مشاهده نسخه کامل
: بهترین آنتی ویروس چیه
سلام دوستان
من دنبال یه آنتی ویروس توپ از همه لحاظ می گردم به نظر شما چی خوبه؟
ممنون:40:
oranoos_92
13-06-2010, 17:55
آقا یه سرچ میکردید قبلش
خدمت شما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
abdolahe
13-06-2010, 18:12
فقط مكافي يك هر چي حجم اژديت يك انتي ويروس بيشتر باشه نشانه بهتر بودنش هم هست كه اينو مختص مكافي هستش خودتو الاف نود و اويرا و... نكن
alpha007
13-06-2010, 18:38
فقط مكافي يك هر چي حجم اژديت يك انتي ويروس بيشتر باشه نشانه بهتر بودنش هم هست كه اينو مختص مكافي هستش خودتو الاف نود و اويرا و... نكن
اینطور نیست که هرچقدر حجم آپدیت بیشتر باشه اون آنتی ویروس بهتره
مکافی آنتی ویروس خوبیه ولی مثل بقیه نقاط قوت و ضعف زیادی داره
آویرا جزء آنتی ویروسهای مطرح و بروز دنیاست
حجم بروز رسانی پایین و در عین حال دیتا بیس قدرتمند که از ویژگیهای تشخیص دهیه بالای این آنتی ویروس بشمار میاد
من به هیچ کس پیشنهاد نمیدم چه آنتی ویروسی رو استفاده کنه بلکه خودش باید با توجه به نیازهاش یه آنتی ویروس رو امتحان کنه و بعد از نتیجه بخش بودنش استفادش کنه
abdolahe
13-06-2010, 21:13
درست دوست عزيز منم بعد از امتحان همشون دارم اين حرفو ميزنم هيچ انتي ويروسي قدرت مكافي رو نداره نقطه ضعفشم فقط سنگين بودن برنامه شه كه هر برنامه خوبي اين مشخصه رو داره..
این که دلیل نمیشه چون آنتی ویروس سنگینه خیلی خوب باشه. مکافی ایران را تحریم کرده و بعدش هم این که نسخه اینترپرایزش که در ایران استفاده میشه هم آپدیتاش خیلی سنگینن و سرعت سیستم را پایین می آورد و این نمی تونه جزو خوبی های یک آنتی ویروس باشد
h1and1saman
15-06-2010, 19:59
مک کافی یا هر آنتی ویروس دیگه مهم نیست-شما آپدیت باش و از نسخه تریالش استفاده نکن همشون در حدی هستند که کار یه سیستم خونگی رو راه بندازن-اما منم به شخصه مکافی رو پیشنهاد نمی کنم با کمی تحقیق می تونی گزینه های بهتری رو پیدا کنی
pcnondaily
15-06-2010, 20:10
خوشبختانه با توجه به پست شماره 2، بهتره دیگه این بحث بیخودی ادامه پیدا نکنه، چون این امر بیشتر سلیقه ایه و هرکسی بسته به نوع کاری که از سیستمش انتظار داره و همینطور میزان عبور و مرور اطلاعات به سیستم باید بهترین ضد ویروس رو انتخاب کنه. این مثل انتخاب ماشین می مونه، BMW، Toyota و GM هر سه تا از بهترین شرکت های اتومبیل سازی هستند ولی هرکی یکی رو انتخاب می کنه. بهتره با همون اطلاعاتی که توی پست 2 اومده، این بحث فرسایشی تموم شه!
:31:
toose2008
15-06-2010, 20:20
یادمه یه زمانی ورژن 8.5 رو استفاده میکردم تا اینکه فهمیدم خود مکافی با اینکه میدونست یه ویروس رو گه اسمش الان یادم نیست، 8.5 نمیتونه بشناسه آپدیتش رو نذاشت شاید هم کار خودش بوده که این ویروسو ساخت تا مردم کمتر رو 8.5 کلید کنن از اون موقع دیگه برا همیشه دور مکافی رو خط کشیدم :11:
h1and1saman
15-06-2010, 20:34
ok-درست می گی:12:
pcnondaily
19-06-2010, 09:49
این قصه سر دراز دارد...:31:
حالا که کسی حرف ما رو گوش نمی کنه (و این دعوا ادامه داره) خوب پس بیاین اینم نظر من:
من چهار سال توی سایت دانشگاهمون سوپروایزر بودم، اونجا شما هر ضد ویروسی رو که بگین امتحان کردیم. کسپر، بیت دفندر، مکآفی، اویرا، نود. فقط نورتون و پاندا رو امتحان نکردیم.
