ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با گارانتی هارد 1.0TB وسترون دیجیتال

hooraman
12-06-2010, 01:13
سلام دوستان

بنده روز شنبه مورخ :"12/02/1389 " هارد یک ترابایتی WD (وسترون دیجیتال) از نوع سبز 64 مگابایت بافر به قیمت 97 هزار تومن خریداری کردم قبل از خرید این هارد یک هارد 160گیگ وسترون 16 مگ بافر رو سیستمم داشتم و در حد اندازه بافرش هیچ مشکلی نداشتم و ندارم

ولی وقتی هارد جدید رو ویندوز هفت ریختم چیز محسوسی حس نشد بعد از یک هفته احساس کردم این هارد از یک هارد 16مگ بافر هم بسیار کند تر هست سیستم خاموش بود تا روز سه شنبه مورخ "18/03.1389" که 5ساعتی روشن بود که در اینجا کاملا افت بافر محسوس شد و کار به جایی رسید که بافر هارد اندازه یک کول دیسک شد و باز کردن یک ایکون یا حتی منوی استارت 1دقیقه طول می کشد و چراغ هارد بر روی کیس به صورت ممتد و پر رنگ روشن بود من هم بعد از چند بار تست مختلف با نرم افزار های تحت بوت به این نتیجه رسیدم که بافر هارد افت کرده هارد 16مگ بافر رو بستم سیستم همون سیستم سابق شد

خلاصه هارد رو بردم گارانتی دیجیتال اونجا بعد از نیم ساعت علافی پاس دادن به اتاق های مختلف بنده رو فرستادن پیش کارشناس اصلی شون اون اقا هم یک ساعت هارد رو زیر رو کرد گفت این هارد ضربه خورده گفتم از کجا ؟ کفه بالا هارد به من نشون داد گفت ببین بالای پورت ساتا فلزش تیز شده گفتم سر تا سر کفه همین قدر قطر داره میشه یک هار نو بیارید قیاس کنید گفت الان هارد نو از این مدل دم دست ندارم که معلوم شد داره بامبول می کنه

به من گفت شما برو دوشنبه 24/03/1389 بیا ما بررسی می کنیم یا بهت هارد دیسک نو می دیم یا اینکه همین رو بهت بر می گردونیم نخواستم حرفی بزنم و فعلا صبر کردم

من هر جوری که نگاه کردم هارد به هیچ وجه جای ضربه رو نبود و هیچ اسیب فیزیکی دیده نمی شد و از روز اول هم یک فن مخصوص هارد بستم که خنک بمونه

بنده در حد اطلاعات اندکی که در این زمینه دارم دو عضو اسیب پذیر هارد سیلندر و هدش هست که در صورت ضربه به طور کلی خراب شده و هارد به طور کلی از کار می اوفته (سرعت افت نمی کنه)

بر فرض محال که مطمئن هستم هارد ضربه نخورده ممکنه که ضربه باعث افت سرعت هارد بشه ؟

طبق خونده های بنده در سایت ها و فروم ها اولین نفری نیستم که همچین چیزی به سرم دارن پیاده می کنن به نظر دوستان بنده اگر روز دوشنبه خواستن من رو سنگ قلاب کنن چکار کنم که هم نتیجه سریع تر بگیرم و گارانتی رو محکوم کنم؟ که شاید بلکه دست از این کاراشون بر دارند

تنظیم شکایت به شورای انفورماتیک به نظر دوستان ارزشی داره ؟

Guts
12-06-2010, 01:59
شکایت اینا رو ول کن که این‌جا معمولاً این راه‌ها کار به جایی نمی‌بره و ارزش زمان گذاشتن هم نداره. تنها راه داد و بیداد هست اگه بهت مزخرف گفتن تو هم بهشون زور بگو، خلاصه کم نیار.

