مشاهده نسخه کامل
: خرید سی پی یو
mohammad13.blogfa
11-06-2010, 23:14
سلام بر اساتید گل و گلاب.
من یه مدتی با افت فریم شدید در بازی ها روبرو میشوم.هرچند خودم می دونم هم کارت گرافیک و هم پردازنده هام ضعیفند.ولی فکر می کنم ارتقا سی پی یو بهترین و کم هزینه ترین راه است.
اگه موافقید نظر یه مدل سی پی یو با قیمت بفرمایید و اگر مخالفید لطفا نظر بدید.
(من با فروش سی پی یو سابق و کلی بدبختی می تونم 100 تومن جور کنم)
main board:asus m2n-x
vga:geforce 9400 gt 1gig
ram:2gig transcend 800
cpu:amd athlon 64x2 5000(فعلی)
3jokes_x
12-06-2010, 01:02
مادربوردت اینه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر آخر اسم مادربوردت کلمه Plus یا حرف XE بود موضوع فرق می کرد ولی الان: این مادربورد خیلی سوکتش قدیمیه و پردازنده های جدید دیگه بهش نمی خورن. همون پردازنده ای که خودت داری تقریبا یکی از قوی ترین پردازنده هایی هست که روی این مادربورد نصب می شه. به عبارت دیگه این سیستم قابلیت ارتقا نداره.
اگر بخوای مادربورد رو عوض کنی و یه مادربورد جدید بگیری، چون مادربوردهای جدید از رم DDR3 پشتیبانی می کنند، باید رم رو هم عوض کنی. (البته مادربورد DDR2 هم داریم که حتی با پردازنده های جدید 6 هسته ای هم سازگار باشه... ولی خرید این مادربوردها خیلی آینده نگرانه نیست.) یعنی حداقل 80 تومان برای مادربورد، 50 تومان برای رم و بین 70 تا 100 تومان برای پردازنده باید هزینه کنی.
حالا از دوستان دیگه هم سوال کن ولی فکر می کنم شما چون پردازنده 2 هسته ای داری (گرافیکت هم خیلی پرت نیست) باید بتونی همه بازی ها رو حداقل روی تنظیمات گرافیکی پایین به راحتی اجرا کنی. مثلا System Requirement بازی Crysis Warhead رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستم شما در حد همون Recommended هست... قبل از ارتقا موارد زیر رو هم در نظر بگیر:
شاید اشکال نرم افزاری باشه:
ببین نرم افزاری توی Background فعال نیست؟ چند وقته که ویندوزت رو عوض نکردی؟ درایوی که بازی روش نصبه Defrag شده؟ ضد ویروس رو غیر فعال کردی؟ و...
شاید هم اشکال از تنظیمات بالا باشه:
سعی کن رزولوشن صفحه رو روی مقدار پایین تری قرار بدی. تاثیر رزولوشن روی سرعت اجرای بازی خیلی زیاده.
amin_caragt2
12-06-2010, 09:30
سلام بر اساتید گل و گلاب.
من یه مدتی با افت فریم شدید در بازی ها روبرو میشوم.هرچند خودم می دونم هم کارت گرافیک و هم پردازنده هام ضعیفند.ولی فکر می کنم ارتقا سی پی یو بهترین و کم هزینه ترین راه است.
اگه موافقید نظر یه مدل سی پی یو با قیمت بفرمایید و اگر مخالفید لطفا نظر بدید.
(من با فروش سی پی یو سابق و کلی بدبختی می تونم 100 تومن جور کنم)
main board:asus m2n-x
vga:geforce 9400 gt 1gig
ram:2gig transcend 800
cpu:amd athlon 64x2 5000(فعلی)
شما حداقل هارو برای اجرای بازی خوب داری ولی گرافیکت کشش اجرای بازیهارو تو سرعت فریم خوب با جزئیات بالا نداره بهترین پیشنهاد برای شما کارت 4670 هست که با حدود 80-90 هزار تومان بسته به برند میتونی تهیه کنی و خیلی راحت میتونم بهت بگم تا زمانی که برای PS3 و XBOX360 بازی تولید میشه میتونی شما هم با فریم خوب همون بازیهارو بازی کنی :11:
mohammad13.blogfa
12-06-2010, 10:57
مادربوردت اینه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر آخر اسم مادربوردت کلمه Plus یا حرف XE بود موضوع فرق می کرد ولی الان: این مادربورد خیلی سوکتش قدیمیه و پردازنده های جدید دیگه بهش نمی خورن. همون پردازنده ای که خودت داری تقریبا یکی از قوی ترین پردازنده هایی هست که روی این مادربورد نصب می شه. به عبارت دیگه این سیستم قابلیت ارتقا نداره.
اگر بخوای مادربورد رو عوض کنی و یه مادربورد جدید بگیری، چون مادربوردهای جدید از رم DDR3 پشتیبانی می کنند، باید رم رو هم عوض کنی. (البته مادربورد DDR2 هم داریم که حتی با پردازنده های جدید 6 هسته ای هم سازگار باشه... ولی خرید این مادربوردها خیلی آینده نگرانه نیست.) یعنی حداقل 80 تومان برای مادربورد، 50 تومان برای رم و بین 70 تا 100 تومان برای پردازنده باید هزینه کنی.
