مشاهده نسخه کامل
: صفحه آبی (صفحه مرگ)!
سلام دوستان، یک ماهی میشه که این سیستم رو با مشاوره تو این انجمن خریدم ولی هر روز باید صفحه آبی رو ببینم
main=GIGABYTE 78LMT-S2
vga=ONBOARD
cpu=AMD Athlon II X4 630
ram=patriot 2GB DDR3 1333
ps=GREEN 380A
هارد 80 هم از قبل داشتم که ساتا نیست
ممنون میشم بازم کمکم کنید
اول اینکه این صفحه آبی هر دفعه با یه اروری میاد و تایم به خصوصی هم نداره
تو این یک ماه شاید 10 بار ویندوز عوض کردم (win xp 32bit_ win xp 32bit sp3_ win xp 64bit _ win 7)
که مشکل کپی نشدن فایل ها هنگام نصب ویندوز xp هم با بعضی cd ها دارم (cd ها و dvd رایتر سالمن )
در ضمن بعضی برنامه ها هم ارور میدن و باز نمیشن
آنتی ویروس eset و آپدیت هست
کارهایی که انجام دادم و هنوز نتیجه ای نگرفتم
1- استفاده از خمیر سیلیکون
2- تعویض اسلاید رم
3- آپدیت بایوس
4- برداشتن ابزار آلات جانبی مثل مودم و کارت TV و ...
5-استفاده از کارت گرافیک (ماله دوستمه)
6- تست رم با mem86 و prime 95
به نظر شما مشکل از چیه؟ می تونه از رم باشه، چون تو لیست ساپورت مادر برد که اسمی از پاتروت1333 نیست!
اینم شات از تبهای پردازنده و مموری و SPD برنامه CPU-Z
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل احتمال زیاد از ناسازگاری رم یا تنظیمات رم هست (البته تایمینگها درسته ولی اگر مشکلی از تنظیمات باشه از ولتاژ هست).
اما یه نکته مهم، اینکه همیشه قبل از خرید رم لیست رمهای مورد پشتیبانی (QVL) مینبورد رو ببنید، متأسفانه اکثر دوستان اصلاً اهمیتی به این قضیه نمیدم، البته اینکه یه مموری تو این لیست نباشه، منظور این نیست که از مموری اصلاً پشتیبانی نمیشه، ولی این لیست برای اطمینان هست در هر صورت وقتی مموری که تو این لیست نیست رو انتخاب میکنید باید انتظار ناسازگاری رو هم داشته باشید.
مشکل احتمال زیاد از ناسازگاری رم یا تنظیمات رم هست (البته تایمینگها درسته ولی اگر مشکلی از تنظیمات باشه از ولتاژ هست).
اما یه نکته مهم، اینکه همیشه قبل از خرید رم لیست رمهای مورد پشتیبانی (QVL) مینبورد رو ببنید، متأسفانه اکثر دوستان اصلاً اهمیتی به این قضیه نمیدم، البته اینکه یه مموری تو این لیست نباشه، منظور این نیست که از مموری اصلاً پشتیبانی نمیشه، ولی این لیست برای اطمینان هست در هر صورت وقتی مموری که تو این لیست نیست رو انتخاب میکنید باید انتظار ناسازگاری رو هم داشته باشید.
کاملا درسته باید همون موقع یه نگاهی به QVL می انداختم!!!
حالا باید با این ناسازگاری چی کار کنم؟ رم رو تعویض کنم؟ یا با تنظیمات میشه مسئله رو حل کرد؟
ess_1362
13-06-2010, 18:58
من حدس میزنم که رم شما تقلبی هست
شما برای اطمینان بیشتر برید در بایاس و فرکانس رم را بصورت دستی از 1333 بذارید روی 1066
برای اینکار ضریب SD RAM FREQUENCY را از مقدار 3:10 یا 3.335 بذارید روی 4:10 یا 2.66 و تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر
اگر مشکل شما حل شده(که احتمالا حل میشه) رم شما تقلبی هست و تعویضش کنید
گذاشتم روی 1066
ولی SD RAM FREQUENCY رو پیدا نکردم
ببینید درست انجام دادم؟ (چرا شد? 3:8)
دو سه ساعتی هست که صفحه آبی رو ندیدم، ولی بعضی از برنامه ها رو اجرا نمی کنه مثل فایر فاکس و مدیا پلیر و...[COLOR="Silver"]
amd>intel
14-06-2010, 10:20
کدی که تو blue screen میزنه رو بنویس
ess_1362
14-06-2010, 10:48
گذاشتم روی 1066
ولی SD RAM FREQUENCY رو پیدا نکردم
ببینید درست انجام دادم؟ (چرا شد? 3:8) درسته
البته فرکانس رم شما یکم با مدلهای رفرنس فرق داره که حدس میزنم به خاطر تقلبی بودن هست
دو سه ساعتی هست که صفحه آبی رو ندیدم، ولی بعضی از برنامه ها رو اجرا نمی کنه مثل فایر فاکس و مدیا پلیر و
فعلا مشکل اون صفحه مرگ هست که اگر دیگه نیومد مشکل از رم هست و شما باید رم را تعویض کنید
شما این رم را کی خرید ؟ چون انبار رمهای تقلبی پاتریوت خیلی وقت هست که پلمپ شده(شاید دوباره یک انبار جدید باز شده!:31:)
این مشکل باز نشدن یکسری از برنامه های خاص دقیقا به ایراد از جانب سیستم عامل هست که باید دوباره نصب بشه
تاریخ خرید 89/2/22
همین الان با نمایندگی st تماس گرفتم
گفت رم شما اصلی و شامل گارانتی هم میشه، فقط گفت بخاطر عدم همخوانی تعویض نداریم
به نظر شما چه کار کنم؟
کدی که تو blue screen میزنه رو بنویس
اول اینکه این صفحه آبی هر دفعه با یه اروری میاد
اینا همه ماله دیروزه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amd>intel
14-06-2010, 11:28
از نظر ظاهری بردتون مشکلی نداره منظورم خازنهاش هست . با برنامه مم تست هم تست کنید . اگر امکان تست با رم دیگه ای داری حتما تست کن . دوستمون بیراه نمیگه . درایور های کپچر رو حتما کاملا پاک کن . همینطور BLUETOOTH اگر نصب کردی . آنتی ویروست چی هست اگه نورتونه ممکنه از اون هم باشه
این هم خوبه
ess_1362
14-06-2010, 11:29
هم رم هست و هم تداخل
ولی بیشترش ظاهرا از رم هست
لوازم جانبی در حال حاضر چی داری؟
هر چی هست درایورش را کلا پاک کن و بعد درش بیار و دوباره تست کن
از نظر ظاهری بردتون مشکلی نداره منظورم خازنهاش هست
نه هیچ مشکلی نداره، نه خازنها باد کردن و نه ... (رشتم الکترونیکه!)
