیدم اما برای من دو تا مشکل داشت
1-اول اینکه خوب نفهمیدم چه طور باید این عکس ها رو توی اون پلن ها بذارم
2-دوم اینکه اگه این کارو بکنم اولا موقع سلکت کردن اذیت می کنه دوم اینکه پس از مدتی که کار جلوتر بره دیگه اون عکس قابل دیدن نیست
ممنون میشم اگه یه کمکی بکنید
باز هم ازنظر شما دوست عزیز سپاسگذارم.
حوصله...
صبر...
دقت.
اینم از کمک ما... اگه نداری این سه تا را ، تریدی را بیخیال شو و... .
الان هرچی کار کردی را .. هرچی شده ... توی قسمت طرحهای در حال ساخت یه تاپیک بزن و بزار ... تا بچه ها بهتر بهت کمک کنن....
esfehanei
17-06-2010, 21:36
2-دوم اینکه اگه این کارو بکنم اولا موقع سلکت کردن اذیت می کنه دوم اینکه پس از مدتی که کار جلوتر بره دیگه اون عکس قابل دیدن نیست
ممنون از نظر شما دوست گرامی
چشم حتما فردا صبح می ذارمش توی همون قسمت گالری فقط و فقط نیاز مند کمک و نظر دهی شما می باشم.
باز هم متشکرم
i-like-ddd
18-06-2010, 10:41
خیلی ممنون از شما دوست من دوباره شروع کردم تا به یه جایی برسونمش
راستی اون بلوپرینتای ماشینو چه طور باید مثل اینی که مال این ماشینه دارم درست کنمش چونکه با فتوشاپ یکی از اون عکس ها رو درست کردم ولی موقعی که وارد مکسش کردم دیدم اکه از نمای تاپ برم از نماهای دیگه خراب می شه همینطور لفت و فرانت حالا چی کنم اون روش پلن هم دیدم اما برای من دو تا مشکل داشت
ممنون میشم اگه یه کمکی بکنید
باز هم ازنظر شما دوست عزیز سپاسگذارم.
1- تو این قسمت میتونی تنظیم بلوپرینت رو یاد بگیری
2- شما میتونی عکس هاتو میتونی به viewport هم بدی ولی به نظرم روش پلان یا بکس بهتره
و برای اینکه بتونی موقع کار هم ابجکت هم عکستو ببینی روی ابجکتت کلیک راست کن و گزینه object properties رو انتخاب کن و از قسمت Display properties گزینه see-through رو تیک بزن
میانبر این کار هم ctrl+x هست
موفق باشی
esfehanei
18-06-2010, 11:54
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
متاسفانه من فعلا بیخیال اون ماشینه شدم اعصاب منو خورد کرده بود از ساعت7دیروز تا ساعت2کار کردم امروزهم از ساعت7تا الان نزدیکساعت12.5کار کردم باز هم خراب شد.
فعلا می خوام interiorsرو کار کنم.(اگه ایندفعه هم موفق نشم مجبورم به سمت فتوشاپ هجرت کنم)
راستی نمی دونم چرا پس از مدتی که با این مکس کار می کنم دیگه اون سگمنت ها و ادج ها رو نمی شه حرکت داد وقتی هم تکون می دم یک متر بالا و پایین می ره.
لطفا راه حل اینو بگید شدیدا نیازمندم
i-like-ddd
18-06-2010, 14:57
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
متاسفانه من فعلا بیخیال اون ماشینه شدم اعصاب منو خورد کرده بود از ساعت7دیروز تا ساعت2کار کردم امروزهم از ساعت7تا الان نزدیکساعت12.5کار کردم باز هم خراب شد.
فعلا می خوام interiorsرو کار کنم.(اگه ایندفعه هم موفق نشم مجبورم به سمت فتوشاپ هجرت کنم)
راستی نمی دونم چرا پس از مدتی که با این مکس کار می کنم دیگه اون سگمنت ها و ادج ها رو نمی شه حرکت داد وقتی هم تکون می دم یک متر بالا و پایین می ره.
