مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی بنيامين
nafe-bandar
11-06-2010, 00:38
با سلام
توي انجمن جستجو كردم تاپيك خيلي ها بود; عرفان، هيچكس، زدبازي، پيشرو،.. ولي تاپيكي از بنيامين رپر نديدم!
رپري كه از 2،3 سال پيش كار حرفه ايه خودشو با ديس تراكي به ياس شروع كرد يعني آهنگ خداحافظ ياس! اصالتا شيرازيه ولي الان تهران زندگي مي كنه. حدودا سنش 22 ساله طبق گفته ي خودش.
بعد از موفقيت ديسش به ياس و نشون دادن خودش و خلاقيت كاراش آهنگ عيبي نداره رو پخش كرد. چون ايندفعه بني بيشتر شناخته شده بود جدي جدي كارش جواب داد با وجود اينكه ملودي بيتش واسه يه فيلم بود ولي بازم كار قوي اي بود و بيش از پيش قدرتش رو تو استايل خاصش به شنوندگان نشون داد.
آهنگ تنهام بزار تقريبا يه جوورايي دور از استايلش بود اما در آهنگ دلم گرفته اوج قدرتش رو نشون داد. همچنين در تراك هاي خاك شور و ما رپرا كه انصافا عند كار بودن! آخرين آهنگش هم ماركوپولو زندست بوده كه ديشب (19 خرداد 89) پخش گرديد.
مضمون آهنگاش اعتراضه قاعدتا ولي كار احساسي كه يكم دور از اعتراضه هم داشته كه نشون ميده سعي كرده يكنواخت كار نكنه(+ كاراي فانش)
غير از ديس سعي كرده رو پاي خودش وايسه و دست به دامان(نه چيزه ديگه اي:31:) اين و اون نشه و مشهورترين كسي كه باهاش فيت داده سوگند بوده. بعد اونم علي سورنا، فرزان وحشت و فرشاد ايثار، پژواك(رپر شيرازي) كساني هستند كه همكاري هايي باهاش داشتن.
آهنگ ساز هايي هم كه بني باهاشون كار كرده شامل بيداد(آهنگ خاك شور)، علي سورنا(بخشيده نمي شي 1و2)، پرهام سزار(ماركوپولو زندست)، lمرتضي بي نام(آهنگ خوش به حالت) و يه آهنگساز ديگه كه بدشانس رو زده بود هرچي فكر ميكنم اسمش يادم نمياد !
پل ارتباطي با بنيامين:
Yahoo ID: Benyamin.Hiphop2
انشالله كه تونسته باشم خوب اين رپر مستعد رو معرفي كرده باشم
اينم از آرشيو كامله آهنگ هاي بني به ترتيب تاريخ پخش + نقد و چند تا عكس ازش
با سلام
من همین 2-3 روز پیش که آهنگ مارکوپولوی بنیامین رو گوش کردم خیلی حال کردم و تمام آهنگهاشو دانلود کردم.
اول باید بگم که جناب nafe-bandar شما یکی از آهنگهاشو تو این تاپیک نذاشتین:
آهنگ Benyamin & Ali Sonami Ft Saman Ahriman - Soghoot که من هر چی گشتم لینک مستقیمی از این آهنگ پیدا نکردم و خودم از این لینک گرفتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد بنیامین باید بگم که واقعا صاحب سبکه و کارش خیلی خوبه و جای پیشرفت خیلی زیادی داره.
آهنگ مارکوپولو آهنگ جالبیه و من که خیلی لذت بردم و خوشحالم که یه رپر همشهری خوبی مثل بنیامین هم هست که حرفی واسه گفتن داره.
ولی من از آهنگ Good Bye Yas خوشم نیومد.حالا زیاد نمی خوام بحثش رو ادامه بدم ولی من حداقل 50 درصد صحبتهایی که تو اون آهنگ در مورد یاس میکنه رو قبول ندارم.
مثلا میگه: آهنگ به دنیا خوش اومدی یه زخم کاری; که باهاش یه نوزاد رو شکنجه دادی.
بعدش ما تو آهنگ خوش به حالت میبینیم که در اصل همون حرف هایی که یاس تو آهنگ به دنیا خوش اومدی زده رو حالا خودش داره تو این آهنگ میزته.و در اصل منظورش اینه که نوزاد خوش به حالت که نیومدی تو این دنیا.شاید 2 تا جمله به دنیا خوش اومدی و خوش به حالت که به دنیا نیومدی با هم تضاد داشته باشن ولی در اصل موضوع و مفهوم هر 2 تاش یکیه و یه چیزی رو میرسونه که اومدن تو این دنیا سختی و مشکلات زیادی داره.
خوب این یعنی چی که میاد همچین چیزی تو اون آهنگ میگه بعد خودش میره یه آهنگ با همون موضوع رو میخونه؟؟؟؟!!!!!!!!!!
یا مثلا میگه یاس با خوندن آهنگ سی دی رو بشکن فقط می خواسته خودش رو مشهورتر بکنه.در صورتی که من خیلی از جاها خوندم که خیلی ها بعد از شنیدن اون آهنگ از دیدن اون فیلم پشیمون شدن و خیلی ها هم اصلا ندیدن اون فیلم رو.
