ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی برنامه EDIT

nima_ir
11-06-2010, 12:24
با سلام

دوستان در حدود 6گیگ فیلم 720 P دارم که نمونه کار هستن (هر فیلم تقریبآ 3 تا 5 دقیقه هستش)

یک دستگاه اچ دی پلیر Patriot box office هم دارم که قادر به پخش تمام فرمت های تصویری هستش.واسه تو مغازه میخوام استفاده کنم

میخواستم قسمت هایی از فیلم رو حذف کنم و تمام فیلم ها رو بهم بچسبونم که یک فیلم کامل بشه.

باید از چه برنامه ی استفاده کنم.؟؟

توی ادیوس فایل ها رو آوردم پروژه هم روی 720 انتخاب کردم ولی توی مانیتور(برنامه) چیزی نشون نمیده.

در ضمن سیستم من ضعیف هستش

Cpu:2.8
ram:1GB
Vga:256MB Geforce

چه برنامه ی پیشنهاد می کنید که کار کنم؟؟؟؟

Mr Andersson
11-06-2010, 21:02
درود;

بعد از ورود به تایم لاین وارد کردید؟ باید فایلهاتون رو دراگ کنید به پنجره ی پائینی تا در اون نوار تولید قرار بگیرند..

.......

nima_ir
11-06-2010, 21:42
بله دوست عزیز چندین بار فیلم های خانوادگی رو میکس کردم با ادیوس پریمیر و اوید لیکوید.

ولی تا به حال فیلم اچ دی کار نکردم.

بعضی از فیلم ها رو نشون میده ولی وقتی قسمتی رو کات می کنم با اینکه میزارم رندر کنه ولی تصویر سیاه هستش

PaRkOr
11-06-2010, 22:36
سلام دوست عزیز
من فکر میکنم که اشکال از کدک های نصب شده روی سیستمتون باشه.
K-Liite Codec Pack نصب کنید.
در پریمیر هم در ابتدا تنظیماتتون رو روی HD قرار دهید
امیدوارم مشکلتون حل بشه

یا هوووووووووووووووو

nima_ir
12-06-2010, 10:21
دوستان من K-Liite Codec Pack که روی سیستم نصب بود انستال کردم و دوباره نصبش کردم.

تصویر در برنامه ادیوس اومد ولی وقتی قستمی رو کات می کنم با اینکه میزارم رندر بشه باز تصویر نمیاد و فقصدا پخش میشه.

کلیپ هایی که دارم فرمت *mp4 و mp4a هستش. فقط میخوام قسمتی از کلیپ ها رو حذف کنم. و با همین کیفیتشون ذخیره کنم.

برنامه ی به جز ادیوس و پریمیر چی پیشنهاد میکنید که بتونه این فرمت ها رو ساپورت کنه.

PaRkOr
13-06-2010, 17:11
شما یه کار دیگه هم میتونی بکنی
اون هم اینکه فایل هات رو به avi تبدیل کنی
اگه دیگه نشد، من شرمندم

یا هوووووووووووووو

Mr Andersson
14-06-2010, 02:53
درود;

اوید چی؟ اونم جواب نمیده؟
قطعا ضعف سخت افزاری دخیل هست اما شما باید آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید و کدک های دیگه رو هم امتحان کنید.مثلا کوئیک تایم و DixX و ...

.......