ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فکر نمیکنید کسپر بهتره؟؟؟؟

mahfa2236
11-06-2010, 10:22
من خودم از smart securityاستفاده میکنم اما تو این سایت ها که میبینم از کسپر بیشتر تعریف کرده تا نود!!!تو رو خدا یکی آب پاکیرو بریزه رو دست ما که کدوم بهتره؟؟؟؟؟

medhi121
11-06-2010, 11:00
من خودم از smart securityاستفاده میکنم اما تو این سایت ها که میبینم از کسپر بیشتر تعریف کرده تا نود!!!تو رو خدا یکی آب پاکیرو بریزه رو دست ما که کدوم بهتره؟؟؟؟؟
norton internet security:27:

mohsenpj
11-06-2010, 11:40
دوسته عزیز هر دوتاش خوبند. در این سایت خیلی از کسپر تعریف شده ولی در واقع فرق چندانی با هم ندارن. میتونید به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه کرده و نتایج آخرین مقایسه های آنتی ویروسها رو ببینید و به عیه متوجه بشید که بین آنتی ویروسهای قوی فرق واضحی وجود نداره که کاربران عادی متوجه بشند. ولی ضعف نود در ویروسهای جدیده و علی الخصوص ایرانی و محدوده خاورمیانه که یه ذره دیر وارد دیتابیسش میشن چون اکثر کاربرای نود این ویروسهای جدید رو دیر به مرکز کنترل وبررسی نود میفرستند ولی کاربرای کسپر اکثرا افرادی هستن که از اینترنت پر سرعت برخوردارند (در غیر اینصورت خیلی به سختی میتونند خودشونو آپدیت نگهدارند با اینترنت ذغالی ایران) و خیلی سریع ویروسهای جدید رو به آزمایشگاه کسپر میفرستند و معمولا سریعتر از نود جواب میگیرند.
ولی من خودم شخصا الان به شما NORTON INTERNET SECURITY 2010 سفارش میکنم. هم بسیار سبکه و هم آپدیتاش خیلی زود میاد و هم خوشگل.
موفق باشید.

cheshmak.a
11-06-2010, 23:41
جفتشون عالیند kaspersky کمی قویتره ولی خوب از همه لحاظ سنگینه(آپ دیت-درگیر کردن cpu ...
nod هم کمی ضعیفتره ولی از همه لحاظ سبکه!مخصوصا ورژن 3
البته من امتحان کردن Avira رو هم پیشنهاد میدم

amir.7
12-06-2010, 00:24
سلام

موردی که باعث قویتر شدن کاسپر میشه ، گزینه رفتار شناسی کاسپر هست وگرنه از لحاظ دیتا بیس چندان تفاوت فاحش نیست .

میتونید در این مورد یه سر به تاپیک امضای من بزنید .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

wordship
12-06-2010, 17:39
سلام
بفرما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام

موردی که باعث قویتر شدن کاسپر میشه ، گزینه رفتار شناسی کاسپر هست وگرنه از لحاظ دیتا بیس چندان تفاوت فاحش نیست .

میتونید در این مورد یه سر به تاپیک امضای من بزنید .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

البته
باید هوش مصنوعیش ر و فعال کنی.