ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دارویی برای دوران امتحانات

hes_luckey
13-06-2010, 09:22
سلام به همه دوستان

از اونجایی که میدونید الان وقت امتحانات و کنکور و از این قبیل چیزهاست

میخواستم ببینم دارویی برای افزایش تمرکز یا انرژی که میخوایم بزاریم روی درس هست ؟ واسه استرس امتحانات چی ؟ دارویی که کمترین عوارض رو داشته باشه

کلا برای دوران امتحانات دوستان چه دارویی تجویز میکنن ؟

ممنون از همه

Old_Chater
13-06-2010, 12:38
منم همچين درخواستي رو دارم

amd>intel
13-06-2010, 13:13
شما از مولتی ویتامین های A-Z استفاده کنید . نیازی به داروی خاصی نیست . فارماتون یا سنتروم

Old_Chater
13-06-2010, 13:20
عزيزم اين مولتي ويتامينها عمرا تمركز رو بالا ببرن اين دوستمون يه چيزي تو مايه هاي محرك ميخواد

hes_luckey
13-06-2010, 17:44
عزيزم اين مولتي ويتامينها عمرا تمركز رو بالا ببرن اين دوستمون يه چيزي تو مايه هاي محرك ميخواد
آره یه اکسی چیزی باشه بندازیم بالا تا خودی صبح بشینیم بخونیم :31:

ولی بی شوخی یه چیزی تو مایه ها همین محرکا باشه چیزی هست ؟

لطفا دوستان کمک کنن

SADEGH 7
13-06-2010, 18:14
شما مطمئن باش اگه چیزی وجود داشت که حداقل خطرناک نباشه، خیلی معروف و پر فروش بود.کی بدش میاد که تمرکزش بره بالا؟
پس 100% وجود نداره که اغلب می رن دنبال سیگاری و شیشه و امثال اینها.
تنها پیشنهادی که می تونم بکنم اینه که شما هر جوری هست 1 ساعت، 1 ساعت درس بخون، خود به خود عادت می کنی. بالاخره آدم به هر چیزی عادت می کنه.
فقط حواست باشه به خاطر این که بری دانشگاه خودت رو با دارو های مختلف داغون نکنی. چون واسه پاس کردن واحد ها به مغزی با حالت عادی نیاز داری.
موفق باشی:11:

Hessam_7800gtx
13-06-2010, 18:58
الان میان پست رو پاک میکنن ولی چند تا پیک ود 40 % خیلی خیلی تمرکوزتو بالا میبره!!!!!البته بیشتر از 5 تا نزن که دیگه تمرکزتو کامل از دست میدی :دی

