مشاهده نسخه کامل
: آیا از HTC رصایت دارید؟
شمایی که تا به حال از پاکت پی سی های HTC استفاده کردید آیا از این برند راضی هستید؟
metallica is me
12-06-2010, 20:47
دوست عزیز کلا پاکت پی سی یعنی ویندوز موبایل بی خوده ولی باز htc تو تولید کننده های ppc بهتره.......برو طرف آندرویید یا پول داری اپل یا نه n8
mehr1095
12-06-2010, 21:44
دوست عزیز کلا پاکت پی سی یعنی ویندوز موبایل بی خوده ولی باز htc تو تولید کننده های ppc بهتره.......برو طرف آندرویید یا پول داری اپل یا نه n8
شما؟!!!
بابا یواش! پیادهشو با هم بریم! یه نظر کاشناسی بده! منظورت از اینکه کلا" بی خوده چیه؟
چند تا از تولید کننده های ppc که htc ازشون بهتره برامون نام ببر فیض ببریم ! :5:
من خودم تا بحال حداقل 3 مدل از گوشی های HTC رو داشتم
Touch HD
Touch VIVA
Touch Cruise
ولی میخوام بدونم بقیه نظرشون چیه چون من به شخصه نقاط ضعفی در برند Htc دیدم . از جمله دوربینهای بسیار ضعیف.
ممکنه خیلی از دوستان بخوان بگن که از PPC نباید توقع دوربین داشت ولی این شرکت بیشترین مانورش روی مدل Touch HD این بود که اولین PPC با دوربین 5 مگا پیکسله. ولی در عمل کیفیت عکش HD و VIVA تفاوت زیادی با هم ندارند. چون من همزمان هر دو این گوشی ها رو داشتم با هم مقایسه کردم.در صورتیکه دوربین اولی5 مگا پیکسل و دومی 2 مگاپیکسله .
در واقع میخوام بدونم دوستان عزیز کار بر چقدر تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفته اند.
البته از مزایای PPC های Htc هم نباید بگذریم .
دوستان لطف کنند تجربه های خودشون رو عنوان کنند.
با تشکر...
AryanLand
13-06-2010, 00:29
سلام.
همونطور که دوستان فرمودن در یک چنین مواردی از کلی گویی بپرهیزید تا یک نتیجه معقول بدست بیاد تا دوستانی که میان و میخونن بتونن استفاده کنن.مشکلات پاکت پی سی هارو اگر ممکنه بفرمایید؟ (ضمن اینکه گوشیهای آندروید هم به زعم عده ای از کارشناسان پاکت پی سی به حساب میاد و عده ای هم میگن نیست).
اما اینکه اگر یکی پول داشته باشه بره سمت آندروید یا اپل یا N8 به چه دلیل(مزایاشون چیه).ضمن اینکه ارتباط این سه مدل گوشی با هم چیه؟(سه تا سیستم عامل متفاوت با کارایی های متفاوت).؟!!!:11:
AryanLand
13-06-2010, 00:38
من خودم تا بحال حداقل 3 مدل از گوشی های HTC رو داشتم
Touch HD
Touch VIVA
Touch Cruise
ولی میخوام بدونم بقیه نظرشون چیه چون من به شخصه نقاط ضعفی در برند Htc دیدم . از جمله دوربینهای بسیار ضعیف.
ممکنه خیلی از دوستان بخوان بگن که از PPC نباید توقع دوربین داشت ولی این شرکت بیشترین مانورش روی مدل Touch HD این بود که اولین PPC با دوربین 5 مگا پیکسله. ولی در عمل کیفیت عکش HD و VIVA تفاوت زیادی با هم ندارند. چون من همزمان هر دو این گوشی ها رو داشتم با هم مقایسه کردم.در صورتیکه دوربین اولی5 مگا پیکسل و دومی 2 مگاپیکسله .
در واقع میخوام بدونم دوستان عزیز کار بر چقدر تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفته اند.
البته از مزایای PPC های Htc هم نباید بگذریم .
دوستان لطف کنند تجربه های خودشون رو عنوان کنند.
با تشکر...
سلام.
همونطور که فرمودید برند HTC در تولیداتش دارای نقاط ضعفی بوده (و خواهد بود) اما اینکه شما فرمودید HTC بیشترین تبلیغش در مورد HD این بود که اولین پاکت پی سی با دوربین 5 مگا پیکسله ,مشکل این تبلیغ چی بوده؟خوب درست گفته و اولین پاکت پی سی بوده با دوربین 5 مگا پیکسل .منتها در مورد مقایسه با دوربین ویوا فکر میکنم یکم کم لطفی میفرمایید چون به هیچ وجه قابل قیاس نیست عکسهاشون.شما جسارتا" ممکنه یک توضیح در مورد نحوه مقایسه و اینکه دو عکس رو کجا مقایسه میکردید بفرمایید؟
ضمن اینکه بفرمایید به نطر شما اون تفاوت 3 مگا پیکسلی کجا باید خودش رو نشون بده؟
من به عنوان کسی که بیشتر از هفت 8 ساله دارم از پاکت پی سی استفاده میکنم با بخشی از صحبتهاتون موافق نیستم.ضمن اینکه به هر حال طبق فرمایش خودتون تبلیغات هم توی تصمیم گیری خریداران بی تاثیر نیست مهم اینه که تو این تبلیغات اگر بزرگنمایی هم شده باشه لااقل در حد متعارف باشه.:11:
سلام دوست عزیز
نوع مقایسه من از روی رزولوشن عکسها بوده . با توجه به اختلاف بین کیفیت ثبت عکس این دو نوع دوربین که بیش دو برابره , ما انتظار خیلی بالا تری از عکسTouch HD داریم. ولی به جرات میتونم بگم بعد از مقایسه بین دو عکس که در یک زمان و یک مکان گرفتم اختلاف کیفیت به 10 درصد هم نمیرسید. و همین مساله تعجب من رو برانگیخت چون شرکت Htc روی دوربین touch HD خیلی تبلیغ کرده بود حتی یکی از قویترین برتریهای اون رو در رقابت با Iphone همین دوربین 5 مگاپیکسلی معرفی کرده بود. در مورد فیلمبرداریش هم که اصلا جای حرفی نیست چون فکر کنم 15 فریم در ثانیه فیلمبرداری میکنه.
