مشاهده نسخه کامل
: من دو مشکل دارم
زهراخوشحال
12-06-2010, 18:01
سلام دوستان،من یه مشکل جدید پیدا کردم!
یه مدت با ویروس دستگاه ساختم تا اینکه یه روز...
قبل از این که وارد صفحه ی اصلی ویندوز بشم این پیغامو دریافت کردم:
parser message
RCINT failure.string table ID not found.'42' at line 462
دیگه طاقتم طاق شد و ویروس کشی کردم.حتی یه بار دیگه ویندوز xp نصب کردم.ولی فایده نداشت.دوباره همون پیامو دارم.تازه حالا دیگه نمی تونم لپتاپمو خاموش با ری استارت کنم.می ذارم خودش باتریش تموم شه!:37:
لطفا کمکم کنید
arman258
15-06-2010, 09:07
They installed something what was it?
Something you have running in the background is failing. Googling around shows one person who had installed Style XP and that was causing the problem. Other links show people having the problem but no solution. So if you haven't installed Style XP, you'll need to do some systematic troubleshooting.
The First Question Of Troubleshooting: If the problem is new, what changed between the time things worked and the time they didn't?
The Second Question of Windows Troubleshooting: what is the malware/virus status of the machine? If you think it is clean, what programs (and versions) did you use to determine this?
Be sure the computer is clean:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Malware
If the computer is completely virus/malware-free, manage your startup to find the culprit.
Start>Run>msconfig [enter]
This brings up the System Configuration Utility. Look on the Startup tab and find the probable culprit. Uncheck the box next to its name, Apply and OK out. You don't need to restart immediately, but the next time you do you'll get a dialog saying you've used the Utility. Just tick the box that says in effect, "don't bother me about this again".
How to Troubleshoot By Using the Msconfig Utility in Windows XP - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The free Autoruns program is very useful for managing your Startup - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
They installed something what was it?
Something you have running in the background is failing. Googling around shows one person who had installed Style XP and that was causing the problem. Other links show people having the problem but no solution. So if you haven't installed Style XP, you'll need to do some systematic troubleshooting.
The First Question Of Troubleshooting: If the problem is new, what changed between the time things worked and the time they didn't?
The Second Question of Windows Troubleshooting: what is the malware/virus status of the machine? If you think it is clean, what programs (and versions) did you use to determine this?
Be sure the computer is clean:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Malware
If the computer is completely virus/malware-free, manage your startup to find the culprit.
Start>Run>msconfig [enter]
This brings up the System Configuration Utility. Look on the Startup tab and find the probable culprit. Uncheck the box next to its name, Apply and OK out. You don't need to restart immediately, but the next time you do you'll get a dialog saying you've used the Utility. Just tick the box that says in effect, "don't bother me about this again".
How to Troubleshoot By Using the Msconfig Utility in Windows XP - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The free Autoruns program is very useful for managing your Startup - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسی مینویسید؟:31:
pcnondaily
15-06-2010, 10:51
دوست من، ظاهرا سیستم شما مشکل نرمافزاری داره، بنابراین باید اصولا با تعویض ویندوز، مشکل شما حل شه. توصیه میکنم با یه سی دی سیستمو بوت کن و درایو C رو کاملا فرمت کن. اگه این کار رو کردی و فایده نداره، پس به ادامه توجه کن.
------------------------------------------------------------------
چیزی که arman258 نوشته، خلاصهاش اینه که اول مطمئن شو کامپیوتر ویروسی نیست، بعد از مسیر:
Start>Run>msconfig
وارد msconfig شو و لیست نرمافزارهای موقع بالا اومدن ویندوز رو چک کن (نرمافزارهایی مثل Tune-Up Utilities برای این کار راحت تره) و نرمافزار مشکل دار رو از لیست حذف کن. بعدم OK و Restart.
این خلاصه اونی که arman258 گفته.
اینم امتحان کن (سطحش یکم بالاست. به نقل از: forums.modemhelp.net):
...
به نظر می رسد اسکریپتی در حین بوت شدن سیستم اجرا می شود که پروسه اشتباهی را فراخوانی می کند.
بسته به سیستم عامل مورد استفاده، تلاش کنید تا سیستم را در حالت safe mode، با command prompt یا با دیسک بوت بالا آورده و فایل هایی که هنگام startup بالا میآیند بررسی کنید.
در ویندوز:
sysedit را اجرا کرده و همه فایل ها را بررسی کنید.
regedit را اجرا کرده و ورودی های زیر را بررسی کنید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
همه به جز خط run
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
همه به جز خط run
هر چیزی را که به این قسمت مربوط نیست بررسی کنید.
اگر با رجیستری ویندوز آشنایی ندارید، توصیه می شود که هیچکدام از ورودی های رجیستری را ویرایش نکنید.
...
(البته این برای اونهایی که نگران خراب شدن ویندوزن، شما با خیال راحت ادیت بکنش!)
دوست من میبینی که همه اشاره به مشکل نرمافزاری دارن، بنابراین باید با عوض کردن ویندوز حل شه، اگه همه تلاش هات به در بسته خورد، راحت ترین راه اینه که از اطلاعات مهم پشتیبان بگیری و کل هاردو از اول پارتیشن بندی کنی.
بهتره اول پی همون msconfig رو بگیری، احتمالا همینطوری حل شه. بهتره تمام ورودی هاش رو برداری و سیستمو دوباره Restart کنی.
:31:
زهراخوشحال
18-06-2010, 11:44
سلام
واقعا ممنونم همون راه اول جواب داد.البته می خواستم وارد رجیستری هم بشم که قسمت نشد.حیف...!
حالا تنها مشکلم اینه که گزینه ی standby غیر فعاله.اساتید محترم نظری دارند؟
بازم ممنون
pcnondaily
18-06-2010, 12:27
اگه شما همه درایور ها رو نصب کرده باشی، نباید برای Standby و یا Hibernate مشکلی داشته باشی. (البته اگه تو ویندوز قبلی کار می کرد.)
حالا نصبش کردی؟
:31:
زهراخوشحال
24-06-2010, 17:07
سلام
بله همونایی رو که قبلا هم نصب می کردم،نصب کردم.ولی ایندفعه اوضاع یه جور دیگست.حتی windows task manager رو هم که باز می کنم با مشکل مواجه می شم.همون پیغام dont sent رو دریافت می کنم.خدا به خیر کنه!
mehdi_halla
24-06-2010, 18:18
سلام.شما دوباره ویندوز نصب کن.
بعدا از یه سی دی که مطمئنی ویروسی نیست آنتی ویروس نصب کن.آپدیتش کن
سیستمت رو کاملا اسکن کن.(وارد درایوهات نشو قبل از نصب آنتی ویروس)
بعدا درایور گرافیکت رو هم کامل نصب کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.