با برنامه مم تست هم تست کنید
منظورتون mem86 هست
6- تست رم با mem86 و prime 95
لوازم جانبی رو قبل از نصب ویندوز کلا گذاشتم کنار، الان فقط مودم دارم
amd>intel
14-06-2010, 11:49
با این برنامه
--------------------
درایورشون رو هم REMOVE کردی ؟ بعضی از درایورها بد جوری میره تو مخ ویندوز :20:
TREASURES
14-06-2010, 12:07
اساتید عزیز ولتاژ سی پی یو ایشون زیاد نیست ؟ 1.472
اینجا رو نگاه کنید یه خروار اورش کردن تازه ولتاژش شده 1.488 :18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ess_1362
14-06-2010, 12:12
خودت که در جریان هستی!
برنامه داره اشتباه نشون میده وگرنه در تست PRIME95 دماش غیر عادی میشد
TREASURES
14-06-2010, 12:17
خودت که در جریان هستی!
برنامه داره اشتباه نشون میده وگرنه در تست PRIME95 دماش غیر عادی میشد
حالا تو ستاپ هم یه دید بزنن ببینن اونجا چقدره؟
اگر امکان تست با رم دیگه ای داری حتما تست کن
متاسفانه هیچ کدام از دوستان ddr3 ندارن:41:
دوستمون بیراه نمیگه . درایور های کپچر رو حتما کاملا پاک کن . همینطور BLUETOOTH اگر نصب کردی . آنتی ویروست چی هست اگه نورتونه ممکنه از اون هم باشه
فعلا ابزار جانبی فقط مودم دارم که اونم دیروز در آوردم درایوشم پاک کردم بازم نشد البته گوش شیطان کر از صبح تا حالا که فرکانس رم رو کم کردم Blue Screen نداشتم
آنتی ویروس eset هست البته کاسپر هم امتحان کردم
این هم خوبه
کد:
وقتی برنامه رو اجرا می کنم یه فایل windiag.iso میده که وقتی رو سی دی رایت می کنم باهاش بوت نمیشه با hiren cd boot هم وقتی وارد محیط داس میشم windiag.iso گزینه اجرایی نداره!:19:
ولتاژ نرمال چقدره مگه؟
حالا تو ستاپ هم یه دید بزنن ببینن اونجا چقدره؟
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
راستی این مسیر برنامه PRIME95 درسته؟
options>>torture Test>>blend>>OK
اینم شات بعد از 25 دقیقه برنامه PRIME95
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
ess_1362
14-06-2010, 17:14
دمای پردازنده بالاست
یک 5 درجه از حد نرمال بالاتره!!
تهویه کیس چطوره مشکلی نداره!؟
شما VCORE را بصورت دستی بذارید روی 1.32 ببینید دماش کمتر میشه!؟
باید در فول لود از 67 درجه بیشتر نشه
دمای CPU ایشون کاملاً طبیعی هست و البته هیچوقت دمای زیاد CPU هم باعث BSOD نمیشه؛ مشکل از رم هست.
واي!!:41:!! دوباره بدبختي شروع شد!!!:41:
همين الان که خواستم جواب پست شما رو بدم، اين صفحه آبي لعنتي دوباره اومد
بد بختی هر دفعه با یه ارور میاد:
بد جوری کلافم کرده :42: می خوام با کله برم تو مانیتور:weird:
تهويه کيس خوبه
کيسم Green magnum 2 هست، (با توجه به اينکه پاور پايين کيس قرار مي گيره) گذاشتمش رو فرش، نمي دونم کار درستي کردم يا نه؟
ولي يادمه قبل از اينکه اين کيسو بگيرم، همين قطعات رو کيس قبليم اسمبل کردم ولي بازم ارور داشت، اصلا بخاطر تهويه مناسب رفتم magnum 2 خريدم و گرنه کيس قبلي رو هنوزم دارم
چقدر احتمال داره از هارد باشه؟ (قبلا که مشکلي باهاش نداشتم!)
واي!!:41:!! دوباره بدبختي شروع شد!!!:41:
همين الان که خواستم جواب پست شما رو بدم، اين صفحه آبي لعنتي دوباره اومد
بد بختی هر دفعه با یه ارور میاد:
بد جوری کلافم کرده :42: می ترسم با کله برم تو مانیتور:weird:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتهويه کيس خوبه
کيسم Green magnum 2 هست، (با توجه به اينکه پاور پايين کيس قرار مي گيره) گذاشتمش رو فرش، نمي دونم کار درستي کردم يا نه؟
ولي يادمه قبل از اينکه اين کيسو بگيرم، همين قطعات رو کيس قبليم اسمبل کردم ولي بازم ارور داشت، اصلا بخاطر تهويه مناسب رفتم magnum 2 خريدم و گرنه کيس قبلي رو هنوزم دارم
چقدر احتمال داره از هارد باشه؟ (قبلا که مشکلي باهاش نداشتم!)
مشکل از رم هست، حالا یا تنظیمات یا خوده رم. تنها راه اینه با رمه دیگه تست کنی. میتونه از هاردم باشه ولی احتمالش انقدر کمه که میشه نادیده گرفتش.
کلاً مشکل صفحه آبی یا همون BSOD یا از درایورهاست که البته تو ویندوزهای جدید کمتر اتفاق میفته تو مورد شما هم چون میگی ویندوز ریختی و درست نشده پس احتمالش ضعیفه؛ بعدشم مشکل از رم هست همین پیغامی که شما گذاشتی نشون میده یه آدرسی تو رم درست آدرسدهی نشده البته اینم میتونه از درایور باشه بازم ولی همونطور که گفتم احتمالش برای مورد شما خیلی کمه.
شما VCORE را بصورت دستی بذارید روی 1.32 ببینید دماش کمتر میشه!؟
باید در فول لود از 67 درجه بیشتر نشه
اینم یه شات بعد از تنظیم دستی ولتاژ و بعد از 30 دقیقه کار برنامه PRIME95
الان از نظر دمایی چطوره؟
مشکل از رم هست، حالا یا تنظیمات یا خوده رم. تنها راه اینه با رمه دیگه تست کنی. میتونه از هاردم باشه ولی احتمالش انقدر کمه که میشه نادیده گرفتش.