حالا از دوستان دیگه هم سوال کن ولی فکر می کنم شما چون پردازنده 2 هسته ای داری (گرافیکت هم خیلی پرت نیست) باید بتونی همه بازی ها رو حداقل روی تنظیمات گرافیکی پایین به راحتی اجرا کنی. مثلا System Requirement بازی Crysis Warhead رو ببین:
مشخصات سیستم شما در حد همون Recommended هست... قبل از ارتقا موارد زیر رو هم در نظر بگیر:
ببین نرم افزاری توی Background فعال نیست؟ چند وقته که ویندوزت رو عوض نکردی؟ درایوی که بازی روش نصبه Defrag شده؟ ضد ویروس رو غیر فعال کردی؟ و...
سعی کن رزولوشن صفحه رو روی مقدار پایین تری قرار بدی. تاثیر رزولوشن روی سرعت اجرای بازی خیلی زیاده.
دوست عزیز.اول سلام و بعد هم تشکر از توجهت
اونطور که فکر می کنی اوضاع خراب نیست
من بازیهای زیر رو با آخرین رزولیشن و جزییات بازی میکنم.بازی هم کاملا روان اجرا میشه.
crysis warhead & saboteur & bionic comando & call of juarez2 & assassins creed2 & just cause2 & fifa2010 & pes2010 & call of duty6 & Splinter Cell Conviction & medal of honor airborn & battlfield bad company & paradise city
اولین مشکل من با gta iv پدیدار شد که بازی رو روی آخرین رزولیشن که می گذاشتم بازی به شدت افت فریم پیدا میکرد ولی با رزولیشن پایین کاملا بدون مشکل اجرا می شه.
حالا من همه ی ترسم از mafia2 است که نتونم با آخرین رزولیشن اجراش کنم/
باز هم مرسی
HardWare Professor
12-06-2010, 11:04
اگه فقط 100 داری با تعویض گرافیک به کارایی به مراتب بالاتری میرسی
4670 1GB 90
5670 1GB 150
amd>intel
12-06-2010, 11:17
شما باید بردتون رو هم عوض کنید که پیشنهاد من به شما این ارتقاست که کمترین هزینه رو داره . البته گرافیکتون رو عوض کنید بهتره . مثلا یک کارت 5770 تهیه کنید یا اگر بودجه ندارید 5670 بگیرید .
پیشنهاد دوم تعویض مادربرد و پردازنده
به صورت زیر
cpu amd ii x4 630
main foxconn a7da- 3.0
2 گیگ رم ddr3
'گرافیک آنبرد این مادربرد از گرافیک فعلی شما قویتره
MJ assassins creed
12-06-2010, 14:45
آقایان الان بهترین سی پی یو برای بازی چیه؟حدو د100 تومن
HardWare Professor
12-06-2010, 15:33
ATHLON2 X4 620 تا حدود 100 یه 4 هسته ای هست
TREASURES
12-06-2010, 21:55
بهترین سی پی یو
سلام رئیس این که گفتی یعنی چه؟ :31: از چه لحاظ ؟
سلام
يه سي پي يو واسه asus P5KPL se ميخوام
حدودا تا 150 هزار هزينه
دوتا هم رم 2 گيگ
با يه هارد يك ترا بايت
TREASURES
13-06-2010, 05:18
سلام
يه سي پي يو واسه asus P5KPL se ميخوام
حدودا تا 150 هزار هزينه
دوتا هم رم 2 گيگ
با يه هارد يك ترا بايت
سلام ( شما از این به بعد تاپیک جدا بزنید )
CPU: CORE2 QUAD Q8300 150T
RAM: 2*2GIG OCZ DD2 800 74T
HDD: 1TRA WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 110T
خوبه؟
striker1
13-06-2010, 10:39
سلام من الان 320 تومن بودجه دارم میخوام یه مادربرد و سی پی یو amd phenom x4و رم بگیرم . دوستان لطف کنن قطعات پیشنهاد بدن .در ضمن از این مادر برد کوچیکا اصلا خوشم نمیاد.
amd>intel
13-06-2010, 10:50
Phenom II X4 945
main foxconn a7da 3.0
مادربوردت اینه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر آخر اسم مادربوردت کلمه Plus یا حرف XE بود موضوع فرق می کرد ولی الان: این مادربورد خیلی سوکتش قدیمیه و پردازنده های جدید دیگه بهش نمی خورن. همون پردازنده ای که خودت داری تقریبا یکی از قوی ترین پردازنده هایی هست که روی این مادربورد نصب می شه. به عبارت دیگه این سیستم قابلیت ارتقا نداره.
سلام
منم همین مشکل دارم و سیستمم همینه وcpu il amd athlon 64x2 5000و مادر بوردم کلمه plus هم اخر مارکش هست
چه cpu به من پیشنهاد می کنید ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.