ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوتی ها و اشتباهات گزارشگران و کارشناسان

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7

shayan3001
16-06-2010, 12:28
واقعا واسه جاودانی متاسفم...بد جوری داره ملت رو تحریک میکنه اس ام اس بزنن...دیشب میگفت :"میبینیم که امشب هم رکورد بازی آلمان و استرالیا شکسته نشده...معلوم میشه طرفداران آلمان خیلی بیشتر.از بقیه تیم هان...فردا منتظریم ببینیم اسپانیای ها چقدر اس ام اس میزنن....اسپانیایی های عزیز بجنبید و اس ام اس بزنید":13:
:19:
با این حرفتون کاملا موافقم . هوادارای آلمان بد برداشت نکنن ولی چه ربطی داره که اگه شب آلمان استرالیا من که طرفدار انگلیسم sms بزنم طرفدار آلمان حساب بشم. اصلاشاید بازی برزیل پرتقال بود هم طرفدارای برزیل sms میزنن هم طرفدارای پرتقال . بعدش میخواد چی بگه.لابد میگن اونایی که برد برزیل رو پیش بینی کردن طرفدار برزیلن اوناییم که میگن مساوی طرفدار ساحل عاج و ....
پیش بینی چه ربطی به طرفدار بودن داره.اگه می خوان ببینن کدوم تیم بیشتر طرفدار داره مثل آدم یک مسابقه بذارن طرفدار کدوم تیم هستین.

M . Sayid
16-06-2010, 12:48
با این حرفتون کاملا موافقم . هوادارای آلمان بد برداشت نکنن ولی چه ربطی داره که اگه شب آلمان استرالیا من که طرفدار انگلیسم sms بزنم طرفدار آلمان حساب بشم. اصلاشاید بازی برزیل پرتقال بود هم طرفدارای برزیل sms میزنن هم طرفدارای پرتقال . بعدش میخواد چی بگه.لابد میگن اونایی که برد برزیل رو پیش بینی کردن طرفدار برزیلن اوناییم که میگن مساوی طرفدار ساحل عاج و ....
پیش بینی چه ربطی به طرفدار بودن داره.اگه می خوان ببینن کدوم تیم بیشتر طرفدار داره مثل آدم یک مسابقه بذارن طرفدار کدوم تیم هستین.

با توجه به اس ام اس های برنامه 90 اینجوری فکر میکنن دیگه

zookhole
16-06-2010, 12:58
بازی دیروزخیابانی ازاول بازی لحظه شماری میکرد برای اومدن دروگباوخیلی ازش تعریف کردبعدیه جاکه هنوزدروگبابه زمین نیومده بودگفت اگه ده تادروگباهم توزمین بودن نمی تونستن کاری بکنن بازبعدکه اومدکه اومدتوزمین ازش تعریف وتمجیدکرد

RONN!E
16-06-2010, 13:12
واقعا چــرا با وجود اینکه فردوسی پور رو به عنوان مجری پربیننده ترین برنامه تلویزیونی ایران داریم باید تنها به عنوان گزارشگر ازش بهره ببریم.یعنی این (جاودانی) حتما باید نفراول اجراهای فوتبال خارجی باشه ؟ اینکه هیچ چیز خاصی در اجراش نداره !
=====
پ .ن : من فکر تو اون یکی تاپیکم (««« دكور شبكه 3 چرا آبي؟ اجرا چرا جاوداني؟»»») به هر حال :31:

EhsanEricsson
16-06-2010, 13:31
کاش مجریه برنامه ی زلال احکام یا اون سیبیلوه مجری برنامه ی صبح بخیر ایران (اسمشو یادم نیست) یا شجاعی مهر ( میخ ) جای این جاودانی میزاشتن ، باز بهتر بود .

nafe-bandar
16-06-2010, 14:09
کاش مجریه برنامه ی زلال احکام یا اون سیبیلوه مجری برنامه ی صبح بخیر ایران (اسمشو یادم نیست) یا شجاعی مهر ( میخ ) جای این جاودانی میزاشتن ، باز بهتر بود .

ايول سليقه!! :31:

بچه ها پايه باشيد تو يه ساعت خاص برنامه بچينيم همگي يه ميل به شبكه 3 يا فوتبال3 بزنيم اعتراض كنيم شايد نتيجه بده!!

كارشناسان تا موقعي كه از يكديگه تعريف و تمجيد مي كنن كه به جايي نمي رسه!
بايد شبيه يك مناظره باشه(البته بدون وقت نگهدار:31:) يعني با هم جنگ و دعوا كنن!
مثل فردوسي كه تو برنامه 90 همه رو به جون هم مينداخت اونطوري فاز مي داد هم جو هم...
همينطوريه كه برنامه ورزش شبكه2 300-400 هزارتا اس ام اس مياد نود مليووني!!

موفق باشيد :40:

alidata2010
16-06-2010, 14:20
یادم نیست دقیق عادل یا جاودانی گفتش که کره ی شمالی داره با سیستم ابرومندانه بازی میکنه. اینم یه سیستمه جدیده برای اسیایی ها:31:

EhsanEricsson
16-06-2010, 14:31
ايول سليقه!! :31:

تصویر مجری های پیشنهادیه من به جای جاودانی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

خداییش مجریهای ما همشون عتیقن ، همه زیرخاکی قیمتی:31:

Iman_m123
16-06-2010, 14:48
گزینه 2 از همش بهتره :31:

majid_potter7
16-06-2010, 14:50
حرفت درسته ها....ولی یه چیز دیگه هم هست..بیشتر بودن تعداد اس ام اس ها نشون دهنده پربیننده بودن اون بازیه...وقتی هم بازی آلمان - استرالیا از پرتغال - ساحل عاج بیشتر بیننده داشته،میشه گفت به نسبت طرفدارای آلمان بیشتر از پرتغالن...نه به دلیل اینکه فقط بردو پیش بینی کنن....ولی وقتی بازی بین 2 تا تیم مثل برزیل و پرتغال باشه دیگه با اس ام اس و تعدادش نمیشه گفت طرفدار کدوم بیشتره...چون هر جفتشون زیادن..

Iman_m123
16-06-2010, 15:00
خب دوستان شرمنده ولی یه درخواست داشتم ازتون : :31:

برین اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه نظر بنویسین در مورد جواد خیابانی :31:
توی قسمت ارتباط با : جواد خیابانی

ممنون :31:

rairhahs
16-06-2010, 15:03
خب دوستان شرمنده ولی یه درخواست داشتم ازتون : :31:

برین اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه نظر بنویسین در مورد جواد خیابانی :31:
توی قسمت ارتباط با : جواد خیابانی

ممنون :31:

آخییییییییش مررررسی
بالاخره یکجا پیدا شد از این بشر انتقاد کنیم :27::27::27::27::27::27:

errmii
16-06-2010, 15:08
الان گزارشگر بازی هندوراس و شیلی گفت داور این مسابقه به دو زبان انگلستانی و فرانسوی مسلطه!!

vahidgame
16-06-2010, 15:11
این گزارشگر بازی هندوراس و شیلی تازه 10 ثانیه از بازی گذشته بود گفتش که بر خلاف اینکه همه فکر می کنن بازی خوبی این بازی نباشه ولی به نظر می رسه بازی خیلی سرعتی و خوبی باشه.
حرفش دقیقا نمی دونم چی بود ولی یه چیزی شبیه همین بود. ولی واقعا جالبه توی این 10 ثانیه چی جوری به این قضیه پی برده!

mq1372
16-06-2010, 15:11
الان گزارشگر بازی هندوراس و شیلی گفت داور این مسابقه به دو زبان انگلستانی و فرانسوی مسلطه!!

تو یکی از بازی های دیروز هم داشتیما!!!

همینی که شما گفتی

shayan3001
16-06-2010, 15:51
حرفت درسته ها....ولی یه چیز دیگه هم هست..بیشتر بودن تعداد اس ام اس ها نشون دهنده پربیننده بودن اون بازیه...وقتی هم بازی آلمان - استرالیا از پرتغال - ساحل عاج بیشتر بیننده داشته،میشه گفت به نسبت طرفدارای آلمان بیشتر از پرتغالن...نه به دلیل اینکه فقط بردو پیش بینی کنن....ولی وقتی بازی بین 2 تا تیم مثل برزیل و پرتغال باشه دیگه با اس ام اس و تعدادش نمیشه گفت طرفدار کدوم بیشتره...چون هر جفتشون زیادن..
حرف شما هم درسته و البته از روی این آمار هم میشه به صورت تقریبی گفت . به انگلیس و آلمانو ایناهم کار ندارم ولی این به شرط اینه که همه بازیا شرایط یکسانی رو داشته باشه. مثلا به نظر من بازیای آخر شب بیشتر بیننده داره تا بازیای ساعت 4 و 6:30. وهمینطور بازیای روزهای تعطیل و....
ولی قطعا مسابقه با این عنوان که طرفدار کدوم تیم هستین آمار دقیق تری رو میده.
تا دیشب هم چیزی به این عنوان که اگه تعداد sms های مسابقه ای زیادتره تعداد طرفدارای اون تیم -کدوم تیم؟!- هم زیاد تره نبود تا این که جاودانی اون حرف رو زد!

SI-SA
16-06-2010, 16:00
این مرتیکه احمق که امروز آورده بودن تحلیل کنه بازی رو در کمال پررویی داره میگه :
شیلی تیم خوبیه و اگه خدای نکرده این بازی رو ببازه ...
این یعنی چی ؟؟ همین کار ها رو تو داخل و خارج انجام میدن روحیه تیم ما پایین میاد ...

toolhelp
16-06-2010, 16:14
اين گزارشگر شيلي-هندوراس كيه؟ حالمو بهم زد ديگه هيچ بازي رو كه اين اسكل گزارش كنه نگاه نميكنم...
اينقدر سريع حرف ميزنه كه از سروتهه حرفش ميزنه اصلا نميفهميم چي ميگه تازه با اينهمه سرعت بازم چند ثانيه از صحنه ها عقبه !!! IQ در حد باكتري نميفهمه كجا بايد هيجان زده صحبت كنه و كجا آروم !

توپ وسط ميدونه يكي يه شوت ميزنه زيرش همچين هيجان از خودش نشون ميده كه اينگار توپ رفته تو گل !

صداش وقتي هيجان زده ميشه رو اعصابه يكي بهش حالي كنه استعداد اين كارو نداره بره دنبال يكاره ديگه !

اسمها رو همچنان با كمال پررويي جابجا ميگه ..جلبك ...

errmii
16-06-2010, 16:45
تو یکی از بازی های دیروز هم داشتیما!!!

همینی که شما گفتی
اره ولی امروزم تکرار کرد
یعنی هیشکی بهش تذکر نداده بوده!
دیروزم همین گزارشگر بود؟

وین رونی
16-06-2010, 16:48
کلاً هیچ چیز خوب نیست
همه چیز بد و لوس است مثل همین نوشته من

arash s.b
16-06-2010, 16:55
دوستان یعنی شماها همتون بازی ها رو از طریق شبکه 3 نگاه می کنید!!!
حوصلتون سر نمیره؟؟؟

shayan3001
16-06-2010, 16:59
حوصلتون سر نمیره؟؟؟
قاعدتا که باید حوصلمون سر بره مخصوصا وقتی یک زن و مرد بخوان در گوشی صحبت کنن و ....

M . Sayid
16-06-2010, 17:01
بنده به نکته بسیار مهمی در مورد اینکه چرا کیفیت توپ جام جهانی افتضاحه و همه ازش ناراضین پی بردم:5:
حتما می دونید که اسم این توپ هست جابولانی خوب حالا چند بار بگید جابولانی جواد خیابانی:31: جابولانی جواد خیابانی:31: می بینید که این کلمات تقریبا آوای مشترکی دارن:18::18:

نتیجه اخلاقی این که چون این توپ یه ربطی به خیابانی داره اینقدر افتضاح از آب در اومده:27::27::27::27::27:

far2009
16-06-2010, 17:02
هنوز فرصت برای شیلی بود (
مثل اینکه توپ کرنر نشده رفته بیرون ؟!!!
یک تیکه هم به بازیکنان هندوراس گفت " این بازی کن سفیده "

آقای گزارشگر من را ببخش !

SI-SA
16-06-2010, 17:11
تازه علاوه بر اون جمله جالب ( اگه خدای نکرده شیلی ببازه) این اقای تحلیل گر خیلی تلاش کردند تا به بینندگان بی سواد ایرانی آموزش بدهند که پرسونالیتی میشه شخصیت ... خیلی هم اصرار داشتند، من الان خیلی خوشحالم با این واژه آشنا شدم...اگر ایشون انقدر به زبان های دنیا وارد نبودند من از غم ندانستن معنی پروسنالیتی حتما ایدز می گرفتم می مردم.

h-rafiee
16-06-2010, 17:12
من که همین الان به تهیه کننده فوتبال برتر که شامل همه فوتبالا میشه اعتراض خود را رساندم:
آقا میشه این مجریاتونو بگین کمتر تپق بزنن آخه چرا در پخش فوتبال، گزارش هیچ ربطی به فوتبال نداره مثلا عادل تون میگن:"مادرشونو گروگان گرفتن" چه ربطی به فوتبال داشت.

hoha881
16-06-2010, 17:23
اتفاقا این اطلاعات , ما رو از اوضاع برزیل اگاه میکنه.
هنوز اینم بگم که ادریانو متهم به عضویت در گروه قاچاق مواد مخدر هست. یا چند تا از هم محلی هاش تو اینکار بودن

rosenegarin13
16-06-2010, 17:56
ولی جداً این خیابانی خیلی باحاله :27: آدم هم فوتبال میبینه هم می خنده:دی دیگه چی میخوایم؟:27:

M . Sayid
16-06-2010, 18:26
من که همین الان به تهیه کننده فوتبال برتر که شامل همه فوتبالا میشه اعتراض خود را رساندم:
آقا میشه این مجریاتونو بگین کمتر تپق بزنن آخه چرا در پخش فوتبال، گزارش هیچ ربطی به فوتبال نداره مثلا عادل تون میگن:"مادرشونو گروگان گرفتن" چه ربطی به فوتبال داشت.