لطفا راه حل اینو بگید شدیدا نیازمندم
با مکس 2011 کار میکنی؟
اینم یه اموزشه ساخت ماشین همرا ه با تنظیم بلوپرینت :
esfehanei
18-06-2010, 15:21
ممنون از شما دوست عزیز
مال من تری دی مکس من 2009هست سرویس پک1و موتور وی ری روش نصب هست لطفا سریعتر کمک کنید هیچ کاری رو نمی تونم کامل انجام بدم بعد از مدتی همون مشکلی رو که توی پست قبلی گفتم برام پیش می آد باید حتما 2011داشته باشم تا درست بشه اگه میشه یه عکس از محیط 2011بذارید ببینم چه شکلیه!
باز هم ممنون
نیاز مند یاری شما هستم
i-like-ddd
18-06-2010, 18:52
ممنون از شما دوست عزیز
مال من تری دی مکس من 2009هست سرویس پک1و موتور وی ری روش نصب هست لطفا سریعتر کمک کنید هیچ کاری رو نمی تونم کامل انجام بدم بعد از مدتی همون مشکلی رو که توی پست قبلی گفتم برام پیش می آد باید حتما 2011داشته باشم تا درست بشه اگه میشه یه عکس از محیط 2011بذارید ببینم چه شکلیه!
باز هم ممنون
نیاز مند یاری شما هستم
من چون این مشکل رو تو مکس 2011 داشتم گفتم شاید
2011 داشته باشی شرمنده ولی دلیله مشکلشو نمیدونم چیه؟
ولی یه بار فایلو ریست میکنم درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
esfehanei
18-06-2010, 19:10
خیلی ممنون از شما
تری دی مکس2011خیلی قشنگه واجب شد اگه توی این اینتریور موفق و پیروز شدم حتما بگیرمش
راستی این ورژنش وی ری و از این جور اضافه ها داره؟
در ضمن نگفتید ها فرق این ورژن که بالاش نوشتهdesignبا اونایی که ننوشته چیه؟
اینو من توی ورژنهای2009و2010دیدم که ورژنی که design رو داشت یک دی وی دی بود ولی اونی که نداشت یک سی ی بود در ضمن آیکون اونها هم با هم فرق می کرد.
__________________________________________________ ______
خوب حالا که از این مباحث بگذریم می خوام بپرسم که نور پردازی توی مکس برای حالت هایی که توی خونه رو می خوام رندر کنم چه طوریه؟
از منتال ری استفاده کنم یا همون پیش فرض خودش کدوم بهتره؟
باز هم از شما تشکر می کنم
i-like-ddd
18-06-2010, 19:46
خیلی ممنون از شما
تری دی مکس2011خیلی قشنگه واجب شد اگه توی این اینتریور موفق و پیروز شدم حتما بگیرمش
راستی این ورژنش وی ری و از این جور اضافه ها داره؟
در ضمن نگفتید ها فرق این ورژن که بالاش نوشتهdesignبا اونایی که ننوشته چیه؟
اینو من توی ورژنهای2009و2010دیدم که ورژنی که design رو داشت یک دی وی دی بود ولی اونی که نداشت یک سی ی بود در ضمن آیکون اونها هم با هم فرق می کرد.
__________________________________________________ ______
خوب حالا که از این مباحث بگذریم می خوام بپرسم که نور پردازی توی مکس برای حالت هایی که توی خونه رو می خوام رندر کنم چه طوریه؟
از منتال ری استفاده کنم یا همون پیش فرض خودش کدوم بهتره؟
باز هم از شما تشکر می کنم
خواهش میکنم
منه اون ایکون ها مربوط به پلاگینه PowerNurbs هست
فک کنم ورژن هایی که دیزاین نداره کامله
ورژن های دیزان طرح نسخه کاملشه
فک کنم اینطوریه
------------------------------------
خوب اون یه بحث جداست بستگی به کار و محیطی که میخوای نورپردازی کنی داره
و من اینطوری نمیتونم بهتون جواب بدم
100 در 100 منتال ری از اسکن لاین بهتره
اگه کار با وی ری رو هم بلدی میتونی ازش استفاده کنی
میتونی اموزش های تو همین بخش رو یه نگاه بندازی
موفق باشی.
esfehanei
18-06-2010, 20:34
باز هم از شما دوست متشکرم
اگه ممکنه لینک اون آموزشها به ویژه آموزش وی ری رو بذارید.
در مورد اون designهم یعنی باید صبر کنم تا 1سی دی اش بیاد یا اینکه همین که شما عکسشو گذاشتی مناسبه؟
باز هم ممنون
i-like-ddd
18-06-2010, 23:53
باز هم از شما دوست متشکرم
اگه ممکنه لینک اون آموزشها به ویژه آموزش وی ری رو بذارید.
در مورد اون designهم یعنی باید صبر کنم تا 1سی دی اش بیاد یا اینکه همین که شما عکسشو گذاشتی مناسبه؟
باز هم ممنون
شما اینجا بگر بین چیزی پیدا میکنی من وقط ندارم شرمنده
من خودم الان دیزاین دارم چرا سیدیش نیست هست بگردی پیدا میشه
esfehanei
19-06-2010, 07:58
باتشکر از شما
منظور من اینه که این دبزاین که یک دی وی دی هست بهتره یا یک سی دیه؟
واینکه به طور کل از همه لحاظ استفاده ار این مکس2011بهتره یا همون2009؟
باز هم از معرفی تاپیک متشکر
esfehanei
19-06-2010, 10:33
ببخشید دوستان
میخوام بدونم برای 2011 وی ری هست از کجا باید بگیرم اگه باید دانلود کنم لینکی بدید در ضمن اینم بونید اینترنت من دیال آپه ها 1000گیگ نمی تونم دانلود کنم
منتظر پاسخم
i-like-ddd
19-06-2010, 11:43
باتشکر از شما
منظور من اینه که این دبزاین که یک دی وی دی هست بهتره یا یک سی دیه؟
واینکه به طور کل از همه لحاظ استفاده ار این مکس2011بهتره یا همون2009؟
باز هم از معرفی تاپیک متشکر
منکه ندیدم اون سیدی یا دی وی دی که شما میگی کدومه
به احتمال زیاد اونکه دی وی دی کامل تره
به نظرم شما مکس 2009 کار کنی بهتره چون محیطش ساده تره
ببخشید دوستان
میخوام بدونم برای 2011 وی ری هست از کجا باید بگیرم اگه باید دانلود کنم لینکی بدید در ضمن اینم بونید اینترنت من دیال آپه ها 1000گیگ نمی تونم دانلود کنم
منتظر پاسخم
دوست عزیز مثل اینکه شما اصلا تو انجمن دنباله چیزی نمیگردی
سعی کن بری دنباله چیزی که میخوای قبلا یکی از دوستان زحمتشو کشید
یه سر اینجا بزن
esfehanei
19-06-2010, 19:11
ممنون از شما دوست عزیز
*چند مدل تکسپر(نمی دونم همونایی که توی قسمت مپ ها توی قسمت متریال می ذارن رو میگم) می خوام (ایندفعه رو گشتم نبود )برای طراحی داخل اتاق برای در و دیوار و... مخصوصا دیوار اگه کسی اره لینکشو لطف کنه اگه تاپیکی هست لینک بفر مایید(دوباره هم می گم سرچ کردم ولی فعلا پیدا نکردم.)*
باز هم ممنون
در مورد اون وی ری 2011که نوشته 2010رو پشتیبانی می کنه(؟)یه سرویس پک5 هم برای 2011بود که اونم برای64بیتی بود اون سرویسپک4هم که هم 64و هم32بیتی داشت تقریبا32مگ بود حالا اگه صد درصد اون sp4به 2011بخوره و کرک داشته باشه شاید بتونم دانلود کنم اونجا که ننوشته بود کرک داره یانه
خوب اینجوری فعلا دارم 2009 کار می کنم اگه دیدم اون سگمنت ها اذیت می کنند می رم 2011می گیرم و با همون منتال ری استفاده می کنم
با تشکر فراوان از همه دوستانی که پاسخ سوالات منو می دهند
i-like-ddd
19-06-2010, 20:12
فک کنم بازم نگشتی
همراه خود مکس یه سری map هست که از اونها هم میتونی استفاده کنی
اگه از ویری استفاده میکنی برای متریالش میتونی از Vray-light material استفاده کنی و روشنایی شو زیاد کنی
esfehanei
19-06-2010, 22:44
ممنون از شما دوست گرامی
متاسفانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من باز نشد دوباره می روم ببینم میشه یا نه تکسچر های شرکتArooway Textures رو از کجا میشه دانلود کرد خیلی کیفیت هاش توی فروشگاه نوشته بالاس ولی در کل ممنون
i-like-ddd
20-06-2010, 10:36
تکسچر های شرکتArooway Textures حجمشون بالاست شما هم که اینترنت پر سرعت نداری دانلود کنید
من پیشنهاد میکنم استفاده نکنید چوا سایزشون بزرگه تو رندر مشکل ایجاد میکنه
عرض کردم هر ورژن مخصوص به خودشه
اگه قرار بود 64 بیت به 32 بیت بخوره که دیگه 64بیت نمیساختن!