البته زمان معرفی touch HD رو هم باید در نظر گرفت و اینکه در اون زمان یکی از stabe ترین پاکت پی سی های موجود در جهان همین touch HD خودمون بود.
metallica is me
13-06-2010, 09:55
شما؟!!!
بابا یواش! پیادهشو با هم بریم! یه نظر کاشناسی بده! منظورت از اینکه کلا" بی خوده چیه؟
چند تا از تولید کننده های ppc که htc ازشون بهتره برامون نام ببر فیض ببریم ! :5:
سلام.
همونطور که دوستان فرمودن در یک چنین مواردی از کلی گویی بپرهیزید تا یک نتیجه معقول بدست بیاد تا دوستانی که میان و میخونن بتونن استفاده کنن.مشکلات پاکت پی سی هارو اگر ممکنه بفرمایید؟ (ضمن اینکه گوشیهای آندروید هم به زعم عده ای از کارشناسان پاکت پی سی به حساب میاد و عده ای هم میگن نیست).
اما اینکه اگر یکی پول داشته باشه بره سمت آندروید یا اپل یا N8 به چه دلیل(مزایاشون چیه).ضمن اینکه ارتباط این سه مدل گوشی با هم چیه؟(سه تا سیستم عامل متفاوت با کارایی های متفاوت).؟!!!:11:
ممنون از دوست عزیز aryanland
ولی شما mehr1095 کلا نمیدونم چرا ایرانی جماعت یاد نگرفته آزادی بیان یعنی چیست اگر من نظری دادم شخصی بود کسی که تاپیک زده نظر خواسته تحلیل نخواسته پس نظره من فقط مربوط به خودمه
ppc چرا بده ؟؟؟یه سیستم عامل سنگین که متاسفانه دسته هر بچه زیر 18 سالی دیده میشه ..ولی استفاده درست ازشو خدارو شکر بلد نیست ppc یه بیزینس فون هست که اگر پاتون به ممالک کفار رسیده باشه و تو خطش اشید میفهمید که مثلا شرکت ck یه برنامه برای خودش داره که این برنامه اختصاصی دست رئسای اون شرکته و نصب میکنن رو ppc و کار این برنامه میزان سود ضرر یا سهام شرکتو آنلاین نشون میده
در کل به این دوستمون دارم میگم الن خیلیا میان میگن فلان سیستم عامل اینقدر برنامه داره اونیکی اونقدر ولی تمرکزت بره طرف سیمبین 3 یا آیفون یا آندرویید که به درد 70 درصد ایرانی ها سیمبین میخوره
خوددانی
در مورد آزادی بیان با دوست خوبمون metallica is me موافقم
اظهار نظرات کاملا شخصیه
ولی باید در مورد نظران درست و منطقی دیگران هم کمی فکر کنیم شاید به دردمون بخوره و نظرمون رو عوض کنه.
البته روی صحبت من اصلا به شخص خاصی نیست و کلی بیان میکنم
با تشکر
کلا : پاکت پی سی = برند htc
این برند همون تولید کننده imate سابق هست که الان ویندوز موبایلهای خیلی خوبی تو بازار داره که نظر اکثریت روشون مثبته
اگه تحولات تولیدات جدید این شرکت رو هم مدنظر داشته باشید ، در زمینه اندروید هم با کثرت مدلها مواجه هستیم.بطوری که مرتبا مدلهای جدیدی وارد بازار می کنه که آخرینشون گوشی با تکنولوژی 4g برای اولین بار در جهان هست
من فک می کنم برخی برندهایی که با htc الان به قول خودشون رقابت می کنن ، به زودی قافیه رو می بازند.فقط تنها رقیب اصلیش apple باشه که اون هم به خاطر سیستم عامل مخصوص خودش نمی شه مقایسش کرد و در ضمن از لحاظ سخت افزار هم عقب تر از htc هست گوشیهاش.
mehr1095
13-06-2010, 15:11
:31:
ممنون از دوست عزیز aryanland
ولی شما mehr1095 کلا نمیدونم چرا ایرانی جماعت یاد نگرفته آزادی بیان یعنی چیست اگر من نظری دادم شخصی بود کسی که تاپیک زده نظر خواسته تحلیل نخواسته پس نظره من فقط مربوط به خودمه
ppc چرا بده ؟؟؟یه سیستم عامل سنگین که متاسفانه دسته هر بچه زیر 18 سالی دیده میشه ..ولی استفاده درست ازشو خدارو شکر بلد نیست ppc یه بیزینس فون هست که اگر پاتون به ممالک کفار رسیده باشه و تو خطش اشید میفهمید که مثلا شرکت ck یه برنامه برای خودش داره که این برنامه اختصاصی دست رئسای اون شرکته و نصب میکنن رو ppc و کار این برنامه میزان سود ضرر یا سهام شرکتو آنلاین نشون میده
در کل به این دوستمون دارم میگم الن خیلیا میان میگن فلان سیستم عامل اینقدر برنامه داره اونیکی اونقدر ولی تمرکزت بره طرف سیمبین 3 یا آیفون یا آندرویید که به درد 70 درصد ایرانی ها سیمبین میخوره
خوددانی
بنده با آزادی بیان شما مشکلی ندارم! شما از سوال بنده رنجیدید! اگه هر کی هر نظری داد و کسی دلیلش رو ازش نپرسید می شه آزادی بیان؟!
ثانیا" اگه نظر شما به خودتون مربوطه و به کسی ربطی نداره چرا توی فروم با بقیه به اشتراک می گذارید؟ حتما" می خواهید بگید اینم به خودم مربوطه!:31:
ثالثا" مگه بچههای زیر 18 سال چه گناهی کردن ؟ بابا اونا هم آدمن به خدا ! :31:
رابعا" شما از چه طریق آمار گرفتی که سیمبین به درد 70 درصد ایرانیا می خوره ؟! نکنهآمار شما هم از اون آماهاست ؟!!!!! باشه بی خیال حواسم نبود. به خودت مربوطه :31:
در مجموع می تونم بگم به عنوان کسی که کار کردن با گوشی های مختلف رو تجربه کرده ( از 1100 بگیر تا htc shift ) همونطور که arian عزیز هم فرمودن حکم کلی نمی شه داد. در بسیاری از موارد پی پی سی ها بهترین گزینه هستند ( مثلا" نرم افزارهای گوناگون و کار با اینترنت و برنامه نویسی ) و در برخی موارد جزو ضعیف تربن ها قرار می گیرند ( مثل دوربین و مالتی مدیا و ....)
موفق باشید.
moji2007
13-06-2010, 15:27
من که نمی تونم از این زیبا روی ناراضی باشم . HTC HD2
هر کاری که بخوام رو برام انجام میده :31:
ریموت دسکتاپ که داره
برای برنامعه نویسی هم که توپه
برای کار با اینترنت هم واقعا فکر نکنم ایده آل تر از اون داشته باشیم
اینترنت شیرینگ هم که داره به دو روش بلوتوث و بیسیم
و ... ( هزار مورد دیگه )
به نظر شما دلیلی برای نارضایتی هست ؟
دوستمون يه سوال كلي كردند.برند اچ تي سي از كيفيت ساخت بالايي برخورداره.سيستم عامل ويندوز فون و اندرويد هم روي گوشي هاش ميريزه.من HD2 دارم و كاملا راضي هستم.موردي نبوده كه به مشكل بربخورم.يعني مشكلاتي كه گوشي داره نياز من نيست مثل دوربين و بازي گرافيك بالا و از اين چيزا.
metallica is me
13-06-2010, 15:52
بنده با آزادی بیان شما مشکلی ندارم! شما از سوال بنده رنجیدید! اگه هر کی هر نظری داد و کسی دلیلش رو ازش نپرسید می شه آزادی بیان؟!
ثانیا" اگه نظر شما به خودتون مربوطه و به کسی ربطی نداره چرا توی فروم با بقیه به اشتراک می گذارید؟ حتما" می خواهید بگید اینم به خودم مربوطه!:31:
ثالثا" مگه بچههای زیر 18 سال چه گناهی کردن ؟ بابا اونا هم آدمن به خدا ! :31:
رابعا" شما از چه طریق آمار گرفتی که سیمبین به درد 70 درصد ایرانیا می خوره ؟! نکنهآمار شما هم از اون آماهاست ؟!!!!! باشه بی خیال حواسم نبود. به خودت مربوطه :31:
در مجموع می تونم بگم به عنوان کسی که کار کردن با گوشی های مختلف رو تجربه کرده ( از 1100 بگیر تا htc shift ) همونطور که arian عزیز هم فرمودن حکم کلی نمی شه داد. در بسیاری از موارد پی پی سی ها بهترین گزینه هستند ( مثلا" نرم افزارهای گوناگون و کار با اینترنت و برنامه نویسی ) و در برخی موارد جزو ضعیف تربن ها قرار می گیرند ( مثل دوربین و مالتی مدیا و ....)
موفق باشید.
دوست عزیز شما دلیل نپرسیدید لحن پست قبلیتونو بخونید... به هر حال من نمیخوام کشش بدم اصلا هیچی.....من چرا میگم به درد 70 درصد ایرانی ها سیمبین میخوره چون همون تعداد افراد وقتی میخوان از موبایل تعریف کنن میگن اون دوربینش 5 هست ماله من 8 یا میگن صدای کدوم بلند تره مردمی که تو کشورشون مثل ایران 6600وk750و 5800 بیشترین فروشو داره خوب معلومه دیگه به چی توجه میکنن
بله کسی که برنامه نویسی میکنه ppc بدردش میخوره ولی آیا همه که ppc میخرن برای این کار میخرن مردمی که میگن آیفون بده چون بلوتوث نداره میخوای بهش بفهمونی سیستم عامل چیه؟؟من حد اقل 10 نفرو میشناسم که فقط برای اینکه اسمش ویندوز موبایل هست می خرن حتی یکشون e90 داشت گوفت فقط بدی این گوشی اینه که میکروسافت(نه اونم مایکروسافت) نداره........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دیگه خودتحساب کن کسی که میگه آیفون بده چون جای بند نداره دیگه کیه.......
ppc فقط برای بیزینس برنامه نویسی هست
بازم به زننده تاپیک میگم اگر کارت تجارت نیست یا برنامه نویسی و..نخوندی پولتو نده بابت ppc با اون پول انتخوابهای بهتری میتونی داشته باشه
درباره کیفیت هم اول موتورولا هست بعد نوکیا فنلاند بعد آیفون و اچ تی سی بعدش سامسونگ بعد سونی بعد نوکیا چین
چون با ال جی کار نکردم نظر نمیدم
t2download
13-06-2010, 15:59
برندبدی نیست ولی مشکلش قیمت بالاشون هست ؟:19:
mehr1095
13-06-2010, 15:59
دوست عزیز شما دلیل نپرسیدید لحن پست قبلیتونو بخونید... به هر حال من نمیخوام کشش بدم اصلا هیچی.....من چرا میگم به درد 70 درصد ایرانی ها سیمبین میخوره چون همون تعداد افراد وقتی میخوان از موبایل تعریف کنن میگن اون دوربینش 5 هست ماله من 8 یا میگن صدای کدوم بلند تره مردمی که تو کشورشون مثل ایران 6600وk750و 5800 بیشترین فروشو داره خوب معلومه دیگه به چی توجه میکنن
بله کسی که برنامه نویسی میکنه ppc بدردش میخوره ولی آیا همه که ppc میخرن برای این کار میخرن مردمی که میگن آیفون بده چون بلوتوث نداره میخوای بهش بفهمونی سیستم عامل چیه؟؟من حد اقل 10 نفرو میشناسم که فقط برای اینکه اسمش ویندوز موبایل هست می خرن حتی یکشون e90 داشت گوفت فقط بدی این گوشی اینه که میکروسافت(نه اونم مایکروسافت) نداره........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دیگه خودتحساب کن کسی که میگه آیفون بده چون جای بند نداره دیگه کیه.......
ok . اگه از لحنم ناراحت شدی واقعا" ازت عذر می خوام:11:
اما قصدم جسارت نبود. البته حرفت درسته ها. اما اوضاع داره کم کم بهتر میشه. من یادمه 4 سال پیش که اولین بار آیفون روخریدم همه دوستام بدون استثنا می گقتن پس تلویزیونش کو؟!!!!
ولی الان هم اطلاعات ملت نسبت به اون موقع بهتر شده هم htc داره مردم پسندتر کار می کنه. دیگه مثل قدیم نمیشه پیپی سی ها رو از بقیه گوشی ها تفکیک کرد.
موفق باشی
t2download
13-06-2010, 16:01
گوشی بدی نیستن برند خوبی هست ولی هزینه اش بالاست .:19:
hTC: High Technology Computer
ساخت تایوان= بهترین کیفیت مونتاژ (گوشی هاشو ندیده باشم هم مادربرد و قطعات کامپیوتری تایوان یعنی اوج قدرت کیفیت)
دیگه من نمی دونم . من آری زدم
خارج از بحث:
گوشي HTC Desire پر طرفدارترين گوشي 2010(1389/03/22)
به گزارش پايگاه اطلاع رساني GsmArena ، گوشي HTC Desire جايزه پرطرفدارترين گوشي سال 2010 را دريافت کرد. اين گوشي در کنگره جهاني موبايل بارسلونا معرفي شد و توسط بسياري از اپراتورها در سراسر جهان عرضه شد و در همه جا از فروش بسيار خوبي برخوردار بود. لازم به ذکر است که گوشي HTC Desire با عنوان جواهر دو قلوي Nexus one نيز نام برده مي شود.
داشتن پردازنده Snapdragon 1GHZ و صفحه نمايش لمسي 3.7 اينچ با کيفيت AMOLED از مزاياي گوشي HTC Desire محسوب مي شود. علاوه بر اين گوشي مذکور داراي قابليت چند لمسي در هنگام جستجوهاي اينترنتي مي باشد. کمپاني HTC جديدترين نرم افزارهاي موبايلي را براي آن بکار برده است. به نظر شما آيا HTC Desire شايستگي اين لقب را دارد؟
hTC: High Technology Computer
ساخت تایوان= بهترین کیفیت مونتاژ (گوشی هاشو ندیده باشم هم مادربرد و قطعات کامپیوتری تایوان یعنی اوج قدرت کیفیت)
دیگه من نمی دونم . من آری زدم
خارج از بحث:
گوشي HTC Desire پر طرفدارترين گوشي 2010(1389/03/22)
به گزارش پايگاه اطلاع رساني GsmArena ، گوشي HTC Desire جايزه پرطرفدارترين گوشي سال 2010 را دريافت کرد. اين گوشي در کنگره جهاني موبايل بارسلونا معرفي شد و توسط بسياري از اپراتورها در سراسر جهان عرضه شد و در همه جا از فروش بسيار خوبي برخوردار بود. لازم به ذکر است که گوشي HTC Desire با عنوان جواهر دو قلوي Nexus one نيز نام برده مي شود.
داشتن پردازنده Snapdragon 1GHZ و صفحه نمايش لمسي 3.7 اينچ با کيفيت AMOLED از مزاياي گوشي HTC Desire محسوب مي شود. علاوه بر اين گوشي مذکور داراي قابليت چند لمسي در هنگام جستجوهاي اينترنتي مي باشد. کمپاني HTC جديدترين نرم افزارهاي موبايلي را براي آن بکار برده است. به نظر شما آيا HTC Desire شايستگي اين لقب را دارد؟
قبول دارم desire حرف نداره این مطلبو خونده بودم
بازم به زننده تاپیک میگم اگر کارت تجارت نیست یا برنامه نویسی و..نخوندی پولتو نده بابت ppc با اون پول انتخوابهای بهتری میتونی داشته باشه
درباره کیفیت هم اول موتورولا هست بعد نوکیا فنلاند بعد آیفون و اچ تی سی بعدش سامسونگ بعد سونی بعد نوکیا چین
چون با ال جی کار نکردم نظر نمیدم
سلام دوست من
از مطالبی که عنوان کردی خیلی ممنونم معلومه که بعنوان یک کاربر تیز بین گوشی های مخلف رو مورد بررسی قرار دادی و بجز بررسی گوشی , کاربران گوشی ها رو هم آنالیز کردی. اکثر مطالبی رو که بیان کردی خودم باهاشون برخورد داشتم و قبولشون دارم. من بعد از Htc یه مدتی E52 داشتم گوشی شیک و سریعیه ولی ارضا کننده نیست الان هم ویواز دارم. بعد از معرفی Iphone 4 منتظر میمونم تا بیاد . شاید گوشی باشه که بشه حد اقل یکی دو سال نگهش داشت
قبول دارم desire حرف نداره این مطلبو خونده بودم
ولی خودم به شخصه گوشیهای اچ تی سی رو به خاطر عریض بودنشون دوس ندارم بابا آدم خجالت می کشه از جیبش یه گوشی پهن دربیاره و کنار همکاراش یا سایرین باهاش حرف بزنه!:41:
metallica is me
13-06-2010, 21:46
سلام دوست من
از مطالبی که عنوان کردی خیلی ممنونم معلومه که بعنوان یک کاربر تیز بین گوشی های مخلف رو مورد بررسی قرار دادی و بجز بررسی گوشی , کاربران گوشی ها رو هم آنالیز کردی. اکثر مطالبی رو که بیان کردی خودم باهاشون برخورد داشتم و قبولشون دارم. من بعد از Htc یه مدتی E52 داشتم گوشی شیک و سریعیه ولی ارضا کننده نیست الان هم ویواز دارم. بعد از معرفی Iphone 4 منتظر میمونم تا بیاد . شاید گوشی باشه که بشه حد اقل یکی دو سال نگهش داشت
دوست عزیز شما بگو اول انتظاراتت از گوشی چیه تا من کمکت کنم ولی اگر ویواز داری و میتونی 2_3 ماه دیگه آیفون 4 بخری بهترین راه همینه
ولی خودم به شخصه گوشیهای اچ تی سی رو به خاطر عریض بودنشون دوس ندارم بابا آدم خجالت می کشه از جیبش یه گوشی پهن دربیاره و کنار همکاراش یا سایرین باهاش حرف بزنه!:41:
وقتی شما LCD بزرگ لازم داشته باشی , مجبوری ابعادی نزدیک به یک ipad رو هم تحمل کنی
مثل Htc HD2
:20:
دوست عزیز شما بگو اول انتظاراتت از گوشی چیه تا من کمکت کنم ولی اگر ویواز داری و میتونی 2_3 ماه دیگه آیفون 4 بخری بهترین راه همینه
دقیقا همینکار رو میکنم . چون ویواز گوشی خوب و بی آزاریه . فیلمبرداریش هم با گوشی های دیگه قابل مقایسه نیست فعلا دلمو نزده صبر میکنم تا Iphone 4 بیاد
موتورولا و اچ تي سي الان در زمينه اسمارت فونهاي آندرويد پيشتازن .
-قيمت بالاي اين گوشي ها بيشتر بدليل سخت افزارهاي جديد پيشرفته و ال سي دي هاي بزرگ با كيفيت بالاست .
-در كل برند خوبيه
-از نظركيفيتي به موتورولا نميرسه
-
-به نظر من عيب بزرگ اچ تي سي يكنواخت بودن در طراحي گوشي هاش هست . اكثر گوشيهاش ديزايني تو يك مايه دارن . و تو اين زمينه هم برعكس موتورولا هست .موتورولا واقعا" طراحيهاش منحصر به فرده .
وقتی شما LCD بزرگ لازم داشته باشی , مجبوری ابعادی نزدیک به یک ipad رو هم تحمل کنی
مثل Htc HD2
خدا پدرتو بیامرزه همونون مونده یه بیل رو بگیریم کنار گوشیمون بیلی به اسم آی پد:31:
بیخیال بابا گوشی موبایل واسه مکالمس و چندتا امکانات با تکنولوژی های جدید لپ تاپ که نمی خواهیم بخریم. نه من ال سی دی بزرگ دوس ندارم!
دقیقا همینکار رو میکنم . چون ویواز گوشی خوب و بی آزاریه . فیلمبرداریش هم با گوشی های دیگه قابل مقایسه نیست فعلا دلمو نزده صبر میکنم تا Iphone 4 بیاد
ویواز غوول بزرگ فیلمبرداری! نون دوربینشو خورد گوشی خوش قیمتی هم هست فقط ایراد گنده ای به نظر بنده داره که تاچش مقاومتیه!!!:41:
خدا پدرتو بیامرزه همونون مونده یه بیل رو بگیریم کنار گوشیمون بیلی به اسم آی پد:31:
بیخیال بابا گوشی موبایل واسه مکالمس و چندتا امکانات با تکنولوژی های جدید لپ تاپ که نمی خواهیم بخریم. نه من ال سی دی بزرگ دوس ندارم!
من خودم هم اینکارو نمیکنم به عنوان مثال عرض کردم . شما خودت یک لحظه تصور کن که یک Ipad رو کنار سرت گرفتی و داری با یک نفر بحث فلسفی میکنی وسطش قاطی هم بکنی و بخوای داد و بیداد کنی.....
سوژه سال میشی
من خودم هم اینکارو نمیکنم به عنوان مثال عرض کردم . شما خودت یک لحظه تصور کن که یک Ipad رو کنار سرت گرفتی و داری با یک نفر بحث فلسفی میکنی وسطش قاطی هم بکنی و بخوای داد و بیداد کنی.....
سوژه سال میشی
من نمیدونم هدفشون از تولید این گوشی ها به این بزرگی چیه؟ از یه لحاظ باید حق داد چون تکنولوژی خازنی بودن بیشتر تماس انگشت میخواد و قلم خازنی هم بتازگی اومده ولی احساس خوبی هنگام کار با انگشت خواهد داد و بهمین لحاظ بر طبق انگشتان دست طراحی شده ولی گوشی هایی به این بزرگی!!!!
من اصلا نمی خوام
mehr1095
14-06-2010, 15:43
مثل Htc HD2
سوژه سال میشی
ضمن عرض سلام و احترام باید متذکر بشم که ipad گوشی نیست.
ضمن عرض سلام و احترام باید متذکر بشم که ipad گوشی نیست.
سلام عزیزم میدونم بعنوان مثال عرض کردم . مثالش رو هم که در همون پست ذکر کردم
mehr1095
15-06-2010, 09:15
. شما خودت یک لحظه تصور کن که یک Ipad رو کنار سرت گرفتی و داری با یک نفر بحث فلسفی میکنی وسطش قاطی هم بکنی و بخوای داد و بیداد کنی.....
سوژه سال میشی
....................................
t2download
15-06-2010, 15:11
دوستان به نظر شما گوشی های HTC ارزش دارن با این قیمت بالا و کارکردن با اونها به راحتی سیمبیان هست .:20:
درسته آِ پید گوشی نیست ولی سیمکارت خوره یا نه! واسه مکالمه استفاده میشه یا نه!!!
mehr1095
15-06-2010, 16:19
دوستان به نظر شما گوشی های HTC ارزش دارن با این قیمت بالا و کارکردن با اونها به راحتی سیمبیان هست .:20:
بستگی به کاربرد داره. من گوشی HD2 و N97 mini رو دارم. ازهمه لحاظ غیر از دوربین HD2 سرتره. اینترفیس جذاب و فوق العاده کاربردی + سرعت پردازش بالا + صفحه بزرگ و شفاف برای دیدن ویدئو ( من ویدئو باکیفیت HD 1440 رو باهاش تست کردم. راحت می خونه. ضمنا" سیستم عاملش ازلحاظ نصب برنامه ها و بازی های متعددبسیارتنوع پذیره. دوربینشم نیاز منو برآورده می کنه. حالا شاید یکی توقعش از دوربین موبایل بیشتر باشه. این یه بحث دیگس. اما این نکته رو باید در نظرگرفت که همه ppc هادریک سطح نیستند و همه مقرون به صرفه هم نیستند. در مجموع میشه گفت بیشترین درصد قیمت بالای ppc ها مربوط به ویندوزشونه. حالا اگه کسی به این سیستم عامل نیازداشته باشه ( که این نیاز روسیستمهای عامل دیگه برآورده نکنن ) البته که ارزش خرید داره. وگرنه اصلا" مقرون به صرفه نیستند.
درسته آِ پید گوشی نیست ولی سیمکارت خوره یا نه! واسه مکالمه استفاده میشه یا نه!!!
مدل 3G آیپد میکرو سیکارت میخوره ولی فقط برای sms و gprs میشه ازش استفاده کرد
سلام
از دوستان کسی با Htc Tatto کار کرده؟
دوستانی که طرفدار Htc هستند میتونن در این تاپیک هم نظر بدن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمقایسه بین HTC و Apple
نظراتتون رو هم اعلام کنید.
مزایا و معایب
sAeEd_kHaAn
17-06-2010, 10:31
من VIVA دارم کاملا ازش راضی ام اگه بخوام بازم گوشی بگیریم در اینده حتما از HTC انتخاب میکنم
من desire دارم و خیلی راضیم.
دلایل:
1- سرعت عالی در کارهای سنگین از قبیل گشت زدن در گالری سنگین.
2- صفحه نمایش با وضوح بالا و نور زیاد و کیفیت عالی و ضد خش.
3- تاچ فوق العاده.
4- سیستم عامل با قابلیت بالا و بدون باگ .
5- باطری خوب(بین 2 تا 3 روز بعد از آکبند شدن)
6- بدنه با جنس خوب و نماندن اثر انگشت روی آن.
من desire دارم و خیلی راضیم.
دلایل:
1- سرعت عالی در کارهای سنگین از قبیل گشت زدن در گالری سنگین.
2- صفحه نمایش با وضوح بالا و نور زیاد و کیفیت عالی و ضد خش.
3- تاچ فوق العاده.
4- سیستم عامل با قابلیت بالا و بدون باگ .
5- باطری خوب(بین 2 تا 3 روز بعد از آکبند شدن)
6- بدنه با جنس خوب و نماندن اثر انگشت روی آن.
با آندروید مشکلی ندارید؟
برنامه های جاوا بدون مشکل کار میکنند؟
در مورد نرم افزارهاش اگر توضیح بدید ممنون میشم
سلام
عزیزانی که با آندروئید کار کردن در این تاپیک تجربیاتشون رو مطرح کنن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شنیدین که میگن lcd آیفون 4 مشکل داره و لکه های زردرنگ روش بوجود میاد ؟
generaltj
17-07-2010, 15:19
من از اسمارت راضی ام اما نرم افزارای brew کجا گیر میاد؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
sAeEd_kHaAn
19-07-2010, 13:44
واقعا سامسونگ و سونی اریکسون خیلی مونده تا به سطح htc برسن حتی رقابت بین htc و iphoneهم به نظر من به نفع htc هست
منم به شخصه اچ تی سی را خیلی سرتر و بهتر می دونم
یه مدت امنیا 2 گرفته بودم بیچاره ام کرد اگه می خواستم به عنوان یه پاکت پی سی مثلا یه برنامه اضافی کنتاکت نصب کنم
هر چند که این بحث ها بیشتر سلیقه ای هستش
pesaremehraboun
22-07-2010, 10:52
سلام دوستان . HTC HD mini گوشيه خوبيه ؟؟
generaltj
22-07-2010, 13:39
من از اسمارت راضی ام اما نرم افزارای brew کجا گیر میاد؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟:41:
LX or 206 v3
12-09-2010, 08:32
سلام دوستان . HTC HD mini گوشيه خوبيه ؟؟
من که کاملا ازش راضیم . البته بعد از آپدیت رام جدیدی که براش اومده (1.36)
تاچ عالی
کیفیت دوربین و صدای خوب
کیفیت تصویرش خیلی خوبه خودم باورم نمی شد اینطوری باشه
نرم افزارم که تا دلت بخواد. من روی مموری 2 گیگ خودش جا کم آوردم مجبور شدم براش مموری گرفتم
اهل بازی هم اصلا نیستم ولی کسایی که هستن از بازیشم راضی بودن مخصوصا shift
مخصوصا اگه خدا بخواد دارن یه کارایی برای پورت کردن اندرویدم روش انجام می دن
البته قبل از آپدیت مشکلاتی مثل زنگ و سرعت پایین با فارسی ساز و ... داشت که بعد از آپدیت خیییییییییییییلی خوب شده.
mehran1500
13-10-2010, 14:46
شمایی که تا به حال از پاکت پی سی های HTC استفاده کردید آیا از این برند راضی هستید؟
سلام دوست عزیز
من یکساله که htc hd خریدم انصافا گوشی خوبیه اما در هر حال ویندوز base و یکسری مشکلات خودشو داره مثل کند شدن و... اما اگر می خوای زیاد برای این گوشی هزینه کنی من توصیه می کنم برو سراغ iphone .
SAEEDSAMSUNG
13-10-2010, 21:19
واقعا سامسونگ و سونی اریکسون خیلی مونده تا به سطح htc برسن حتی رقابت بین htc و iphoneهم به نظر من به نفع htc هست
شما احتمالا یه چند سالی هست که گوشی های سامسونگ رو تست نکردی:11:
rawen.west69
14-10-2010, 14:38
مسلماً:
بدترین برند: سونی اریکسون (با اینکه خودم G900 دارم!!)
بهترین برند: اول HTC دوم سامسونگ
اپل هم:2::2:
maziarzar
15-10-2010, 14:17
1-HTC
2-SAMSUNG
3-MOTOROLA
4-NOKIA
5-APPLE
sAeEd_kHaAn
17-11-2010, 18:22
شما احتمالا یه چند سالی هست که گوشی های سامسونگ رو تست نکردی:11:
نه عزيزم ولي اصلا حاضر نيستم پولمو بابات سامسونگ يا مارك ديگيه اي حروم كنم خودم viva دارم چندين بار در مقايسه با بالاترين مدل هاي سامسونگ و سوني اريكسون سربلند شده و بهم ثابت شده اين قضيه
rashidkn2
19-11-2010, 17:07
من با نظر دوستمون موافقم به نظرم کلا ویندوز موبایل آشغاله
t2download
22-11-2010, 11:06
برند خوبیه فقط مشکل قیمت بالای گوشی ها هستند .:41:
omid2800
22-01-2011, 14:40
نه خير به عنوان گوشي همه فن حريف اصلا تعريفي نداره باتري داغون حجم بزرگ و صداي كم قيمت بالا سخت جون هم نيست
hamed malekpour
25-01-2011, 10:46
من که قراره بخرم ولی فکر کنم گوشی های خوبی می زنه.
1-HTC
2-SAMSUNG
3-MOTOROLA
4-NOKIA
5-APPLE
سلام.منم طبق تحقيقاتي كه براي خريد گوشي داشتم htc بهترينه از همه لحاظ.البته سامسونگ هم خوبه از لحاظ امكانات و قيمت و حتي كيفيت صفحه نمايش ولي از لحاظ محكمي نه...
t2download
10-02-2011, 16:23
دوستان htc disire چطوره ؟
بلندی صدا چی و فارسی میشه ؟
استحکامش چی و کارآی چطوره کسی از عکاسی دوربینش و فیلم برداریش عکس یا ویدیو داره ممنون می شم ؟:8:
من که کاملا ازش راضیم . البته بعد از آپدیت رام جدیدی که براش اومده (1.36)
تاچ عالی
کیفیت دوربین و صدای خوب
کیفیت تصویرش خیلی خوبه خودم باورم نمی شد اینطوری باشه
نرم افزارم که تا دلت بخواد. من روی مموری 2 گیگ خودش جا کم آوردم مجبور شدم براش مموری گرفتم
اهل بازی هم اصلا نیستم ولی کسایی که هستن از بازیشم راضی بودن مخصوصا shift
مخصوصا اگه خدا بخواد دارن یه کارایی برای پورت کردن اندرویدم روش انجام می دن
البته قبل از آپدیت مشکلاتی مثل زنگ و سرعت پایین با فارسی ساز و ... داشت که بعد از آپدیت خیییییییییییییلی خوب شده.
سلام.
آپديت رام كه فرمودين نرم افزاريه يا سخت افزاري و چطور ميشه انجامش داد.
با فارسي كردن گوشي مشكلي نداشتين...؟
سلام
کسی هست اینجا HD7 داشته باشه؟
آیا نسبت به HD2 به صرفه هست؟
قیمت الانش رو هم اگه بگبد ممنون میشم با گارانتی و بدون گارانتی!
سلام
help!!!!!!!!!!
leilabadyreza
18-02-2011, 23:11
سلام دوستان
من مي خواستم htc touch pro2 رو بخرم.كسي از اين گوشي اطلاعي داره ؟
آيا فارسي ساز روش نصب ميشه؟البته من فقط براي اس م اس فارسي ميخوام.
آيا سيستم عاملش خوبه؟منظورم اينكه ميشه نرم افزار هاي مورد نياز رو روش نصب كرد يا نه؟
البته اگه كسي پيشنهاد ديگه اي داره بگه (قيمت تا350 )
AryanLand
20-02-2011, 12:46
سلام دوستان
من مي خواستم htc touch pro2 رو بخرم.كسي از اين گوشي اطلاعي داره ؟
آيا فارسي ساز روش نصب ميشه؟البته من فقط براي اس م اس فارسي ميخوام.
آيا سيستم عاملش خوبه؟منظورم اينكه ميشه نرم افزار هاي مورد نياز رو روش نصب كرد يا نه؟
البته اگه كسي پيشنهاد ديگه اي داره بگه (قيمت تا350 )
سلام.
اول که فکر نمیکنم شما Pro2 رو بتونی به این قیمت بخری(البته مطمئن نیستم) در مورد بقیه سوالاتتون: بله فارسی ساز نصب میشه همینطور نرم افزارهای زیادی داره که بستگی داره نیاز شما چی باشه اگر بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد.:20:
moslem-visual
01-04-2011, 12:03
سلام
به نظر من HD2 خیلی مناسب تر از 7 هست.
واقعا ارزششو داره یک گوشی بخری و بتونی حداقل 3 تا سیستم عامل عالی رو روش نصب کنی - انگار که برای اون سیستم عاملها ساخته شده - روان و بدون مشکل کار میکنه. فکر کن از wp7 خسته بشی - اندروید و win6.5 آماده هستن برای نصب شدن. بشخصه اینو به آیفون ترجیح میدم - HD7 جای خود. اینجا البته جای پرسیدنش نبود...
shabkard
08-04-2011, 18:08
درود
گوشیهای اچ تی سی نسبت به سیل جدید گوشیهای سامسونگ یک بازنده کامل هستند
چه ار لحاظ قیمت چه از لحاظ کیفیت چه از لحاظ زیبایی ومصرف باطری!!!
با ورود خانواده گلکسی اس اچ تی سی کارش تمام ان هم با این قیمت کاملا بی رقیب در میان پاکت پی سی ها!
من که خودم اچ دی 2 داشتم الان که گلکسی دارم اصلا قابل مقایسه نیستند؟
1-دوران ویندوز که داره تمام میشه
2-مصرف اچ دی 2 وحشتناگ بالا بود
3-ال سی دیهاش با هم قابل قیاس نیست؟
4- فارسی سامسونگ حرف نداره%
5-سرعت پردازش هم در گلکسی بسیار بالاتره!
6-وقتی رم 16 را رو اچ تی سی اچ 2 سوار میکردم جانش در میامد؟ولی گلکسی با وجود رم هشت خودش 16 هم سوار میکنم این خیالش نیست%
kamran 1983
13-04-2011, 23:11
با سلام
من htc Diamond دارم ازش راضی هستم.
این گوشی updat داره ؟
ehsan16481
18-05-2011, 12:29
سلام به همه!
راستش من hd2 برای این گرفتم که با آفیس زیاد کار دارم اما بدبختانه تایپ فارسی Msword خیلی عذاب آوره مخصوصا اگر بخواهی چند خط عقبتر یک کلمه ای رو ویرایش کنی! کرسور یکجا و کلمه ویرایش شده جای دیگه!
Excell هم که به لعنت خدا نمی ارزه فقط برای نمایش یک فایل اکسل خوبه و اگر بخواهید یک آیتم را فیل تر کنید
و بعدش چند تا مقدار پشت سرهم را sum کنید با کمال تعجب میبینید که اشتباه انجام میده یعنی بجای اونکه اون چند مقدار را جمع بزنه تمام مقادیری که بین اون دو عدد (که قبل از فیل تر بوده را نیز جمع )میزند
در ضمن خدمتتون عرض کنم هم آفیس فابریک گوشی که 2007 هست و هم آفیس 2010 این مشکلات رو دارند
resident
11-06-2011, 14:01
بله، نه تنها از HTC بلکه از Sony Ericsson هم راضی ام. از سامسونگ هم راضی ام، موتورولا هم خوبه.
شما هیچوقت نمیتونید با درصد رضایت دیگران انتخاب کنید. با اینکه من به شخصه از کمپانی اپل بدم میاد اما دلیل نمیشه هرکی محصولات اپل داشت بهش بگم این چه مزخرفیه که داری؟!
برای من اپل اصلا مناسب نیست، اما برای شما ممکنه یه وسیله حیاتی باشه که فقط اپل جوابتون رو بده.
لطفا این طرفداری های افراطی گرایانه رو کنار بزارید و ببینید نیازتون چیه، چی میخواهید، چی انتظار دارید؛ عوض اینکه چشمتون به دست و حرف این و اون باشه چشمتون به نیاز و انتظار خودتون باشه که از همه مهمتره.
شما اصلا الان الان HTC 7+1 بخر!! اما وقتی استفاده 7+1 رو ازش نکنی چه فایده؟
آیفون 5+1 بخر!! وقتی از موزیک و امکانات خاص آیفون استفاده نکنی به چه دردی میخوره؟
سامسونگ سوپر کهکشان گالاکسی 1000 بخر!! وقتی میخوای فقط اس ام اس بدی و روزی چند دقیقه زنگ بزنی چه فایده ای داره؟
بهتر بود این پست اول و نظر سنجی رو کامل تر و بهتر میزاشتین. نظرسنجی صرفا با "بله" و "خیر" ارزشی نداره.
بهتر بود میگفتی دوستان فقط نظرهای تخصصی خودشون رو اینجا بزارن و اگر هم قصد خرید گوشی داشتید، نیازهاتون و انتظاراتتون رو میگفتین تا بسته به نیازتون بگن برای شما چه برندهایی و چه مدل هایی مناسبه.
با عرض پوزش از اون دسته از عده اقلیت محترم؛ واقعا جای تاسف داره که توی ایران اکثریت با چشمشون خرید میکنن.
وقتی سامسونگ سیر متحول شده گوشی هاش رو داد بیرون این اتفاق خرید با چشم برای سامسونگ اتفاق افتاد؛ قبلش هم که آیفون اپل بود؛ حالا هم که اخیرا HTC.
:13::13::13::13::13::13::13:
من یک مدتی اچ دی 2 داشتم بسیار راضی بودم.
همه چیزش کامل بود.
البته برای نیاز های من.
مثلا من به بازی با گرافیک بالا نیاز نداشتم.
ولی نرم افزار و اینترفیسش را خیلی حال میکردم.
سلام
سلام HD7 یکی از گوشی های فوق العاده HTC هستش.اما محدودیت های نرم افزاری و محیط کاربری زود شما رو خسته می کنه البته این نظر شخصی بنده است برای همین محدودیت هاست که علی رغم امکانات فوق العادش توی بازار ما قیمت بالایی نداره و من دست دوم در حد آک این مدل رو در حدود 370 هزار هم مشاهده کردم در صورتی که مشابه شرایط این گوشی اما در مدل HD2 حدود 430 تا 450 هزار قیمت داره.
ممنون
بهترین دوربین رو بین HTC ها کدومشون داره؟
boroki.us36
13-07-2011, 18:05
من HTC 3G دارم .گوشی خوبیه راضیم شاید وای عوض کنم یه HTC دیگه بگیرم.الان SPB shell 3.5.5 نصب کردم ولی میگه 15 روز اعتبار داره.کسی میدونه چه شکلی میشه کرک کرد؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-07-2011, 21:06
سلام بر همگی
بنده هم به لطفِ خدا از دسامبر 2009 لیو دارم hd2 .
اولش خیلی اذیت میکرد و نزدیک بود بفروشمش .
اما حالا داره با رام خودِ اچ تی سی کار میکنه (رام خاور میانه که خودش فارسی ساز داره ) و آخرین ورژنش در 15-8-2010 اومد بازار .
و با برنامه های کاربردیِ مجانی که برای ویندوز موبایل تو نت هست , دگه توپِ توپ شده الحمدلله .
اگر عمری باقی باشه شاید تا ده بیست سال دیگه هم ازش استفاده کنم
Punisher_2008
14-07-2011, 15:39
سلام...
این سایت مثل مارکت ویندوز موبایل هست.. همیشه میشه و برنامه نویسان خودشون برنامه هارو وارد میکنند.
البته میتونید با مراجعه به سایت های رسمی نرم افزار ورژن جدید رو دانلود کنید..
ببنید الان ویندوز موبایل هر نرم افزاری بخوای براش امده... از مدیا پلیر های عالی . تا مرورگر. برنامه چت و....
دیگه چیزی نیست که براش نه امده باشه..
ولی برنامه هاش اپدیت میشن..
مثلا داخل سایت uc برو میتونید اخرین ورژنuc برای ویندوز موبایل دریافت کنید که فکر کنم 1ماه پیش ریلیز شده.
plaringo.talkout.movie smart و... همشون برنامه هاشون اپدیت کردن..
در ضمن الان اندورید برای ویندوز موبایل پورت شده..
فکر میکنم برای HD2 الان اندروید کامل امده و راحت میتونید استفاده کنید...
من HD MINI دارم اندروید براش پورت شده.. خیلی وقت نیست که پورت کردن... مشکلات ریزی داره.. مثلا بخش دوربین کامل نیست. یا مثلا تا چند روز پیش شتاب سنج کار نمیکرد که الان اپدیت امد و درست کردن...و داره به شدت روش کار میشه.. هر 2 هفته یا یک هفته براش اپدیت میدن.. و تا الان پیشرفت زیادی داشته..
در ضمن اگه یک سری به xda بزنید HTC به زودی بوت لودر تمامی گوشی هاشو باز میکنه... منبع هم قرار داده بودند . اعلام کرده بودند در ماه سپتامبر منتظر باشید..
من قبلش GIO داشتم.. ولی زیاد ازش راضی نبود.. الان خیلی از این گوشی راضیم... چون هم ویندوز موبایل با نرم افزار فوق العاده دارم هم اندروید با بازی های خفنش...
یک مدت ازش زده شده بودم چون همه میگفتند ویندوز موبایل دیگه پشتیبانی نمیشه و... ولی خودم یک چرخی زدم دیدم فقط مارکتش بسته شده..الان کلی برنامه روی ویندوز موبایل دارم و کلی بازی هم روی اندورید..
الان واقعا میفهمم معنی پاکت پی سی چیه....
EngineerX
30-10-2012, 22:14
خب شما باید ببینی با چی مقایسه می کنی؟
htc در بسیاری از مدلها سرآمد و پیشرو بوده مثلا hd2 رو از یادتون نره که تو دوره خودش انقلاب بود
GHOST RECON
30-10-2012, 23:48
خب شما باید ببینی با چی مقایسه می کنی؟
htc در بسیاری از مدلها سرآمد و پیشرو بوده مثلا hd2 رو از یادتون نره که تو دوره خودش انقلاب بود
دیزایر هم گوشی بعدی بود که سر و صدای زیادی کرد
بعد one x و جدیدا هم که منتظر فبلتش هستیم
کلا htc مقاومت بدنش در حد نوکیا و موتورولا ست و بهتر
رابط کاربری و زیباییش چند برابر سامسونگه
فقط مشکل سرعت هست که مربوط به آندروید میشه و تو این زمینه نمیشه با آیفون و سیستم عاملش مقایسش کرد
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
MOHAMMAD_ASEMOONI
31-10-2012, 02:56
سلام .گوش شیطون کر !چشم حسود کور , بنده هنوز این HD2 رو دارم و کارش عالیه البته بنده هم دیگه همه ی فوت و فن هاش رو فوت آب شدم :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.