بازی برزیل - نروژ جام جهانی 98 خیابانی داشت میگفت بابای این بازیکن نروژ ماهیگیر بوده(یا ماهی فروشی داشته)

vroom
16-06-2010, 19:09
مزدک میرزائی(بازی اسپانیا-سوئیس): در حالی که سوئیس 1 بر صفر جلو هست , مزدک میگه: به نظر میرسه که الان اسپانیا دوباره به گل دست پیدا کنه:دی(مگه قبلا گل زده بود که حالا دوباره بزنه؟:27:)

Alamate Soal
16-06-2010, 19:23
مزدك ميرزايي سوت كرنر رو گفت سوت پايان بازي:27:

vahid78
16-06-2010, 19:31
پـــــــــــایـــــــــان بازی .... نه نه ... مث اینکه تموم نشده بازی :31:

Alamate Soal
16-06-2010, 19:34
پـــــــــــایـــــــــان بازی .... نه نه ... مث اینکه تموم نشده بازی :31:

اگه صداي ووووزلا بزاره صداي هاوارد وب رو هم ميشنويم :27:

Hectorist
16-06-2010, 19:56
این مزدک میرزایی هم انگار زیاد نشست و برخاست میکنه با جواد خیابانی!
چرت زیاد گفت تو این بازی

vahid78
16-06-2010, 19:57
اگه صداي ووووزلا بزاره صداي هاوارد وب رو هم ميشنويم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27:
ماسمالی در حد اسیاویژن :31:

united
16-06-2010, 20:09
این دلقک (مزدک رو میگم!) حال آدمو به هم میزنه
در حالی که شرایط بازی ایتالیا و اسپانیا تقریبا مشابه بود پریروز همش میگفت ایتالیا ضعیف بازی میکنه ولی امروز همش از اسپانیا تعریف کرد و هی میگفت برخلاف جریان بازی اسپانیا گل خورد!!
در حالی که پریروز یک بار هم این جمله از دهان کندیدش بیرون نیامد
این کجاش طرفدار ایتالیاس به نظر من که از ایتالیا متنفّره

EhsanEricsson
16-06-2010, 20:09
حوصلتون سر نمیره؟؟؟
اتفاقا از ماهواره حوصله ی آدم سر میره . با شبکه سه با 1 تیر چند نشون میزنی ،
اول اینکه میخندی ، دوم اینکه فحش میدی عقدت خالی میشه ، سوم اینکه میای تو این تاپیک سوتی مینویسی ، چهارم اینکه یکم فوتبال می بینی

تصویر مجری های پیشنهادیه من به جای جاودانی :

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

خداییش مجریهای ما همشون عتیقن ، همه زیرخاکی قیمتی:31:
حیفم اومد این چهره های قدرتمند مجری گری رو دوباره نشون ندم .
فوتبال رو که حال میداد اون آخریه (واحدی) گزارش کنه ( از گزارشگر بازیه هندوراس خیلی بهتره)
اولی (شجاعی مهر) اونم میزاشتن جای جاودانی ( احتمالا مثلا میگفت امیدوارم این بازی در کمال آرامش انجام بشه و بازیکنها از روی مهر و عطوفت اجازه ی گل زدن به تیم حریف بدن تا همگی در کنار هم شاد باشیم و سبز زندگی کنیم تا زندگی پرباری رو در خانواده ی بازیکنها شاهد باشیم ( حالم بد شد)

اون وسطی ( اسمشو نمیدونم ) اونم به عنوان کارشناس ، بازیکنها رو به جای فوتبال دعوت می کرد برن بهشت .

شما هم اگه مجریه بهتری میشناسین معرفی کنید

آرسـام
16-06-2010, 20:13
این کجاش طرفدار ایتالیاس به نظر من که از ایتالیا متنفّره
من قبلا به این نکته اشاره کرده بودم . اما کو گوش شنوا. :41:

Alamate Soal
16-06-2010, 20:14
بچه ها بازي هاي حساس و نيمه نهايي و فينال رو ميدن به فردوسي پور ديگه ؟

EhsanEricsson
16-06-2010, 20:16
زلیل مرده ها یه بار فینال اروپا رو دادن به مزدک میخواستم خفشون کنم ، حالا قبلش یه بازیه نچندان مهم رو داده بودن عادل

آرسـام
16-06-2010, 20:17
یکی از بچه ها میگفت که بازی رده بندی رو حتما عادل گزارش میکنه.
از فینال اطلاعی ندارم. فکر نکنم از الان برای اون تصمیم بگیرن.

Alamate Soal
16-06-2010, 20:20
یکی از بچه ها میگفت که بازی رده بندی رو حتما عادل گزارش میکنه.
از فینال اطلاعی ندارم. فکر نکنم از الان برای اون تصمیم بگیرن.

رده بندي كه حساس نيست اصلا ! تيم هاي مدعي كه قهرمان نشن رده بندي رو بازيكناي ذخيره رو ميفرستن‌ !

مهم فينال و نيمه نهاييه كه اگه بيافته دست اين مزدك يا خياباني فاجعه بار مياد :31:

EhsanEricsson
16-06-2010, 20:28
مزدک مضحک ،
اگه بدن مزدک من از رادیو گوش میدم

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

راستی ایکاش این یارو شفیع هم هنوز گزارش میکرد ، بعضی جمله هاش باحال بود ، تو این مایه ها گزارش می کرد:
( این بازیکن همچین اسطو قوس دار و محکم عین یه ببری که دنبالش کردن از چله ی کمان فرار میکنه ، همچین انگار استخون تو تنش نیست ، باریکلا ) :31:

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

اگه شفیع بود کلی دیگه سوژه داشتیم

آرسـام
16-06-2010, 20:29
شفیع

میریم که داشته باشیم از این لحظه ...

xerxes again
16-06-2010, 20:35
امروز مزدک در مورد یه بازیکن اسپانیا گفت خیلی home sick هست:31:
من که مُردم با این دانش انگلیسیش
یه گریزی هم یه فارست گامپ زد(تازه دیده بود احتمالاَ:31:

Mohammad Hosseyn
16-06-2010, 20:39
تازه علاوه بر اون جمله جالب ( اگه خدای نکرده شیلی ببازه) این اقای تحلیل گر خیلی تلاش کردند تا به بینندگان بی سواد ایرانی آموزش بدهند که پرسونالیتی میشه شخصیت ... خیلی هم اصرار داشتند، من الان خیلی خوشحالم با این واژه آشنا شدم...اگر ایشون انقدر به زبان های دنیا وارد نبودند من از غم ندانستن معنی پروسنالیتی حتما ایدز می گرفتم می مردم.

چه گیری دادی به اون .... :31: یه سوتی داد بنده خدا دیگه ...

تازه خدا نکنه شیلی گل بخوره :31:

هندوراس هم تعصب داره اخه :13:

EhsanEricsson
16-06-2010, 21:11
با تشکر ویژه از جنابaQoa(همکار انجمن تراش) :31:
هنوز پست ارسال نشده رو هوا پاک میشه :31:
ولی به هر حال شرمنده گاهی ما یکم زیاده روی میکنیم ، اما این تاپیک موقته بزارید یکم بخندیم ، سخت گیر نباشید
تو بازیه امشب همچین چندتا سوتی میگیرم میزارم اینجا همه دور هم با مدیرا بخندیم که پست های اشتباهمونم جبران بشه :10:

masud-000000
16-06-2010, 22:12
به نقل از گل:
"خط دفاعي سوئيس مثل ساعت سوئيسي عمل مي كند!" توصيف به ياد ماندني مزدك از عملكرد مدافعان سوئيسي

با این توصیفش حالم از هرچی ساعت سویسیه بهم خورد....:2:

Mojtaba N87
16-06-2010, 22:13
این گزارشگرای جدید کین ؟!

این جام کلا سوتیه!!! همه چیش

nitro
16-06-2010, 22:16
این علیفر فقط به درد گزارش تکرار فوتبال هایی که نصفه شبا میذاره میخوره :27:

وین رونی
16-06-2010, 22:23
شنیدم جاودانی به اون شش درصدی که به برد سوئیس مقابل اسپانیا رای داده بودن(sms)گفته با چه منطقی به برد سوئیس رای دادن!!!!!درسته؟

amirarsalaan
16-06-2010, 22:24
این علیفر فقط به درد گزارش تکرار فوتبال هایی که نصفه شبا میذاره میخوره :27:
علیفر نه سرهنگ

در ضمن من اعتراض خودم رو به اونهایی که به مزدک گیر دادن اعلام میدارم خیلی گزارشگر خوبیه آقاست

mmiladd
16-06-2010, 22:26
خدا کنه علیفر بازی های ایتالیا رو گزارش نکنه.. اگه بکنه صدرد خبرای سری F ایتالیا رو می گه

کی قهرمان شده کیا سقوط کردن..!

hadi_gamer
16-06-2010, 22:43
میبینم که باز جناب سرهنگ علیفر مشغول گزارش هستند.
تکه کلامهای مزخرف علیفر که وقتی آدم میشنوه میخواد با سر بره تو دیوار:
- فوتبال نود دقیقه است و در فوتبال دقیقه 91 نداریم!
- در فوتبال چیزی قابل پیش بینی نیست!
- گل رو از نمایی تازه تر میبینیم.
- محوطه شانزده و نیم متر !
- سیستم 2-4-4 بلای جان فوتبال دنیا !
- نیکبخت باشید !
یک گل هیچگاه تضمینی برا پیروزی نیست!
تصویر فریز شده!
و کلی چیز دیگه که الان یادم نمیاد.

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

اوه یکیش یادم رفت " یار پرتجربه " و "جزئیات کار "

mohammad_87
16-06-2010, 23:30
- نیکبخت باشید !
تصویر فریز شده!
خوب یادته ها.جمله هارو میخوندم ،مثل اینکه الان داره خودش میگه.میخواستم با سر برم تو مانیتور.بدترینشو آخرش گفتی اما اینجوری میگه:
میبینم با هم جزئیات کار رو...
از "ضمن اینکه" زیاد استفاده میکنه.
صد رحمت به گزارشگر شیراز،هزاران رحمت به صدای سکوت تلویزیون،صد هزار رحمت به صدای ووزلا...
دیدن بازی با گزارش علیفر رو خدا نصیب گرگ بیابون نکنه.....

aRThaS_08
16-06-2010, 23:32
سر بازیه ساعت چهار این جاودانی و کارشناسه هی به هُندوراس میگفتن هِندوراس : دی(be honduras migoftan henduras)

hamijoon
16-06-2010, 23:34
وای خدا ترکیدم از خنده ... خدایی یه لحظه فکر کردم خودشه

میبینیم با هم جزئیات کار رو...:31:

amirarsalaan
16-06-2010, 23:35
در فوتبال چیزی قابل پیش بینی نیست :31:
علیفر نه
سرهنگ :31:

D r i v e r
16-06-2010, 23:36
شنیدم جاودانی به اون شش درصدی که به برد سوئیس مقابل اسپانیا رای داده بودن(sms)گفته با چه منطقی به برد سوئیس رای دادن!!!!!درسته؟

دوست منم به برد سوئیس رای داد
این حرف ها همش دروغه ;)

golmohammadi
16-06-2010, 23:38

بله متاسفانه اینطوری گفت
نزدیک بود بگه که چیزی حالیشون نیست
حالا خوبه سویس هم برد ....
خودش مشنگ و بی منطق هست
وقتی چیزی از فوتبال حالیش نیست طبیعیه چنین چیزی بگه
کلا گزارشهای فوتبال ایرانی شده اند جک
و به قول دوستان هم فوتبال میبینیم و هم میخندیم
edit
تعداد بیشترین sms های ارسالی برای تیمها را اشتباه گفت
اولی که هیچی
دومی هم اشتباه گفت

toolhelp
17-06-2010, 00:09
جاوداني خوندن چهارتا عدد هم بلد نيست مرتيكه خنگول بي سواد
نمونه :

تو خوندن تعداد اس ام اس ها عدد 2260109 رو دو ميليون و دويست و شست و يك هزارو نه خوند !!!

Hectorist
17-06-2010, 00:09
این یارو علیفر چندبار درباره تیمای آفریقایی جام جهانی حرف زد، اصلا اسمی از کامرون نبرد! احتمالا نمیدونه کامرون تو آفریقاست.

LeBron
17-06-2010, 00:14
- نیکبخت باشید !
تصویر فریز شده!

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

((=
آدم روحش تازه میشه از گزارشای علیفر

M3HRD@D
17-06-2010, 00:20
خداوکیلی جاودانی قبل بازی اسپانیا میخواست بگه به احترام آیاتی چند از کلام الله مجید که یدفعه گفت سرود اسپانیا
اگه دقت کرده باشید!!

---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------

خدایا ازات درخواست داریم این خایبانی(خیابانی سابق) دیگه فوتبال مهمی رو در این جام گزارش نکنه!

Amin
17-06-2010, 00:35
بدبختی خیابانی طرفداره آرژانتینه!
احتمالا بازیه فردا رو هم میدن به این
چه گیری افتادیم ما
خیابانی یه کم دیگه از مسی تعریف کنه من به خودم شک میکنم که واقعا ازش خوشم میاد یا نه ؟!

EhsanEricsson
17-06-2010, 00:37
- نیکبخت باشید !
تصویر فریز شده!

نمایی باز.......... از ..................استا.............دیوم

بلند و کشیده در میانه های میدان
و در دستان دروازبان
بازوبند کپپپپپتانی
ارسال به جناحین رو در دستور کار قرار دادن :31:
بی گدار به آب نمی زنن
داور نیم نگاهی هم به ساعت خودش داره
ضربه ای مهار نا شدنی
قلتان قلتان در اختیار دروازبان
سوت پایان بازی به صدا در میاد و تقسیم امتیازات

aRThaS_08
17-06-2010, 00:37
خیابانی اگه طرفدار تیمی که داره گزارش میکنه نباشی خیلی حال میده : دی وگرنه حرصت درمیاد!

REZAt1980
17-06-2010, 01:13
علیفر زمانی که دروازبان افریقای جنوبی داشت شروع مجدد میکرد. گفت . حالا خونه ( دروازبان افریقای جنوبی) یه ضربه به سود افریقای جنوبی میزنه.

mohammad_87
17-06-2010, 01:18
یه چیزی از علیفر یادم اومد برای بازیهای اروپایی بود.آمار زده بود روی بازیکنان تیمها چندبار خطا شده،سرهنگ کلمه against (به معنای بر علیه) رو "تکرار"معنی کرد و گفت تعداد آمار خطاهای تکرار شده...(تقریبا یه همچین چیزی گفت اما ترجمش منو کشته بود)
----------------------------
من تا حالا بیشتر از کانال ایتالیا بازی رو میدیدم ولی حالا با این پستها،انگیزم برای شنیدن گزارش شبکه سه بیشتر شد!!واقعا بعد از یه روز کاری،غروب میای بازی رو با این گزارشها می بینی خستگی آدم از تنش درمیاد!