هیچ کودومشون درست جواب نداد. مکآفی آپدیتش رو دانشگاه می خرید، اما خیلی از ویروسها رو نمیشناخت. نودم که کلا تعطیل بود! اون اواخر از اویرای فری استفاده می کردیم، بدک نبود. اما مثلا یه ویروسی رو اویرا نمیشناخت، نود پیدا می کرد. نود نمیشناخت، مکافی پیدا می کرد، اینات هرسه تا نمیشناختن، کسپر پیدا می کد، کسپر نمیشناخت، هرستای اینا پیدا می کردن...والخ!
بیت دفدر هم همینطور...
نتیجه گیری اخلاقی: هیچ ضد ویروسی کامل نیست.
نتیجه گیری عملی: الکی این بحث رو ادامه ندین.
نتیجه گیری علمی: کلا ضد ویروس یه بخش کوچک از امنیته، بیشترش دست کاربره.
نتیجه گیری کلی: این جا بیشتر داره کل کل میشه تا بحث مفید.
نتیجه گیری الکی: لطفا ضدویروستونو آپدیت کنین! همین الان!
SIMON137
21-06-2010, 12:05
بین کسپر و ناد و اویرا کدوم رو انتخاب می کنید ؟
amirtoty
21-06-2010, 12:22
من خودم از NOD استفاده میکنم!
تو آپدیت اصلا مشکلی نداره!
c30tehran
21-06-2010, 12:24
به نظر من فقط avast home
SIMON137
21-06-2010, 13:13
بین اون سه تا مونده بودم کدومو بخرم
کسپر رو راضی بودم
می خوام nod اوریج بخرم ، خوبه ؟
فقط bitdefender . . . . خداست !!!!!
pcnondaily
21-06-2010, 13:52
من اویرا رو پیشنهاد می کنم. لازمم نیست بخریش. از سایتش هر نسخه ای رو خواستی دانلود کن و از لینک زیر لایسنس 3 ماه اش رو رایگان دریافت کن (قابل تمدید!)
هیچ مشکلی نداره، کاملا آپدیت هم میشه. بهتره نسخه Premium Security Suite رو دانلود کنی، اگه خواستی! شامل: ضد ویروس-فایروال-کنترل والدین-ضد اسپم-وب گارد و ...
Avira Premium Security Suite
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAvira Offline Update
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAvira Original 3 Months Licence
Dr Hannibal
21-06-2010, 15:25
بین اون سه تا مونده بودم کدومو بخرم
کسپر رو راضی بودم
می خوام nod اوریج بخرم ، خوبه ؟
نود ارجینال اصلا نمی ارزه.
چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه ببینی قدرت انتی ویروس غیر ارجینال برابره
تست آنتی ویروس شما با جدیدترین مخرب ها:
masi_mascot
22-06-2010, 14:46
منم مکافی رو پیشنهاد می کنم
wordship
03-07-2010, 16:03
nod 32 ارجینال و عیر ارجینال نداره تویه ایران چون اصلا ایران رو ساپورت نمیکنه و کسانی هم که نود ارجینال میخرن با کسانی که از سایت سریال نامبر میگرن قدرتش فرقی نداره.
SIMON137
03-07-2010, 16:14
nod 32 ارجینال و عیر ارجینال نداره تویه ایران چون اصلا ایران رو ساپورت نمیکنه و کسانی هم که نود ارجینال میخرن با کسانی که از سایت سریال نامبر میگرن قدرتش فرقی نداره.
یعنی تمامی شرکت های رقیب ایران رو دارند ؟
اصلا مهم نیست ساپورت بکنه یا نه
wordship
03-07-2010, 16:40
متوجه نمیشم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIMON137
03-07-2010, 16:45
متوجه نمیشم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما گفتید که ایران رو پشتیبانی نمی کنه پس به درد نمی خوره اورجینال و غیر اورجینالش فرقی نداره
سوال من اینه ، آیا سایر آنتی ویروس ها ایران رو پشتیبانی می کنن ؟
آیا آنتی ویروس اورجینال به این دلیل می خریم که کشورمون رو پشتیبانی می کنه ؟
wordship
03-07-2010, 16:58
شما گفتید که ایران رو پشتیبانی نمی کنه پس به درد نمی خوره اورجینال و غیر اورجینالش فرقی نداره
سوال من اینه ، آیا سایر آنتی ویروس ها ایران رو پشتیبانی می کنن ؟
آیا آنتی ویروس اورجینال به این دلیل می خریم که کشورمون رو پشتیبانی می کنه ؟
میتونه یکی از دلایل باشه
به عنوان مثال یه ویروس جدید میاد که تویه ایران شیوع پیدا کرده
ما میخوایم برایه شرکت انتی ویروسی که استفاده میکنیم بفرستیم
مثلا اویرا همون لحظه که میفرستیم
تشکر میکنه و نهایتا تا 1 ساعت بعد جواب نهایی رو میده
ولی کسپر تا بفهمه ip ماله ایرانه نامه ای رو که فرستادیم میندازه دور به همین سادگی
البته با vpان میفرستیم مشکلی نداره:31::40:
SIMON137
03-07-2010, 17:01
میتونه یکی از دلایل باشه
به عنوان مثال یه ویروس جدید میاد که تویه ایران شیوع پیدا کرده
ما میخوایم برایه شرکت انتی ویروسی که استفاده میکنیم بفرستیم
مثلا اویرا همون لحظه که میفرستیم
تشکر میکنه و نهایتا تا 1 ساعت بعد جواب نهایی رو میده
ولی کسپر تا بفهمه ip ماله ایرانه نامه ای رو که فرستادیم میندازه دور به همین سادگی
البته با vpان میفرستیم مشکلی نداره:31::40:
ولی من کسپر داشتم ، هر ویروسی هم بوده جوابمو دادن ، خداییش خیلی خوب بود ، ولی لایسنسش تموم شد پول نداشتم تمدید کنم :دی
wordship
03-07-2010, 17:20
ولی من کسپر داشتم ، هر ویروسی هم بوده جوابمو دادن ، خداییش خیلی خوب بود ، ولی لایسنسش تموم شد پول نداشتم تمدید کنم :دی
من هم الان کسپر دارم
اگه ورژن 2010 داری
سریال نامبر برایه اکتیوش دارم.