شما به نظرم باید یه چنتا دیویدی اموزشی خریداری کنید تا خوب یاد بگیرید
اگرم تونستید چنتا از مدلای Archinterior رو دانلود یا خریداری کنید از فایلهای اونها میتونید متونجه منظوره من بشید
حالا من یه سری توضیح میدم :
تو عکس اول از بیرون ساختمون و پلانی که بیرونش کار گزاشته شده رو میبینید به چه شکل هست:
تو عکس دومی متریالی که قراره به پلان اعمال بشه رو انتخاب میکنیم:
از منوی سمت چپ ی VrayLightMtl رو انتخاب میکنیم
بعد از منوی سمت چپ که مربوط به تنظیمات متریال هست از قسمت None میتونید بهش تکسچر بدی مثل همون دیفیوز خوده مکس و اون عددی که کنارشه
میتونی مقداره روشناییشو انتخاب کنی
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
موفق باشید
esfehanei
20-06-2010, 10:55
باتشکر از زحمت شما
درمورد 2011فعلا بیخیالش شدم همون2009فعلا سالمه تا بعدا ببینم چی میشه
در مورد اون آموزش هم که قرار دادین عالی بود بسیار متشکر
در مورد اون تکسچر ها هم مگه هرچی کیفیت بالاتر نباشه رندر باکیفیت تر و بهتر نمی شه؟
خوب تکسچر هایTotal Textures, Psicosonic, Luxology چه طور هستند؟
باز هم ممنون
i-like-ddd
20-06-2010, 15:00
باتشکر از زحمت شما
درمورد 2011فعلا بیخیالش شدم همون2009فعلا سالمه تا بعدا ببینم چی میشه
در مورد اون آموزش هم که قرار دادین عالی بود بسیار متشکر
در مورد اون تکسچر ها هم مگه هرچی کیفیت بالاتر نباشه رندر باکیفیت تر و بهتر نمی شه؟
خوب تکسچر هایTotal Textures, Psicosonic, Luxology چه طور هستند؟
باز هم ممنون
خواهش میکنم
همه اینهایی که گفتید عالیند ولی بعضی ها شون سایز تکسجر هاش خیلی زیاده
مثلا3000*5000 یا یه چیز تو این مایه ها
البته شما میتونید استفاده کنید اگه تکسچرهای خود مکس به کارتون نیومد از همینا استفاده کنید فقط زیاد تو کارتون ازین تکسچرهای سایز بالا استفاده نکنید
موفق باشید
esfehanei
20-06-2010, 17:35
باتشکر از پاسخ شما
برنامه هایی مثل zbrushویاmudboxچی هستند؟قوی تر از مکسه؟بیشتر به چهکار می آیند؟
با تشکر از راهنمایی شما
i-like-ddd
20-06-2010, 18:01
باتشکر از پاسخ شما
برنامه هایی مثل zbrushویاmudboxچی هستند؟قوی تر از مکسه؟بیشتر به چهکار می آیند؟
با تشکر از راهنمایی شما
اطلاعات کامل در مورد این برنامه ها ندارم ولی اینطوری نیست که شما اینهارو با مکس مقایسه کنید
چون کاراییشون یه چیز دیگست و عمده کارشون ایجاد جزئیات روی مدل ها مثل کاراکترها که اونهارو با مکس
یا هر برنامه سه بعدی دیگه ای میسازن و توی زیبراش یا مودباکس بهشون جزئیات میدن مثل ایجاد حالت مو
یا پوست یا رگ یا هر چیزه دیگه ای که فکرشو بکنی
esfehanei
20-06-2010, 20:31
زیاد تو کارتون ازین تکسچرهای سایز بالا استفاده نکنید
با تشکر فراوان از راهنمایی های شما دوست گرامی
آخر شما نگفتید دلیل اینکه شما می فرمایید از تکسچر های کیفیت بالا استفاده نکنم چیه؟مگه باعث بالا رفتن کیفیت نهایی رندر نمیشه؟
سوال بعدی اینه که اگه من بخوام یه انیمیشن درست کنم وکیفیتش خوب باشه (HD) چی باید بکنم؟یعنی خروجیش چه جوریه؟در ضمن برای اون کیفیت اچ دی چی کار باید کنم؟(البته ساخت انیمیشن رو حدودا بلدم ولی خروجی به اون شکل رو نه!)
