مشاهده نسخه کامل
: ریست نشدن مودم Linksys Wag120N
justarm2006
12-06-2010, 14:31
سلام دوستان. من مودم رو کانفیگ کردم. بعد از اینکه MTU رو روی Auto گذاشتم دیگه نه می تونم به نت وصل بشم و نه اینکه به صفحه تنظیمات مودم برم؟ هر کاری هم می کنم مودم با دکمه ی Reset ، Reset نمیشه
لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان. من مودم رو کانفیگ کردم. بعد از اینکه MTU رو روی Auto گذاشتم دیگه نه می تونم به نت وصل بشم و نه اینکه به صفحه تنظیمات مودم برم؟ هر کاری هم می کنم مودم با دکمه ی Reset ، Reset نمیشه
لطفا راهنمایی کنید.
وقتی مودم روشنه دکمه ریست رو برای 30 ثانیه نگهدار تا همه چراغ ها با هم روشن شه و خاموش بشه مودم ریست میشه.
justarm2006
12-06-2010, 20:43
وقتی مودم روشنه دکمه ریست رو برای 30 ثانیه نگهدار تا همه چراغ ها با هم روشن شه و خاموش بشه مودم ریست میشه.
ممنون از پاسختون .:11: نشد دوست عزیز. راه دیگه ای نیست؟
ممنون از پاسختون .:11: نشد دوست عزیز. راه دیگه ای نیست؟
سلام
از داخل ویندوز چی؟
از اونجا ریست کردی؟؟
منظورم از همون قسمتی که 192.168.1.1 رو میزنی تو قسمت restore هست اگ قبلا بک آپ داشته باشی میشه
justarm2006
12-06-2010, 21:36
سلام
از داخل ویندوز چی؟
از اونجا ریست کردی؟؟
منظورم از همون قسمتی که 192.168.1.1 رو میزنی تو قسمت restore هست اگ قبلا بک آپ داشته باشی میشه
مشکل من همینه. اصلا نمی تونم برم توی تنظیمات مودم. برای همین می خوام مودم رو ریست کنم
مشکل من همینه. اصلا نمی تونم برم توی تنظیمات مودم. برای همین می خوام مودم رو ریست کنم
اگر ویندوزت xp هست تنظیمات عکس زیر رو انجام بده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش 192.168.1.1.رو تو مرورگر بزن و وارد شو
KING_DESIGNER
12-06-2010, 23:39
دوستان خوب دقت نکردید همه چی رو گفتید ولی درد اصلی ایشون رو نگفتید که اصل کاریه
عزیز قبلا با اون دکمه ریست ور رفته بودی ؟
اون یه تیکه دکمه کلیکی هست از همون دکمه هایی که داخل ماوس میزارند ولی یه خورده سفتتره چون فنر زیرش ضخیمتره.
نکنه زدی همه چی رو پروندی ؟
قبلا هم برای من همچین مشکلی پیش اومده بود که داخل فریم ویر مودم نمیتونستم بشم و با فشار دادن این دکمه لامصب همه چی حل میشد
چندبار هم که فشار دادم دیگه فریم ویرش پرید !!! رفتم دوباره اپدیتش کردم.
اگه دکمه رو مصطهلک کرده باشی باید ببری گارانتی چون از لحاظ نرم افزاری به هیچ وجه نمیتونی درستش کنی
مودم من ایسوز بود و خودم ردیفش کردم
اگر شما گارانت داری ببر گارانتی که فردا برات شر میشه چه جوری هم شر میشه.
فعلا
میخوایی ریست کنی مودم به اداپتورش وصل هست ؟
در صورتی که وصله همه چی درست شاید دکمه ریست دچار مشکل شده درب مودم باز کن میتونی به یه سیم روی مدار اتصال کوتاه برقرار کنی ( همون کار دکمه ریست ) !!!
KING_DESIGNER
13-06-2010, 12:53
لطفا به هیچ عنوان خودسرانه اقدام به تعمیر وسایلی که از کارکرد اونها اطلاعی ندارید نکنید.
هزینه تعمیر همچین وسیله ای نزد یک تعمیر کار متبحر 4 تا هزارتومن میشه ولی در اثر تعمیر خودسرانه ممکنه یه سری وسایل رو هم به عنوان قطعه اضافی از داخلش در بیارید. و عواقب بدی رو به همراه داشته باشه و ممکنه حتی وسیله رو برای همیشه از دست بدید.
موفق باشید
justarm2006
13-06-2010, 13:24
اگر ویندوزت xp هست تنظیمات عکس زیر رو انجام بده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش 192.168.1.1.رو تو مرورگر بزن و وارد شو
اینم بی فایده بود.:41: بازم ممنون
دوستان خوب دقت نکردید همه چی رو گفتید ولی درد اصلی ایشون رو نگفتید که اصل کاریه
عزیز قبلا با اون دکمه ریست ور رفته بودی ؟
اون یه تیکه دکمه کلیکی هست از همون دکمه هایی که داخل ماوس میزارند ولی یه خورده سفتتره چون فنر زیرش ضخیمتره.