کلاً مشکل صفحه آبی یا همون BSOD یا از درایورهاست که البته تو ویندوزهای جدید کمتر اتفاق میفته تو مورد شما هم چون میگی ویندوز ریختی و درست نشده پس احتمالش ضعیفه؛ بعدشم مشکل از رم هست همین پیغامی که شما گذاشتی نشون میده یه آدرسی تو رم درست آدرسدهی نشده البته اینم میتونه از درایور باشه بازم ولی همونطور که گفتم احتمالش برای مورد شما خیلی کمه.
فک کنم یه رم افتادم، فردا میبرمش خدمات کامپیوتری ببینم چشه!
مشکل اینکه لامصب تایم مشخصی هم نداره، هر موقع دلش خواست میاد، چه با برنامه کار کنم چه کار نکنم، بعضی مواقع هم در حین shut down میاد
ess_1362
14-06-2010, 19:48
خوب دماش الان کاملا نرماله(دمای پردازنده)
پس مشکل همون رم هست که احتمالا تقلبی هست
رم رو چطور بدم گارانتی؟
منظورم اینه به نمایندگی چی بگم که رم رو تعویض کنه؟
چون با تستهای برنامه که سالمه!!
اونجا هم رم رو امتحان می کنند؟
ess_1362
14-06-2010, 20:18
رم رو چطور بدم گارانتی؟
منظورم اینه به نمایندگی چی بگم که رم رو تعویض کنه؟
چون با تستهای برنامه که سالمه!!
اونجا هم رم رو امتحان می کنند؟
شما بگید که ارور BS میده(بلواسکرین) و با رم دیگه تست کردین و ارور نداده ولی با این رم بعضی مواقع ارور میده
سلام و تشكر بخاطر راهنمايي تون
من رم رو فرستادم گارانتي، الان يه رم umax 2g ddr3 1333 با هدسينگ فرستادن برام، فعلا كه با اين مشكلي ندارم
فقط ميخوام ببينم كيفيت اين بهتره يا رم پاتريوت قبلي؟
بازم 3پا3
cyber861
08-07-2010, 09:46
ببین برادر من مشکل اساسی مچ نشدن مادربرده شما با یه سری از رم های بازار هست.
حالا این یکی جواب داده دلیل نمیشه قبلی خراب بوده!
شما همیشه موقع خرید رم از باندر لیست رم های قابل ساپورته دفترچه ی مینت بخر که به مشکل نخوری!
:10:
امیدوارم دیگه به مشکلی بر نخوری!
شما همیشه موقع خرید رم از باندر لیست رم های قابل ساپورته دفترچه ی مینت بخر که به مشکل نخوری!
ممنون، حق با شماست
به هر جهت اونو دادم رفت، حالا مي خوام ببينم كيفيت اين يكي خوبه، شما تاييد مي كنيد؟
اصلا ميخوام ببينم درست گارانتي كردند؟
behrooz-m
14-08-2010, 04:20
سلام
دوستان من هم كه تازه سيستم گرفتم به همين مشكل خوردم البته خيلي كم صفحه آبي مي ياد بيشتر وقتي با فايرفاكس كار مي كنم اينجوري مي شه يه وقت هايي هم ريست مي شه چيكار كنم
رم هم CORSAIR باس 1333 گرفتم
مينبورد 870A-g54
Cpu 1055T 6X
پاور 780 گرين
كسين هم گرين
هارت آي دي اي قبلا داشتم
يكي بگه چيكار كنم
چند درصد مي تونه نرم افزاري باشه
ويندوز سون البته تو ايكس پي هم همين مشكل هست يه موقع هايي هم نيست
behrooz-m
14-08-2010, 11:07
يه مرد پيدا بشه به داد من برسه
ess_1362
14-08-2010, 12:26
بازم ميبينم كه داره از اصطلاح مچ بودن استفاده ميشه!
نميدونم بايد چطوري بگيم كه اصلا در سخت افزار مچ بودن به اون شكل كه در تفكر شما هست معني نداره
اون باندر ليست هم فقط اين معني را داره كه اين مين با اين رمها تست شده و اصلا به اين معني نيست كه ساير رمها به اين سيستم نمي خوره!!
سلام و تشكر بخاطر راهنمايي تون
من رم رو فرستادم گارانتي، الان يه رم umax 2g ddr3 1333 با هدسينگ فرستادن برام، فعلا كه با اين مشكلي ندارم
فقط ميخوام ببينم كيفيت اين بهتره يا رم پاتريوت قبلي؟
به نظر من پاتريوت معتبر تر هست!
البته اون رمي كه شما داشتي و ارور ميداد قطعا بخاطر تقلبي بودن بود چون در برهه اي از زمان بازار پر بود از انواع رم تقلبي پاتريوت كه نمايندگيش با هوشياري اكثرش را از بازار جمع كرده
به هر حال اين رم UMAX هم گزينه بدي نيست
سلام
دوستان من هم كه تازه سيستم گرفتم به همين مشكل خوردم البته خيلي كم صفحه آبي مي ياد بيشتر وقتي با فايرفاكس كار مي كنم اينجوري مي شه يه وقت هايي هم ريست مي شه چيكار كنم
رم هم CORSAIR باس 1333 گرفتم
مينبورد 870A-g54
Cpu 1055T 6X
پاور 780 گرين
كسين هم گرين
هارت آي دي اي قبلا داشتم
يكي بگه چيكار كنم
چند درصد مي تونه نرم افزاري باشه
ويندوز سون البته تو ايكس پي هم همين مشكل هست يه موقع هايي هم نيست
به نظر من مشكل شما بيشتر جنبه نرم افزاري يا تداخل داره!!
اول سعي كن كارتهاي جانبي متصل به سيستم را جدا كني و بعدش نرم افزار مربوطه را پاك كنيد و دوباره تست كنيد
اگر به نتيجه نرسيدين يك تست 30 دقيقه اي با PRIME95 از پردازنده بگيريد و دماش را در فول لود با HW MONITOR كنترل كنيد كه بالاي 68 نره
بعدش هم سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذاريد
behrooz-m
14-08-2010, 12:43
از راهنمايي تون ممنون اين كار رو مي كنم جوابش رو بهتون مي دم
sorrowdancer
14-08-2010, 13:00
سلام
ظاهرا این مشکل داره خیلی عمومی میشه
من تازه سیستم رو جمع کردم
اینجا
cpu شش هسته ای گرفتم سرعتم بالا بره ولی از کامپیوتر زغالی قبلیم هم ضعیف تره!
ویندوز رو چندبار عوض کردم هارد خالیه (ویروسی نیست) هیچ برنامه ای هم نصب نیست استارت آپ ویندوز سه دقیقه طول میکشه! (هنگه)
فکر میکنم مشکل سخت افزاری هست چون همون نصب ویندوز xp هم خیلی طول میکشه و وقتی خواستم se7en نصب کنم بلواسکرین هم داد و ریست شد (سریع رفت ولی فکر کنم PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA رو دیدم! )
برنامه Memory Diagnostic رو از مایکروسافت گرفتم و اسکن کردم این نتایج بدست اومد:
Mats+ 0 Error
Invc 6 Error
Lrand 17 Error
Strid6 4 Error
mats+ 23 Error
Winvc 14 Error
چرا این همه ارور!
تو سایت گیگا نگاه کردم و از ساپورت کردن cpu توسط مادربردم هم مطمئن شدم!
خیلی به Ram مشکوک هستم ولی فعلاً رم برای تست ندارم
منو راهنمایی کنید
sorrowdancer
14-08-2010, 14:37
با prime هم به مدت 30 دقیقه تست کردم اینم ریزالتش:
Core1:
بقیه coreها هم بدون ارور همین نتیجه رو داشتن که دیگه اینجا رو شلوغ نمیکنم!
این هم گزارش از برنامه HW Monitor:
این هم شات های cpu-z
CPU:
جریان Core Speed چیه ؟!
Main:
Memory:
SPD:
TREASURES
14-08-2010, 19:47
جریان Core Speed چیه ؟!
شما اول برو تو ستاپ مادر برد AMD COOL N QUIET رو غیر فعال کن.....
بعد از آخرین نسخه ی بایوس استفاده کن....
ess_1362
14-08-2010, 19:53
مدل هارد شما دقيقا چي هست؟؟
چون كند بودن در نصب سيستم عامل كاملا به هارد مربوط ميشه!!
اميدوارم كه فقط وسترن ديجيتال سري گرين نباشه كه چاره اي جز تعويض هارد ندارين
در مورد اين شاتهايي كه گذاشتي هم من بجز فركانس پردازنده كه فكر مي كنم به علت فعال بودن TURBO CORE و COOL&QUIET هست چيز غير عادي نميبينم و فركانس رم شما هم درست هست
اما در مورد HW MONITOR بايد بگم كه بهتر بود كه شات ميذاشتي(مثل ساير شاتها) و البته بايد حين تست PRIME95 شات بذاري
علت اين كار اين هست كه ميخوام ببينم كه دماي هسته هاي پردازنده شما زير بار سنگين چقدر هست و هر 6 هسته از 68 درجه بيشتر نباشه چون در اين فايلي كه گذاشتي من دماي IDLE را كه 35 درجه هست ميبينم
كلا اگر سيستم در تست PRIME95 يا OCCT مشكلي نداشته يعني مادربرد و رم و پردازنده هيچ ايرادي ندارند و بايد ايراد را در ساير قسمت ها جستجو كنيد
behrooz-m
14-08-2010, 22:58
سلام دوست عزيز با نرم افزار prime95 روي گزينه اول 30 دقيقه تست كردن فقط فشار روي سي پي يو بود و مشكلي نداشت ولي وقتي روي گزينه سوم گذاشتم بعد از چند لحظه كه رم پر شد يك دفعه برنامه STOP شد و نتونست كار كنه
الان ديگه فكر مي كنم مشكل از رم باشه با نرم افزار Golden memory تست كردم همش ارور مي داد
فردا مي برم گارانتي ببينم چي مي شه
اينم عكس ها
ارور آخر براي اجرا نشدن نرم افزار فتوشاپ هستش گاهي از اين ارورها مي ده و بايد چند بار ريست كنم تا درست بشه
behrooz-m
15-08-2010, 07:11
اين ديگه چه مدلشه بعد از چند ساعت دوباره تست رم زدم هم داخل داس جواب داد هم با اين نرم افزار prime95 هيچ ايرادي نشون نداد
ايراد از چيه
من بازم فكر مي كنم از خود رم باشه چون يه بار ايراد داشت يه بار نه
behrooz-m
15-08-2010, 11:51
اينم از گارانتي كه تست كرد گفت رم سالمه حالا چيكار كنم
ess_1362
15-08-2010, 12:24
شما مشكل نرم افزاري داري!!
نرم افزاري روي سيستم نصب كردي كه دچار مشكل هست!!
اين اروري هم كه گذاشتي دقيقا نرم افزاري هست
behrooz-m
15-08-2010, 12:29
امشب ويندوز رو عوض مي كنم ببينم چي مي شه
البته من دو تا ويندوز داره هم توي ايكس پي صفحه آبي مي ياد هم سون تو هر دو سيستم عامل بدون دليل ريست هم ميشه يعني وقتي ويندوز بالا اومد بلافاصله ريست مي شه
ess_1362
15-08-2010, 12:30
شما هر چي كارت جانبي داري از سيستم باز كن بعد ويندوز را عوض كن(كارت TV و --- و...)
behrooz-m
15-08-2010, 12:59
كارت جانبي اصلا ندارم
بازم ممنون فقط اميدوارم كه نرم افزاري باشه چون واقعا خسته شدم 1 ميليون پول سيستم شده آخرش هم بايد اذيت بشم
ولي خوب دوستان خوبي مثل شما به آدم اميدواري مي دن
sorrowdancer
15-08-2010, 13:00
مدل هارد شما دقيقا چي هست؟؟
چون كند بودن در نصب سيستم عامل كاملا به هارد مربوط ميشه!!
اميدوارم كه فقط وسترن ديجيتال سري گرين نباشه كه چاره اي جز تعويض هارد ندارين
در مورد اين شاتهايي كه گذاشتي هم من بجز فركانس پردازنده كه فكر مي كنم به علت فعال بودن TURBO CORE و COOL&QUIET هست چيز غير عادي نميبينم و فركانس رم شما هم درست هست
اما در مورد HW MONITOR بايد بگم كه بهتر بود كه شات ميذاشتي(مثل ساير شاتها) و البته بايد حين تست PRIME95 شات بذاري
علت اين كار اين هست كه ميخوام ببينم كه دماي هسته هاي پردازنده شما زير بار سنگين چقدر هست و هر 6 هسته از 68 درجه بيشتر نباشه چون در اين فايلي كه گذاشتي من دماي IDLE را كه 35 درجه هست ميبينم
كلا اگر سيستم در تست PRIME95 يا OCCT مشكلي نداشته يعني مادربرد و رم و پردازنده هيچ ايرادي ندارند و بايد ايراد را در ساير قسمت ها جستجو كنيد
سلام مرسی از راهنمایی هات
شات نگرفتم ولی دمای Coreها زیر 44 بود اگه شد دوباره تست می گیرم
ای وای زدی به هدف دو تا هارد دارم که یکیش یک ترا WDC سری گرین هست و چون فکر می کردم بافر بهتری داره پرایمری زدمش و ویندوز رو روی اون نصب می کردم
این بار اومدم روی اون یکی هاردم (مکستور) پارتیشن زدم و بلاخره تونستم Windows Se7en 64 Bit نصب کنم بنظرم خیلی سرعتش خوب شده ولی بعضی وقت ها بلواسکرین میده مثلاً هر وقت وارد فولدر Font میشم میاد!. کلاً با بعضی کارها (نصب آفیس، آپدیت ویندوز ..) مشکل داره و از دیشب تاحالا یه هفت هشت باری بلواسکرین داده‼
کارت --- و مودم هم دارم الان برشون می دارم ببینم فرقی میکنه یا نه ولی بعید می دونم مشکل از اون ها باشه.
