PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مبتدی : نمایش نتیجه جستجو در گراید ویو

samaram
11-06-2010, 22:40
فرض بفرمایید من یه جدول دارم تشکل از شماره دانشجویی و دروس. روی فرمم یه دکمه جستجو دارم با یه تکست باکس. میخوام با وارد کردن شماره دانشجویی در این تکست باکس و زدن دکمه ی جستجو تمام دروسی رو پیدا کنه که شماره دانشجوییشون با شماره دانشجویی تکست باکس یکی باشه. شرمنده میدونم سوال ابتدایی و ساده ایه. اما من در یک نکته ابهامی دارم که باید جواب شما رو داشته باشم. اگه میشه یه تیکه کد کوچیک برام بنویسید. ممنونم.

hobab1987
12-06-2010, 13:38
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

samaram
12-06-2010, 21:02
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون ولی من با کد دستور select مشکلی ندارم. من نمیدونم چطور باید این دستور select رو به گراید ویو متصل کنم تا اطلاعات حاصل از جستجو در گراید ویو نشون داده بشه

L u K e !
13-06-2010, 09:50
خوب خدا رو شکر با دستور Select مشکلی ندارید :دی
َاز ویزاد استفاده کردین ؟
من فرض می کنم شما از ویزاد استفاده نکردین و بانکتون هم Sql ه

اول باید یه SqlCommand تعریف کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نمی کنم نیاز به توضیح داشته باشه ولی
اول یه متغیر از نوع SqlCommand تعریف می کنیم و با متد CreateCommand() کانکشنتون اونو پر می کنیم
بعد دستورتونو می ریزیم توش ( اون @ هم بش می گن پارامتر اینجوری امنیت کار بالاتر می ره )
بعد مقدار رو که می خواین سرچ کنید توی AddWithValue("ParamName",Value"); می دین
بعد کانکشنتونو باز می کنید و دستور رو اجرا می کنید و مقدار Select که بانک انجام داده رو می ریزه توی اون متغیر Reader بعد اونو Load می کنیم توی DataTable و اینجوری می تونیم توی Grid نشونش بدیم
کف کردم ...

samaram
15-06-2010, 12:00
منم كف كردم! كوتاه بود و مختصر. ولي خوب يادگرفتم. ازتون ممنونم. حالا يه سوال ديگه. اگه بخوام دو تا دكمه هاي delete و Update هم بهش اضافه بشن چيكار كنم؟

L u K e !
16-06-2010, 08:08
فقط فرقش توی اون دستور Sql ه شو و این جور دستورها رو باید با متد ExecuteNonQuery(); اجرا کرد چون چیزی برنمی گردونن
پس دیگه به 3 خط اخر در این دستورا نیازی نیست

samaram
21-06-2010, 06:31
فقط فرقش توی اون دستور Sql ه شو و این جور دستورها رو باید با متد ExecuteNonQuery(); اجرا کرد چون چیزی برنمی گردونن
پس دیگه به 3 خط اخر در این دستورا نیازی نیست

منظورم اينه كه اون دو تا دكمه رو چجوري به گرايد ويو اضافه كنم؟ با همون ويزارد؟ آخه بقيه ي ستون هايي كه در اين دستور select اضافه ميشه در واقع با كد نويسي اضافه شده ديگه. درسته؟ اشكال نداره يه سري ستون ها با كد نويسي باشه و يه سري با ويزارد؟ بعد درست كار ميكنه؟!

L u K e !
21-06-2010, 09:15
نمی شه همچین بلایی سر GridView اورد ( گرید فقط واسه نشون دادن یه اطلاعاته فقط همین )
واسه این دستورایی که یه تغییراتی تو بانکت ایجاد می کنن باید اینا رو Adapter اعمال کنی خودش متد Delete و Update داره که