PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اسمارت فون 2گيگاهرتزي موتورولا تا پايان 2010

fire159
11-06-2010, 12:52
Motorola Launching 2GHz Android Phone in 2010?

موتورولا تا پايان 2010 گوشي با سي پي يو 2 گيگاهرتزي ارائه ميده !!!!؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sanjay Jha's مدير كمپاني

But here’s another kicker. Another anonymous Motorola executive told Conceivably Tech that this new powerful device will essentially include everything that is “technologically possible” in any smartphone today. It will include a gyroscope and a powerful new Nvidia Tegra-based graphics processor complete with full Flash 10.1 hardware acceleration. Oh yeah, this exec also talked about 720p HD video output, HD screen resolution, and camera with more than 5 MP. This has me drooling already.

That’s right, Motorola is planning a new device that is twice as fast as the iPhone 4 and faster than most capable netbooks (running 1.6 GHz or slower processors, that is). It’s clear to see what HelloMoto’s vision is for the upcoming years in the mobile industry, and the company intends to be on the front lines of this onslaught of superphones

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ديگه كسي جلودار اين موتورولا نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
بله موتورولا اراده كرده يك سوپر اسمارت فون جديد بسازه كه 2 برابر سرعتش بيشتر از iphone 4 باشه حتي سريعتر از قويترين نوت بوكها كه 1.6ghz سي پي يو دارن !!

hamed1297
11-06-2010, 13:53
من بعید میدونم همچین چیزی وجود داشته باشه.این خلاف روند رشد بازار موبایل هست.الان سی پی یو 1 گیگاهرتزی هنوز جا نیفتاده.1.3 هم که به تازگی معرفی شده و گوشی با این سخت افزار هنوز وجود خارجی نداره.

pulp_152
11-06-2010, 13:58
منم بعید میدونم ! ... اگر بشه اتفاق خوبی هستش ولی عملا در این ابعاد گذاشتن cpu 2 گیگا هرتزی دردسر خیلی زیادی داره اولش بر میگرده به حرارت بالای تولیدی و دومی مصرف انرژی زیاد ...

سامسونگ که دیگه طرحی برای بالا بردن هرتز نداره فقط داره روی راندمان کار میکنه مثلا روی 2 هسته و 1.2 گیگا هرتز تا سال 2013 طرح داره ...

حتی قرار بود از پردازنده 1.5 گیگا هرتزی اسنپ دراگون استفاده بشه ولی نشده فعلا و واقعا به کار بردنش هم جرات میخواد برای هر برندی ..چون به هیچ وجه فلز که نباید جنس بدنش باشه ... دوم اینکه باید باتری خیلی خوفی بزاره .. ددر کل به نظرم این کار یک مقدار انجامش سخته

fire159
11-06-2010, 17:44
به نظر من از نظر علمي اصلا كار غير ممكني نيست و تا دو سال پيش هم سي پي يو گوشيها 300-500 مگاهرتزي بود . و موتورولا كارهاي غيرمنتظره خوراكشه .
فقط مساله مهم زمان هست . اون هم تا پايان 2010 !!
اما حتما"" موتورولا داره رو اين مساله كار ميكنه /

Anonymous13
12-06-2010, 08:08
. موتورولا كارهاي غيرمنتظره خوراكشه .

/
کاملا با این حرف موافقم :46:

perjixen
12-06-2010, 14:06
موتو فقير تر از اونكه از اين كارا كنه ... بنظرم با اعلام اين خبر ميخواد مزه دهنه بقيه برندا رو بچشه !

هوييييييييييييييييييي ، فن‌بوي‌هاي موتوووووووووو ... جنبه انتقاد داشته باشيد :31:

4870x2
12-06-2010, 14:10
یک tegra با کلاک 2Ghz ؟
بابا تازه قراره قویترین tegra تو سری KIN قرار بگیره
دیگه شک دارم ماکروسافت بزاره این کار انجام بشه: دی

mr_khodaei2008
12-06-2010, 18:32
اينا همش حرفه عمرا بتونه چنين چيزي بده

perjixen
12-06-2010, 20:42
اينا همش حرفه عمرا بتونه چنين چيزي بده

نه عزیز من ... حرف نیست ! موتو که شرکت چی توز :31: نیست بخواد تبلیغ کنه و فروشش رو ببره بالا !!!

بحث اصلی سره اینکه الان موتو سی پی یو بالای 800 نداره ! یعنی اگر هم داره روی گوشیهای جی س م جهانیش نیست. حالا اینکه بیاد از 800 بپره روی 2000 کمی غیر قابل باوره !
ولی در همین مورد غیر قابل باور ، موتویی که داشت برشکست میشد با آندورید تونست جلوی انهدام خودش رو بگیره.