ممنون میشم منو بیشتر راهنمایی کنید
ess_1362
15-08-2010, 13:22
سلام مرسی از راهنمایی هات
شات نگرفتم ولی دمای Coreها زیر 44 بود اگه شد دوباره تست می گیرم
ای وای زدی به هدف دو تا هارد دارم که یکیش یک ترا WDC سری گرین هست و چون فکر می کردم بافر بهتری داره پرایمری زدمش و ویندوز رو روی اون نصب می کردم
این بار اومدم روی اون یکی هاردم (مکستور) پارتیشن زدم و بلاخره تونستم Windows Se7en 64 Bit نصب کنم بنظرم خیلی سرعتش خوب شده ولی بعضی وقت ها بلواسکرین میده مثلاً هر وقت وارد فولدر Font میشم میاد!. کلاً با بعضی کارها (نصب آفیس، آپدیت ویندوز ..) مشکل داره و از دیشب تاحالا یه هفت هشت باری بلواسکرین داده‼
کارت --- و مودم هم دارم الان برشون می دارم ببینم فرقی میکنه یا نه ولی بعید می دونم مشکل از اون ها باشه.
ممنون میشم منو بیشتر راهنمایی کنید
اين ويندوز ها همه كرك شده هستند پس اصلا نبايد اپديت بشن
در صورت آپديت سايت ميكروسافت ويندوز شما را شناسايي مي كنه و يكسري از فايلهاي اساسي را پاك مي كنه
سعي كنيد كه هميشه آپديت ويندوز خاموش باشه مخصوصا از سري ويستا به بعد
در مورد كارتهاي جانبي هم سعي كنيد نرم افزارش را هم پاك كنيد
sorrowdancer
15-08-2010, 14:12
الان بیست دقیقه ای میشه که کارت --- رو برداشتم و صفحه آبی نیومده! :10:
هم تو فولدر فونت رفتم و هم آفیس رو نصب کردم!
باهاش کار می کنم ببینم چی میشه
نظرت در مورد این هارد وسترنه چیه؟ چیکارش کنم؟ چون دو هارد دارم و ویندوز روش نصب نیست نگهش دارم یا ردش کنم بره؟
ess_1362
15-08-2010, 14:44
نظرت در مورد این هارد وسترنه چیه؟ چیکارش کنم؟ چون دو هارد دارم و ویندوز روش نصب نیست نگهش دارم یا ردش کنم بره؟
از نظر من اگر مشتري خوب براش داري ردش كن بره چون سرعتش حتي براي آرشيو هم چندان مناسب نيست
personal_68
15-08-2010, 17:11
آقا این مشکل ها از چیه حرفه ای ها کمک کنند خواهشاً من 5 ماهه دارم با این مشکل دست و پنجه نرم می کنم.
سیستم قبلیم 1 سال بدون مشکل کار کرد ولی 5 ماه بعد همین ارور آبی مرگ در شکل های مختلف در هین کار یه لحظه می یومد
Asus P5Q
Entel E8400
Xfx 512mb ddr3
power 400w
h.d.d segate 500gb
سیستم رو همرو عوض کردم جدیدن باز این ارور لعنتی میاد در شکل های مختلف
سیستمم رو عوض کردم کم کم تا شد
سیستم من
Giga EP45-UD3L دیروز خریدم
Entel E8400
Corsair 1x2Gb DDR2 1066Mhz دوهفته پیش خریدم
Power 585 Green دو ماه پیش خریدم
Ati HD 4350 یک ماه پیش خریدم
H.D.D 500Gb Samsung دو ماه پیش خریدم
رم رو بردم گارانتی گفت مشکل نداره و عوضش کرد و در ضمن با Main هم سازگاری داره و تو لیست گیگاهست همخوانی
آیا هارد مشکل پیدا کرده و میشه نسب داد بهش ، سامسونگ جنس خوبی هست که در ضمن یه ذره صدا هم میده هی کار کردن باهاش؟
در ضمن همیشه یک سری نرم افزار خاض برای نصب در ویندوزهای مختلف استفاده می کنم مثله Office 2007 - فایرفاکس - Winrar - Adobe Reader - Photoshop CS آیا دلیل میشه اینا باگ یا چیزی داشته باشن و همیشه مشکل درست کنن؟
در کل میبینید که هزار و یک سوال در ذهن آدم ایجاد میشه مشکل از چیه ، ای خدا
این هم عکس برنامه BlueScreenView
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ess_1362
15-08-2010, 17:49
اين ارور شما هم همينطور كه از عكس پيدا هست تداخل IRQ يا بعبارتي مشكل از كارتها و لوازم جانبي هست!!
شما اول كليه كارتهاي جانبي را از سيستم جدا كنيد و برنامه هاشون را هم پاك كنيد و تست كنيد
اگر مشكل برطرف شد براي نصب اين برنامه ها اگر فايل INSTALLATION داراي فايل با پسوند INF هست از طريق SYSTEM PROPERTIES اقدام كنيد
personal_68
15-08-2010, 18:28
من یه دستگاه بلوتوث دارم اونو در اوردم الان ، لوازم جانبی دیگه نیست بقیه همه اصلی هستند البته هارد اکسترنال جدیدا خریدم 3 تا و وصله به سیستم
من این نرم افزاره دیدم یه موردش این بلوتوث زده بود خدا کنه از اون باشه
amd>intel
15-08-2010, 22:03
براي عيب يابي همشون رواز سيستم جدا كن و دو دونه وصل كن ببين مشكل كچاست . درلژايور چيسپست برد رو اپ ديت كن .
sorrowdancer
16-08-2010, 17:27
احسان جان اون هارد رو می خوام عوض کنم دیگه حتی از فیلم های وسترن هم بدم اومده! می خوام هارد یک ترا (یا بیشتر) دیگه بگیرم، چه برند و مارکی رو پیشنهاد میکنی
behrooz-m
16-08-2010, 18:42
سلام اگر امكان داره بگيد اين ارور كه prime95 داده چي هست
[Mar 11 19:09] Worker starting
[Mar 11 19:09] Setting affinity to run worker on logical CPU #5
[Mar 11 19:09] Beginning a continuous self-test to check your computer.
