ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تطبیق دوربین با عکس

4th dalton
12-06-2010, 14:14
سلام. فرض کنید یه ساختمونه طراحی شده با مکس رو میخوام بذارم رو عکس واقعی مکانی که اون ساختمون توش ساخته میشه میخوام موقعیت دوربین با پرسپکتیو عکس کاملا هماهنگ باشه اسم این کار فکر کنم کمرا اکشن یا کمرا یه چیز دیگه هست هرچی با کلمات مشابه تو اینترنت سرچ میکنم جواب نمیده. کسی میتونه کمک کنه؟

Borhan72
12-06-2010, 14:57
مگه ابزار خاصی هم داره؟؟؟
من خودم دستی تنظيم ميكنم....

p30worldapm
13-06-2010, 10:05
فکر کنم این کارها رو با boujou انجام می دن. من خودم باهاش کار کردم. البته من با فیلم کار کردم. این جوری که یه فیلم از یه تیکه از اتاقم گرفتم بعد چند تا نقطه روی فیلم رو علامت می زنم و اون نقطهه با فیلم حرکت می کنه و بعد نقطه ها و حرکت دوربین رو به مکس منتقل می کنم و مثلا یه قوری می زارم بین نقطه ها و وقتی دوربین تو فیلم می چرخه دوربین توی مکس هم دور قوری می چرخه. مثلا شما می تونی چهار تا گوشه ساختمون رو نقطه گذاری کنی بعد نقطه ها و حرکت دوربین رو به مکس منتقل کنی و ساختمون ساخته شده توسط خودت رو بین چهار تا نقطه تنظیم کنی و و قتی رندر کنی این ساختمون جدیده دقیقا جای همون قبلی هست.
اگر هم ساختمون جدیده کوچیک باشه می تونی فن بزنی و از قابلیت جدید فتوشاپ یا قدیمی نرم افزارهای دیگه که یه جسم رو از توی عکس حذف می کنن استفاده کنی و ساختمون قدیمی رو پاک کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه برنامه دیگه هم دیدم که اسمش autodesk matchmover هست. ولی لینک دانلودش رو جایی ندیدم. یه آموزش هم دیجیتال توتورز داره که اینتوداکشن تو مچ موور هست که همین رو آموزش داده ولی با مایا هست.
نمی دونم ولی هر جا سرچ می کنم عکس مایا هم کنارش هست فکر کنم یه پلاگین تو مایا هست. شاید هم یه برنامه جدا. از دوستان اگر کسی از این برنامه چیزی می دونه لطفا کمک کنه. اگر هم لینک دانلود دارین ممنون می شیم.

ehsan_nekooee
13-06-2010, 10:37
منظور شما Motion Tracking نیست؟
اگه هست می تونی با After انجامش بدی.

Borhan72
13-06-2010, 11:26
تو تك فريم يا انيميشن؟؟؟

p30worldapm
13-06-2010, 11:29
تو تك فريم يا انيميشن؟؟؟

خوب فرقی نمی کنه.
عکس رو هم می شه همون کار رو باهاش کرد.

smspersia
13-06-2010, 12:02
خوب فرقی نمی کنه.
عکس رو هم می شه همون کار رو باهاش کرد.

کیفیت عکس با فیلم خیلی فرق می کنه -

بعدش اگه واسه عکس باشه خوب باید تنظیمشو دستی درست کنه ولی فیلم چون متحرکه می ارزه که وقت تو صرف کنی

Borhan72
13-06-2010, 13:05
کیفیت عکس با فیلم خیلی فرق می کنه -

بعدش اگه واسه عکس باشه خوب باید تنظیمشو دستی درست کنه ولی فیلم چون متحرکه می ارزه که وقت تو صرف کنی

علاوه بر اون ، اگه تك فريم بخواد ميتونه تو مكس به راحتی و با تنظيم دوربين تطبيقش بده ولی اگه انيميشن بخواد ميشه راههایی رو هم بهش پيشنهاد كرد كه با After Effects و Nuke و Camera Tracking خود مكس بشه انجامش داد كه برای تك فريم ارزششو نداره...

p30worldapm
13-06-2010, 14:01
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چیه دیگه؟ کجا هست؟

autodesk matchmover چیه؟ کسی نمی دونه؟ لینک دانلود نداره؟ می شه ازش جدا استفاده کرد؟

4th dalton
13-06-2010, 17:15
آره منظورم تک فریم هست. خودمم قبلا دستی انجام میدادم ولی یه جایی تو وب خوندم یه کلکی داره حالا اسمشو فراموش کردم. به هرحال از اظلاعاتتون ممنونم رفقا.

p30worldapm
15-06-2010, 11:38
آقا برهان، نمی خوای بگی Camera Tracking این چیه؟ کجای مکس هست؟ و چی کار می کنه؟

.:Z7:.
15-06-2010, 11:58
تو تك فريم كه نميشه از اون قابليت نقطه استفاده كرد .. تو اون حالت هم بايد دستي تنظيم كني ... مگه ميشه ؟ ... برا انيميشن شما يه فريم را منطبق ميكني دو لايه را و از اون نقطه ها براي تطبيق فريمهاي ديگه استفاده ميكني ..

نه فكر نكنم برنامه اي باشه ... بايد دستي تنظيمش كني .. همچين هم سخت نيست كه نياز به برنامه يا پلاگين داشته باشي ...

Pejvak61
19-06-2010, 16:01
من در آموزشی که توسط Digital tutors داده شده بود دیدم که عکس یک بنا رو گرفته بود و با ابزار camera correct عکس رو طوری تغییر داد که با Prespective خود 3ds max همخوان بشه والبته یه پروژه رو هم با راهنمایی های همون DVD بنده دارم الآن انجام میدم برای اولین بار تنظیمات پرسپکتیو و عکس بسیار مشکله و در یک کلام پدر آدم در میاد! ولی هرچی تجربه بیستر میشه کاملاً کار دستت میاد. در کل فکر نکنم اونقدرها برنامه های مفید در این زمینه وجود داشته باشه که ارزش سپردن کار به دست سیستم رو داشته باشه چرا که همین ابزار Camera correct هم کاملاً نتیجه دقیقی بهت نمیده و بقیه رو باید خودت انجام بدی.

در ضمن این تنظیم اگر درست انجام نشه (منظورم 100درصد نیست بلکه نزدیک به 100 درصد با 5% تلورانس مد نظره) تا آخر کار مشکل پیدا میکنیم همینه که میگم پدر آدم درمیاد.

meysam 3d
20-06-2010, 16:29
آقا برهان، نمی خوای بگی Camera Tracking این چیه؟ کجای مکس هست؟ و چی کار می کنه؟
واقعا نمیدونی!؟
توی پنل یوتی لیتیه
خیلی به درد نخوره