مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ های زیمنس- Fujitsu Siemens V-6555
allllliiiii
12-06-2010, 08:12
سلام
این مدل زیمنس رو دیدید؟
امتحانش کردید؟
به نظرتون خوبه؟ آخه ماله آلمان هستش.
از مدل های هم قیمت از برند های دیگر، بالاتر هست یا پایینتر؟
کلا، زیمنس، با توجه به اصل آلمان بودنش، چه طور لب تاپ هایی هستند؟؟
برند زیمنس قبلا هم در مورد بحث شده...
تا به حال که وارد کننده خاصی روش تمرکز نکرده...
شما هم صرفا به دلیل اینکه اسم آلمان روش هست چشم بسته انتخاب نکنید...
به نظرم با وجود مدل ها وبرند های جا افتاده تر خرید از برند فوجیستو زیمنس کار درستی نیست
allllliiiii
12-06-2010, 16:05
کدوم تاپیک؟؟؟
چرا نکرده؟ پس بهین تکنولوژی (نماینده فوجیتسو زیمنس) چیه؟؟؟
اگر چشم بسته بود که دیگه اینجا نمی زدم. آخه این مدلی که ذکر کردم، با گرافیک512 و رم 4 و سی پی یو کر 2 دو و مدم و درایور و هارد 320 و یک سال گارانتی بهین تکنولوژی، 730 تومن هستش.
خوب برند های جا افتاده تر مثلا سونی؟ خوب سونی بیشتر پول از اسمش میگیره تا امکانات لپ تاپش و قیمت های بسیار بالا هست اگر اصل بخواییم.
دل هم اگر اصلی بخواییم، خیلی میره بالا
acer هم که هر چی من دیدم، چینی بوده.
ولی خوب فوجیستو زیمنس، ساخت آلمان هستش. یعنی اصل بودنش، نمی ارزه به معروف نبودنش؟
کدوم تاپیک؟؟؟
چرا نکرده؟ پس بهین تکنولوژی (نماینده فوجیتسو زیمنس) چیه؟؟؟
اگر چشم بسته بود که دیگه اینجا نمی زدم. آخه این مدلی که ذکر کردم، با گرافیک512 و رم 4 و سی پی یو کر 2 دو و مدم و درایور و هارد 320 و یک سال گارانتی بهین تکنولوژی، 730 تومن هستش.
خوب برند های جا افتاده تر مثلا سونی؟ خوب سونی بیشتر پول از اسمش میگیره تا امکانات لپ تاپش و قیمت های بسیار بالا هست اگر اصل بخواییم.
دل هم اگر اصلی بخواییم، خیلی میره بالا
acer هم که هر چی من دیدم، چینی بوده.
ولی خوب فوجیستو زیمنس، ساخت آلمان هستش. یعنی اصل بودنش، نمی ارزه به معروف نبودنش؟
تاپیکش یادم نیست...
در جواب این سوال که گفته میشه سونی اسم پولش را میگریره میگم کافیه دو لب تاپ از دو برند متفاوت را بزارید جلوتون و چند دقیقه کار کنید...
اون خواهید فهمید چقدر تفاوت وجود داره ...
همین لب تاپ های موجود در بازار هم اگه با گارانتی های معتبری که بارها معرفی شده بخرید مناسب کار شما هست
مسئله بعدی هم پشتیانی هست که این برند به اندازه کافی از این ویژگی برخوردار نیست...
تازه اینکه اسم آلمان روش هست آیا قطعاتش هم به این اندازه مرغوب هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.