[Mar 11 19:09] Please read stress.txt. Choose Test/Stop to end this test.
[Mar 11 19:09] Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using FFT length 1024K.
[Mar 11 19:09] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
[Mar 11 19:09] Hardware failure detected, consult stress.txt file.
[Mar 11 19:09] Torture Test ran 0 minutes - 1 errors, 0 warnings.
[Mar 11 19:09] Worker stopped.
[Mar 11 19:09] Setting affinity to run worker on logical CPU #2
[Mar 11 19:09] Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using FFT length 1024K.
[Mar 11 19:09] FATAL ERROR: Rounding was 0.49609375, expected less than 0.4
یک کلام ختم کلام.مشکل از هارد هست.
منم 3 ماه پیش همین مشکلو داستم تایپیک زدم به نتیجه نرسیدم.رفتم هاردو عوض کردم حل شد.:46:
amirtoty
16-08-2010, 19:48
یک کلام ختم کلام.مشکل از هارد هست.
منم 3 ماه پیش همین مشکلو داستم تایپیک زدم به نتیجه نرسیدم.رفتم هاردو عوض کردم حل شد.:46:
جدی؟ دقیقا مشکلت چی بود؟؟؟؟؟
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
بچها بیاین اینجا مشکل منم حل کنید بی زحمت!
ess_1362
16-08-2010, 19:59
احسان جان اون هارد رو می خوام عوض کنم دیگه حتی از فیلم های وسترن هم بدم اومده! می خوام هارد یک ترا (یا بیشتر) دیگه بگیرم، چه برند و مارکی رو پیشنهاد میکنی
اگر سامسونگ F3 گير بياري خوبه
بعدش هم SEAGATE BARRACUDA 7200.12
البته اگر دو تا 500 گيگ را بصورت RAID0 پيكربندي كنيد سرعت فوق العاده زيادي از اين روش از هاردها ميگيريد(تقريبا بيش از دو برابر سرعت فعلي)
سلام اگر امكان داره بگيد اين ارور كه prime95 داده چي هست
[Mar 11 19:09] Setting affinity to run worker on logical CPU #5
[Mar 11 19:09] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
[Mar 11 19:09] Setting affinity to run worker on logical CPU #2
[Mar 11 19:09] FATAL ERROR: Rounding was 0.49609375, expected less than 0.4
[Mar 11 19:09] Worker stopped
اينجا چيزي ننوشته فقط تست بنا به دلايلي متوقف شده.حالا يا خودتون متوقفش كردين يا ارور داده ولي علتش را اينجا نمينويسه
shine_star3000
18-09-2010, 23:31
من يه كامپوتر دارم با اين مشخصات :
مادربورد : foxconn a6vmx
گراف :1G 9400 GT
رم : 3G kingston
هارد : يه 500 , يه 250
مادربورد من يه ماه پيش سوخته ، سه هفته دست گارانتي بوده تا پسش بدن بهم ..وقتي برگشت مجبور شدم ويندوز رو دوباره بريزم .7 رو نريخت همين طور ويستا رو ...xp رو از روي چندين تا cd و dvd تست كردم تا ريختم .
صفحه آبي مياد هر چند ساعت يه بار. يعني خيلي زياد .نمي تونم اصلا باهاش كار كنم/فايرفاكس و مديا پلير همش ارور ميده.
هارد مشكل داره يا رم يا دوباره مادربورد؟
پدرم در اومد از بس ويندوز ريختم و اين ريست شد و اين روزاس كه بسوزه هاردم از بس ريست شد!
HELP PLEASE:41:
soheil faghir hagh
19-09-2010, 21:31
سلام شما هاردت رو هم یه تست کن ومادر بورد مثلا اگر دوستی داری که کامپیوتر داره از اون قرض بگیر وتست کن.
shine_star3000
20-09-2010, 18:52
سلام ..مرسي
من با توجه به راهنمايي هاي دوستان جاي رم ها مو عوض كردم درس شد !
بعد اما پاورم سوخت !!!
الان كه پاور رو عوض كردم هنوز ارور آبي نداده خدا رو شكر ...
ممنونم
abhabahar
01-10-2010, 12:07
سلام
من با این ارور مواجه میشم لطفا اگه میتونین کمکم کنین
اگه میشه زود جوابمو بدین با تشکر
Dump File : 100110-15849-01.dmp
Crash Time : 10/1/2010 11:25:22 AM
Bug Check String : BAD_POOL_HEADER
Bug Check Code : 0x00000019
Parameter 1 : 0x00000003
Parameter 2 : 0x82d7b378
Parameter 3 : 0x35800000
Parameter 4 : 0x35800000
Caused By Driver : USBPORT.SYS
Caused By Address : USBPORT.SYS+33fa
File Description : USB 1.1 & 2.0 Port Driver
Product Name : Microsoft® Windows® Operating System
Company : Microsoft Corporation
File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)
Processor : 32-bit
Computer Name :
Full Path : C:\Windows\minidump\100110-15849-01.dmp
Processors Count : 4
Major Version : 15
Minor Version : 7600
ess_1362
01-10-2010, 19:09
سلام
Crash Time : 10/1/2010 11[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AM
Computer Name :
به USB چي وصل كردي؟
alireza1411
01-10-2010, 20:35
سلام
Crash Time : 10/1/2010 11:25:22 AM
Computer Name :
نمیدونم به یو اس بی چی وصل کردین ولی درایورش مشکل داره. حالا هر چی هست یه آپدیتی چیزی کنید ببینید حل میشه.
0x00000019 (0x00000020, 0x8521f408, 0x8521f438, 0x08060008)
Bug Check 0x19: BAD_POOL_HEADER
The BAD_POOL_HEADER bug check has a value of 0x00000019. This indicates that a pool header is corrupt.
