مشاهده نسخه کامل
: موهای زائد شدید صورت !
سلام به تمام بچه های انجمن پزشکی
من 20 سالمه و از دوران کودکی نزدیکای چشام (بالای گونه ها) موهای زائد داشتم و بعد از این که ریشم درومده این موهای زائد شدیدا زیاد و تیره شدا و عملا قاطی موهای صورتم شدن !! ضخیم و پر پشت شدن و تا دم چشمام اومدن :41::41: این واقعا ناراحتم میکنه و نمیدونم راه کار چیه ! اط طرفی هم مجبور به اصلاحشون میشم که اینم بازم باعث افزایش میشه ! تا اونجائی هم که میدونم درمان دائمی با لیزر هست که اونم هم هزینه میلیونی داره و هم جلوی چشم رو لیزر نمیکنن !!:41: چاره کاره من کجاست ، ممنون میشم دوستان کمک کنن ...
مرسی :10:
توی ماهواره یه کرم هایی معرفی میکنه برای این کار. نمیدونم بتونه کمکت کنه یا نه
توی ماهواره یه کرم هایی معرفی میکنه برای این کار. نمیدونم بتونه کمکت کنه یا نه منظورتون کرم BIOXET هست ؟! این کرم باید 1 سال استفاده بشه و البته قبل مصرف هم موها باید از ریشه دربیان که کمی سخته بخصوص برا موی ضخیم
*Necromancer
13-06-2010, 18:17
توی ماهواره یه کرم هایی معرفی میکنه برای این کار. نمیدونم بتونه کمکت کنه یا نه
به تبلیغات ماهواره اصلا توجه نکنید :-|
یه کلنیک هایی هست با لیزر مو های زائد صورت خانوما رو از بین می برن
مراجعه کن به اونا
یه کلنیک هایی هست با لیزر مو های زائد صورت خانوما رو از بین می برن
مراجعه کن به اونا
اتفاقا اینا برا آقایون هم کاربرد داره ! برا موهای پشت گردن و خط ریش و زیر گردن و ... میرن اما مسئله اینکه جلو چشم رو لیزر نمیکنن !!
در چه حه موهات؟ یه عکس میزاشتی
در چه حه موهات؟ یه عکس میزاشتی
عکسا چون با موبایلن واضح نیستن ! :دی خوب شما اینجوری تصور کن که ریش تا نزدیکی چشک و حتی داخل گودی چشم بیاد !!! با همان حالت و شکل و ضخامت !!!
Borhan72
13-06-2010, 19:02
منم همين مشكل رو دارم ولی نه تا اين حد.... :41:
majid_sd2009
13-06-2010, 19:31
ببین خیلی ها این مشکل رو دارن.
یکیش خود من که از بچگی بود ولی دیده نمیشد تا اینکه ریشام در اومد و اونا هم شروع کرد به رشد. ولی من تیغ نزدم.
و اینکه اونا یکدفعه هم بزرگ نشدن
هر چند وقت یکبار چندتاش کلفت و بزرگ میشد که با موچین میکندم.
الان هم همین کار رو میکنم
اوایل درد داره ولی الان دیگه عادی شده برام.
ولی مال شما چون همش در اومده و اصلاح هم کردی خیلی کلفت شده و دردش خیلی خیلی زیادهو شاید به چشمتم آسیب برسه.
فعلا با کرم مو بر کارتو راه بنداز دیگه
نه بو داره و نه چیزی و اینکه از ته میزنه و دیر تر در میاد.( میگن بعد یک مدت هم ریشه مو از بین میره)
روغن مورچه هم خوبه ولی میترسی بزنی پر پشت تر بشه:دی
لیزر هم چون نزدیک چشمه پیشنهاد نمیشه.کاش همون اول که کم بود یک فکری براش میکردی.
ممنون از دوستان . به نظرتون بشه از دستگاه های موکن برا این موها استفاده کرد ؟! (میشه از کرم بی حسی موضعی هم استفاده کرد)
راستی در مورد مو بر صورت چه مارکی بخرم ؟! مورداش چیان و ...
ممنون از دوستان . به نظرتون بشه از دستگاه های موکن برا این موها استفاده کرد ؟! (میشه از کرم بی حسی موضعی هم استفاده کرد)
راستی در مورد مو بر صورت چه مارکی بخرم ؟! مورداش چیان و ...