20-06-2010, 21:06
با تشکر فراوان از راهنمایی های شما دوست گرامی
آخر شما نگفتید دلیل اینکه شما می فرمایید از تکسچر های کیفیت بالا استفاده نکنم چیه؟مگه باعث بالا رفتن کیفیت نهایی رندر نمیشه؟
سوال بعدی اینه که اگه من بخوام یه انیمیشن درست کنم وکیفیتش خوب باشه (HD) چی باید بکنم؟یعنی خروجیش چه جوریه؟در ضمن برای اون کیفیت اچ دی چی کار باید کنم؟(البته ساخت انیمیشن رو حدودا بلدم ولی خروجی به اون شکل رو نه!)
بله صد در صد تکسچر با کیفیت رندر بهتر هم میشه
حالا شما ازین تکسچرها استفاده کن شاید مشکلی پیش نیومد.
شرمنده در مورد انیمیشن اطلاعات ندارم
ولی فک کنم شما موقعی که میخوای خروجی بگیری تو قسمت
Output Size باید HDTV (Video) انتخاب کنی
esfehanei
20-06-2010, 22:20
با تشکر از شما
سوال بعدی من اینه که چه طور متریال آب درست کنم؟
مثلا برای ساخت استخر که توش پر آبه که علاوه بر متریال آب بالا و پایین بودن اونم معلوم باشعه(موج)
__________________________________________________ ___________________
سوال بعدی اینه که چه طور شیشه درست کنم البته فعلا وی ری رو بیخیال به صورت عادی بفرما من خودم یه فکری به حال وی ری خواهم نمود
__________________________________________________ _______________________
باز هم ممنون
i-like-ddd
20-06-2010, 23:14
با تشکر از شما
سوال بعدی من اینه که چه طور متریال آب درست کنم؟
مثلا برای ساخت استخر که توش پر آبه که علاوه بر متریال آب بالا و پایین بودن اونم معلوم باشعه(موج)
__________________________________________________ ___________________
سوال بعدی اینه که چه طور شیشه درست کنم البته فعلا وی ری رو بیخیال به صورت عادی بفرما من خودم یه فکری به حال وی ری خواهم نمود
__________________________________________________ _______________________
باز هم ممنون
اگه با متریال استاندارد میخواید کار کنید میتونید به شکل ساده میتونی از این روش استفاده کتی:
متریال استاندارد رو انتخاب میکنی بعد یه رنگ اب براش تعیین میکنی
بعد به اسلات Bump متریال Noise رو میدی
بعد به اسلات Reflection متریال RayTrace رو میدی
و درصد هاشم من یه چیزی به طور پیش فرض گزاشتم حالا شما میتونی تغییرش بدی
و تغییراتش رو ببینی:
یا اینکه اگه از منتال ری استفاده میکنی میتونی از متریالهای Arch & Design استفاده کنی که متریال اب رو اماده داره
برای شیشه هم تقریبا شبیه ابه فقط Bump رو حذف میکنی و مقدار Reflection رو تغییر میدی
همچنین میتونی از متریال های Arch & Design هم استفاده کنی که شیشه رو هم اماده داره
موفق باشید
esfehanei
21-06-2010, 09:29
باتشکر فراوان از شما دوست گرامی
امروز صبح بلند شدم گفتم یه طرحی رو بزنم و اینجا بذارم 2یا3ساعت حدودا کار کردم این تصویر به این افتضاحی شد واقعا که شرم آوره خواستم توی قسمت گالری تاپیک بزنم گفتم ارزش نداره انشاالله مدل های بهتر رو حتما میذارم(اگه لازمه حتمابذارم بگید)
اینم تصویر بیخود
در موردآموزشها هم بسیار متشکر