This means that a driver corrupted the header of a kernel pool block, causing a bugcheck the next time it was accessed. Again, a driver is malfunctioning when you see this
abhabahar
02-10-2010, 00:34
خیلی ممنون که جواب دادید
به یو اس بی کیبورد موس و (کارت صدای اکسترنال کریتیو x-fi)
البتته این سیستمو تازه بستم اون قبلیه که با کارت صدا مشکلی نداشت
شاید این داره
حالا چیا رو آپدیت کنم
مینو کارت صدارو گرافیکو
در ضمن این مدلم هست
Dump File : 091610-17550-01.dmp
Crash Time : 9/16/2010 7:21:48 PM
Bug Check String :
Bug Check Code : 0x00000124
Parameter 1 : 0x00000000
Parameter 2 : 0x8653a2b4
Parameter 3 : 0x00000000
Parameter 4 : 0x00000000
Caused By Driver : ntoskrnl.exe
Caused By Address : ntoskrnl.exe+322493
File Description : NT Kernel & System
Computer Name :
Full Path : C:\Windows\minidump\091610-17550-01.dmp
یا
Dump File : 092010-18470-01.dmp
Crash Time : 9/20/2010 12:29:00 PM
Parameter 2 : 0x82d7c360
Parameter 3 : 0x82d7c360
Parameter 4 : 0x3cd49400
Caused By Driver : ntkrnlpa.exe
Caused By Address : ntkrnlpa.exe+120232
Computer Name :
Full Path : C:\Windows\minidump\092010-18470-01.dmp
alireza1411
02-10-2010, 07:47
خیلی ممنون که جواب دادید
به یو اس بی کیبورد موس و (کارت صدای اکسترنال کریتیو x-fi)
البتته این سیستمو تازه بستم اون قبلیه که با کارت صدا مشکلی نداشت
شاید این داره
حالا چیا رو آپدیت کنم
مینو کارت صدارو گرافیکو
در ضمن این مدلم هست
Dump File : 091610-17550-01.dmp
Crash Time : 9/16/2010 7:21:48 PM
Bug Check String :
Bug Check Code : 0x00000124
Parameter 2 : 0x8653a2b4
Parameter 3 : 0x00000000
Parameter 4 : 0x00000000
Caused By Driver : ntoskrnl.exe
Caused By Address : ntoskrnl.exe+322493
Computer Name :
Full Path : C:\Windows\minidump\091610-17550-01.dmp
یا
Dump File : 092010-18470-01.dmp
Crash Time : 9/20/2010 12:29:00 PM
Parameter 2 : 0x82d7c360
Parameter 3 : 0x82d7c360
Parameter 4 : 0x3cd49400
Caused By Driver : ntkrnlpa.exe
Caused By Address : ntkrnlpa.exe+120232
Computer Name :
Full Path : C:\Windows\minidump\092010-18470-01.dmp
واوووووووووو. اون کارت صداهه به نظر از همه مشکوک تره چون موس و کیبورد هزار رقمه و مشکلاتش هم کم بوده تا به حال. فکر کنم کار کار رات صداست. تو سایت کریتیو بگرد درایور پیدا کن ببین حل میشه یا نه.
عصر برگردم این ارورها رو هم که گفتی سرچ میکنم ببینم چیه قضیش.
abhabahar
03-10-2010, 00:39
خیلی ممنونم از راهنمایی تون
من فکر کنم این مادربرده مشکل داره
چجوری میتونم اونو تست کنم چون بقیه قطعاتو تقریبا میدونم سالمه
حتی رمهامو واسم عوضشون کرد ژل بود کینگ مکس گذاشت
پاورو هم 500ریل ردمکس گذاشت
والا نمیدونم دیونه شدم:41:
alireza1411
03-10-2010, 07:25
خیلی ممنونم از راهنمایی تون
من فکر کنم این مادربرده مشکل داره
چجوری میتونم اونو تست کنم چون بقیه قطعاتو تقریبا میدونم سالمه
حتی رمهامو واسم عوضشون کرد ژل بود کینگ مکس گذاشت
پاورو هم 500ریل ردمکس گذاشت
والا نمیدونم دیونه شدم:41:
رم که نه. فکر نکنم اون باشه. خب میخوای تست کنی کارت صدا رو بزار بیرون ببین باز مشکلاتت ادامه پیدا میکنه یانه. اگه مشکل حل شد باید خوب بگردی ، در مورد کارت صدایی که داری سرچ کنی و ببینی مشکلات رو چه طور حل کردن ؟ با کدوم درایور .... یا حالا هر جور دیگه که حل شده.
با سلام
من با این ارور مواجه میشم
خیلی هم زیاد تقریبا حداکثر پنج دقیقه بعد از روشن شدن کامپیوتر صفحه آبی ضاهر میشه
Dump File : Mini100910-09.dmp
Crash Time : 10/9/2010 10:31:40 PM
Bug Check String : MACHINE_CHECK_EXCEPTION
Bug Check Code : 0x0000009c
Parameter 2 : 0x8054d470
Parameter 3 : 0xb2000000
Parameter 4 : 0x1040080f
Caused By Driver : hal.dll
Caused By Address : hal.dll+58d7
File Description : Hardware Abstraction Layer DLL
File Version : 5.1.2600.2765 (xpsp.050928-1517)
Computer Name :
Full Path : C:\WINDOWS\minidump\Mini100910-09.dmp
Processors Count : 1
Minor Version : 2600
steven021
10-10-2010, 16:26
با سلام
خیلی هم زیاد تقریبا حداکثر پنج دقیقه بعد از روشن شدن کامپیوتر صفحه آبی ضاهر میشه
Computer Name :
شما ویندوزو عوض کردی ؟ ویندوزو عوض کن ببین چی میشه؟ ...اگه مشکل حل نشد رمو عوض کن ببین دوباره صفحه آبی ظاهر میشه.
شما ویندوزو عوض کردی ؟ ویندوزو عوض کن ببین چی میشه؟ ...اگه مشکل حل نشد رمو عوض کن ببین دوباره صفحه آبی ظاهر میشه.
با سلام و تشکر
بله چند بار ویندوز عوض کردم
یعنی مطمئنا مشکل از رمه؟
steven021
10-10-2010, 23:15
با سلام و تشکر
یعنی مطمئنا مشکل از رمه؟
در بیشتر مواقع دلیل مشاهده صفحه آبی اشکال در رم سیستمه ...شما با یه رم دست دوم میتونی تست کنی
alireza1411
10-10-2010, 23:59
با سلام و تشکر
یعنی مطمئنا مشکل از رمه؟
آخر کد ارور 09 بوده و نشون دهنده ی مشکل سخت افزاریه.
خب رم که قطعا نه ولی ممکنه. یه سخت افزار مشکل داره. hal.dll مخفف hardware abstraction layer یا در واقع لایه ی بین نرم افزار و سخت افزار سیستم هست. این فایل dll ممکنه به شکل اشتباه توسط ویندوز شما انتخاب شده باشه. بنابراین من توصیه میکنم از ویندوز سون یا ویندوز ویستا و یا ایکس پی با یه ورژن دیگه استفاده کنید ببینید حل میشه یا نه.
در مرحله ی بعدی چک کنید ببینید سخت افزار مثل رم و گرافیک شل نصب نشده باشن.