EhsanEricsson
17-06-2010, 01:26
خیابانی اگه طرفدار تیمی که داره گزارش میکنه نباشی خیلی حال میده : دی وگرنه حرصت درمیاد!
حالا فردا با طبل زیبای آرژانتین میاد بازی رو در خط استوای مرکز آسیا برات گزارش کنه:31:
مسی و باز هم مسی و تا سه نشه بازی نشه ، سه شد اما بازی نشد ،این ضربه میتونه کارو تموم کنه ، ضربه زده میشه اما کار تموم نمیشه ، بله داور پنالتی اعلام میکنه نه کرنل شد و حالا دروازبان بازی رو آغاز میکنه :31:
بازی تمام شد و آفرین بر همت غیور مردان افریقای شمالی ، یه دست مریزاد و واقعا باید بگیم که ایولا داشت ، به اتفاق تمامی همکارانم شما رو در پخش تنها میزارم با خدای یکتا

zookhole
17-06-2010, 01:45
اینم یه سوتی خفن ازداش جواد
ضربه خطابرای استقلال توپ فرستاده میشه روی دروازه نصرتی ضربه سرمیزنه کثافت خوب این توپارومیزنه
قدیماهم که علیفر گزارش میکردتیکش این بوداین چمن مثل مخمل می مونه

aRThaS_08
17-06-2010, 01:49
کثافت نبوده : دی که انصافن هست! دوست عزیز pcforlife اولای تاپیک گفت : دی

A.N.A.P
17-06-2010, 01:54
سوتی جواد خیابانی :

این لباس جدید تیم پرتغال هست به رنگ سفید در حالی که لباس قدیم آنها قرمز بوده !!!
در بازی ساحل عاج و پرتغال تیم پرتغال به عنوان مهمان لباس دومش رو پوشیده بود

سوتی مزدک میرزایی :

با تک گل فرناندو تورس تیم اسپانیا در مقابل آلمان قهرمان یورو 2000 شد !!!
یورو 2008

aRThaS_08
17-06-2010, 01:56
منم میخواستم این یورو2000 رو بگم : دی

تورس اونموقع 16~17سالش بوده فقط : دی

scali
17-06-2010, 01:57
نمایی باز.......... از ..................استا.............دیوم

بلند و کشیده در میانه های میدان
و در دستان دروازبان
بازوبند کپپپپپتانی
ارسال به جناحین رو در دستور کار قرار دادن :31:
بی گدار به آب نمی زنن
داور نیم نگاهی هم به ساعت خودش داره
ضربه ای مهار نا شدنی
قلتان قلتان در اختیار دروازبان
سوت پایان بازی به صدا در میاد و تقسیم امتیازات

پاس مورب :31:

EhsanEricsson
17-06-2010, 02:00
پاس مورب :31:
دی
(من تازه فهمیدم دی یعنی چی :31: دی)

مزدک میرزایی : دی
سرهنگ علیفر : دی : دی
جواد خیابانی : دی : دی : دی : دی

Ghaioom
17-06-2010, 07:29
یه سوتی که شاید سوتی نباشه ! :31:
گاهی وقتا دقیقه رو 1 دقیقه جلوتر میگه !! :31::27:

far2009
17-06-2010, 08:07
یه سوتی که شاید سوتی نباشه !
گاهی وقتا دقیقه رو 1 دقیقه جلوتر میگه !!
نه درست می گویند. مثلا در لحظه 0.52 در واقع ما در دقیقه 1 هستیم . پس مثلا در لحظه 15.57 ما در دقیقه 16 هستیم. پس درست می گویند

دوستان ما داریم به این گزارشگرها کم لطفی می کنیم.
من شخصا پست هایم را ویرایش کردم تا توهین به این افراد نشه
من و شما همدر طول روز از این سوتی ها تا حدودی میدیم
حالا بدبخت این گزارشگر ها که فقط 70 میلیون منتظرند یک سوتی بده :31:
این سوتی ها برای هر کسی پیش می آید و خواهشا به هیچ کس سر این مسئله توهین نکنید.
سوتی ها را اعلام کنید ولی با کمال ادب
با تشکر

M . Sayid
17-06-2010, 08:50
- نیکبخت باشید !
تصویر فریز شده!

اون یکیش علاقه مندان به فوتبال البته اینو برای اون بازیای غیرمستقیم که بهش میدن میگه تا چندنفر جوگیر بشن نیگا کنن

Ghaioom
17-06-2010, 08:50
نه درست می گویند. مثلا در لحظه 0.52 در واقع ما در دقیقه 1 هستیم . پس مثلا در لحظه 15.57 ما در دقیقه 16 هستیم. پس درست می گویند

دوستان ما داریم به این گزارشگرها کم لطفی می کنیم.
من شخصا پست هایم را ویرایش کردم تا توهین به این افراد نشه
من و شما همدر طول روز از این سوتی ها تا حدودی میدیم
حالا بدبخت این گزارشگر ها که فقط 70 میلیون منتظرند یک سوتی بده :31:
این سوتی ها برای هر کسی پیش می آید و خواهشا به هیچ کس سر این مسئله توهین نکنید.
سوتی ها را اعلام کنید ولی با کمال ادب
با تشکر
نه 0.52 توی این موقع نمیگه بیشتر وقتا ها توی 30 به پایین میگه! ثانیه رو میگم. :31:
شاید اونا از ماهواره نگا میکنند بعد به ما یه دقیقه عقب تر پخش میکنن! :31::27: بعد اینجوری به احتمالش میشه :31:

hoomi_gta
17-06-2010, 10:27
واقعا آدم حالش بهم میخوره از گزارش سرهنگ علیفر! یکی از تیکه کلاماش اینکه وقتی گل زده میشه میگه : یکی از ساده ترین روش های گلزنی در فوتبال!!
حالا ساده چی بوده؟ طرف سانتر کرده مهاجم با هد زده تو گل! خوب سرهنگ اگه سادس تو هم برو تو زمین گل بزن!!

مزدک هم یه چیز باحال گفت : بازیکن سوئیس با خط اوت درگیر شده :دی

aRThaS_08
17-06-2010, 10:48
این سرهنگ که به علیفر میگید جریانش چیه؟! من یه سواله برام!

Mohsen6558
17-06-2010, 11:07
جای فردوسی پور تو سوتیا خالیه که!
تو بازی برزیل اول می گه که تنها تیمی که توش آلوز ممکنه نیمکت نشین باشه همین برزیله
پنج دقیقه بعد آلوز یه سانت و برمیگردونن مدافعان کره ی شمالی!!!
آلوز در بازی نبود و جای اون رو مایکون پر کرده بود

EhsanEricsson
17-06-2010, 11:24
این سرهنگ که به علیفر میگید جریانش چیه؟! من یه سواله برام!
شاید نگهبان صدا و سیما هم هست بهش میگن سرهنگ : دی :31:
قیافش که بیشتر به تک تیرندازای زمان هیتلر میخوره

mehdi_360
17-06-2010, 11:27
دوستان یه عکس از علیفر میزارید؟

هر چی سرچ کردم نتونستم عکسی ازش پیدا کنم ...

ali_agha1981
17-06-2010, 11:43
"خط دفاعي سوئيس مثل ساعت سوئيسي عمل مي كند!" توصيف به ياد ماندني مزدك از عملكرد مدافعان سوئيسي

به نظر من که خیلی هم جمله ی قشنگی بود نه سوتی بود .. نه اشتباه.. نه حرف بی بط..
به نظرم مزدک گزارش هاش خوبه ..حالا اینکه یه گزارشگر هر چی موقع گزارش بگه رو ما بذاریم اینجا که نمیشه ..

---------------------------------
تیکه ی فردوسی پور به افشین قطبی حین گزارش کره شمالی - برزیل

" خوبه سرمربی برزیل نگفته که کره شمالی رو مثل کف دستش میشناسه.. چون اونجوری قطعا بازی باید مساوی بشه "

farhad200
17-06-2010, 12:17
همشون رو اعصابن به جز فردوسی پور.
جاودانی و خیابانی و میرزایی از همه بیشتر رو اعصابن اگه یه روز بهم بگن 3 تا ارزو کن یکیشون اینه که این 3
تا از صدا سیما اخراج شن مخصوصا این جاودانی چاپلوش که چاپلوسی مخابرات رو میکنه. مردم رو تحریک میکنه اس ام اس بدن

rairhahs
17-06-2010, 12:22
واقعا علیفرد از جملاته معرکه ای استفاده میکنه :27::27:
تو بازی آفریقا با اروگوئه توپ توی محوطه جریمه بود گفت توپ در محل تقاطع خط افقی و عمودی داخل محوطه است :18::18::31:

IceLord
17-06-2010, 12:38
یک سوتی باحال از پرفسور جاودانی...

داشت داور بازی برزیل کره شمالی رو معرفی می کرد که گفت:

داور به زبان انگلستانی تسلط کامل داره :18:

Sara
17-06-2010, 12:44

!!!!!!!!!!!!!!!

rairhahs
17-06-2010, 12:59
یک سوتی باحال از پرفسور جاودانی...

داشت داور بازی برزیل کره شمالی رو معرفی می کرد که گفت:

داور به زبان انگلستانی تسلط کامل داره :18:

جاودانی موقع خوندن تعداد اس ام اس ها هم هنگ کرده بود و همش اشتباه میخوند :31:
اون یارویی هم که همش تبلیغ اس ام اس میکنه کفت فردا بازی اول بازی فرانسه و مکزیکه !!!!
کلا اینا در حال سوتی دادنن !:27:

nafe-bandar
17-06-2010, 13:16

!!!!!!!!!!!!!!!

بخورمت جيييييييييييييييييييييييي گر!!!
چه لپي :31:
به قول شاعر برو بده به ماماني لپتو تپلي!!
عرفان رپري فراتر از تصور ها!!:18:
از كجا مي دونست خياباني ... :20::21::31:

pcforlife
17-06-2010, 14:31
جاودانی موقع خوندن تعداد اس ام اس ها هم هنگ کرده بود و همش اشتباه میخوند :31:
اون یارویی هم که همش تبلیغ اس ام اس میکنه کفت فردا بازی اول بازی فرانسه و مکزیکه !!!!
کلا اینا در حال سوتی دادنن !:27:
جالبه بعد از اینکه با کمک اهالی اتاق فرمان و تصویر بردارا و میهمانا تونست عدد sms آلمان رو بگه، رفت دوباره عدد sms بازی انگلیس رو به اشتباه خوند و هول هولکی از روش رد شد! دو سه تا سوتی و تپق ریز هم بعدش زد و قشنگ میشد حس کرد که وقتی حاج رضایی شروع به صحبت کردش، یه نفس راحت کشید! مردک بلد نیست یه عدد هفت رقمی رو بخونه، اومده آخره برنامه گیر داده به مظفری زاده که چرا از رونالدو دفاع می کنی (جالبه که اصلا نفهمید منظور مظفری زاده از اون حرف چی بوده):18: حالا بیچاره اگه جای رونالدو، اسم مسی یا ژاوی یا بازیکن تیم جوانان بارسا که اصلا تو جام جهانی غایب هستش رو میاورد، طبق معمول جمله جاودانه اش رو ذکر میکرد== یه سری از کارشناسا معتقدند...!:31:
پ.ن: البته جسارت به طرفدارای بارسا نشه! چون جاودانی عشق بارساست اینو گفتم! دقیقا مثل عزیزی که از آلمان متنفر بود و با حرفای متعصبانش اعصاب آدم رو خورد می کرد!:31:
یاعلی:11:

bax_021
17-06-2010, 15:14
نمی دونستم این خبر رو کجا بذارم :20:
اصلا ربطی نداره ولی :

خطر بليت‌هاي تقلبي در كمين جام نوزدهم

يک گروه مافيايي متشکل از جنوب شرق آسيا و آمريکاي جنوبي بليت‌هايي را به هواداران مي‌فروشند که تفاوت بسيار اندکي با نسخه اصلي دارد.

در حالي که ديدارهاي دور دوم از مرحله گروهي جام جهاني آغاز شده و هنوز پا به مرحله داغ و جذاب حذفي نگذاشته‌ايم، به نظر مي‌رسد بحران بليت‌هاي تقلبي به شدت در کمين جام جهاني 2010 است.
يک گروه مافيايي که طبق ادعاي برخي منابع خبري دستگاه چاپ مخصوص بليت‌ها را در اختيار دارد، نوعي بليت تقلبي به بازار عرضه کرده که مي‌توان گفت بيش از 90 درصد از خصوصيات نسخه اصلي را شامل مي‌شود.
در بليت ارائه شده که تاکنون چند صد عدد از آن بعد از اتمام بازي و در هنگام شمارش تعداد بليت‌ها به چشم خورده است، مهر مخصوص فيفا و هولوگرام دولت آفريقاي جنوبي با همه ويژگي‌هاي مخصوصش ديده مي‌شود.
مقامات فيفا در کنفرانس‌هاي خبري از پاسخ دادن به سؤالاتي مربوط به چنين مواردي طفره مي‌روند و ترجيح مي‌دهند فعلا پرونده بليت‌هاي تقلبي بسته بماند.

nafe-bandar
17-06-2010, 15:51
دي ماريا با توپ داشت ميرفت بازيكن كره هم باهاش بود رو خط افتاد رو زمين بعدش فردوسي گفت نزديك بود تعادلش به هم بخوره :31:

malkemid
17-06-2010, 16:16
همون بازی اول...افریقای جنوبی یه بازیکن داره به اسم شابالالا...بعد فردوسی پور می خواست بگه هول شد یهو گفت شابالالالالا!

