ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک از استادان طراحی وب

fateme_3979
13-06-2010, 09:08
سلام دوستان
یکی از رفقا یک قالب وب به من داد گفت با نوک هست یا هر چیز دیگه طراحی شده حالا که میخوام بازش کنم تا قفل هست راهی هست که بشه قفلش رو شکست
با تشکر

silver_heart
13-06-2010, 11:02
سلام . من یه مشکل خیلی بزرگ دارم :41:من دارم برنامه نویسی آجاکس کار می کنم یک کد نوشتم اما جواب نمی ده ؟!!!!!!!!!!کد مربوط به برنامه ای است که وقتی روی دکمه موجود در صفحه کلیک می کنیم متن درون یک دیو ( همان قسمت ) باید تغییر کنه البته متنی که جایگزینش می شه از یک فایل متنی خونده می شه .کسی هست کمکم کنه اخه کد کار نمی کنه نمی دونم مشکلش چیه ؟ اگه کسی هست جواب منو بده خواهش می کنممممممممممممممممممممم

fateme_3979
13-06-2010, 13:25
البته اینم بگم کسی که ساخته براش قفلش کرده

saman3230
13-06-2010, 13:33
منظورتون از قفل اینکه یعنی کد شده است ؟

mamadfelfel1988
24-06-2010, 00:33
silver_heart ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) = شما باید خودت تاپیک ایجاد میکردی ولی در کل شما کدت رو بزار یا از jquery استفاده کن که هم راحتره هم bug نداره به طوره کلی ajax باید خیلی دقیق نوشته شه.

fateme_3979 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) = توی وب چیزی به اسم قفل نداریم احتمالا منظورتون encrypt هست که واسه قالب این کارو انجام نمیدن معمولا

eai
30-06-2010, 21:58
سلام . من یه مشکل خیلی بزرگ دارم :41:من دارم برنامه نویسی آجاکس کار می کنم یک کد نوشتم اما جواب نمی ده ؟!!!!!!!!!!کد مربوط به برنامه ای است که وقتی روی دکمه موجود در صفحه کلیک می کنیم متن درون یک دیو ( همان قسمت ) باید تغییر کنه البته متنی که جایگزینش می شه از یک فایل متنی خونده می شه .کسی هست کمکم کنه اخه کد کار نمی کنه نمی دونم مشکلش چیه ؟ اگه کسی هست جواب منو بده خواهش می کنممممممممممممممممممممم

مشکلت اینه که xml رو باید روی یک سرور اجرا کنی میتونی از نرم افزار xampp استفاده کنی و روی لوکال امتحانش کنی تا جواب بده
یا اینکه آپلودش کنی توی سایت اون موقع نتیجه رو ببینی:10: