ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : motion loops dvd

معصومه123
12-06-2010, 11:20
سلام ببخشید سوالی داشتم : فایلهایی با فرمت avi که با نام motion loops dvd شناخته می شوند و شامل یکسری کلیپهای آماده در موضوعات مختلف است محصول کدام شرکت است و یا کدام کشور:
1 - دیجیتال جویس ؟ 2 - ویدئو کوپایلت یا شرکتهای دیگر؟
و سوال دیگر اینکه bbc مربوط به کدام کشور است ؟ آمریکا یا اروپا
فیلم مستند بیوگرافی زمین و مستند سیاره زمین تولید bbc است؟یا نه

Mr Andersson
14-06-2010, 02:48
درود;

1-دیجیتال جویس هم Motion Loops داره.
2-انگلیس، اما این شبکه خبری تقریبا در تمام کشورها دفتر داره.
3-اسم انگلیسیش چیه؟ BBC در این زمینه مستند زیاد درست کرده.

.......

معصومه123
14-06-2010, 10:37
سلام گفتید دیجیتال جویس هم داره من ندیدم در کدام بخش یا تحت چه عنوانی منظورم این است که جزو کدام دسته است جزو ادیتور تولکیت است یا جزو ویدئو ترکس ؟
درضمن به جز دیجیتال جویس آمریکایی این موشن لوپس محصول چه شرکت دیگری می تواند باشد؟یعنی جز دیجیتال جویس شرکت دیگری هم هست که موشن لوپس داشته باشد؟یا نه
و نام خارجی مستند هست biography erth محصول بریتانیا است برای نشنال بی بی سی آیا بریتانیا جزو انگلیس است؟
آیا کشور ایران با بریتانیا و انگلیس و شبکه خبری بی بی سی ارتباط و قراداد دارد و جز کشورهایی به شمار می رود که حق کپی رایت آن برای ما معتبر است یا نه؟چون ما محصولات نرم افزار و فیلم کشور آمریکا و اسرائیل را می توانیم تکثیر کنیم و از لحاظ شرعی استثناء هستند انگلیس چطور؟می توانیم تکثیر کنیم؟ یا نه

Mr Andersson
15-06-2010, 01:09
درود;

نمیدونم این یه اصطلاحه یا منظور شما کلیه... در هر صورت به تصاویری که ابتدا و انتهاشون شبیه هم باشند و بشه پشت سر هم گذاشتشون loop میگن..

خیلی از شرکتها هم Motion Loops درست میکنند مثلا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم چندتا سایت برای دانلود مجانی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا برای فروش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن اسم اون مستند هم Earth: The Biography هست که کاری از national geographic ه که ملیت این شرکت بین الملی آمریکاییه. در ضمن انگلیس میتونه جزئی از بریتانیا باشه نه بریتانیا جزئی از انگلیس.

در مورد مسائل شرعی و غیر شرعی و مخصوصا رسانه ی دروغ بنده نظر دیگه ای ندارم.

.......

معصومه123
16-06-2010, 10:34
خیلی ممنون از پاسخ کامل شما اما هنوز سوالی دارم پس یعنی این مستند و مستند سیاره زمین هردو مال شرکتی است که گفتی و آمریکایی است و ربطی به بریتانیا و انگلیس هم نداره پس چرا در مستند بیوگرافی زمین در بخش تیتراژ از واژه british (یا همان بریتانیایی ) استفاده شده و چرا زبان آنها بریتانیایی است.
درضمن این شرکتهایی که گفتی موشن لوپس تولید می کنند ملیت تک تک آنها را اگر زحمتی نیست بفرمایید چون برایم مهم است که بدانم آمریکایی هستند یا اروپایی .باتشکر

Mr Andersson
19-06-2010, 03:53
درود;

این مستند و مستند سیاره زمین هردو مال شرکتی...سیاره زمین مال BBC هست.

پس چرا در مستند بیوگرافی زمین...خوب انگلیسی زبان بین المللی هست و گفتم که این شرکت بین المللی هست.

چون برایم مهم است که بدانم آمریکایی هستند یا اروپایی...تو خود سایتشون نگاه کنید اونایی که گذاشتم مجانی بود یعنی بلاد کفار برای استفاده ی ما مسلمین مومن مجانی گذاشتن. اما احتمالا این فتنه از جانب اوناست تا مخمل رو از خونه ی مادر بزرگه بیرون کنند پس لطفا خودتان زحمت بکشید ببینید سرور این سایت ها کجاست (از الکسا هم میتونید استفاده کنید) در هر صورت موفق باشید...

jakmilyouner
21-04-2011, 02:36
من هم خيلي دوست دارم ببينم محصولات ديجيتال جويس در حال حاظر توي ايران استفاده مي كنيم مربوط به كدام كشوره يعني سازندش چه كشوري
اگر كسي از دوستان مي دونه ممنون ميشم جواب بده و اطلاعات ما رو بالا ببره