CHEGUEVARA.
17-06-2010, 17:08
دیگه از فردوسی پور انتظار سوتی دادنو نداشتم..!!!
2/3 تا سوتیه مردونه تو بازی آرژانتین با کره داد........:31:

majid_potter7
17-06-2010, 17:50
این سوتی گزارشگرا نیست..ولی تو رادیو و تلویزیون گفتن برنامه افتتاحیه امشب ساعت 23.30 شروع میشه...در حالی که این ساعت کنسرت ها بود نه افتتاحیه...افتتاحیه قبل بازی بود...بعدش البته شبکه خبر گفت نیم ساعت قبل از بازی...:دی

zookhole
17-06-2010, 18:02
فردوسی پور لی جون سو روگفت لی چونس سو
ازقول مارادوناهم گفت پله باید به موزه بره

EhsanEricsson
17-06-2010, 18:13
فردوسی پور لی جون سو روگفت لی چونس سو
ازقول مارادوناهم گفت پله باید به موزه بره
چه جالب ، تو تو تاریخ ژوئن 2007 عضو این سایت شدی و این اولین پستته؟! :31:
ببینید این گزارشگرا اینقدر سوتی دادن که این بنده خدا هم بعد از 3 سال سکوت صداش درومد :31::31:

றД ĵ ĭ Đ
17-06-2010, 18:47
از 5 دقیقه ی وقت کارشناسی 7 دقیقه اون یارو تبلیغ ایرانسل و همراه اول و شرکت برق و کوفت و زهرمار میکنه: دی

LeBron
17-06-2010, 18:59
پیمان یوسفی در حال تعریف یه تصادف دلخراش: در این تصادف شدید این بازیکن با دو موتور سوار برخورد کرد دو موتور سوار که مردن!! راننده هم تا سر حد مرگ پیش رفت ولی خودش کبود شد ... خوبه وسط بازی فحششون نداد موتورسوارا رو D:

golmohammadi
17-06-2010, 19:21
از 5 دقیقه ی وقت کارشناسی 7 دقیقه اون یارو تبلیغ ایرانسل و همراه اول و شرکت برق و کوفت و زهرمار میکنه: دی

اره
خیلی اعصاب خورد کنیه

راستی آخر نیمه اول گفتش این اخرین فرصت مسابقه هست

shifter
17-06-2010, 19:30
واقعا علیفرد از جملاته معرکه ای استفاده میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بازی آفریقا با اروگوئه توپ توی محوطه جریمه بود گفت توپ در محل تقاطع خط افقی و عمودی داخل محوطه است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علیفر اخرشه!! تو یکی از بازیای باشگاهی هم یادمه یه بار که یه تیمی گل زده بود گفت که توپ از خط مرزی دروازه و زمین عبور کرد!:31:

از 5 دقیقه ی وقت کارشناسی 7 دقیقه اون یارو تبلیغ ایرانسل و همراه اول و شرکت برق و کوفت و زهرمار میکنه: دی[/B] ]
بزرگترین بانک جهان اسلامو یادت رفت!!:31:

BSD19
17-06-2010, 19:33
به نظرتون این نوابغ وپیش گوها بازی رو چقدر جلوتر میبنند مثلا یوسفی داخل بازی نجیریه-یونان گفت:یونان اومده این بازی رو ببره بعد

کمتر از یک دقیقه یونان گل زد یه بار هم میرزایی :19::27:

majid_potter7
17-06-2010, 20:19
به نظرتون این نوابغ وپیش گوها بازی رو چقدر جلوتر میبنند مثلا یوسفی داخل بازی نجیریه-یونان گفت:یونان اومده این بازی رو ببره بعد

کمتر از یک دقیقه یونان گل زد یه بار هم میرزایی :19::27:
فردوسی پورم وقتی کاکائو تعویض شد گفت این بازیکن شاید گل بزنه...30 ثانیه بعد زد..:دی

Mojtaba N87
17-06-2010, 20:25
بازی ها فقط 5 ثانیه تاخیر دارن : دی

این پیشبینی های درست از خوش شانسیشونه

Dreamland
17-06-2010, 20:30
حالم ازین جاودانی و اون پیرمرده بهم میخوره

errmii
17-06-2010, 20:45
حالم ازین جاودانی و اون پیرمرده بهم میخوره
حاج رضایی رو میگی؟
آره منم همینطور

pinchingholian
17-06-2010, 21:09
دقایق پایانی بازی برزیل و هلند در مرحله نهایی جام جهانی 98بود داور به نشانه خطا سوت زد و بهرام شفیع گفت:((و این هم سوت پایان بازی)) برزیلی ها ضربه خطا را زدند و گزارشگر به امید اینکه داور خیلی زود خاتمه بازی را اعلام کند سکوت کرد یک دقیقه هم گذشت اما داور سوت نزد شفیع هم بدون انکه خم به ابرو بیاورد سکوت را شکست و گفت ((حالا رونالدو صاحب توپ میشه ))

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

در یکی از بازیهای تیم مراکش در جام جهانی 98 نام بازیکن این تیم به همراه پرچم قرمز رنگ مراکش روی صفحه تلویزیون حک شد. بهرام شفیع با هیجان فریاد زد ((بله،نفهمیدیم چی شد اما در هر صورت داور بازیکن مراکش را اخراج کرد و حالا این تیم باید ده نفره به بازی ادامه بده))

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

بازی نیمه نهایی جام جهانی 94بین برزیل و سوئد برگزار میشد و باز هم عباس بهروانپشت میز گزارش نشسته بود.در دقیقه 9 ضربه مازینهو به تور کناری دروازه اصابت کرد و به اوت رفت ((توی دروازه ...توی دروازه..این گل میتونه نوید یک بازی پر گل و زیبا رو باشه برزیل 1 سوئد 0))البته پانزده دقیقه بعد جهانگیر کوثری که به عنوان کارشناس در استودیو حضور داشت گفت:((البته مثل اینکه ان توپ گل نشده بود .ضمن عذر خواهی از بینندگان عزیز بازی کماکان 0_0 دنبال میشه))

EhsanEricsson
17-06-2010, 21:10
دقایق پایانی بازی برزیل و هلند در مرحله نهایی جام جهانی 98بود داور به نشانه خطا سوت زد و بهرام شفیع گفت:((و این هم سوت پایان بازی)) برزیلی ها ضربه خطا را زدند و گزارشگر به امید اینکه داور خیلی زود خاتمه بازی را اعلام کند سکوت کرد یک دقیقه هم گذشت اما داور سوت نزد شفیع هم بدون انکه خم به ابرو بیاورد سکوت را شکست و گفت ((حالا رونالدو صاحب توپ میشه ))

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

در یکی از بازیهای تیم مراکش در جام جهانی 98 نام بازیکن این تیم به همراه پرچم قرمز رنگ مراکش روی صفحه تلویزیون حک شد. بهرام شفیع با هیجان فریاد زد ((بله،نفهمیدیم چی شد اما در هر صورت داور بازیکن مراکش را اخراج کرد و حالا این تیم باید ده نفره به بازی ادامه بده))
شفیع که کرکر خنده بود ، همچین سوتی میداد که الان مثلا یکی مثل تو 12 ساله یادته!

pinchingholian
17-06-2010, 21:10
این یکی فوتبالی نیست اما خیلی قشنگه . یدالله اعتصامی در جریان گزارش مستقیم یکی از جدال های داخلی در حالی که از نمایش پسر یکی از کشتی گیران قدیمی به وجد امده بود تصمیم گرفت احساسش را در قالب یک بیت شعر بیان کند
((پسر کو ندارد نشان از پدر ...نشاید که نامش نهند آدمی!!!))
البته بسیاری از کارشناسان ادبیات معتقدند قدیم ها مصراع دوم این بیت ((تو بیگانه خوانش نخوانش پسر))بوده

dampayi
17-06-2010, 21:13
تو بازی برزیل اول می گه که تنها تیمی که توش آلوز ممکنه نیمکت نشین باشه همین برزیلهآره اینم تیکه کلوم جدید فردوسی پور شده :دی
تو بازی امروزم گفت ...

یه چند تا چیز دیگه هم هی تکرار می کرد
پرچم به نفع این تیم زده می شه ...!!!
تصویر برداریه فوق العاده !!!

کلا به نظر من مزدک از عادل بهتره
فردوسی پور خیلی چرت و پرت می گه ....

وای این خدا بود :دی
فوق العاده سوتی داد :دی

pinchingholian
17-06-2010, 21:17
شفیع که کرکر خنده بود ، همچین سوتی میداد که الان مثلا یکی مثل تو 12 ساله یادته!
البته من از قانون ctrl+c و ctrl+v استفاده کردم چون هیچ وقت حافظه خوبی نداشتم.

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

آره اینم تیکه کلوم جدید فردوسی پور شده :دی
تو بازی امروزم گفت ...

یه چیز دیگه هم هی تکرار می کرد
پرچم به نفع این تیم زده می شه ...!!!

کلا به نظر من مزدک از عادل بهتره
فردوسی پور خیلی چرت و پرت می گه ....
البته همه گزارشگرا یه تیکه کلام دارن
مثلا علیفر هی میگه (و ادامه ماجرا از زاویه دیگر)
در کل فکر کنم عادل بهترینه

D r i v e r
17-06-2010, 22:07
خیابانی همین الان اولین سوتیش رو داد
مکزیک توپ رو به تیرک زد در حالی که آساید بود ولی خیابانی اصرار داشت که کمک داور اشتباه کرده و آفساید رو نگرفته و فرانسه هم خیلی شانس آورده که توپ به تیرک خورده
نفهمید داور آفساید گرفته : ))

dampayi
17-06-2010, 22:08
وای !!
خیابانی نمی ذاره بازی شروع شه !!!:دی

مهاجم مکزیک می زنه به تیرک در حالیکه آفسایدش اعلام شده ! بعد خیابانی بعد از کلی تعریف و تمجید از حرکت یارو صحنه آهسته رو می بینه و می گه می شه گفت قطعا آفساید بوده ! اشتباه مسلم کمک داور !!!:18::18:

ویرایش :

خیابانی همین الان اولین سوتیش رو داد
مکزیک توپ رو به تیرک زد در حالی که آساید بود ولی خیابانی اصرار داشت که کمک داور اشتباه کرده و آفساید رو نگرفته و فرانسه هم خیلی شانس آورده که توپ به تیرک خورده
نفهمید داور آفساید گرفته : ))

می گم ما هم نمیزاریم بازی شروع شه شروع می کنیم سوتی گرفتن :دی
بابا بنده خدا الان به سوتیش اعتراف کرد :دی

EhsanEricsson
17-06-2010, 22:13
آخجون خیابانی ، من میرم سوتی بگیرم

*M!L4D*
17-06-2010, 22:46
جوات :
داور در سوت خودش مي زنه :دي

pedramch
17-06-2010, 22:49
بابا یکی به عمو جوات بگه مکزیک تو آمریکای جنوبی نیست:دی

ممنون/:5:

EhsanEricsson
17-06-2010, 22:51
سوتی های جوات در نیمه اول :

اعتراضهای بی اینجوری .
داور در صوت خودش می زنه!
آقای سالسیدو
ساعت گروه کارگردانی خراب شده!
(تازه یک ربع اول بازیم ندیدم وگرنه سوتیهای بیشتری جمع آوری میکردم):31:

pouya_99999
17-06-2010, 22:52
فستیوالی از سوتی شروع شد

اسم بازیکنا رو با یک بازیکن تاخیر می گه بعضی موقع ها ..
مثلا سانیا پاس میده دیابی میگه سانیا دیابی میده آبیدال میگه دیابی .

واقعا رو اعصابه بد جور

نیمدونه اینا خودشون ساعت میندازن

Dreamland
17-06-2010, 23:02
حاج رضایی رو میگی؟
آره منم همینطور
آره ، مثه شته میمونه ...

*M!L4D*
17-06-2010, 23:04
اين مو سس هنوز به مايكون ميگه ميكان :دي ... داس سانتوز :دي

D r i v e r
17-06-2010, 23:20
فستیوالی از سوتی شروع شد

اسم بازیکنا رو با یک بازیکن تاخیر می گه بعضی موقع ها ..
مثلا سانیا پاس میده دیابی میگه سانیا دیابی میده آبیدال میگه دیابی .

واقعا رو اعصابه بد جور

نیمدونه اینا خودشون ساعت میندازن
دقیقا یه بازیکن تاخیر داره!!
خواستم بگم که دیدم شما گفتین
فکر کنم میره میگرده ببینه اسم کدوم بازکین چیه به همین خاطر طول میکشه : ))
همین الان گفت میندازه برای کاپیتانشون گالاس!

majid_potter7
17-06-2010, 23:22
البته من از قانون ctrl+c و ctrl+v استفاده کردم چون هیچ وقت حافظه خوبی نداشتم.

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

البته همه گزارشگرا یه تیکه کلام دارن
مثلا علیفر هی میگه (و ادامه ماجرا از زاویه دیگر)
در کل فکر کنم عادل بهترینه
از علیفر که "محوطه شانزده و نیم متر" رو بگیری نمیتونه گزارش کنه...:27:

B L A S T E R
17-06-2010, 23:22
خیابانی : حالا آبیدال به کاپیتانشون گالاس .
خنگ نمیدونه اورا کاپیتانه!

றД ĵ ĭ Đ
17-06-2010, 23:40
آقای سالسیدو

جدی گفت آقای سالسیدو ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

satttanism
17-06-2010, 23:41
جناب خیابانی امر فرمودن که فرانسه 40 تا گل به آفریقای جنوبی بزنه : دی

pedramch
17-06-2010, 23:52
عجب تحت تاثیر قرار گرفته بود!
مث این بچه دبستانیا...
خروس جنگی:دی

D r i v e r
17-06-2010, 23:52
یه چیز جالب دیگه اینکه 2 -3 بار یه چیزایی گفت بعد خوش خودش رو نقض کرد!
مثلا گفت تعداد کارت زرد ها داره به اون بازی هلندر - پرتغال نزدیک میشه
بعد گفت البته نه
اون بازی بازی عجیبی و 17 - 18 تا کارت زرد و قرمز داشت

pedramch
17-06-2010, 23:54
میگم این جواد چرا اینقدر شر و ور میگه...
توجهتونو به بخشی از گزارش زیبای آقای خیابانی جلب میکنم::دی

انصافا حسن کامرانی فر آفساید های خوبی رو گرفت...
-چند تا آفساید؟
-3 تا آفساید...
-چه آفسایدی؟
-آفساید حساس...
-بین کیا؟
-مکزیک و فرانسه...
-چه فرانسه ای؟
-فرانسه سال 2010...
-چه 2010ی؟
-2010 میلادی...
-میلاد کی؟
-میلاد مسیح...
-کدوم مسیح؟
-عیسی...
-کدوم عیسی؟
-عیسی بن مریم...
:دی

EhsanEricsson
17-06-2010, 23:57
سوتی های جوات در نیمه اول :

اعتراضهای بی اینجوری .
داور در صوت خودش می زنه!
آقای سالسیدو

سوتی های جوات در نیمه دوم :
اگه راست پا باشه که هست.
همه چیز به بازیه آخر می چسبه
پرچم ما رنگها در افق قرار می گیرند
بازی رو به کسی میدن که بیشتر گل ببره
اشتباه بکنه کارش تمومه ، اشتباه میکنه اما کارش تموم نمیشه

hoomi_gta
17-06-2010, 23:59
سوتی های جواد جون:
1- میگه امکان داره هر 4 تا تیم 4 امتیازی بشن! :31: آخه با خودش یه حساب کتاب ساده نمی کنه که اگه مکزیک و اروگوئه مساوی کنن 5 امتیازی میشن اگه یکیشون ببره هم 7 امتیازی میشه! آفریقا جنوبی و فرانسه هم که یکیشون بتونه 4 امتیازی بشه!! چند بار هم تکرار کرد!!
2- بازی تموم شده میگه بشینین صحبت های جاودانی و ببینید بازی جذاب تر بشه!!
3- نیمه اول کمک داور آفساید گرفته تو صحنه آهسته هم تابلو بود میگه چه اشتباهی می کنه کمک داور آفساید نمییگره
4- وسط زمین بازیکن مکزیک توپ و از دست داد گفت: اگه اشتباه کنه کارش تمومه! نه کارش تموم نشد!!

آقا یه تاپیک هم بذارید مخصوص محسس!! کافو را میگه کفو!!! به مایکون میگه مکان!!

جاودانی هم گیر داده به صور فلکی! بگیر بخواب جاودانی جان دیر وقته! :31:

شهرام_ایرانی
18-06-2010, 00:00
من که زدم تلویزون رو mute کردم و به میو میو گربه های تو خیابون گوش میدادم
این چی بود که ایشون گزارش میکردن
طرفداری از داور ایرانی بود یا گزارش کردن بازی
خودش رو خفه مونده بود بکنه

dampayi
18-06-2010, 00:01
فرانسوی ها هم کم تعدادن در حمله ولی مکزیک موقع حمله پشتیبانی لازم رو داره !!!!!

یکی به من بگه چی جوری امکانش هست هر چهارتیم 4 امتیازی بشن ؟!!!

ببینیم چه کارتی می گیره ! مطمئنا قرمز نیست !!! (پس چیو ببینیم؟!!)

اشتباه بکنه کارشون تمومه اشتباه کرد ببینیم کارشون تمومه ! :دی

یکی به من بگه این که فرانسه حذف بشه چی جوری حق به حق دار (ایرلند) می رسه ؟!!:18:

مثل خروس جنگی فقط خطا می کنه !!!!!!!!!:18:

.................................................. .
راستی گل اول به نظر من به وضوح آفساید بود !!!
قشنگ بالاتنش جلوتر بود ! چرا اینا هی می گفتن آفساید نبوده ؟!!

rairhahs
یک لحظه اومد از تعداد انگشت های دو دستش برای شمردن بازیکن هایی که در موقعیت شوت ، شوت نمیزنن و دنبال موقعیت بهتر میگردن استفاده کنه،هنگ کرد و خودشم نفهمید چی گفت!!!!!
فاجعست این بشر :13::27:

waterpolo
پرچم اونا عمودیه مال ما افقیه

pouya_99999
18-06-2010, 00:02
بعد از بازی هایی که خیابانی گزارش می کنه اینجا چقدر شلوغ میشه ...

bache pooldar
18-06-2010, 00:03
یعنی این جاودانی نمیدونه بعد از نیمه شب تاریخ عوض میشه:31: از اول مسابقات به جای اینکه بگه امروز فلان مسابقه برگزار میشه ، میگه: (فردا ... ببخشید.. امروز سه مسابقه بین تیمهای ...... برگزار میشه)
فک کنم ساعتش چند ساعتی عقبه:27::27:

rairhahs
18-06-2010, 00:04

یکی به من بگه چی جوری امکانش هست هر چهارتیم 4 امتیازی بشن ؟!!!

ببینیم چه کارتی می گیره ! مطمئنا قرمز نیست !!! (پس چیو ببینیم؟!!)

اشتباه بکنه کارشون تمومه اشتباه کرد ببینیم کارشون تمومه ! :دی

یکی به من بگه این که فرانسه حذف بشه چی جوری حق به حق دار (ایرلند) می رسه ؟!!:18:

مثل خروس جنگی فقط خطا می کنه !!!!!!!!!:18:

.................................................. .
راستی گل اول به نظر من به وضوح آفساید بود !!!
قشنگ بالاتنش جلوتر بود ! چرا اینا هی می گفتن آفساید نبوده ؟!!

واقعا دو بار گفت 4 امتیازی میشن :31::31::31::31:
جالبه کارت دسته داور زرد مشخص بود، بحث میکرد که احتمالا قرمز نیست :27::27:

شهرام_ایرانی
18-06-2010, 00:05
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 18 (17 کاربران و 1 مهمان)

هفده نفر دارن تند و تند سوتی تایپ میکنن
به قول خود خیابانی : جشنواره سوتی ها رو راه انداختن

pedramch
18-06-2010, 00:06
میگم گزارش هاشو ضبط کنیم شب قبل از خواب گوش کنیم!
آخه میگن آدرنالین(هورمونی که هنگام خنده ترشح میشه!) باعث کاهش استرس و بهبود کیفیت خواب میشه!!!

zookhole
18-06-2010, 00:27
سوتی های امروزخیابانی:
1-نیمه اول خطابه نفع مکزیک گرفته شدجوادگفت بازهم بازیکنان فرانسه بایدبازی روشروع کنن
2-اواخر نیمه اول که بازی متعادل وآرام شده بودگفت سرعت بازی واقعا بالاست واوایل نیمه دوم که بازی سرعت خوبی داشت گفت سرعت نیمه دوم کمترازنیمه اول شده
3-وقتی بازی تموم شدگفت که صحبت های جاودانی میتونه این بازیه قشنگوقشنگترکنه

EhsanEricsson
18-06-2010, 00:29
[/QUOTE]

جدی گفت آقای سالسیدو ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره به خدا

malkemid
18-06-2010, 00:41
یه جا آنلکا بود فکر کنم...اومد شوت کنه...گفت از اون بازیکنای با تکنیک هست که حتی وقتی می خواد بزنه می تونه نزنه و بر عکس وقتی نخواد بزنه می تونه بزنه ..

بعدشم داشت این جملشو تفسیر می کرد که من اون موقع داشتم ریسه می رفتم یادم نیست!

EhsanEricsson
18-06-2010, 00:42
بچه ها خدا وکیلی دلم درد گرفته اینقدر که خندیدم

خداییش یه بار دیگه یه نگاه به این سوتیا بندازین ! اینا فقط در عرض 90 دقیقه بوده! :

اعتراضهای بی اینجوری .
داور در صوت خودش می زنه!
آقای سالسیدو
اگه راست پا باشه که هست.
همه چیز به بازیه آخر می چسبه
پرچم ما رنگها در افق قرار می گیرند
بازی رو به کسی میدن که بیشتر گل ببره
اشتباه بکنه کارش تمومه ، اشتباه میکنه اما ببینیم کارش تموم میشه
به نقل از دوستان :
بازی تموم شده میگه بشینین صحبت های جاودانی و ببینید بازی جذاب تر بشه!!
مثل خروس جنگی فقط خطا می کنه !!
ببینیم چه کارتی می گیره ! مطمئنا قرمز نیست ! (وقتی قرمز نیست زرده دیگه ، صورتی که نیست)

من که دیگه دلم داره ضعف میره از خنده:31:

*Batman*
18-06-2010, 00:47
فرانسه - مکزیک
خیابانی : 1 ساعت ، 60 دقیقه. 60 دقیقه و 5 ثانیه.

Hectorist
18-06-2010, 00:47
میگم این جواد چرا اینقدر شر و ور میگه...
توجهتونو به بخشی از گزارش زیبای آقای خیابانی جلب میکنم::دی

-چند تا آفساید؟
-3 تا آفساید...
-چه آفسایدی؟
-آفساید حساس...
-بین کیا؟
-مکزیک و فرانسه...
-چه فرانسه ای؟
-فرانسه سال 2010...
-چه 2010ی؟
-2010 میلادی...
-میلاد کی؟
-میلاد مسیح...
-کدوم مسیح؟
-عیسی...
-کدوم عیسی؟
-عیسی بن مریم...

این جدیه؟ همش رو خیابانی گفت؟

*Batman*
18-06-2010, 00:53
فرانسه - مکزیک
خیابانی : 1 ساعت ، 60 دقیقه. 60 دقیقه و 5 ثانیه.

پرچم اونا عمودیه مال ما افقیه

اصل تیکه بود.آخر شبی کلی خندیدیم.

Majid393
18-06-2010, 01:06
حالا بلانکو میخواد به بازی بیاد،
بازیکن ِ شورشی تیم مکزیک.

EhsanEricsson
18-06-2010, 01:13
یه سوتی از قدیمای خیابانی یادم اومد :31:
یه بار یه بازی بود که یه بازیکن داشت تعویض می شد (اسم بازیکنها رو دقیق یادم نیست ولی یه چیزی تو این مایه ها گفت:

جواد زرینچه از بازی خارج می شه و به جاش برادرش یعنی بهزاد داداش زاده وارد بازی می شه!!

fery joon
18-06-2010, 01:23
این خیابانی کلا مخش تاب داره خدایی :27:

petr-cech
18-06-2010, 01:24
زمانی که تیمه مکزیک می خواست ضربه آزاد بزنه در قسمتی که آمارو می نویسه نوشت فاصله تا دروازه 29 متر که آقا جواد فرمودن 20 یا حدوده 22 متر

huti_421
18-06-2010, 03:54
دکوراسیون برنامه‌ی یک جهان یک جام که بیشتر شبیه کلوپ‌های لاس‌وگاس‌ه ( البته بدون "نرم‌افزار‌های جانبی" )

گزارشگرها هم قصه‌ی حسین کرد شبستری رو تعریف می‌کنن به جای گزارش

بازی‌ها هم به صورت نیمه‌جان ( زنده ) ( تاخیر ) پخش می‌شه

گاهی اوقات به جای تماشاگر‌هایی که بازی اصلی رو دارن نگاه می کنن، تماشاگر‌های بازی‌های قبلی رو نشون می‌دن، بعید نیست که تو بازی‌های بعدی، تماشاچی‌های همیشه حاضر تیم تراکتورسازی رو هم نشون بدن به جای آفریقای جنوبی‌ها

خیابانی گاهی گریزی به خاطرات دوران کودکی و نوجوانیش می‌زنه

گویا اکثر گزارش‌گرها در زمان طفولیت بازی‌کن‌ها در کنارشون بودن و مشقت‌هایی که خود و خونواده‌هاشون برای به ثمر رسیدن فرزندان کشیدن رو به چشم دیدن و دارن خاطره گویی می‌کنن

شاید خیابانی حتی بازی فینال، لحظه‌ی زایمان مادر داور بازی رو هم به یاد بیاره و بخواد در موردش توضیح بده

گاهی وقت‌ها سکوت گزارش‌گر انقد طول می‌کشه که بیننده حس می‌کنه خدایی نکرده، ایشون قبض‌روح یا گور به گور شدن

کارشناس‌هایی که به بازی میان عموماً عکس با شورت ورزشی ندارن، ولی تو خونه‌شون همیشه با شلوارک می‌گردن

مجری دومی که موقع پخش برنامه اسامی برندگان مسابقه‌ی اس‌ام‌اس رو می‌خونه، انگار داره به ملّت شماره می‌ده

مجری سومی که موقع پخش برنامه ارنج و سیستم تیم‌هارو می‌خونه، بینده حس می‌کنه داره خطبه‌ی نماز جمعه می‌گه

مطلب زیاده، فعلاً همینا به ذهنم رسید

Iman_m123
18-06-2010, 09:04
دیشب کلی خندیدیم :31:

خیابانی گفت 10 ثانیه به پایان بازی مونده همون موقع ثانیه شمار رو 50 بود ایستاد :31: خلاصه هول شد گفت : مثل اینکه ساعت گروه کارگردانی خراب شده
بعدش هم که تصاویر مشکل پیدا کرد ، جاودانی گفت مشکل از سورس ( !!! ) و منبع هست :31:

masoudtr
18-06-2010, 09:06
مگه ما 4 سال پیش از مکزیک 0-1 نباختیم؟
چرا این جوات هی میگفت 3-1 باختیم

kkkaktoos
18-06-2010, 09:08
دیشب خیابانی یه سوتی دیگه هم داده بود الان یادم نیست :41::31::46:

mehrdad21
18-06-2010, 09:15
مگه ما 4 سال پیش از مکزیک 0-1 نباختیم؟
چرا این جوات هی میگفت 3-1 باختیم
درست میگفت 3-1 باختیم

kkkaktoos
18-06-2010, 09:35
دیشب خیابانی یه سوتی دیگه هم داده بود الان یادم نیست :41::31::46:
الان یادم اومد
میگفت : (( بازیکنای فرانسه 2/3 تاشون توی امریکای جنوبی چند تایی توی دیگر کشورهای اروپایی و اکثرشون توی باشگاه های فرانسه بازی میکنن ))
مرده بودم از خنده . اکثر بازیکنای فرانسه توی اروپا توپ میزنن نه فرانسه . مثل :
ارسنال : Bakari Sagna Abou Diaby William Gallas Gael Clichy
منچستر : Patrice Evra
سویا : Sébastien Squillaci
بایرن : Franck Ribéry
بارسا : Éric Abidal Thierry Henry
چلسی : Nicolas Anelka Florent Malouda
پاناتینایکوس : Djibril Cissé

دیشب هم تقریبا نصف از باشگاه های غیر فرانسوی بودن .

