PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض آیکون حافظۀ فلش

serhossien
12-06-2010, 22:36
سلام به دوستان خوبم
می خوام آیکن حافظه فلشم رو عوض کنم یعنی وقتی که حافظه رو به پی سی متصل بکنم آیکن درایو اون عکسی باشه که من می خوام معمولا این کار از طریق ایجاد یه فایل autorunمیشه و لی من نمیخوام با فایل autorun این کار رو بکنم کسی راهی رو بلده.//ممنون//

serhossien
13-06-2010, 09:56
دوستان کسی نیست به من جواب بده؟

Masоud
13-06-2010, 12:34
سلام

طبق عکس زیر یک فایل متنی درست کن و اسمش رو بذار autorun.inf

سپس مانند تصویر نوشته رو توش بنویس و جلوی Label اسمی رو که میخوای هنگام وصل کردن فلش نشون داده بشه ، بنویس.

یک فایل با پسوند ico هم درون درایو قرار بده و اسمش رو بذار MyIcon .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید :40:

serhossien
14-06-2010, 11:09
سلام

طبق عکس زیر یک فایل متنی درست کن و اسمش رو بذار autorun.inf

سپس مانند تصویر نوشته رو توش بنویس و جلوی Label اسمی رو که میخوای هنگام وصل کردن فلش نشون داده بشه ، بنویس.

یک فایل با پسوند ico هم درون درایو قرار بده و اسمش رو بذار MyIcon .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز، ممنونم که به تایپیک من جواب دادی ولی خودم این راه رو بلدم اگه به اولین پستم نگاه کنی متوجه می شی که گفتم نمی خوام از طریق فایل autorun این کار رو بکنم، یه راه دیگه می خوام.//در هر حال از لطفتون ممنون//:11:

Masоud
14-06-2010, 14:15
دوست عزیز، ممنونم که به تایپیک من جواب دادی ولی خودم این راه رو بلدم اگه به اولین پستم نگاه کنی متوجه می شی که گفتم نمی خوام از طریق فایل autorun این کار رو بکنم، یه راه دیگه می خوام.//در هر حال از لطفتون ممنون//:11:
سلام

شرمنده دقت نکرم .

فکر نکنم راه قطعی دیگه ای وجود داشته باشه.

serhossien
14-06-2010, 18:49
خواهش می کنم، آخه گفتم که label هر درایو رو میشه با یه راست کلیلک و propertise عوض کرد، گفتم شاید اینکه هم بشه، عیب این روش اینکه خیلی کند هست و بعضا آنتی ویروس ها به اون فایلautorun گیر می دن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

serhossien
29-06-2010, 21:50
برای این کار بهتره این شکلی عمل کنید:

[autorun]

Label=drivename

Icon=icon.ico,0

این صفر باعث می شه که آیکن سریعتر لود بشه.(یادتون نره 0 باید بلافاصله بعد از کما نوشته شود)

موفق باشید:11: