ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل safely remove هارد های اکسترنال

7918+khoram
12-06-2010, 19:55
سلام دوستان
یکی از مشکلاتی که فکر کنم خیلی از دوستان با هارد های اکسترنال دارند اینه که بعد از اینکه با چند تا فایل داخل هارد کار کردند بخوان هارد رو safely remove کنند با این پیغام مواجه میشن که باید فایل یا فایلهایی که داخل هارد بوده و با آن کار شده باید از برنامه های خارج بشند.
خیلی وقت ها نمیشه پیدا کرد که کدوم فایل هست که داخل یه برنامه run هست .
راه پیدا کردن این چی هست چون تا فایل خرج نشه هارد safely remove نمی شه
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

amd>intel
12-06-2010, 20:26
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

f-secure
12-06-2010, 20:47
هارد اکسترنال یک دکمه داره برای خاموش و روشن کردنش.برای چند ثانیه پایین نگه داری خاموش میشه

7918+khoram
13-06-2010, 19:52
هارد اکسترنال یک دکمه داره برای خاموش و روشن کردنش.برای چند ثانیه پایین نگه داری خاموش میشه
دوست عزیز هارد من wd هست و دکمه خاموش نداره

mjzaret
14-06-2010, 09:42
از برنامه‌اي كه دوستمون amd>intel اعلام كردن استفاده نماييد.

مشكلتون حل ميشه.

اين برنامه فايلهايي كه از هارد اكسترنال دارند استفاده ميشه رو نشون ميده و اينكه چه برنامه‌اي در حال استفاده كردن از اونها هست.

شاد باشيد :40:

f-secure
14-06-2010, 09:59
دوست عزیز هارد من wd هست و دکمه خاموش نداره
همه ی هاردهای اکسترنال وسترن همچین دکمه ای را به شکلهای مختلف دارند.خودم دارم چند مدل مختلف اکسترنال وسترن را استفاده میکنم
مدل هاردت چیه

amd>intel
14-06-2010, 10:10
دوست من کار با اون برنامه خیلی راحت و کم دردسره . :20:

kayvankoohi
26-06-2010, 07:57
با وارد شدن به task manager سیستم و در تب process میتونید لیست برنامه های در حال کار سیسستمو ببینید ، با جست و جو تو این لیست و پیدا کردن برنامه ای که از روی هارد یا فلش اجرا میشه میتونید اونو End Process کنید تا بسته بشه.اما این مشکل بیشتر زمانی پیش میاد که فلش یا هارد ویروس گرفته ، مخصوصا وقتی autorun و recycler داشته باشه.تو این موارد اول باید فایلو یه جوری از روی فلش پاک کنید.حالا یا با آنتی ویروس یا delete یا format . بعد از اون فلشو از سیستم جدا کنید و فایلهای autorun و recycler رو از روی سیستم پاک کنین.اگه آنتی آپدیت داشته باشین این مشکل پیش نمیاد.

papmodern14
11-08-2010, 15:05
دوستان من هم همین مشکل رو دارم
با برنامه Flash safely Remove تست کردم دیدم میگه سیستم در حال استفاده از هارده ::13:
در بعضی مواقع هم یکی از فایل های svchost.exe داره ازش استفاده میکنه :18:
با آخرین آپدیت nod هم اسکنش کردم.تنها کاری که میتونم کنم اینه که سیستم رو اسلیپ کنم یا خاموش :44:
نظر شما چیه؟

f-secure
13-08-2010, 10:28
دوستان من هم همین مشکل رو دارم
با برنامه Flash safely Remove تست کردم دیدم میگه سیستم در حال استفاده از هارده ::13:
در بعضی مواقع هم یکی از فایل های svchost.exe داره ازش استفاده میکنه :18:
با آخرین آپدیت nod هم اسکنش کردم.تنها کاری که میتونم کنم اینه که سیستم رو اسلیپ کنم یا خاموش :44:
نظر شما چیه؟
هارد شما رویش دکمه ی خاموش روشن کردن نداره مگه
همه ی هاردهای اکسترنال یه دکمه ی به این منظور دارن
لازم نیست سیستم رو استندبای کنی!!
سیمش رو جدا کن از سیستم
فلش نیست که مشکلی براش پیش بیاد
3-4 کارم با هاردهای اکسترناله....