یه کاری که ممکنه خوب جواب بده در اوردن یکی از رمهاست و سیستم رو تنها با اون یکی رم تست کردن. اگه جواب بده بعدش شما رم رو تو اسلات های مختلف امتحان کن.
امیدوارم حل بشه زودتر.
:11::11::11::11::11:
ess_1362
11-10-2010, 16:46
شما قطعات جانبي چي روي سيستم داري؟(اعم از اسلات هاي PCI و درگاه USB سخت افزار هايي كه درايور دارند)
يكي از درايورهاي اين سخت افزارها داره تداخل ايجاد مي كنه
شما قطعات جانبي چي روي سيستم داري؟(اعم از اسلات هاي PCI و درگاه USB سخت افزار هايي كه درايور دارند)
يكي از درايورهاي اين سخت افزارها داره تداخل ايجاد مي كنه
قطعه جانبی هیچی نصب ندارم
حتی ویندوز ایگس پی خالی رو هم نصب میکردم صفحه آبی ضاهر میشد
پ.ن دیشب از بس صفحه آبی ضاهر شد و ریستارت کردم مادر بردم سوخت!!!!
مرده شد دو تا!!!
ess_1362
11-10-2010, 20:51
مشخصات سخت افزاري سيستم شما چي هست؟
مشخصات سخت افزاري سيستم شما چي هست؟
با سلام
خوشبختانه مادربردم نسوخته بود
دوستان لطفا راهنمایی کنن
البته خودم یه کارت گرافیک و صدا مشکوکم
با تشکر
با سلام
Computer Name :
با سلام
من هر بار که کامپیوترم رو روشن میکنم بلافاصلهبعد از بالا آمدن ویندوز صفحه آبی ظاهر میشه و باید کامیوتر رو ریستارت کنم (فقط موقع روشن کردن کامپیوتر صفهه آبی ظاهر میشه!)
هر بار هم یک ارور رو نشون میده
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
Babakofpersia21
28-12-2010, 00:20
با سلام
اولين بار که با صفحه آبي رو به رو شدم وقتي بود که داشتم بازي مي کردم و حدودن 10 ساعت کامل بود که توي اون بازي بودم بعد اون صفحه نمايان شد (((««اون موقع گفتم به احتمال زياد بايد از گرماي سيستم اين اتفاق افتاده باشه»»))) و گذشت تا اينکه رم هاي کامپيوتر رو عوض کردم و يک مدل A-DATA DDR3 1866+ 6GB TRIPLE رو گرفتم خوب وقتي کامپيوتر رو روشن کردم اولين کاري که کردم فرکانس رم ها رو روي 1866 گذاشتم و وقتي مي خواستم وارد ويندوز بشم ارور صفحه مرگ داد بعد فهميدم که رم هاي من تا 1800 بيشتر ساپورت نمي کنن به همين خاطر تايمينگ رم ها رو طوري تنظيم کردم که تا 1800 MHz باشن خوب سيستم بالا اومد و مشکلي هم نداشت بازي هم کردم و مشکلي نبود حدودن 2 روزي هم سيستم خاموش نبود و کارام رو باهاش انجام مي دادم تا وقتي داشتم فيلم ميديدم که دوباره صفحه مرگ اومد و سيستم ريست شد بعد از اون هم يه بار ديگه دقيقا بعد از اينکه دوباره شروع به نگاه کردن فيلم کردم صفحه مرگ باز شد .
حالا من تو چند چيز گير کردم :(که به کمک شما نياز دارم )
1. اشکال از رم ها هست يا نه؟؟
2. اشکال از گرماي بيش از اندازه هستش(اورکلاک)؟
3. پاور نمي تونه برق رو درست برسونه و کم مياره ؟
سيستم من :
Mianboard:ASUS P6T
RAM: A-DATA DDR31866+ 6GB TRIPLE
VGA : ATI HD 4890 DDR5
CPU : i7-920
Power: Red Max 500W Real
Babakofpersia21
29-12-2010, 02:00
یه بزرگوار پیدا نمی شه جواب ما رو بده
Babakofpersia21
30-12-2010, 00:22
با سلام
اولين بار که با صفحه آبي رو به رو شدم وقتي بود که داشتم بازي مي کردم و حدودن 10 ساعت کامل بود که توي اون بازي بودم بعد اون صفحه نمايان شد (((««اون موقع گفتم به احتمال زياد بايد از گرماي سيستم اين اتفاق افتاده باشه»»))) و گذشت تا اينکه رم هاي کامپيوتر رو عوض کردم و يک مدل A-DATA DDR3 1866+ 6GB TRIPLE رو گرفتم خوب وقتي کامپيوتر رو روشن کردم اولين کاري که کردم فرکانس رم ها رو روي 1866 گذاشتم و وقتي مي خواستم وارد ويندوز بشم ارور صفحه مرگ داد بعد فهميدم که رم هاي من تا 1800 بيشتر ساپورت نمي کنن به همين خاطر تايمينگ رم ها رو طوري تنظيم کردم که تا 1800 MHz باشن خوب سيستم بالا اومد و مشکلي هم نداشت بازي هم کردم و مشکلي نبود حدودن 2 روزي هم سيستم خاموش نبود و کارام رو باهاش انجام مي دادم تا وقتي داشتم فيلم ميديدم که دوباره صفحه مرگ اومد و سيستم ريست شد بعد از اون هم يه بار ديگه دقيقا بعد از اينکه دوباره شروع به نگاه کردن فيلم کردم صفحه مرگ باز شد .
حالا من تو چند چيز گير کردم :(که به کمک شما نياز دارم )
1. اشکال از رم ها هست يا نه؟؟
2. اشکال از گرماي بيش از اندازه هستش(اورکلاک)؟
3. پاور نمي تونه برق رو درست برسونه و کم مياره ؟
سيستم من :
Mianboard:ASUS P6T
RAM: A-DATA DDR31866+ 6GB TRIPLE
VGA : ATI HD 4890 DDR5
CPU : i7-920
Power: Red Max 500W Real
خوب دوست عزیز چون کسی نیست جوابت رو بده خودم جواب خودم رو می دم مشکل شما از پاور ها هست باید یک پاور قوی تر و حرفه ای تر استفاده کنید :10:
afceaglee2013
30-12-2010, 03:01
سایت یا بهتره بگم انجمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت حالا بگیم تخصصی به این مشکل رسیدگی میکنن و با استفاده از log هایی که ویندوز میسازه میتونن بسیار بهتر و عمیق تر منبع مشکل رو پیدا کنن .. برای اطلاعات بیشتر میتونید به این تایپیک مراجعه کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.