خیلی البته درمورد متریال کار نکردم چون هرچی گشتم نداشت نور پردازی هم که اصلا
__________________________________________________ ____________________________
خوب چون اینجا تاپیک سوالات منه ادامه سوالات رو قرار می دم
باتوجه به اینکه سرعت اینترنت من بسیار بسیار پایینه در مورد تکسپر ها چی کنم حتما در نهایت باید بسته تکسچر ها رو بخرم اگه اینطوریه کدوم بسته این فروشگاه بهتره
بسته شماره1:تکستچر های Total Textures, Psicosonic, Luxology
بسته شماره2: تکستچر های شرکت Arooway Textures
البته من خودم میخواستم بسته آموزشی گنومون رو بگیرم چون شدیدا هیچ چیزی بلد نیستم ولی اینجور که معلومه اینو فعلا باید یگیرم اگه این اینترنت من یه کم سرعت بیشتر داشت کار تموم بود
باز هم از کمک شما متشکرم
i-like-ddd
21-06-2010, 10:40
باتشکر فراوان از شما دوست گرامی
امروز صبح بلند شدم گفتم یه طرحی رو بزنم و اینجا بذارم 2یا3ساعت حدودا کار کردم این تصویر به این افتضاحی شد واقعا که شرم آوره خواستم توی قسمت گالری تاپیک بزنم گفتم ارزش نداره انشاالله مدل های بهتر رو حتما میذارم(اگه لازمه حتمابذارم بگید)
اینم تصویر بیخود
در موردآموزشها هم بسیار متشکر
خیلی البته درمورد متریال کار نکردم چون هرچی گشتم نداشت نور پردازی هم که اصلا
خوب چون اینجا تاپیک سوالات منه ادامه سوالات رو قرار می دم
باتوجه به اینکه سرعت اینترنت من بسیار بسیار پایینه در مورد تکسپر ها چی کنم حتما در نهایت باید بسته تکسچر ها رو بخرم اگه اینطوریه کدوم بسته این فروشگاه بهتره
بسته شماره1:تکستچر های Total Textures, Psicosonic, Luxology
بسته شماره2: تکستچر های شرکت Arooway Textures
البته من خودم میخواستم بسته آموزشی گنومون رو بگیرم چون شدیدا هیچ چیزی بلد نیستم ولی اینجور که معلومه اینو فعلا باید یگیرم اگه این اینترنت من یه کم سرعت بیشتر داشت کار تموم بود
باز هم از کمک شما متشکرم
خواهش میکنم
به نظرم فعلا شما یه بسته اموزشی مکس رو بخرید بیشتر نیازتونه
تکسچر فعلا زیاد مهم نیست
esfehanei
21-06-2010, 13:13
باتشکر از راهنمایی شما
توی سی دی آموزشی گوینده بدون استفاده از اربیت ساب آبجکت اون پایین قسمت پرسپکتیو رو تغییر می ده این چه جوریه؟
ضمنا برای اینکه قسمت سلکت اند موو بیاد بدون کلیک چی کار باید بکنم؟
21-06-2010, 21:13
دوست گرامی مدل جدید بنده (آرامگاه کوروش)آماده شد آدرسش هم اینه
خوسحال میشم که نظرتان را بیان کنید
در ضمن برای روشن تر کردن ابر های توی تاپیک بالا چه کار باید بکنم؟
با تشکر فراوان
i-like-ddd
21-06-2010, 21:45
باتشکر از راهنمایی شما
توی سی دی آموزشی گوینده بدون استفاده از اربیت ساب آبجکت اون پایین قسمت پرسپکتیو رو تغییر می ده این چه جوریه؟
ضمنا برای اینکه قسمت سلکت اند موو بیاد بدون کلیک چی کار باید بکنم؟
Reflation: برای انعکاس
Refraction: برای شکست
هم میشه از Raytrace و هم میشه از Falloff استفاده کرد
--------------------------------------
متوجه منظورتون نشدم!