دستگاه موبر پدر صاحابتو در میاره از درد (البته ببخشیدا). همون کرم موبر بزن. و یه دکتر هم برو شاید کرمی دارویی چیزی داد که موهای اونجا رو کلا سوزوند
هر نتیجه ای گرفتی به منم بگو چون منم کمی مو داره زیر چشمم :دی
به منم بگو چون منم کمی مو داره زیر چشمم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دی حتما . گویا مشکل خیلیهاست اما برا من خیلی حاد شده !
تا اونجائی که من تحقیق کردم و از پزشکا پرسیدم ، هیچ داروئی نداره ، مگر داروهای هرمونی که اختلال کلی در رشد مو ایجاد میکنن !:دی
راه حل قطعی برا مو لیزره که اونم تو ناحیه قابل استفاده نیست و آسیب شدید میزنه
راهی جز تست کرم BIOXET نیست گویا ! سرچ کردم ، هیجا (حتی فروم های خارجی) ازش بد نگفتن ! قیمتش نزدیک 40 تومن هست که کم کم موهارو از بین میبره ...
البته این موکن رو هم میشه با کرم بی حسی موضعی تست کرد! اما باید چند هفته التهاب تحمل کرد که البته نهایت تا 1 ماه دوم داره...
یه روغن مورچه هم هست که اگه درست باشه نیاز به کندن موها داره !!
دوستانی که تجربه ای دارن واقعا لطف میکنن که کمک کنن ...
majid_sd2009
13-06-2010, 20:46
در مورد کرم مو بر بگم که خیلی باحاله: دی
نزدیک یک ماه پیش اومدم برم حموم، دیدم یک جعبه مثل جعبه کرم تو حمومه باز کردم دیدم یک تیوپه روش نوشته مو بر: دی
منم نصف بیشترشوخالی کردم رو دستام:دی یکی نیست بگه جای دیگه نبود فقط باید دستاتو میزدی:27:
کارش واقعا خوب بود. نوشته بود 5 تاده دقیقه ولی من سریع شستم که زیاد نره. ولی چشمتون روز بد نبینه.الان یک تیکش رفته یک تیکش نرفته.فعلا با استین بلند سر میکنیم.این رو هم بگم که ماشین سطح رو هموار کردم زیاد تابلو نیست.
اسمش فک کنم پر ریزان یا پاریازن یا پارتیزانو... نمیدونم دیگه یک چیزی تو همین مایه ها بود.
کارش خوب بود و نوشته بود بیش از 50 سال سابقه:18:
اینم بگم بو و عوارضی هم نداشت. قیمتشم فک کنم 1500 زده بود.
از این پودرها بهتره. پودرها هم کف دستت رو خراب میکنه و هم اینکه بدنت سفیدک میزنه هر کاری هم بکنی پاک نمیشه.( امان از تجربه)
میگم این روغن مورچه رو از کجا میشه خرید؟
چجوری باید مصرف کنی؟ روی موها بزنی؟ یا اینکه موها باید از ریشه در بیان و بعد زده بشه؟
و اینکه امکانش هست بزنی و بیشتر در بیاد؟:31:
میگم این روغن مورچه رو از کجا میشه خرید؟
چجوری باید مصرف کنی؟ روی موها بزنی؟ یا اینکه موها باید از ریشه در بیان و بعد زده بشه؟
و اینکه امکانش هست بزنی و بیشتر در بیاد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]روغن مورچه رو اکثر عطاریا دارن ، تو نت هم هست اما تغلبیش زیاده ...
میگن بعضا به خاطر بالا بودن اسید سوزونده پوست یه عده رو و ...!!
طریق استفاده هم کندن کامل موها از ریشه و استفاده کردن روزی 3 بار به مدت 2 ساعت در طول 1 هفته !
در ضمن اون موبری هم که گفتید موبر بدن هست به صورت بزنید کمی چیز میشه ! :دی
kaveh.VB
13-06-2010, 20:59
ببین میگم عطاری ها یه روغن دارند به نام روغن مورچه اول موها رو با موچین میکنی بع د بلا فاصله از اون استفاده میکنی برای من که بهتر شد ولی کلا موها رو حذف نکرد اما بهتر شد
من یه سری داروهای هورمونی میخوردم که موجب رسد مو تو صورتم شده بود این رو کم خرج جواب داد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.