نکنه زدی همه چی رو پروندی ؟
قبلا هم برای من همچین مشکلی پیش اومده بود که داخل فریم ویر مودم نمیتونستم بشم و با فشار دادن این دکمه لامصب همه چی حل میشد
چندبار هم که فشار دادم دیگه فریم ویرش پرید !!! رفتم دوباره اپدیتش کردم.
اگه دکمه رو مصطهلک کرده باشی باید ببری گارانتی چون از لحاظ نرم افزاری به هیچ وجه نمیتونی درستش کنی
مودم من ایسوز بود و خودم ردیفش کردم
اگر شما گارانت داری ببر گارانتی که فردا برات شر میشه چه جوری هم شر میشه.
فعلا
خیر دوست من. دکمه ریست مشکلی نداره. بله ، تازه خریدمش. اگه درست نشد حتما می برمش گارانتی. ممنون از شما
میخوایی ریست کنی مودم به اداپتورش وصل هست ؟
در صورتی که وصله همه چی درست شاید دکمه ریست دچار مشکل شده درب مودم باز کن میتونی به یه سیم روی مدار اتصال کوتاه برقرار کنی ( همون کار دکمه ریست ) !!!
آخه این شد راه حل؟:31:
لطفا به هیچ عنوان خودسرانه اقدام به تعمیر وسایلی که از کارکرد اونها اطلاعی ندارید نکنید.
هزینه تعمیر همچین وسیله ای نزد یک تعمیر کار متبحر 4 تا هزارتومن میشه ولی در اثر تعمیر خودسرانه ممکنه یه سری وسایل رو هم به عنوان قطعه اضافی از داخلش در بیارید. و عواقب بدی رو به همراه داشته باشه و ممکنه حتی وسیله رو برای همیشه از دست بدید.
موفق باشید
ممنون از راهنمایی همگی دوستان.
KING_DESIGNER
13-06-2010, 13:46
نه اشتباه میکنید
دکمه ریست مودمتون مشکل داره اگه نداشت که باید کار میکرد عزیز. اگر کار نکرده و موقع ریست کردن چراغها همزمان روشن نشدند یعنی ایراد داره و حتما باید به تعمیرکار متبحر سپرده بشه.
برای تعمیر هم میتونید به شرکت گارانتی کننده مراجعه کنید اگر هم که گارانتی نداره میتونید ببرید پیش شرکت دالای که نمایندگی ایسوز هست . چون که این دستگاه چیزی که نیست هرکسی از اون سر در بیاره ضمن اینکه اگر مودم 20-30 تومنی بود اصلا سفارش تعمیر نمیکردم ولی میدونم که این قضیه باید تعمیر بشه حیف این دستگاه نیست ؟ مارکش هم که چیز خوبیه
به هرحال امیدوارم که هرچه سریعتر نتیجه بگیرید.
justarm2006
13-06-2010, 21:50
نه اشتباه میکنید
دکمه ریست مودمتون مشکل داره اگه نداشت که باید کار میکرد عزیز. اگر کار نکرده و موقع ریست کردن چراغها همزمان روشن نشدند یعنی ایراد داره و حتما باید به تعمیرکار متبحر سپرده بشه.
برای تعمیر هم میتونید به شرکت گارانتی کننده مراجعه کنید اگر هم که گارانتی نداره میتونید ببرید پیش شرکت دالای که نمایندگی ایسوز هست . چون که این دستگاه چیزی که نیست هرکسی از اون سر در بیاره ضمن اینکه اگر مودم 20-30 تومنی بود اصلا سفارش تعمیر نمیکردم ولی میدونم که این قضیه باید تعمیر بشه حیف این دستگاه نیست ؟ مارکش هم که چیز خوبیه
به هرحال امیدوارم که هرچه سریعتر نتیجه بگیرید.
بازم ممنون دوست خوبم.:11:
arian007
14-06-2010, 09:22
سلام
شما اگه از طریق وایرلس این کار رو میکنی یکبار هم با سیم لن انجام بده احتمالا درست میشه چون من هم همین مدل مودم رو دارم و اوایل که تنظیماتش رو دستکاری میکردم همین مشکل ایجاد میشد و فقط با سیم لن میتونستم وارد مودم بشم یه امتحان بکن
دوستان من هم چند وقته نمی تونم وارد تنظیمات مودم بشم. یعنی تو آدرس بار مرورگر که می زنم 192.168.1.1 وارد نمیشه.
دیگه کلافه شدم :19:
چیکار کنم؟؟؟
مودم من هم WAG54G2 Linksys هست
ممنون
justarm2006
14-06-2010, 12:20
سلام
شما اگه از طریق وایرلس این کار رو میکنی یکبار هم با سیم لن انجام بده احتمالا درست میشه چون من هم همین مدل مودم رو دارم و اوایل که تنظیماتش رو دستکاری میکردم همین مشکل ایجاد میشد و فقط با سیم لن میتونستم وارد مودم بشم یه امتحان بکن
با لن وصل هستم دوست من:11:
سلام عکس تنظیمات رو میتونید دوباره میفرستید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.