esfehanei
22-06-2010, 06:28
باتشکر از نظر شما دوست گرامی
منظورم اینه که گوینه چه طور بدون استفاده از اربیت ساب آبجکت(قسمت پایین سمت راست که دایره ای شکل است و صحنه را حرکت می دهد)خودش اون قسمت رو حرکت میده
ایدوارم منظورمومتوجه شده باشید
__________________________________________________ _
سوال بعدی اینه که چه طور باید سیم بسازم منظورم متریالش نیست خودشه که خیلی صاف نباشه
__________________________________________________ ____
با تشکر
i-like-ddd
22-06-2010, 11:25
باتشکر از نظر شما دوست گرامی
منظورم اینه که گوینه چه طور بدون استفاده از اربیت ساب آبجکت(قسمت پایین سمت راست که دایره ای شکل است و صحنه را حرکت می دهد)خودش اون قسمت رو حرکت میده
ایدوارم منظورمومتوجه شده باشید
__________________________________________________ _
سوال بعدی اینه که چه طور باید سیم بسازم منظورم متریالش نیست خودشه که خیلی صاف نباشه
__________________________________________________ ____
با تشکر
اگه درست متوجه شده باشم باید از کیلیدهای Alt + Mouse Middle Button استفاده کنید
یعنی Alt و دکمه وسط موس رو نگه دار و موس رو بچرخون
---------------------------------------
خوب شما میتونی از چند را درست کنی مثلا :
1- با لاین یک مسیر درست کنی که قراره همون شکل سیم بشه بعد
هم میتونی با استفاده از دستور Loft و انتخاب یک شیپ Cricle این کارو انجام بردی
هم میتونی به لاینی که ساختی تو قسمت Modifiy و تو قسمت تنظیمات Rendering
این تنظیمات رو انجام بدی:
esfehanei
22-06-2010, 20:33
باتشکر از کمک شما
در ادامه سوالات من میخوام یک خیابان مدل بزنم که چند تا تیر چراغ برق داره روش ساخت سیم رو فهمیدم ساخت تیر چراغ برق هم تا حدودی بلدم فقط برای ساخت آسفات روی زمین متریال میخوام اگه امکانش هست کمکی بفرمایید
__________________________________________________ ____________________
درضمن اون روش ساخت آب دریا با استفاده از نویز و اون متریالی که برای منتال ری فرمودید به شکلی که من میخواستم متاسفانه در نیومد یعنی هم از نظر رنگی وهم از نظر موجها درست نشد(لطفا کمکی بفرمایید)
__________________________________________________ ______________________
باتشکر فراوان
i-like-ddd
23-06-2010, 00:29
باتشکر از کمک شما
در ادامه سوالات من میخوام یک خیابان مدل بزنم که چند تا تیر چراغ برق داره روش ساخت سیم رو فهمیدم ساخت تیر چراغ برق هم تا حدودی بلدم فقط برای ساخت آسفات روی زمین متریال میخوام اگه امکانش هست کمکی بفرمایید
__________________________________________________ ____________________
درضمن اون روش ساخت آب دریا با استفاده از نویز و اون متریالی که برای منتال ری فرمودید به شکلی که من میخواستم متاسفانه در نیومد یعنی هم از نظر رنگی وهم از نظر موجها درست نشد(لطفا کمکی بفرمایید)
__________________________________________________ ______________________
باتشکر فراوان
تو این سایت یه سرچ بزن شاید بتونب تکسچر اسفالت پیداکنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد متریال اب هم اگه از همون متریال اب منتال استفاده کنید بهتره
من نمیدونم محیط کارتون چجوریه به حر حال شما باید یه سری تنظیمات متریال رو نسبت به محیط کارتون تغییر بدین
esfehanei
23-06-2010, 05:22
باتشکر از راهنمایی شما
من میخوام یه کوچه ای با مکس بسازم ولی نمی دونم از کجا و چه جور شروع کنم تصویری سایتی را می شناسید که فارسی یا انگلسی باشه و بتونه کمک کنه؟
استی فایل های آمادهای برای این موضوع هست که بشه دانلود کرد؟
با تشکر از راهنمایی های شما
esfehanei
24-06-2010, 07:34
ای بابا سوال قبلی من اینقدر سخت بود که پاسخ ندادید؟
و یک نظر خواهی
من میخوام مایا یاد بگیرم
به نظر شما دوست گرامی از آموزش گنومون شروع کنم یا دیجیتال تاتورز؟(از سطح صفر صفر)
من قبلا که یک بارمایا8 (قدیما)نصب کردم یه کرک عجیبی داشت و هر کاری کردم نشد الان هم اینجوریه؟اونوقت درست شده این روش؟
24-06-2010, 12:14
باتشکر از راهنمایی شما
من میخوام یه کوچه ای با مکس بسازم ولی نمی دونم از کجا و چه جور شروع کنم تصویری سایتی را می شناسید که فارسی یا انگلسی باشه و بتونه کمک کنه؟
استی فایل های آمادهای برای این موضوع هست که بشه دانلود کرد؟
با تشکر از راهنمایی های شما
خب شما میتونی از روی یک عکس کارتونو اجام بدین
اگه واسه مدل سازیش مشکل دارین خب اون بستگی به خودتون داره
باید برید مدل سازی ابجکت های مختلف رو یاد بگیرید
تو این سایت ها هم اموزش های خوبی هست:
تو این سایت مدل های اماده خوبی است:
و یک نظر خواهی
من میخوام مایا یاد بگیرم
به نظر شما دوست گرامی از آموزش گنومون شروع کنم یا دیجیتال تاتورز؟(از سطح صفر صفر)
من قبلا که یک بارمایا8 (قدیما)نصب کردم یه کرک عجیبی داشت و هر کاری کردم نشد الان هم اینجوریه؟اونوقت درست شده این روش؟
در مورد مایا هم از دوستانی که مایا کار کردن سوالتون رو بپرسید چون من چیزی نمیدونم
و در مورد کرکش هم بله تقریبا همونجور سخته منکه خودم چندبار نصب کردم به زور تونستم کرکش کنم!
