مشاهده نسخه کامل
: آیا از طریق دلفی میشه پسورد دیتابیس اکسس رو تغییر داد؟
neg_2006
11-06-2010, 18:30
سلام به همه دوستان دلفی کار
1 سئوال دارم هرچی سرچ کرم به جواب نرسیدم
مطمئن نیستم که باید این سئوال ایجا مطرح کنم یا تو بخش دیتا بیس لطفا دوستان اگه راه حلی دارن بیان کنن
آیا از طریق دلفی میشه پسورد دیتابیس اکسس رو تغییر داد؟
مرد مباح
13-06-2010, 07:00
دوست عزیز. لطفا وقتی برای یک سوال تاپیک جدید ایجاد نمودین، از نوشتن سوال در مکانهای مختلف و شلوغ کردن تاپیکهای دیگر خودداری کنید.
ضمنا کمی صبر داشته باشید تا همه دوستان سوال شما را ببینند و بتوانند نظر بدن.
با تشکر.
neg_2006
15-06-2010, 09:40
مباح عزیر اول سلام دوم هم اینکه من سئوالم رو فقط اینجا مطرح کردم نه جای دیگه
ولی انگار کسی نیست یه جواب هر چند سربالا بده به هر حال
لطفا اگه کسی میدونه که چه جوری میشه بانک اکسس پسورد دار رو از تو دلفی Compact And Repair کرد یا از تو دلفی پسورد اکسس رو تغییر داد یه کمکی کنه این هم یه توضیح
البته بگم خودم یه کد رو تغییر دادم و بانک (پسورد دار ) رو Compact And Repair میکنه ولی پسورد اونو حذف میکه و بانک بدون پسورد میشه یه تذکر دلفی من 7 نه 5
Opening Microsoft Access .MDB databases with Delphi
If you have Delphi 5 Enterprise or Delphi 5 Professional with ADO Express, then you can use an ADOTable and in the ConnectionString property of the associated ADOConnection you can use the property editor to build the right connection string. For example:
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;
User ID=Admin;
Password=Password;
Data Source=D:\Path\dbname.mdb;
Mode=ReadWrite;
Extended Properties="";
Persist Security Info=False;
Jet OLEDB:System database="";
Jet OLEDB:Registry Path="";
Jet OLEDB:Database Password="";
Jet OLEDB:Engine Type=5;
Jet OLEDB:Database Locking Mode=1;
Jet OLEDB:Global Partial Bulk Ops=2;
Jet OLEDB:Global Bulk Transactions=1;
Jet OLEDB:New Database Password="";
Jet OLEDB:Create System Database=False;
Jet OLEDB:Encrypt Database=False;
Jet OLEDB:Don't Copy Locale on Compact=False;
Jet OLEDB:Compact Without Replica Repair=True;
Jet OLEDB:SFP=FalseNOTE: It all goes in the same line.
This would open the database D:\Path\dbname.mdb using the ADO driver for Access databases (Microsoft.Jet.OLEDB.4.0). The username would be Admin without password (the default when you create an Access database). If you have set a password for the database, you should provide it in the Jet OLEDB:Database Password property. If you have set up security, then you should indicate your workgroups .MDW or .MDA file in the Jet OLEDB:System database property
مرد مباح
15-06-2010, 12:17
شما در تاچیک "همه چیز درباره دیتابیسها" هم پست داده بودین. ولی اون موضوع فقط تذکر بود.
من تا حالا یک جنین کاری نکردم که بتونم اینجا راهنماییتون کنم. و باید صبر کنی تا سایر اساتید هم نگاهی به این تاپیک بندازند.
ولی فکر کنم به کمک Database New Passwor بشه یک کارایی کرد.
ضمنا اگه میشه طریقه Compact & repair رو توضیح بدین که از کجا توانستید این کار را بکنید.
neg_2006
16-06-2010, 08:23
دوست من
من تو اون تاپیکی که گفتی چیزی نزاشتم ولی بهر حال اگرهم بوده به دلیل این بوده که این سئوال می تونسته تو هر دوتا تاپیک مطرح بشه اگه دقت کنی هم به کد نویسی بر میگرده هم به دیتابیس
در رابطه با سئوالی که پرسیدین اگه به پست قبلی نگاه کنی من دو خط از اونو قرمز کردم اولیش پسورد دیتابیس رو به jet معرفی میکنه که اینکار باعث میشه پسورد بانک واسه Compact And Repair شناسائی بشه و دومی همون جوری که مشخصه و شما اشاره کردین واسه گذاشتن پسورد رو دیتابیس استفاده میشه
من اون قسمت اول رو انجام داده و دارم رو قسمت دوم کار میکنم البته من عادت ندارم زیاد تو اینترنت دنبال چیزی بگردم و بیشتر متکی به کتاب و راهنمای برنامه ها هستم و گاهی هم از راهنمای دوستان بهره میبرم
اما تو این مورد هیچ کتابی ( اونای که من دارم و میشناسم ) و دوستان نتونستن کمک کنن من هم مجبور شدم دست بدامن اینترنت بشم
اگه لازمه تا کد اون قسمت اول رو برات بزارم :11:
از اینکه به سئوال مطرح شده جواب دادی ممنونم کاش دیگران هم یه جوابی هر کوتاه می دادن
neg_2006
21-06-2010, 18:40
سلام
دوستان زیادی لطف داشتن نزدیک به 60 ، 70 بار این پست مشاهده شده ولی پاسخ هیچ
به هرحال تونستم راه حل رو پیدا کنم
از لطف شما دوست عزیز مباح بسیار سپاس گذارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.