جالبه تازه وقتی ارسن ونگر رو نشون میداد گفت خیلی از بازیکنای تیمش توی فرانسه هستن .

dampayi
18-06-2010, 09:45
میگفت : (( بازیکنای فرانسه 2/3 تاشون توی امریکای جنوبی چند تایی توی دیگر کشورهای اروپایی و اکثرشون توی باشگاه های فرانسه بازی میکنن ))
مکزیکو گفتااا!!!

fandak
18-06-2010, 09:48
یاد اون تیکه بخیر که محصص به صدر انداخت . گفت من اومدم بازی کره شمالی رو تحلیل کنم نه اینکه بخوام از کشورش بگم

milaaad
18-06-2010, 09:57
سلام دوستان گلم.حالا که بحث سوتی های جواد خیابونی داغه بذارین یه سوتی از بازی ایران و عربستان از اقا جواد بگم !!!
این قضیه واسه 10-12 ساله قیله
تو یه بازی حساس ایران وعربستان تو ورزشگاه ازادی ایران هرچی حمله میکرد نمیتونست گلی بزنه.بنده خدا جواد جون هم بد احساسی شده بودو کلی شر و ور عرضه میکرد تا اینکه ایران گل میزنه و جواد جون ما هم که بد تو جو بود داد میزنه "الله اکبر الله اکبر الله اکبر"

fandak
18-06-2010, 10:03
سلام دوستان گلم.حالا که بحث سوتی های جواد خیابونی داغه بذارین یه سوتی از بازی ایران و عربستان از اقا جواد بگم !!!
تو یه بازی حساس ایران وعربستان تو ورزشگاه ازادی ایران هرچی حمله میکرد نمیتونست گلی بزنه.بنده خدا جواد جون هم بد احساسی شده بودو کلی شر و ور عرضه میکرد تا اینکه ایران گل میزنه و جواد جون ما هم که بد تو جو بود داد میزنه "الله اکبر الله اکبر الله اکبر"
دقیقا درسته . یادم می آد بدجور

البته اونهایی که متولد دهه هفتاد هستند که یادشون نمی آد !

xerxes again
18-06-2010, 10:05
واقعاَ اگه جواتی نبود من چطور فرق پرچم مکزیک و ایرانو متوجه میشدم.
یه دونه هم که بچه ها نگفتن رو بگم که یاد گله مکسی رودریگز به مکزیک تو بازی آرژانتین- مکزیک جام جهانی قبل افتاد گفت گل زیبای مکسی لوپز

zookhole
18-06-2010, 10:14
یادگزارش امسال جام باشگاههای آسیایکی ازبازی های استقلال که خیابانی رگ غیرتش زده بودبیرون ووقتی صحنه خطرناکی برای استقلال پیش میومدخیلی هیجانی می گفت گل...گل...بزن...بزن...بزن...نه توپ گل نمی شه واستقلالیاباهدردادن موقعیتهاشون نزدیک بودخیابانی روسکته بدن منم کلی خندیدم

kkkaktoos
18-06-2010, 11:26
مکزیکو گفتااا!!!
نه فرانسه رو گفت

romantic
18-06-2010, 11:46

خیابانی نبود عزیز، جناب آقای اسکندر کوتی بود.
جواد خیابانی اون موقع ها هنوز خیلی داغون نبود و بعد از سقوطش از طبقه دوم یه ساختمون(شایدم سوم) که باعث شد کل جام جهانی قبلی رو تو بیمارستان باشه این جوری شد. (با اینکه واقعیته و براش متاسفم اما خیلی خنده داره :31:)

EhsanEricsson
18-06-2010, 11:48
یاد اون تیکه بخیر که محصص به صدر انداخت . گفت من اومدم بازی کره شمالی رو تحلیل کنم نه اینکه بخوام از کشورش بگم
:31: جریانش چی بوده؟ من ندیدم . چرا محصص این تیکه رو به صدر انداخت؟

خیابانی نبود، اون جناب آقای کوتی بود

rairhahs
18-06-2010, 11:59

ولی فکر کنم کوتی بود که گفت الله اکبر :31:

ali_agha1981
18-06-2010, 12:03
جریانش چی بوده؟ من ندیدم . چرا محصص این تیکه رو به صدر انداخت؟

برای اینکه به جای اینکه بیاد درباره فوتبال کره شمالی صحبت بکنه میاد از کشور کره شمالی و محدودیت های سیاسی و ... که داره میگه
کلا من اصلا از صدر خوشم نمیاد خیلی ادعا داره ...
یه بارم خداداد عزیزی توی برنامه نود بهش گیر داد
گفت این کارشناسای فوتبال ما تا حالا ورزشگاه نیوکمپ رو از نزدیک ندیده اون وقت میاد از گوآردیولا ایراد می گیره
..بعدش از شبکه های عربی مثل الجزیره گفت که چه کارشناسایی میارن برای تحلیل بازی مثل رود گولیت
بعدشم گفت کارشناسای مارو ببین

EhsanEricsson
18-06-2010, 12:04
آقای کوتی تو کرج نزدیک محل ما زندگی می کنن ، قبلنا یه پراید داشت هروقت رد میشد کلی سوژش میکردیم میخندیدیم:31: ( اون موقع جوون بودیم و جاهل:31:)

shifter
18-06-2010, 13:09
نمیدونم بچه ها گفتن یا نه اما دیشب بعد از نیمه ی اول مکزیک و فرانسه خیابانی گفت بشینید صحبت های جاودانی رو گوش کنید که بازی جذاب تر بشه!!!:18::18::27:
تا شروع نیمه دوم تو کف این حرفش بودم!!:31:

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

کلا من اصلا از صدر خوشم نمیاد خیلی ادعا داره ...
دقیقا! فکر میکنه خیلی حالیشه و اطلاعات داره!!
چرت و پرت محض میگه...

B L A S T E R
18-06-2010, 13:13
اتفاقا من صدر رو خیلی دوست دارم :دی کلا یه دید دیگه داره نسبت به فوتبال :دی بحث رو همش منحرف میکنه ولی :دی

farhad200
18-06-2010, 13:35
یه تکیه کلام از علیفر:
:::: با لحنی خاص :::: ووووووو میبینیم باهم جزییات کار رررووووووو :دی

EhsanEricsson
18-06-2010, 13:44
اتفاقا من صدر رو خیلی دوست دارم :دی کلا یه دید دیگه داره نسبت به فوتبال :دی بحث رو همش منحرف میکنه ولی :دی

تایید میشه .
به نظر منم فوتبال فقط یه توپ و 4 تا سیستم نیست ، ریشه های عمیقی از فرهنگ و سیاست و نوع زندگی هر کشور یا شهری تو قدرت هر تیم فوتبالی تاثیر داره که صدر تنها شخصی هستش که کاملا بهش مسلطه ، حالا شاید دانش فوتبالیش در حد متوسط باشه
کسایی مثل خداداد عزیزی هم که از این ایراد میگیرن به جز فوتبال بازی کردن خوب تو دوران خودشون نه دانش مربی گری درست درمون دارن نه شخصیت بزرگ مربی گری و اخلاقی دارن و اصلا کاری به فرهنگ کشورا ندارن ، پاش بیوفته خبرنگارا هم کتک می زنن :31:
محصص هم که ایراد گرفته و تیکه پرونده به خاطر اینه که تمرکزش فقط رو مسائل فنی تیمهاست که انصافا قوی هم هست اما صدر فوتبال رو فراتر از یه زمین چمن و توپ و سیستم 2-4-4 و 1-2-3-4 و اینحرفا می بینه و این نکته ی خوبیه

masud-000000
18-06-2010, 13:45
میبینم که باز 24 نگذشته و این تاپیک 7-8-10 صحفه ای رو جلو رفته....بعدش که دنبال دلیل گشتم ...دیدم ای دل غافل دیشب جواتی گزارشگر بوده و قسمت نبوده شاهد گاف های طلاییش باشم...:31:
-----------
من هم از صدر خیلی خوشم میاد کارش درسته.با توصیفاتی که از بازی ها میکنه کلی حال میکنم...:31:

پ.ن: میدونستید کارشناسی اقتصادش رو سال 52 از دانشگاه تهران گرفته:18:

ramin_007
18-06-2010, 14:40
تایید میشه .
به نظر منم فوتبال فقط یه توپ و 4 تا سیستم نیست ، ریشه های عمیقی از فرهنگ و سیاست و نوع زندگی هر کشور یا شهری تو قدرت هر تیم فوتبالی تاثیر داره که صدر تنها شخصی هستش که کاملا بهش مسلطه ، حالا شاید دانش فوتبالیش در حد متوسط باشه
کسایی مثل خداداد عزیزی هم که از این ایراد میگیرن به جز فوتبال بازی کردن خوب تو دوران خودشون نه دانش مربی گری درست درمون دارن نه شخصیت بزرگ مربی گری و اخلاقی دارن و اصلا کاری به فرهنگ کشورا ندارن ، پاش بیوفته خبرنگارا هم کتک می زنن :31:
محصص هم که ایراد گرفته و تیکه پرونده به خاطر اینه که تمرکزش فقط رو مسائل فنی تیمهاست که انصافا قوی هم هست اما صدر فوتبال رو فراتر از یه زمین چمن و توپ و سیستم 2-4-4 و 1-2-3-4 و اینحرفا می بینه و این نکته ی خوبیه

چی میگی داداشه من صدر از فوتبال هیچی حالیش نیس کارشناس فوتبال که میاد تو برنامه باید راجب مسائل فنی‌ بازی صحبت کنه نه اخلاق بازیکن و مربی‌ یا هیلتلر و جنگ جهانی‌ صحبت کنه بعدشم بشینه اینو اونو ستایش کنه

EhsanEricsson
18-06-2010, 14:48
چی میگی داداشه من صدر از فوتبال هیچی حالیش نیس کارشناس فوتبال که میاد تو برنامه باید راجب مسائل فنی‌ بازی صحبت کنه نه اخلاق بازیکن و مربی‌ یا هیلتلر و جنگ جهانی‌ صحبت کنه بعدشم بشینه اینو اونو ستایش کنه
منم گفتم که صدر دانش فوتبالش متوسطه و زیاد نیست . ولی یه بار به حرفاش به دقت گوش بده میفهمی که بی ربط نیست .
مثلا نمونش وقتی مشکلات کلی تیم اسپانیا در دوره های مختلف رو فراتر از قدرت و مهارت بازیکن های اسپانیا تفسیر میکنه و علت اون رو کاملا با دلیل از فرهنگ کاتالانها و مادریدیها و مشکلات و دشمنی شدید بین اونها بیان میکنه و میگه همین باعث میشه معمولا علارقم اینکه اسپانیا بازیکن های خوبی داره و سیستم خوبی داره اما اون اتحاد لازم بینشون به وجود نمیاد تا به قهرمانی برسن . چون فوتبال یه روح یکدست میخواد .
حالا هی کارشناسای دیگه بگن مشکل از سیستم بود ، مشکل از قر کمر فلان بازیکن بود ، مشکل از مربی بود ، مشکل از عدم هماهنگی بود و ...

pcforlife
18-06-2010, 15:16
کلا تو ایران کارشناسی که واقعا کارشناس باشه و ضمنا خوش صحبت هم باشه کمه! این یه واقعیته! مثلا محصص (درست تایپیدم اسمشو!؟:دی) با اینکه اطلاعات فنیش بالا هستش، اما اصلا فن بیان نداره و هر موقع حرف میزنه، به آدم استرس میده!
علت اینکه صدر یا حاج رضایی یا نصیرزاده (جدیدا مظفری زاده) نسبت به کارشناسای دیگه مقبولیت بیشتری دارند، به همین دلیله! یادمه یه بار نکونام اومد نود که فردوسی پور از خوش صحبتی نکونام خوشش اومد و بهش گفت که بعد از دوران فوتبالیت به عنوان کارشناس دعوتت میکنیم!
ضمن اینکه یه نکته رو هم باید بهش توجه کرد! یه کارشناس مسائل فنی فرضا بین دو نیمه چه اطلاعاتی میتونه بده؟ به خصوص امثال پیروانی و منصوریان و استیلی یا عزیزی، چه مطلب فنی مهم رو میتونن ظرف 5 دقیقه بین دونیمه بگه؟؟؟ یا بعد از بازی اگه حرفی میزنن، فقط تحلیل کارای گرافیکی خوده جام هستش... و الا اگه این تصاویر گرافیکی نبود ما باید بشینیم و حرفای کارشناس رو تو ذهنمون مجسم کنیم! به همین دلیل هست که امثال صدر یا حاج رضایی راجع به مسائل غیر فنی اون بازی مثل تاریخچه دو تیم یا اخبار دو تیم خیلی صحبت می کنن... حتی نصیرزاده هم تا فک فامیل داور بازی رو به آدم معرفی می کنه! چون این حرفا خیلی جالب و جذابه!
ضمن اینکه کلا واسه کارشناسایی مثل صدر یا نصیرزاده، باید مجری وجود داشته باشه که شنونده خوبی باشه! اوایل اجراهای جاودانی، واقعا خیلی شنونده خوبی بود و زیاد اهل نظر دادن یا تحمیل نظرش نبود... اما الان واقعا از این نظر افتضاح شده...

waterpolo
18-06-2010, 15:38
میرو کلوزه :31:
نام جدید کلوزه

Hamid Reza
18-06-2010, 16:25
سوتی مزدک در نمیه ی اول:

صربستان و آلمان 6بار با هم در رقابتهای جام جهانی بازی کردن

که 1بار آلمان برده و 1بار صربستان و یه بارم مساوی شده

نمیدونم اون سه بار دیگه نتیجش چی شد که از این سه تا خارجه :D

mohammad_87
18-06-2010, 16:31
صدر کیه دیگه؟من همش یاد اتوبانش میفتم.
آهان همون که همیشه کت می پوشه با تی شرت و انگشتش همش تو دهنشه؟؟
روزنامه نگار بود قبلا،نه...؟؟

fouad-pes
18-06-2010, 16:37
پ.ن: میدونستید کارشناسی اقتصادش رو سال 52 از دانشگاه تهران گرفته:18:

حالا میدونستی ایشون کارشناس حرفه ای سینما هم هست؟

malkemid
18-06-2010, 16:58
میرو کلوزه :31:
نام جدید کلوزه

عزیز من میروسلاو کلوزه رو تو آلمان میرو هم صدا می زنن

دیگه این تاپیک مسخره بازی شده...گزارشگر سرشو بخارونه همه میان میگن سرشو خاروند...هاهاهاهاها

شهرام_ایرانی
18-06-2010, 17:01
سوتی عجیب مجری برنامه
چونکه امروز جمعه هست و ساعت چهار بازی بوده پس در نتیجه بیننده بازی خیلی کمتر از بازی قبلی آلمان که تو شب بوده هستش

آرسـام
18-06-2010, 17:04
دیگه این تاپیک مسخره بازی شده...گزارشگر سرشو بخارونه همه میان میگن سرشو خاروند...هاهاهاهاها
احسنت :11:

EhsanEricsson
18-06-2010, 17:07
حالا زیاد نگران نباش ، اگه موقع گزارش تصویر گزارشگرم پخش میکردن به خاروندن جاهای مختلفشم گیر میدادیم :31:

سوتیه مهمان برنامه : فوتبال منطقی و با حساب شده :31:
دو جمله ی قصار از مزدک :
مثل مهندسه پاساش ! ( مهندسا هم جدیدا دقیق پاس میدن)
تیر دروازه به نجات تیم آلمان میاد! ( اصولا میگن به کمک ..)

farhad200
18-06-2010, 17:10
برادران گزارشگر مون اگه میومدن به این تاپیک یه نگاه مینداختن موقع گزارش بیشتر هل میشدنو بیشتر سوتی میدادن

vroom
18-06-2010, 17:13
اگه اشتباه نکنم بین 2 نیمه جاودانی به صدر گفت آقای حاج رضایی:دی(البته مطمئن نیستم)
بازم بین 2 نیمه داشتن بحث میکردن که یهو تبلیغ همراه اول اومد و بازی شروع شد:دی

mohammad_87
18-06-2010, 17:49
بازم بین 2 نیمه داشتن بحث میکردن که یهو تبلیغ همراه اول اومد و بازی شروع شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
چون تبلیغات ثانیه ای ده میلیون(خیلی بیشتر از اینا) میریزه تو جیب صداسیما ولی اون دوتا خرج برمیدارن...منم بودم این کاررو میکردم:20:
--------------
گزارشگر بازی آمریکا-اسلوونی همون اول بازی:برنامه یک دنیا یک جام

golmohammadi
18-06-2010, 18:30
البته بیربط از سوتی ها
به نظر من آفساید بود اون گل

بچه ها یه تبلیغ هست مال ملی کارت
وقتی میبینمش حالم بهم میخوره :41:
این تبلیغ همراه اول هم دیگه رو اعصاب همه میره
ایرانسل هم همینطور

pcforlife
18-06-2010, 18:36
البته بیربط از سوتی ها
به نظر من آفساید بود اون گل

بچه ها یه تبلیغ هست مال ملی کارت
وقتی میبینمش حالم بهم میخوره :41:
این تبلیغ همراه اول هم دیگه رو اعصاب همه میره
ایرانسل هم همینطور
البته ربطی به این تاپیک نداره! ولی به نظر من بهترین تبلیغ جام جهانی، تبلیغ چی توز هستش! مختصر و باحال!:دی

masud-000000
18-06-2010, 18:49
این یکی سوتی نیست ...
"اوباما نه، دمپسی برای ریاست جمهوری" :38:
این یه پلاکارد بود که یکی از هوادارا تو دستش گرفته بود.

