مشاهده نسخه کامل
: بـــــرکه
درود خدمت دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالــتون خوبه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش می خواستم یه صحنه ای برکه مانند بسازم (از روی یه عکس) گفتم یه تاپیک ایجاد کنم شما هم همراهی و راهنمایی کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همونطور که می دونید چنین صحنه ای درخت و گیاه و اینجور چیزا می خواد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من زیاد گل گیاه توی صحنه نمی زارم تا هم سیستمم توی رندر کم نیاره و هم زیاد سخت نشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چندتا برگ رو مدلسازی کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شــاد و پیـــروز باشیــد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smspersia
13-06-2010, 11:04
کاره خیلی سختیه ،جزیئاتشم خیلی زیاده از همین برگها که ساختی معلومه -
بعدش !!! خیلی مشکلاتش زیاده چون محیط آزاد خیلی سختر از محیط بسته اس
ایشالله موفق باشی
(در حد نظر )
Borhan72
13-06-2010, 11:31
به به به به به به....
كوروش جان كجا بودی؟؟؟
دلمون تنگت شده بود؟؟؟؟
چه خبرا؟؟؟؟
ميبينم كه با كارای تازه اومدی....
اون گلدون بغل پنجره رو ادامه نميدی؟؟؟ ( يكی نيست بگه به من چه؟؟؟ :31: )
پس برو كه باهاتيم....
اميدوارم بتركونی....
:46:
.:PAR3A:.
13-06-2010, 13:11
خیلی عالیه.
پروژه خوبی باس بشه.
برگ هاکه خیلی خوب شدن!
سلام کوروش جان
خوبی
نبودی برادر
----------
تا اینجا هم خوب شده
فقط نیازی نبود که برگ هارو مدل کنی
چون اینطوری حجم کارت خیلی بالا میره
میتونی از یه Plane استفاده کنی با Blend یا چرخش مدلشو در بیاری و باقیشم دیگه Texture
البته شما خودت استاد هستی ولی گفتم اینطوری حجم کارت بالا نمیره و میتونی از گل و برگ های بیشتر هم استفاده کنی...
کاره خیلی سختیه ،جزیئاتشم خیلی زیاده از همین برگها که ساختی معلومه -
بعدش !!! خیلی مشکلاتش زیاده چون محیط آزاد خیلی سختر از محیط بسته اس
ایشالله موفق باشی
(در حد نظر )
بــله، همینطوره که می فرمایید.
البته میشه برای نورپردازی خارجی یه محیط بسته ی بزرگ ساخت و در داخلش محیط رو ساخت که البته نورپردازی دقیق نمیشه. (من هم اگه نتونستم نورپردازی خارجی خوبی بکنم، ممکنه این کار رو بکنم.)
تشــکر.
به به به به به به....
كوروش جان كجا بودی؟؟؟
دلمون تنگت شده بود؟؟؟؟
چه خبرا؟؟؟؟
ميبينم كه با كارای تازه اومدی....
اون گلدون بغل پنجره رو ادامه نميدی؟؟؟ ( يكی نيست بگه به من چه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پس برو كه باهاتيم....
اميدوارم بتركونی....
لطــف دارید برهان عزیز، راستش من هم خیلی دلم تنـگ شده بود.
راستش اون کاره که عنوانش "پنجـــره بــاز" بود رو من از وقتی همون موقع که شما و دوستان همراهی می کردید نتونستم طوری که می خوام با Vray رندرش کنم البــته همون موقع خیلی سعی کردم ولی نشد دیگه، اگه خدا بخواد شاید یه موقعی رندرش کردم.
تشـــکر.
خیلی عالیه.
پروژه خوبی باس بشه.
برگ هاکه خیلی خوب شدن!
لطــف دارید دوست عزیز.
تشـــکر.
سلام کوروش جان
خوبی
نبودی برادر
----------
تا اینجا هم خوب شده
فقط نیازی نبود که برگ هارو مدل کنی
چون اینطوری حجم کارت خیلی بالا میره
میتونی از یه Plane استفاده کنی با Blend یا چرخش مدلشو در بیاری و باقیشم دیگه Texture
البته شما خودت استاد هستی ولی گفتم اینطوری حجم کارت بالا نمیره و میتونی از گل و برگ های بیشتر هم استفاده کنی...
راستش دلیل اینکه برگها رو مدلسازی کردم اینه که نمایی که من می خوام بسازم خیلی زیاد درخت و برگ نداره و تمرکز صحنه روی همین گیاه هست، پس اگه این هم همش تکسچر و مپ باشه دیگه خب من کاری نکردم همش تلفیق عکس میشه به اضافه اینکه با این سرعت فعلی اینترنتم نمی تونم تکسچر پیدا کنم (حتی اگه بخوام خودم بسازم (با فتوشاپ) باز هم پیدا کردن تکسچر های اصلی یه مقدار برام سخت هست).
از راهنمایی و یاد آوری تون متشــکرم.
تشـــکر.
13-06-2010, 20:59
خیلی خوشگل شدن.
فقط یه خورده زیادی کلفتن و چروک هاشون به نظر طبیعی نمیاد.
یه جوری خمیری به نظر میرسه.
SSS_HHH_OOO
13-06-2010, 21:28
ایول کار خیلی خوبی شروع کردی
خیلی باحال شده
برگا عالین
خیلی خوشگل شدن.