Old_Chater
13-06-2010, 21:38
هات چالكت ميتونه خيلي كمك كنه

s2010
14-06-2010, 00:11
توصیه‌های غذایی برای افزایش هوش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیا تا به حال برای شما اتفاق افتاده که احساس کنید مغزتان کار نمی‌کند، یعنی مثل گذشته سرعت انتقال مطالب را ندارید یااینکه واژه‌های معمولی از ذهنتان فرار می‌کنند؟ بعضی موادغذایی به شما کمک می‌کنند که عملکرد مغزتان راافزایش دهید. اگر مایل هستید، هوش خود راافزایش دهید کمی تأمل کنید و مطلب زیر را بخوانید. انتخاب این غذاها نه تنها شما را نزد دیگران با هوش جلوه می‌دهد، بلکه به شما کمک می‌کند که توانایی تفکر خود را افزایش دهید:
1. روغن ماهی
از قدیم گفته‌اند: «ماهی غذای مغز است». روغن ماهی یک ماده غذایی مناسب برای مغز است زیرا چربی امگا3 موجود در ماهی، التهاب مغز را کاهش می‌دهد و از آن محافظت می‌کند. برای تهیه روغن ماهی یا روغن کبدماهی (با عنوان کپسول امگا3) سعی کنید مارک‌های معتبر آنها را خریداری کنید.
در تابستان و بهار که شدت و مدت تابش نورخورشید کافی است، بدن به مقدار لازم ویتامین D موردنیاز خود را می‌سازد. همان طور که می‌دانید ویتامین D بر اثر تابش نورخورشید برپوست بدن، ساخته می‌شود. ولی در زمستان و پاییز که مدت وشدت تابش آفتاب کم‌تر است، نیاز به دریافت ویتامین D داریم. روغن کبدماهی یکی از مهم‌ترین وغنی‌ترین منابع ویتامین D است. بنابراین فرق روغن ماهی و روغن کبدماهی این است که روغن کبدماهی علاوه بر اسیدهای چرب امگا3، منبع خوبی از ویتامین‌های A وD می‌باشد. توصیه می‌شود از ابتدای بهار تاآخر تابستان روغن ماهی مصرف کنید و از ابتدای پاییز تا آخر زمستان روغن کبدماهی. ولی کسانی که در مناطق (آب‌وهوایی گرم وآفتابی) هستند، می‌توانند در تمام سال فقط روغن ماهی مصرف کنند و نیازی به مصرف روغن کبدماهی ندارند.
2. سبزی‌های تازه وخام
موادغذایی کمی وجوددارند که از نظر ارزش غذایی با سبزی‌ها برابری می‌کنند. کاهش سطح اسیدفولیک در بدن با بروز بیماری آلزایمر مرتبط است. همچنین آنتی‌اکسیدان‌ها و رنگدانه‌های گیاهی موجود در سبزی‌ها هوش شما را حفظ خواهند کرد. توصیه می‌شود روزانه به ازای هر 25کیلوگرم از وزن خود 5/0 کیلوگرم سبزی‌های مختلف میل کنید.
3. از مصرف شکرخودداری کنید
شکر غذا محسوب نمی‌شود، اما بیشتر اوقات جزو آن دسته از موادغذایی است که باید از مصرف آنها پرهیزکرد. اگر می‌خواهید میزان هوش خودراافزایش دهید، باید مصرف شکرراکاهش دهید. موادغذایی خیلی شیرین تعادل هورمون انسولین بدن شمارابه هم می‌ریزند و باعث ایجادبیماری وگُرگرفتگی ذهن شما می‌شوند. ساده‌ترین روش برای کاهش مصرف شکر، پرهیز از مصرف انواع نوشابه‌های صنعتی، آب‌نبات وشیرینی‌ها است. همچنین در مصرف آب‌میوه‌های صنعتی نیز میانه‌روی پیشه کنید.
4. توت فرنگی
توت‌فرنگی نه تنها خوشمزه است، بلکه یکی از مهم‌ترین منابع آنتی‌اکسیدانی‌قوی است که به سلامتی و بهبود بدن کمک می‌کند. همچنین دارای فواید بی‌شماری برای مغز است. مطالعات نشان داده، مصرف این میوه، فرآیند پیری را در مغز کاهش می‌دهد. فقط زمانی که یک مرتبه مقدار زیادی از آن مصرف می‌کنید باید مراقب قند موجود درآن باشید. سایر توت‌ها که رنگ تیره‌ای دارند، مثل شاه‌توت وتمشک نیز دارای چنین اثراتی هستند.
ندا نظری، کارشناس تغذیه

hes_luckey
14-06-2010, 00:46
از همه دوستان بابت اطلاعات مفیدشون ممنونم

من تقریبا از وقتی اومدم دانشگاه احساس میکنم مغزم مثل سابق کار نمیکه

باید برم پیش پزشک یا روانپزشک ؟

deadboy
14-06-2010, 00:58
هرچند تو پرسش پاسخ همه دکترن ولی فردا از یه دکی می پرسم بهتون میگم.چون فصل امتحانات یونیوره خوبه،بدک نیست.

m2stech
14-06-2010, 01:02
فولیک اسید (یکی از ویتامینها) و ginkgo biloba (فارسی شاید بهش جینکو بگن) میتونه مفید باشه!

Old_Chater
14-06-2010, 08:46
3. از مصرف شکرخودداری کنید

واقعا اين يكي رو قبول دارم من ديگه صبحا چايي رو تلخ ميخورم خيلي سرحال تر هستم

morsadr
14-06-2010, 15:46
هیچ دارویی توصیه نمیشه :41:
چای و قهوه می تونه کمی ایجاد هوشیاری بیشتر در مغز بکند.
البته استرس امتحانات خودش تمرکز را پایین میاورد پس از استرس زیادی پرهیز کنید .:13:
یک نکته را در نظر داشته باشید که مغز فقط از قندها تغذیه می کند بنابر این در شرایطی که از مغز استفاده زیاد می کنید و مغز خسته است مواد غذایی شیرین در رفع خستگی مغز کمک کننده می باشند .:11:

deadboy
14-06-2010, 17:17
هرچند تو پرسش پاسخ همه دکترن ولی فردا از یه دکی می پرسم بهتون میگم.چون فصل امتحانات یونیوره خوبه،بدک نیست.
این عین حرفیه که دکی بهم گفت.
من مصرف هیچ نوع دارویی رو پیشنهاد نمیکنم ولی در نهایت میتونید از مولتی ویتامین فارماتون یا مکمل زینک استفاده کنید.
بعد من بهش گفتم دکی آخه ایناکه جواب نمیده،اونم گفت آمفتامین هام هستند جانم ولی مصرفشون توصیه نمیشه و خطرناکن.
خلاصه دکتر بازی دراورد.(خودتون که میدونید نوکرتونم)
ببینید به نظر من شبی دوتا رد بول بزنید به بدن بشینید درستون رو بخونید.تا حدودی جواب میده.

Old_Chater
14-06-2010, 21:35
آآمفتامین=نابودي تباهي روان پريشي اعتياد
حالا انتخاب با شماست ارزش داره واسه بالابردن تمركز استفاده كرد؟