:40:
SIMON137
03-07-2010, 19:26
من هم الان کسپر دارم
اگه ورژن 2010 داری
سریال نامبر برایه اکتیوش دارم.
:40:
اورجینال ؟ مفت ؟ کوفت ؟ :دی
wordship
03-07-2010, 19:33
اورجینال ؟ مفت ؟ کوفت ؟ :دی
اره
.............
hamed_totally
04-07-2010, 00:14
من AVIRA رو پیشنهاد می کنم
نسخه 2010 خیلی نسبت به 2009 بدتر شده اما باز خیلی آنتی ویروس خوبیه
راحت آپدیت می شه
کم حجم هم هست
panther99
04-07-2010, 00:28
آقا من یه سوالی دارم در مورد 2 تا آنتی ویروس ؟؟
یکی Webroot AntiVirus و یکی هم Norton AntiVirus است. دوستان از این 2 تا آنتی ویروس استفاده میکنن ؟؟؟؟ کاراییش خوبه ؟؟؟ سرعت سیستم رو کم نمیکنن ؟؟؟ ویروس یابیشون خوبه ؟؟؟؟ خودم الان ESET ورژن 3 رو دارم یعنی 2 سالی میشه دارم ولی به نظرم یه کم تو ویروس یابی و از بین بردن ویروسها مشکل داره !! همیشه هم آپدیت بوده تا اینکه چندوقتی میشه که دچار مشکل شده و دیگه آپدیت نمیشه ( حتی با عوض کردن ورژن !! ) .
اینه که میخوام اگه بشه عوضش کنم و اولویتم یکی از این آنتی ویروسهاست . میخوام ببینم تو کرک کردن و یا آپدیت مشکلی ندارن؟؟؟؟
ممنون
من قبلاً ناد 32 داشتم. همیشه آپدیت میشد و از این لحاظ مشکلی نداشت.
متأسفانه در سیستمم ویروسی افتاد که ناد 32 نمی شناختش.
کسپر نصب کردم، هنوز آپدیت نکرده ویروس رو شناخت و از بین بردمش.
پیشنهادم استفاده از کسپر به عنوان نرم افزار امنیتی هست.
شاد باشید :40:
panther99
04-07-2010, 23:53
آقا من یه سوالی دارم در مورد 2 تا آنتی ویروس ؟؟
یکی Webroot AntiVirus و یکی هم Norton AntiVirus است. دوستان از این 2 تا آنتی ویروس استفاده میکنن ؟؟؟؟ کاراییش خوبه ؟؟؟ سرعت سیستم رو کم نمیکنن ؟؟؟ ویروس یابیشون خوبه ؟؟؟؟ خودم الان ESET ورژن 3 رو دارم یعنی 2 سالی میشه دارم ولی به نظرم یه کم تو ویروس یابی و از بین بردن ویروسها مشکل داره !! همیشه هم آپدیت بوده تا اینکه چندوقتی میشه که دچار مشکل شده و دیگه آپدیت نمیشه ( حتی با عوض کردن ورژن !! ) .
اینه که میخوام اگه بشه عوضش کنم و اولویتم یکی از این آنتی ویروسهاست . میخوام ببینم تو کرک کردن و یا آپدیت مشکلی ندارن؟؟؟؟
ممنون
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
wordship
23-07-2010, 12:38
:11:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نورتون از لحاظ هوش مصنوعی ضعیف هست
و اگر هم خواستی نصب کنی 360 نصب کن تا پکیج کامل نورتون رو داشته باشی
ولی اکر امنیت برات مهم هست کسپر 2011
:11:
*Batman*
23-07-2010, 20:07
ویرایش شد....!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.