فقط یه خورده زیادی کلفتن و چروک هاشون به نظر طبیعی نمیاد.
یه جوری خمیری به نظر میرسه.
بــله، شاید به خاطر نداشتن متریال و ... هست امیدوارم با رندر و متریال و ... جبران بشه.
تشـــکر.
ایول کار خیلی خوبی شروع کردی
خیلی باحال شده
برگا عالین
خیلی ممنونم شــهاب عزیز.
لطــف دارید.
N O V A L I S
14-06-2010, 00:19
به به... کوروش جان.. بالاخره اومدی..؟! :40:
من عاشق ساختن صحنه های طبیعت هستم.. (هر چند کم ساختم، ولی تو برنامه هست! : دی)
تا اینجا خیلی زیبا شده.. فقط کاش Smooth + Highlight می ذاشتی Polygon ها رو هم می شد دید. دلم می خواد بدونم چه جور مدلینگ کردی...
داری روش چی پیاده می کنی که اون helper object ها ظاهر شدن؟ احیانا uv که نیست؟
ادامه بده عزیزم.. ولی حیفه که برای رندر وقت نذاری..
منتظر انتهاش هستم...
:11:
RezaTayebiJ
14-06-2010, 01:05
شروع خوبیه.
جزئیاتی که به مدل برگ ها دادین خیلی خوبه. اگر روی متریالشون هم با دقت کار کنید عالی می شه.
منتظر ادامه کار هستیم
ما كه ديگه رفتني هستيم ، ولي تا تهش برو . ميدونيم كه ميتوني يه فضاي زيبا ازش در بياري
برگ ها هم خيلي طبيعي شدن . كارت درسته :40:
آفرین کوروش جان
تا اینجا که همه چی به نظر خوب میاد
ادامه بده ...:10:
به به... کوروش جان.. بالاخره اومدی..؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عاشق ساختن صحنه های طبیعت هستم.. (هر چند کم ساختم، ولی تو برنامه هست! : دی)
تا اینجا خیلی زیبا شده.. فقط کاش Smooth + Highlight می ذاشتی Polygon ها رو هم می شد دید. دلم می خواد بدونم چه جور مدلینگ کردی...
داری روش چی پیاده می کنی که اون helper object ها ظاهر شدن؟ احیانا uv که نیست؟
ادامه بده عزیزم.. ولی حیفه که برای رندر وقت نذاری..
منتظر انتهاش هستم...
محسن جان اینکه خودش smooth + Highlight هست اگه منظورتون Edged Faces هست بفرمایید:
البته توی این چیزی پیدا نیست چون روی برگها و اون پایین ساقه مادیفایر Optimize اعمال شده.
روش کارم اینجور بوده:
یه برگ کاملا ساده با رعایت توپولوژی اولیه و پایه توی مکس ساختم و برای ZBrush اکسپورت Obj کردم.
مثلا چین و چروک های سخت و درشت ، چین های ریز قسمت جلو/وسط/عقب برای قسمت چپ/راست برگ رو با زیبراش ساختم و هر کدوم رو جداگانه اکسپورت و یه مقدار تغییرات جزیی با Edit Poly (و برای بالا بردن سرعت در کارهایی تکراری مقل حذف edge های گوشه ی برگ و ... با Macro Recorder از MAXScript (+ یه مقدار تغییر) اسکریپتی رو روشون اعمال کردم.
با مادیفایر Morpher این برگها رو توی کانالهاش قرار دادم و با این کار برگهای متفاوتی رو راحت ساختم.
ساقه ها با مادیفایر Path deform روی Line قرار گرفتن و ورتکس های ابتدای لاین (به عنوان کنترل کننده قرار گرفتن شاخه ها) با مادیفایر Linked XForm به یه Dummy و برگ هم به Dummy ، لینک شده و با این کار تونستم به راحتی حالت های شاخه و برگ رو تغییر بدم.
تشــکر محسن جان.
شروع خوبیه.
جزئیاتی که به مدل برگ ها دادین خیلی خوبه. اگر روی متریالشون هم با دقت کار کنید عالی می شه.
منتظر ادامه کار هستیم
تشــکر رضا جان.
ما كه ديگه رفتني هستيم ، ولي تا تهش برو . ميدونيم كه ميتوني يه فضاي زيبا ازش در بياري
برگ ها هم خيلي طبيعي شدن . كارت درسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لــطف دارید دوست عزیز.
آفرین کوروش جان
تا اینجا که همه چی به نظر خوب میاد
ادامه بده ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشــکرم حمیدرضا جان.
N O V A L I S
14-06-2010, 21:48
oops
چه توضیحات خوبی.. ممنونم و می بخشی بابت غلط تایپی..
mortezaon
14-06-2010, 21:57
خوبه
ولي اگه مي توني چند تا از اين گياه كه شبيه سوسيس هست بذار
و چند تا نيلوفر آبي
.
14-06-2010, 23:07
خیلی خوشگل شدن.
یه سری چیزای بوته مانند (یه چیزاییه شبیه خار ) با اون به قول دوستمون سوسیسیا هم بزار.
اینا که حرف ندارن!
Reza _Architect
02-07-2010, 11:41
سلام من به عنوان یه قطره از اقیانوس بیکران علم نظرم اینه در مورد محوطه سازی یه کم اطلاعات جمع کنی بعد شروع به حجم سازی بکنی تا با ایراد کمتری در کار مواجه بشی :10: با آرزوی موفقیت برای تو :40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.