با همه اینحرفا ، من میگم موتو نه تنها تا پایان سال جاری بلکه تا نیمه سال آینده به همچین سرعتی دست پیدا نمیکنه.
حالا خوبه حالم رو بگیره و همین الان معرفی کنه :31:

از اون دسته از فن بوی های انتقاد پذیر هم تشکر میکنم ، و میگم تیمشون از گروهشون حذف میشه ها ! :31:

fire159
12-06-2010, 21:38
هوييييييييييييييييييي ، فن‌بوي‌هاي موتوووووووووو ... جنبه انتقاد داشته باشيد
خداييش بهتر از فن بوي هاي موتو جايي سراغ داري اينقدر مظلومن . :31:

بحث اصلی سره اینکه الان موتو سی پی یو بالای 800 نداره ! یعنی اگر هم داره روی گوشیهای جی س م جهانیش نیست. حالا اینکه بیاد از 800 بپره روی 2000 کمی غیر قابل باوره !
احتمال داره همين ماه يه دونه 1گيگاهرتزي بده تو بازار.اصلا" موتو جهشي كار ميكنه يه هو از 700 ميپره به 2000:27:

حالا خوبه حالم رو بگیره و همین الان معرفی کنه
از اون دسته از فن بوی های انتقاد پذیر هم تشکر میکنم ، و میگم تیمشون از گروهشون حذف میشه ها
از موتورولا بعيد نيست !!
تيم ما كه حذف شدني نيست اما ماله جاني رو تضمين نميكنم . راستي اين پرچم كجاست گذاشتي تو امضاءت !؟

نوشته شده توسط:4870x2 :یک tegra با کلاک 2Ghz ؟
اين رو ميگن امضاء . مرسي .
ياد بگير رضا

mohamadreza666
13-06-2010, 00:34
حالا الان موتو یه دونه گوشی زد با سی پی یو 2 گیگا به چه دردی میخوره؟؟؟
مگه آدم میخواد با گوشی چی کار کنه؟؟؟
آپولو که نمیخواد هوا کنه!!!:18:
مگه اینکه یه هارد 320 گیگ هم بندازه رو گوشی با رم 2گیگ DDR3!!!
اسمشم میزاریم کامپیوتری که تو جیب جا میشه و جای سیم کارت هم داره!!!:31:
سبز باشین...!!!:10:

johnypersian1656
13-06-2010, 01:31
بحث اصلی سره اینکه الان موتو سی پی یو بالای 800 نداره ! یعنی اگر هم داره روی گوشیهای جی س م جهانیش نیست. حالا اینکه بیاد از 800 بپره روی 2000 کمی غیر قابل باوره !رضا منابعی دارم که سی پی یو shadow 3640 هست, یک گیگا هرتز.البته توی نت هیچ جا این گفته نشده ولی من مطمئنم.یه خبر بد هم اینکه بعید هست shadow جی اس ام باشه.

perjixen
13-06-2010, 07:26
رضا منابعی دارم که سی پی یو shadow 3640 هست, یک گیگا هرتز.البته توی نت هیچ جا این گفته نشده ولی من مطمئنم.یه خبر بد هم اینکه بعید هست shadow جی اس ام باشه.

از يه طرف براي سي‌پي‌يو خوشحالم ... از يه طرف همين كه ميبينم داري ميري ... من چقدر خوشبختم ... همه چيز عاليه ... تو كنارم هستي ... به ميله دلبستي ... :31:

در كل ، الان ديگه همه برندا دارن روي سي‌پي‌يوهاي dual core كار ميكنن ... و بنظرم 2 singel core كمي بي‌كلاسيه ! :)

SAEED_BARCELONA
13-06-2010, 09:47
موتو فقير تر از اونكه از اين كارا كنه
حتی شوخیش هم خوشایند نیست:دی
شرکتی به این بزرگی اصلا نباید در مورد پولشون حرف زد.:دی
2گیگاهرتز خیلی خوب میشه ولی بیشتر دوست دارم بدونم با چی میخوان خنکش کنن. انشاا... که موفق باشن:دی

perjixen
13-06-2010, 11:20
شرکتی به این بزرگی اصلا نباید در مورد پولشون حرف زد.

نه ! فقير مادي نههههههههههههههههه !!!

فقير دانشي ! البته ميدونم كه موتو براي خودش غوليه ! ولي در هر صورت اين كارا رو نمي‌تونه انجام بده ! :31:

fire159
13-06-2010, 11:40
نه ! فقير مادي نههههههههههههههههه !!!

