ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی میدونه این ویندوز چرا نصب نمیشه؟

hamed9
11-06-2010, 13:44
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکل برام پیش اومده تا حالا توی این مدت باهاش رو به رو نشده بودم.
موقع نصب ویندوز بعد از این که بوت میشه و من درایو c رو Del میکنم و بعد از اون یه سری فایلها کپی میشن مثل فایلهای Setup و یا Dll بعد ویندوز ریستارت میشه که وارد محیط گرافیکی بشه بعد یه صفحه آبی توی کار ظاهر میشه که حدود 12 13 خطی متن داره و آخرش هم یه شماره بزرگ که بیشتر به کد رم می خوره هست. دیگه بعد اون هیچ کاری نمیشه کرد...
توی خود توضیحات نوشته شده که اگه رستارت بشه باید درست بشه در غیر این صورت با Safe Mode بالا بیاید و نرم افزار و سخت افزار های جدید رو دوباره چک کنید که اصلا با Safe mode بالا نمی اد باز اون صفحه آبیه میاد...
ممنون میشم راهنمایی کنید.

hamed9
12-06-2010, 16:41
جدا هیچ کس نمی دونه این مشکل چیه؟

abdolahe
12-06-2010, 16:44
به احتمال زياد مشكل از سي دي هستش اگه نو خريدي پس بده اگه از قبل داشتي وقبلا هم مشكلي باهاش نداشتي يه بار خو بشورش با مايع ظرف شويي:10:

hamed9
13-06-2010, 13:05
سلام دوستان عزیز
ممنون کسی راه دیگه ای سراغ نداره؟:41:

Dew Drop
13-06-2010, 14:09
.
موقع نصب ویندوز بعد از این که بوت میشه و من درایو c رو Del میکنم .

سلام
ولی من تا اونجایی که یادمه برای نصب ویندوز رو پارتیشن انتخاب شده del رو نمی زنیم چون پارتیشن رو delet میکنه!!!

abdolahe
13-06-2010, 17:13
ببخشيد ولي من همين مشكل رو داشتم بيشتر احتمال از سي دي هست ..برا اطمينان با بوت 98 يكبار درايو c رو فرمت كن دوباره بنصب

Dew Drop
13-06-2010, 18:31
ببخشيد ولي من همين مشكل رو داشتم بيشتر احتمال از سي دي هست ..برا اطمينان با بوت 98 يكبار درايو c رو فرمت كن دوباره بنصب

سلام
من اصلا نمی گم حرف شما درست نیست اینی که ایشون می گن del رو زدم با این کار پارتیشن حذف میشه و این کار با فرمت کردن فرق داره.

abdolahe
13-06-2010, 21:23
بله شما درست ميگيد من فكر كردم گفتن بعد فرمت بله براي فرمت بعد از انتخاب نوع فورمت كليد f بايد بزنيد كه خودش در قسمت پايين مانيتور نشون ميده...
موفق باشيد

جاسم کدخدایی بنت
15-06-2010, 00:14
مشکل از بدسکتورهای هاردت هست یا کل هاردتو فرمت کن اینکار تظمینی است یا با نرم افزار hdd regenerator به صورت boot یه اسکن از هاردتون بگیرین یا اینکه از هایرن بوت سیدی استفاده کنید

Corvette Racing
15-06-2010, 10:31
دوست عزيز من مشابه اين موردو وقتي تجربه كردم كه يك هارد رو باسيستم عامل روي يك رايانه ديگه. گذاشتم من پارتيشن بنديرو مجددا انجام دادم.