با تشکر فراوان
در مورد سوال قبلیت به من مربوطی نیست:27:
برادر یوزرت اصفهانی هست یه سایت از شهر خودتون میزارم:31: بفرما اینم آموزش ساختن شعله روی شمع
esfehanei
24-06-2010, 20:47
با تشکر فراوان از شما دوست گرامی
نظر شما دوست گرامی و سایر بازدید کنندگان در مورد مایا چه طوره؟
من که خودم خیلی ازش خوشم اومده(از تصویر هایی که با اون ساخته شده) اما به اندازه مکس اونو بلد نیستم(صفر صفر)
حالا خوبه برم یاد بگیرم با سی دی های english؟:31:
25-06-2010, 12:21
دوستان مایا خودش قسمت متریال ادیتور داره یانه؟من چند تا برنامه رو دیدم اصلا در این باره توش چیزینبود
__________________________________________________ __________________________________
همچنین مایا وی ری داره؟
__________________________________________________ __________________________________
خوب حالا بریم سر مبحث مکس
چه طور میشه یه شعله ای رو که ایجاد کرده ایم حرکت کنه
smspersia
25-06-2010, 12:32
مایا متریال ادیتور داره
وی ری هم داره
شما صدرصد اصفهانی هستی
ضمآ نه مایا می خوای کار کنی نه مکس ؟مگه نه -
پستای هم که می دی سرکاری
esfehanei
25-06-2010, 12:38
نه خیر برعکس
اتفاقا میگم من فامیلیم اصفهانی هست خودم گفتم توی قم هستم
در مورد دومی باید بگم من می خوام مایا و مکس رو کار کنم مکس رو تا حدود متوسط بلدم (سوالات هم بالا هست)اما مایا هیچی ازش سر در نمیارم و هدف من اینه که هر دوشو بلد باشم
نمی دونم منظوری از سرکاری بودن چیه بیکار نیستم که هر روز صبح و شب بیام سوال بپرسم این دو تا تاپیک که من اونجا میرم رو مگه ندیدی(البته اگه مشکلی هست دیگه نمیام)
__________________________________________________ ______________________________
esfehanei
25-06-2010, 22:56
ای اقا بیخیال مایا و مکس
من از توی این بسته تاتورز اون زیبراش رو نصب کردم عجیب عالیه مخصوصا موقعی که وارد مکسش کردم دیگه حرف نداره این همه بشینیم تا ادم بسازیم و آخر هم یه طرفش کج و مج بشه اما این خیلی خوبه البته من فقط از روی اون مدل های اولیش سیو گرفتم
_________
و در پایان باید بگویم که این پست ها سرکاری نیست نترسید جواب بدید
26-06-2010, 11:17
با تشکر از تظراتی که دوستان عزیز درباره سوالات من دادند
توی فروشگاه این سایت دو تا بسته آموزشی دیجیتال تاتورز برای مایا هست یکی برای مایا2008و یکی هم برای مایا2009
حالا بفرمایید کدوم بهتر و کاملتره؟(البته برای من که از صفر شروع میخوام بکنم)
اونوقت اگه من بخوام با مایا 2010کار کنم تفاوتی با 2008یا2009نداره؟
با تشکر فراوان از نظرات ارزشمند شما عزیزان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.