It's No Politic :exclamati

EhsanEricsson
18-06-2010, 18:53
البته ربطی به این تاپیک نداره! ولی به نظر من بهترین تبلیغ جام جهانی، تبلیغ چی توز هستش! مختصر و باحال!:دی
واقعا متاسفم برای این شرکت های ایرانی که ملیون ها تومن هزینه ی تبلیغ تو تلوزیون میکنن اما عقلشون نمیرسه یه مقدار از این پول رو حداقل خرج ساخت تیزر کنن که تبلیغشون قشنگ بشه . راحت میتونن 4تا ازین گرافیستا و انیمیشن سازای خارجی رو بیارن دوتا کار شاخ تبلیغاتی براشون بسازه این تبلیغات چیای بد سلیقه ی ایرانی هم دوزار کار یاد بگیرن که این مجری ها هم اینقدر سوتی ندن ( این یه تیکه ی آخرشو واسه این گفتم که به موضوع تاپیک ربطش بدم :31:)

majid_potter7
18-06-2010, 19:03
تبلیغ همراه اول که آخرشه....بازی ها جام جهانیه..تو موبایلاشون بازی بارسلونا داره نشون میده....:27:

EhsanEricsson
18-06-2010, 19:07
تبلیغ همراه اول که آخرشه....بازی ها جام جهانیه..تو موبایلاشون بازی بارسلونا داره نشون میده....:27:
آلمانم که امروز خراب کرد ، کاش خیابانی گزارشگرش بود جوگیر میشد گریه میکرد

zookhole
18-06-2010, 20:21
یه سوتی ازکارشناس رادیو
کلوزه راکولوزه وپودولسکی رو یکبارپولسکی وچندبارپولودوسکی گفت

A.N.A.P
18-06-2010, 21:20
کلا این خیابانی خوب سوتی میده حداقل سه بارشو خودم نوشتم :

ساعت کارگردان تلویزیونی آفریقای جنوبی از کار افتاده نمیدونم چرا !!!
درست : اون ساعت که اون بالای سمت راست هست دستساز ایرانی هاست !!!
سوتی اون گزارشگر بازی اسلوواکی و آمریکا ( اسمشو نمیدونم :31: ) :

پشت فرستاده میشه توپ محوطه جریمه ...
درست : توپ فرستاده میشه پشت محوطه جریمه ( که بعدا خودش اصلاح کرد !!! )

آرسـام
18-06-2010, 21:29
در صحنه ای ، تماشاگران یک پلا کارد دستشون گرفته بودن که روش نوشته شده بود:
We Are yonks
این صحنه که چندین بار نیز از کانال TRT1 پخش شد ، در تمامی موارد از شبکه 3 ایران سانسور شد.
حال سوال این است: چــــــــرا؟؟؟

Hamid Reza
18-06-2010, 21:40
موافقم

تبلیغاتاش واقعا چرت و اعصاب خورد کنه

همراه اول که امسال اینقد داره تبلیغ میکنه حال آدمو بهم میزنه

اون تبلیغه بانک ملی هم که طرف میاد وسط بازی میگه اینو پرداخت کن بعد میره تو رخکن و با موبایل ... :D

اینو اگه یه بار دیگه ببینم مطمئنم بالا میارم

از ایراد گرفتن بعضی گزارشگرا هم دیگه حالم بهم میخوره

ایران نتونست حتی به جام حهانی بره بعد این گزارشگرا هی میان از تیمای دیگه ایراد میگیرن :D

خلاصه کلا امسال از شبکه 3 حالم بهم میخوره:2::31:

waterpolo
18-06-2010, 21:51
عزیز من میروسلاو کلوزه رو تو آلمان میرو هم صدا می زنن

دوست من اخه اونجا کشورشه چه به مزدک میرزائی
مثل اینکه گزارشگر خارجیه بیاد بگه مملی نصرت

rairhahs
18-06-2010, 22:54
نمیدونم بچه ها گفتن یا نه اما دیشب بعد از نیمه ی اول مکزیک و فرانسه خیابانی گفت بشینید صحبت های جاودانی رو گوش کنید که بازی جذاب تر بشه!!!:18::18::27:
تا شروع نیمه دوم تو کف این حرفش بودم!!:31:

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

دقیقا! فکر میکنه خیلی حالیشه و اطلاعات داره!!
چرت و پرت محض میگه...

دوستان شرمنده ولی اگه یک نفر اطلاعاتش کامل باشه دکتر صدره!! ( البته فردوسی پور هم اطلاعاتش کامله)

rairhahs
18-06-2010, 22:59
موافقم

تبلیغاتاش واقعا چرت و اعصاب خورد کنه

همراه اول که امسال اینقد داره تبلیغ میکنه حال آدمو بهم میزنه

اون تبلیغه بانک ملی هم که طرف میاد وسط بازی میگه اینو پرداخت کن بعد میره تو رخکن و با موبایل ... :D

اینو اگه یه بار دیگه ببینم مطمئنم بالا میارم

از ایراد گرفتن بعضی گزارشگرا هم دیگه حالم بهم میخوره

ایران نتونست حتی به جام حهانی بره بعد این گزارشگرا هی میان از تیمای دیگه ایراد میگیرن :D

خلاصه کلا امسال از شبکه 3 حالم بهم میخوره:2::31:

(اون تبلیغه بانک ملی هم که طرف میاد وسط بازی میگه اینو پرداخت کن بعد میره تو رخکن و با موبایل ..)
این تبلیغ که واقعا مزخرفه!!!!!!!!! من نمیدونم چه کسایی طرح این تبلیغ هارو میدن!!؟!!:18:

foxyjanam
18-06-2010, 23:36
بین 2 نیمه بازی کره شمالی و برزیل که برزیل داشت بد بازی می کرد جاودانی به محصص گفت به نظرتون برزیل باید چی کار کنه؟
محصص گفت که راهش اینه که تعویض کنه،صدر هم تایید کرد و گفت که به احتمال زیاد الانو رو تعویض می کنه
نیمه دوم که شروع شد تعویض نکرد برزیل ( ضایع شدن جناب محصص ) و بعدشم الانو گل زد ( ضایع شدن جناب صدر )
2تا نظر دادن ،عکسشون اتفاق افتاد.

S@nti@go_s&k
19-06-2010, 00:00
کلا تو ایران همه کارشناسن 90 درصدشونم همین جوری یه چیزی میگن که یه چیزی گفته باشن:دی

یه نمونش تو همین تایپیک کلی کارشناس داریم :دی

malkemid
19-06-2010, 00:08
امشب حسابی خندیدم...اولش از اسم کاپتان الجزایر...عنتر یحیی!!! آخه عنتر هم شد اسم؟:27:تازه عادل گیر داده بود که یه رضا عنتر هم داشتیم بازیکن لبنانی(شایدم منظورش رضا جاودانی بود؟!)خلاصه خیلی تاکید داشت که اسم عنتر آقا رو کامل بگه!! عنتر یحیی!!

بعدشم که یهو گفت کرگر ناف نداره!!!وای مررررردم از خنده

vahidgame
19-06-2010, 00:10
موقعی که ایرادی وجود نداره همین جوری از خودتون یه چیزی دربیارید. کلا ایرانی ها توی این کار استادن:31:

mehrdad21
19-06-2010, 00:12
جاودانی یه آس رو کرد:
توطئه توهم

والا ما تا حالا توهم توطئه شنیده بودیم

دوبار هم تکرار کرد که مطمئن بشیم اشتباه لپی نیست

EhsanEricsson
19-06-2010, 00:13
دوست من اخه اونجا کشورشه چه به مزدک میرزائی
مثل اینکه گزارشگر خارجیه بیاد بگه مملی نصرت
تایید میشه .
مثلا به منچستر یونایتد میگن من یونایتد ، یا به زیدان میگفتن زیزو یا ...
اونا تو زبون خودشونه به تو چه مزدک ، هان عادل به تو چه ؟
مزدک میرزایی خوبه ما هم به تو بگیم مزی مزی؟!

(اون تبلیغه بانک ملی هم که طرف میاد وسط بازی میگه اینو پرداخت کن بعد میره تو رخکن و با موبایل ..)
این تبلیغ که واقعا مزخرفه!!!!!!!!! من نمیدونم چه کسایی طرح این تبلیغ هارو میدن!!؟!!:18:
ایده های تبلیغاتی در ایران = 0
یکی دیگه از تبلیغاتای اینترنت همراه اول هست که نه تنها ایده ای از خودشون ندادن بلکه کاملا %90 کپی از تبلیغات السیدی الجی هستش (زندگی بدون مرز...)

کلا تو ایران همه کارشناسن 90 درصدشونم همین جوری یه چیزی میگن که یه چیزی گفته باشن:دی

یه نمونش تو همین تایپیک کلی کارشناس داریم :دی
این که چیزی نیست ، پیرزنه همسایه ما بازیها رو برات همچین آنالیز میکنه که با لبات بازی میکنه

EhsanEricsson
19-06-2010, 00:20
امشب حسابی خندیدم...اولش از اسم کاپتان الجزایر...عنتر یحیی!!! آخه عنتر هم شد اسم؟:27:تازه عادل گیر داده بود که یه رضا عنتر هم داشتیم بازیکن لبنانی(شایدم منظورش رضا جاودانی بود؟!)خلاصه خیلی تاکید داشت که اسم عنتر آقا رو کامل بگه!! عنتر یحیی!!

بعدشم که یهو گفت کرگر ناف نداره!!!وای مررررردم از خنده
یه نفر دیگه هم وجود داره به اسم سرهنگ عنتر (علیفرم صداش میکنن)
اینم تصویری از شکم کرگر بی ناف :

کسی میدونه این تو شکم مادرش با کجاش تغذیه می کرده ؟!:18:

RONN!E
19-06-2010, 00:24
این گزارش پریشب خیابانی و اشارش به اینکه پرچم مکزیک رنگاش مثل پرچم ایرانه، فقط این عمودیه اون افقی دیگه آخرشه هــا.یعنی این دیگه از سوتی موتی گذشته.باید براش نگـــران بود.

EhsanEricsson
19-06-2010, 00:26
این گزارش دیشب خیابانی و اشارش به اینکه پرچم مکزیک رنگاش مثل پرچم ایرانه، فقط این عمودیه اون افقی دیگه آخرشه هــا.یعنی این دیگه از سوتی موتی گذشته.باید براش نگـــران بود.
ساعت خواب :31:

maryam_star
19-06-2010, 01:40
عادل خیلی با حال بود.به دفاع انگلستان گیر داده بود کاسه توالت دزدیده!!1

غش کردم از خنده جلوی بابام!:31:

PES HOT
19-06-2010, 03:04
کاراگر ناف نداره:33:خوب شد عیبش جای دیگه نبود :21:

a_mehr
19-06-2010, 03:58
مجری برنامه جام جهانی هم (اسمش نوک زبونمه یادم نمیاد)

تو بحث اشتباهات داوری 2 بار بجای استفاده از عبارت "توهم توطئه " به نصیر زاده (کارشناس داوری) گفت :

" همون نظریه ی : توطئه ی توهم

جالب اینجا بود که این عبارت رو 2 یا 3 بار هم تکرار کرد و یه آدم با سواد اونجا پیدا نشد که تو گوشی بهش بگه...

far2009
19-06-2010, 06:42
بین 2 نیمه بازی کره شمالی و برزیل که برزیل داشت بد بازی می کرد جاودانی به محصص گفت به نظرتون برزیل باید چی کار کنه؟
محصص گفت که راهش اینه که تعویض کنه،صدر هم تایید کرد و گفت که به احتمال زیاد الانو رو تعویض می کنه
نیمه دوم که شروع شد تعویض نکرد برزیل ( ضایع شدن جناب محصص ) و بعدشم الانو گل زد ( ضایع شدن جناب صدر )
2تا نظر دادن ،عکسشون اتفاق افتاد.
از این ها که کم اتفاق نمی افته مثلا توی بازی اول جام افشین پیروانی ( خیلی بدم میاد ازش فقط ادعا داره ) گفت که تنها راه رسیدن آفریقای جنوبی به گل ضربه ایستگاهی هست که بر خلاف تصورات ایشون با چند تا پاس زیبا گل زده شد و از همین طریق چند موقعیت گل هم بدست آمد.

Ghaioom
19-06-2010, 06:56
یه سوتی تو اخبار 20:30 :31:
آرژانـتين 4 شد اون نوشته بود 5 :31:

fandak
19-06-2010, 08:00
آقا این نافه خیلی باحال بود .
یهو وسط بازی عادل گفت که کرگر مادرزادی ناف نداره .....