Contractor
12-06-2010, 06:05
Western Green نباید میگرفتی چون مشکل کندی دارد
باید Western Black میگرفتی خوب چزی است

hooraman
12-06-2010, 12:01
دوستان کسی راه کار دیگری نداره ؟

HardWare Professor
12-06-2010, 12:23
اینارو بدون که:
1:وقتی هارد 1 ترابایتو نصب کردی سوکت اون هاردتو دراری
2:بدی مدل های بافر 64 اینه که نمیتونی روش ایکس پی نصب کنی اگر با این هارد وارد ایکس پی شدید سرعت خیلی خیلی پایین میاد
3طبق گفته کسی که ازش خریدم در سون نباید و نمیشه بیشتر سه درایو داشت شما هاردتو دو تا 500 تقسیم کن
4اگه خواستی ایکس پی نصب کنی برو سایت وسترن یه سری پچ گذاشته نصبشون کن
5مهمترین:موقع کار هارد اولتو وصل نکن
6من فکر کنم هاردتون مشکلی نداره فقط مربوط به ویندوزه
7اونایی که هارد بافر64 دارن حتما فقط سون اونم با دو تا درایو نصب کنن
من که تا حالا دارم باش کار میکنم مثه موشکه قبلش یه هارد 320 داشتم که موقع کار فقط یکی از هارها نصبه
ویندوزم هم فقط سون
حالا cpuت چیه؟

hooraman
12-06-2010, 12:30
ببین منم همین مدلو سه روز پیش 93 با گارانتی سازگار گرفتم
اینارو بدون که:
1:وقتی هارد 1 ترابایتو نصب کردی سوکت اون هاردتو دراری
2:بدی مدل های بافر 64 اینه که نمیتونی روش ایکس پی نصب کنی اگر با این هارد وارد ایکس پی شدید سرعت خیلی خیلی پایین میاد
3طبق گفته کسی که ازش خریدم در سون نباید و نمیشه بیشتر سه درایو داشت شما هاردتو دو تا 500 تقسیم کن
4اگه خواستی ایکس پی نصب کنی برو سایت وسترن یه سری پچ گذاشته نصبشون کن
5مهمترین:موقع کار هارد اولتو وصل نکن
6من فکر کنم هاردتون مشکلی نداره فقط مربوط به ویندوزه
7اونایی که هارد بافر64 دارن حتما فقط سون اونم با دو تا درایو نصب کنن
من که تا حالا دارم باش کار میکنم قبلش یه هارد 320 داشتم که موقع کار فقط یکی از هارها نصبه
ویندوزم هم فقط سون
حالا cpuت چیه؟

main:gigabyte h55ms2

cpu:core i3 530

ram:geil 4G ddr3 1333

H.D.D:WD 64 green

VGA:GT240 GDDR3 1G

power:540W momenex

همه ی حرف های شما صحیح ولی اون هارد ایراد داشت من تمامی این کارها رو هم کردم

HardWare Professor
12-06-2010, 12:52
باهاش داخل xp رفتین؟

hooraman
12-06-2010, 13:18
باهاش داخل xp رفتین؟

من این هارد رو حتی دو پارتیشن هم کردم و تو یکیش ویندوز هفت و تو یکیش ویندوز xp ریختم ولی سرعت به حدی کند بود که ویندوز ها هیچ کدوم کمتر از 2ساعت نصب نشدند و وقتی بالا می اومدن یک گیگ اطلاعات رو چیزی نزدیک به 45دقیقه از یک کول دیسک به هارد منتقل می کرد برای بازکردن یه منوی استارت در هر ویندوز چیزی نزدیک به 30ثانیه طول می کشد و . . . در صورتی که ویندوز هفت در هارد 16 مگ بافر کمتر از 20دقیقه نصب شد و این مشکلات هم به هیچ وجه ندیدم

hooraman
12-06-2010, 13:23
از دوستان شما دوستی اشنایی یا کسی رو دیدند که در همچین مواردی یا مشابهش به شورای انفورماتیک شکایت کرده باشه وضعیت رسیدگی چطور هست ؟

شنیدم که رسیدگی شون بد نیست کار مشتری رو در اخر راه می ندازن

HardWare Professor
12-06-2010, 13:36
مشکل تو همون نصب ایکس پی هست
ولی درست میگید
من تو همین هارد شما ویندوز هفتو در کمتر 20 دقیقه نصب کردم
شما اگه گارانتی پیچوندت:شکایت کن فک کنم نتیجه بگیری