فقير دانشي ! البته ميدونم كه موتو براي خودش غوليه ! ولي در هر صورت اين كارا رو نمي‌تونه انجام بده ! :31: فکر کردی موتو الکیه !! الان دیگه عصبانی مشم !:31:

موتورولا خودش این خبر رو تایید کرده :
/پس یه خبرهایی هست/
Motorola Confirms 2GHz Phone Plans

Motorola CEO Sanjay Jha recently said that the company plans to bring a handset to market by the end of the year powered by a 2GHz processor. Motorola spokesperson Juli Burda has confirmed for Phone Scoop that this is indeed fact, and the company will introduce a handset with a 2GHz processor in board later this year. Neither Jha nor Burda provided any more information about the device. Many of today's high-end smartphones are powered by 1GHz chips, with some of them coming from Qualcomm. Qualcomm has publicly announced plans to introduce 1.5GHz Snapdragon processors (SnapDragon dual-core QSD8672, for example), but hasn't said anything about 2GHz processors yet.
-
دو شركت موتورولا و اچ‌تي‌سي بزرگترين توليدكنندگان گوشي‌هاي هوشمند با سيستم‌عامل اندرويد محسوب مي‌شوند و در اين ميان، موتورولا از توليد محصول جديدي بر پايه اين سيستم‌عامل خبر داده است كه همراه با پردازنده 2 گيگاهرتزي به دست كاربران مي‌رسد.
به گزارش فارس به نقل از وايرد، شركت موتورولا اعلام كرده كه اين نخستين گوشي هوشمند اندرويدي جهان مجهز به پردازنده 2 گيگاهرتزي محسوب مي‌شود و به همين خاطر مي‌تواند تحول برزگي را در بازار جهاني تلفن‌هاي همراه به وجود آورد.
"سانجي جيها " مديرعامل موتورولا ضمن معرفي اين گوشي توضيح داد كه تاكيد بيشتر شركت او بر سيستم‌عامل اندرويد باعث خواهد شد تا در آينده نزديك موتورولا به يكي از قدرتمندترين توليدكنندگان تلفن‌همراه در جهان تبديل شود.
پرقدرترين گوشي هوشمندي كه هم‌اكنون در بازار فروخته مي‌شود پردازنده يك گيگاهرتزي دارد و بر اين اساس، عرضه اين محصول جديد با قدرت داخلي دو برابري مي‌تواند تحول بزرگي در دنياي گوشي‌ها به وجود آورد.
پردازنده قدرتمندتر علاوه بر اجراي سريع‌تر برنامه‌ها مي‌تواند باعث ارتقاي كيفيت گرافيكي گوشي، فراهم شدن امكان اجراي بازي‌هاي جديد و برقراري تماس‌هاي تصويري نيز شود.
موتورولا هنوز اعلام نكرده است كه اين پردازنده 2 گيگابايتي در چه شركتي ساخته شده است. تاكنون هيچ يك از توليدكنندگان گوشي در دنيا نيز خبري از توليد محصول جديد مبتني بر پردازنده 2 گيگاهرتزي را منتشر نكرده‌اند.
بيشتر گوشي‌هاي هوشمندي كه هم‌اكنون در بازار فروخته مي‌شوند از جمله Nexus One گوگل، Evo اچ‌تي‌سي و Incredible اچ‌تي‌سي به پردازنده يك گيگاهرتزي شركت كوالكام مجهز شده‌اند. شركت اپل نيز مدل جديد گوشي آيفون را با پردازنده يك گيگاهرتزي A4 عرضه كرده است.
شركت كوالكام اوايل ماه جاري ميلادي طي خبري اظهار داشت كه مدل‌هاي 2/1 و 5/1 گيگاهرتزي از پردازنده‌هاي همراه خود را توليد كرده است. بر اين اساس احتمال مي‌رود كه پردازنده 2 گيگاهرتزي موتورولا را اين شركت توليد نكرده باشد.

Anonymous13
13-06-2010, 12:27
حالا الان موتو یه دونه گوشی زد با سی پی یو 2 گیگا به چه دردی میخوره؟؟؟
مگه آدم میخواد با گوشی چی کار کنه؟؟؟
آپولو که نمیخواد هوا کنه!!!:18:
مگه اینکه یه هارد 320 گیگ هم بندازه رو گوشی با رم 2گیگ DDR3!!!
اسمشم میزاریم کامپیوتری که تو جیب جا میشه و جای سیم کارت هم داره!!!:31:
سبز باشین...!!!:10:
پس باید هنوز 1100 بگیریم دستمون !!!

S@nti@go_s&k
14-06-2010, 09:52
Motorola confirms 2GHz phone for later this year

مثل اینکه در مورد پردازندش هنوز مشخص نشده که چه شرکتی میخواد بزنه ولی احتمالا همون Qualcomm هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی دلتونو خوش نکنین اولین سیپیو 2 گیگو سامسونگ میزنه :دی