خیلی کر کر خنده بود

hoomi_gta
19-06-2010, 08:54
سوتی خفن عادل که اول بازی گفت انگلیس الجزایر و میبره!! با چه اطمینانی هم گفت! آخی عادل ضایع شد!
آقا دیشب چقدر خندیدم! عادل آمار ناف بازیکنا رو هم داره! خوبه نگفت خودم دیدم کرگر ناف نداشت!!
گلن جانسون هم که صندلی توالت دزدیده!!
به بکهام هم خیلی گیر داده بود میگفت حتی وظیفه نداره از جاش تکون میخوره! اوردنش که فقط نقش مانکن و بازی کنه! :31:
کر کر خنده بود دیشب!! بازی که جذاب نبود همین حرفای عادل جذابش می کرد!

bax_021
19-06-2010, 08:58
یه نفر دیگه هم وجود داره به اسم سرهنگ عنتر (علیفرم صداش میکنن)
اینم تصویری از شکم کرگر بی ناف :

کسی میدونه این تو شکم مادرش با کجاش تغذیه می کرده ؟!:18:
علت نداشتن ناف...
واسه منم جالب شد
بعد از کلی گشتن به چند تا نتیجه رسیدم
همه ی آدما با لوله ی رابط بین مادر و جنین متولد می شن که این لوله مواد غذایی و اکسیژن به جنین می رسونه
ولی امکان داره نوزاد بدون ناف (که شکل ظاهری و خارجی اون لوله است که رو شکم می مونه) متولد بشه که علت های مختلفی داره...
ممکنه بدن نتونه جای اون رو به شکل ناف در بیاره و باهاش مثل یه زخم رفتار کنه که تو کراگر (تلفظ درستش اینه wikipedia) اتفاق افتاده ، شما موتونید جای ناف یه چیزی مثل جای سوختگی یا زخم قدیمی رو ببینید
یه علت نداشتن ناف می تونه این باشه که بند ناف از یه قسمت دیگه ی نوزاد اومده باشه بیرون مثلا پهلو یا بعضی جاهای کمر
اینم صحبت های یه نفر که خودش ناف نداشته: (حوصله ی ترجمه نداشتم :8:)

The umbilical cord is attached to the fetus internally, not externally. The abdominal wall then forms around the umbilicus. Though all fetuses have umbilical cords not all have belly buttons as newborns. When the umbilical cord is cut in a normally developed newborn, a belly button is created. The belly button is just the outward remnant of the umbilical cord in a normally developed newborn. However, if the abdominal wall fails to close around the umbilical cord, it is entirely possible to be born without a belly button. I was born with a hole in my abdomen and my external organs on the outside of my body. The surgeons put the organs back inside and stitched me up. I assure you, I have no belly button and never have!

dampayi
19-06-2010, 09:30
بازم می گید فردوسی پور از مزدک بهتره ؟!!
عادل خیلی دری وری می گه وسط بازی

ولی مزدک یه گزارش خوب و منطقی می کنه !

pcforlife
19-06-2010, 11:53
واقعا مسخرست! یعنی موندم به کار جاودانی!
بازی اسپانیا یا آرژانتین که میرسه، میگه حیف نیست که همچین تیمای دور بعد رقابت ها نباشند! کلاس کار جام جهانی کم نمیشه! (رسما میگه من طرفدار این تیمام)
بازی انگلیس که میرسه در جواب پیروانی که امیدواره انگلیس به مرحله بعد صعود کنه میگه: خوب اگه قراره تیمای بزرگ فقط تو جام باشن، بیان 8 تا تیم انتخاب کنن و جام جهانی رو برگزار کنن...
چقدر این آدم.....:13: آقا یه تاپیک + نظرسنجی درست کنید که مجری جاودانی باشه یا نباشه! بعد نتیجه نظرسنجی رو میل کنید به برنامه اینا!! اه اه:2:

aRThaS_08
19-06-2010, 12:44
بازی آلمان-صربستان رو تو بازی دیشب زده بود 2-0 : دی که جاودانی گفت درستش کردن بعد 1دقیقه!

EhsanEricsson
19-06-2010, 12:55
بازی اسپانیا یا آرژانتین که میرسه، میگه حیف نیست که همچین تیمای دور بعد رقابت ها نباشند! کلاس کار جام جهانی کم نمیشه! (رسما میگه من طرفدار این تیمام)
بازی انگلیس که میرسه در جواب پیروانی که امیدواره انگلیس به مرحله بعد صعود کنه میگه: خوب اگه قراره تیمای بزرگ فقط تو جام باشن، بیان 8 تا تیم انتخاب کنن و جام جهانی رو برگزار کنن...
چقدر این آدم.....:13: آقا یه تاپیک + نظرسنجی درست کنید که مجری جاودانی باشه یا نباشه! بعد نتیجه نظرسنجی رو میل کنید به برنامه اینا!! اه اه:2:
آدرس این تاپیکم براشون بفرستید.
خداییش صدا و سیما تو همه ی زمینه ها بد سلیقه شده ، اگه من مدیر صدا و سیما بودم چه سلیقه هایی که به خرج نمیدادم..
اول از همه هم این سرهنگ علیفر رو درجه هاشو می کندم(کدوم درجه؟) میفرستادمش مسئول کارهای الکی بشه
بعدشم به هر قیمتی شده 2 تا شبکه رو درخواست میکردم که HD کنن براتون که حد اقل فوتبالو با کیفیت ببینید
تبلیغات ها رو هم اینقدر باحال میگفتم درست کنن که کیف کنید
و ...

ولی حیف ، به قول شاعر:
تفو بر تو ای چرخ گردون تفو...

mehrdad21
19-06-2010, 12:59
جاودانی یه آس هم موقع صحبت با نصیر زاده رو کرد و نشون داد چقدر از فوتبال می فهمه. گفتش که مگه اسم داورا رو نمی ریزن تو گلدان و یکی شو در میارن برای قضاوت بازی ها. قیافه نصیرزاده وقتی این جمله رو شنید دیدنی بود.

malaki_mall
19-06-2010, 13:09
این بی شعور کثافت با این قیافه ...خماتیکش پول گرفته عکس اینجوری ازش بگیرن که باهاش چه غلطی کنه؟

vahidgame
19-06-2010, 13:13
جاودانی رو کم مونده ازش توی برنامه آشپزی استفاده کنن.

EhsanEricsson
19-06-2010, 13:28
این بی شعور کثافت با این قیافه ...خماتیکش پول گرفته عکس اینجوری ازش بگیرن که باهاش چه غلطی کنه؟

فتوشاپیه دوست عزیز (fEtoshopi :31:)

xerxes again
19-06-2010, 13:32
شاهین بوشهر 4 پرسپولیس 1

شاهین بوشهر 4 استقلال ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چاکر برو بکس آپ تو دیت.:31:(حالا خوبه ضایع شدی)

اونو که راست گفته. دیدیم دیشب جلو الجزایر کلاس جهانیتونو!!!!!

EhsanEricsson
19-06-2010, 14:08
چاکر برو بکس آپ تو دیت.:31:(حالا خوبه ضایع شدی)

اونو که راست گفته. دیدیم دیشب جلو الجزایر کلاس جهانیتونو!!!!!
بازم همه زخمو زیلیا :31:
آقا ما اگه بخوایم 8-7 تا اخطار بیاد زیر آواتارمون باید چیکار کنیم؟ :31:
این مارادونا هم که جدیدا خیلی شبیه گوشکوب شده ، یکمم شبیه هندی ها شده . قدیما (ghedim ) خوشتیپ تر بود .
امروزم شدیدا منتظرم جواد خیابانی گزارش کنه آندلین خونم کم شده ( به قول اونی که گفت آندلین موقع خنده ترشح میشه :31:)

malkemid
19-06-2010, 14:25
بازم همه زخمو زیلیا :31:
آقا ما اگه بخوایم 8-7 تا اخطار بیاد زیر آواتارمون باید چیکار کنیم؟ :31:
این مارادونا هم که جدیدا خیلی شبیه گوشکوب شده ، یکمم شبیه هندی ها شده . قدیما (ghedim ) خوشتیپ تر بود .
امروزم شدیدا منتظرم جواد خیابانی گزارش کنه آندلین خونم کم شده ( به قول اونی که گفت آندلین موقع خنده ترشح میشه :31:)

مجید جان دلبندم آدرنالین درسته!!!

EhsanEricsson
19-06-2010, 14:33
مجید جان دلبندم آدرنالین درسته!!!
من سوسول بازی آدرلانین نادرمالین نمیفهمم ، همون آنترنالی

vahidgame
19-06-2010, 14:35
واقعا حیف اون تاپیک سوتی کاربرا رو نزدید. اون تاپیک از این تاپیک داغتر میشد:31:

A.N.A.P
19-06-2010, 14:41
سوتی فردوسی پور :

حدث فردوسی پور : توپ به بیرون میره و بازیکنان انگلیس باید شروع کنن !!!
درست : توپ به پرچم گوشه زمین خورد و برگشت و بازی جریان داشت !!!

Mostafa 3D
19-06-2010, 15:11
عادل فردوسی پو به ناف بازیکنا هم کار داره :31:

jahfer
19-06-2010, 15:19
وای خداااا! یعنی می شه خیابانی دیگه گزارش نکنه؟؟؟!

حالم از دیدن فوتبال داشت به هم می خورد!
اتفاقا من عاشق گزارشهاي خياباني هستم. از همه با احساس تر صحبت مي كنه.

Mahdi.p30
19-06-2010, 15:27
این کیه گذاشتن برای هلند و ژاپن؟
میگه ژاپنیها در کارتون فوتبالستها نشون دادن که به جام جهانی صعود کردن ، در سال فلان ، برای اولین بار این رویا به واقعیت تبدیل شد!:19:

Iman_m123
19-06-2010, 15:57
میگه ژاپنیها در کارتون فوتبالستها نشون دادن که به جام جهانی صعود کردن ، در سال فلان ، برای اولین بار این رویا به واقعیت تبدیل شد!

قبول دارم آدم داغونی هست :31:

ولی گفت که تو فوتبالیست ها نشون دادن به جام جهانی رفتن و الآن داره این آرزو به واقعیت تبدیل میشه
نمیخوام طرفداری کنم حالا منو نزنین :31:

A.N.A.P
19-06-2010, 16:09
تا به حال به این تیکه تکراری جاودانی دقت کردین ... اعصابم خورد میشه وقتی اینو میگه ... ول نمیکنه اینو :

شب شما بخیر بینندگان عزیز و ارجمند ...

malaki_mall
19-06-2010, 16:52
میگه ژاپنیها در کارتون فوتبالستها نشون دادن که به جام جهانی صعود کردن ، در سال فلان ، برای اولین بار این رویا به واقعیت تبدیل شد!:19:

این مردک بی سواد کیه؟ سفید نکی؟

گفتش وندر سال :27:

یا ناکازاوا رو ناوازکا گفت.

errmii
19-06-2010, 16:57
دیشب نصیرزاده به تیم میدلزبورو میگفت میدِ لِزبورو

alireza661299
19-06-2010, 17:18
عادل فردوسی پو به ناف بازیکنا هم کار داره :31:

قضیه این ناف چی بود؟
می گفت کدوم بازیکن ناف نداره من حواسم نبود؟

moraddad
19-06-2010, 18:46
یارو گزارشگر هلند میگفت یکی از دلایل عدم نتیجه نگرفتن آرسنال.......
یه تیکه دیگه هم گفت هلند در بازی های قبلش عالی کار کرده،چه بازی های تدارکاتی...چه دوستانه!
لازم به ذکره 10 دقیقه آخر بازیو دیدم فقط!:31:

hoomi_gta
19-06-2010, 18:59
این علیفر باید به جمع کارشناسای بیخودشون اضافه بشه نه اینکه بیاد بازی و گزارش کنه! بدون وقفه حرفای بی ربط میزنه! :2:

اما از درس های اخلاقی سرهنگ علیفر در این بازی :
1- بازیکنا باید کارای خوب و بکنن و کارای ناشایست و نکنن!
2- وقتی اخراج میشن غر غر نکنن!
3- چند بار از عذاب وجدان و درد روحی شدید دروازبان غنا صحبت کرد! از اعماق دلش با خبر بود!

اما چند واژه و سوتی جالب :
1- خطای بغل به بغل!! اینو برای یکی از خطا ها بکار برد!
2- اسکلت 20 ساله استرالیا!
3- بازی مساوی بود استرالیا یه فرصت داشت میگه فرصت دارن گل مساوی و بزنن!!

کارشناس برنامشون هم خیلی باحال بود داشت ادای دروازبانا رو در میورد کم مونده بود شیرجه بزنه!! :27:

آرسـام
19-06-2010, 19:43
دیشب نصیرزاده به تیم میدلزبورو میگفت میدِ لِزبورو
با مزه ترین سوتی بود که تو عمرم دیده بودم :16:

zookhole
19-06-2010, 20:06
علیفر:تواین جام دروازه بانا خیلی گاف دادن
یوسفی هم همش میگه سوتی
این دوواقعا معرکه ان ولی درمقابل خیابانی درس پس میدن

John Cena723
19-06-2010, 20:40
خب این سوتی نیست ولی دکور امسال برنامه افتضاح هستش و یه درصدم به دل نمیشینه . بهتر از این نمیتونستن طراحی کنند؟

arash66_2m
19-06-2010, 20:52
اما چند واژه و سوتی جالب :
1- خطای بغل به بغل!! اینو برای یکی از خطا ها بکار برد!
2- اسکلت 20 ساله استرالیا!
3- بازی مساوی بود استرالیا یه فرصت داشت میگه فرصت دارن گل مساوی و بزنن!!

کارشناس برنامشون هم خیلی باحال بود داشت ادای دروازبانا رو در میورد کم مونده بود شیرجه بزنه!!

آقا اینا که گفت من دیگه رسما تعطیل شدم دیگه رفتم ته خنده !
فقط یه سوال :31:
اونجا که داشت شیرجه رو کارشناس توضیح میداد آخرش رو نفهمیدم ! مثلا !!! :31: شیرجه زد ؟ نزد ؟:27:
- خطای بغل به بغل هم باحال بود :20:

waterpolo
19-06-2010, 20:53
ون در سال :31:

frontlines
19-06-2010, 21:13
خیابانی ، بازی فرانسه - مکزیک : داور تو سوتش میزنه
ولی اون دو تا که میان وامیستن پشت لپ تاپ از همه سوتی ترن
کف استودیو رو هم که انگار آسفالت کردن!