من مطمئنم که یاس اصلا همچین منظوری نداشته که خودشو با اون آهنگ مشهورتر بکنه .اگرم داشته باعث شده خیلی ها نبینن اون فیلم رو و همین خودش خیلیه.تازه کار اولشم که نبوده که بگیم 100 درصد می خواسته خودشو مطرح کنه.
حالا خودش که میاد همچین آهنگی در مورد همچین رپری که کم شهرت نداره میخونه و با توجه به اینکه اولین آهنگشم هست آدم رو به این فکر نمیندازه که با این آهنگ می خواسته خودشو مطرح کنه؟؟؟!!!!!!!
حالا بگذریم ولی غیر از این آهنگ اون 11 تا آهنگ دیگه واقعا هیچکدومشون ضعیف نبودن و بنیامین جزو معدود رپرایی هست که آهنگ ضعیفی نداشته.
به هر حال من یکی بی صبرانه منتظر آهنگ های جدیدش هستم و امیدوارم بتونه بیشتر پیشرفت کنه.
راستی از دوستان کسی جایی رو سراغ نداره که بشه فول آلبوم علی سورنا رو دانلود کرد؟؟؟
nafe-bandar
14-06-2010, 12:45
غير از ايني كه شما گفتي 2 تا آهنگ ديگه هم بوده كه جزو كاراي فوق قديمي بوده و بطور رسمي پخش نشده با چند نفر كه مي خواستن يه گروه رو تشكيل بدن ...
اول كه ممنون بابت حرفات اينم بگم كه يادم ميادت داداشي :31:
بنيامين برادر من نيست كه بخوام ازش طرفداري كنم با ياس هم رابطه اي ندارم يا بهم بدي نكرده كه بخوام بدش بگم
اول كه هر رپري از يه جايي شروع مي كنه...
اون دوره دوره اي بود كه خيلي ها با ديس بالا اومدن يعني چند سال ديس خيلي جواب مي داد و واقعا هنر به شمار ميومد اونم به اين صورت كه نه فحش باشه نه چيزي...
از جمله كساني كه به اين طريق بالا اومدن حسام استپس سلطان قافيه بازيه رپه فارسه!
كاراش تاريخ مصرف دارن يعني بعد يه مدت تكراري ميشن اما هيچ كس نتوسنه تو قافيه بازي رو دستش بياد
تا يه مدت هم همش بهش طعنه مي زدن كه از فلان تتلو و سروش هيچكس بابت ديس هات بالا اومدي و ... اما خودشو كشيد بالا
پشت كارش فوق العاده زياد بود! رپري بود كه قبلنا حسود بود يعني دلش مي خواست اندازه پيشرو و ياس و ... معروف شه ولي يه شبه... از بحث دور نشيم...
بنيامين هم مثل رپرهاي ديگه از يه جايي شروع كرد
آدما با توجه به شرايط عوض مي شن...
توي حرف خيلي ها از جمله ياس هم تضاد مفهومي بوده كه حتي مي خواستم يه زمان يه مقاله ازش بنويسم كه ...
بله شايد هدفش معروف شدن بوده اما خيلي از حرفاش هم درست بود... يعني درست بوده كه الان طرفداراي زيادي داره ...
ياس هم كم كسي نيست و ديس رپرهاي بزرگ كار هركسي نيست! شما چون به ياس علاقه داري اينطوري ميگي اما تو اون زمان چند درصد ديس ها رو دست خداحافظ ياس ميزدن؟؟ارزش كار رو مدنظر بگير داشي :40:
در ضمن اون اولين آهنگش نبود دقت كنيد:
رپري كه از 2،3 سال پيش كار حرفه ايه خودشو با ديس تراكي به ياس شروع كرد يعني آهنگ خداحافظ ياس!از اطلاعاتم مطمئنم :31:
ممنون از نظراتت
راستي وا3 علي سورنا هم چرا آرشيوش رو دارم + چند تا آهنگ فوق قديمي كه .... پيغام شخصي بده تا يه چيزايي هم ....
موفق باشيد :40:
yas_6969
14-06-2010, 20:35
ما این همه رپر چرت و پرت خون داریم بعد این آقا میاد یکی از بزرگان رپ فارسی و دیس میکنه اونم یه دیس الکی
واقعا نمیدونم چی بگم فقط بگم فکر خیلی محدودی داره دنبال شهرت از اسم دیگران به نظر من با این کاری که کرده
secretman
14-06-2010, 21:17
آهنگ دلم گرفته لينكش خرابه
nafe-bandar
15-06-2010, 00:01
ما این همه رپر چرت و پرت خون داریم بعد این آقا میاد یکی از بزرگان رپ فارسی و دیس میکنه اونم یه دیس الکی
واقعا نمیدونم چی بگم فقط بگم فکر خیلی محدودی داره دنبال شهرت از اسم دیگران به نظر من با این کاری که کرده
هر رپري از يه جا شروع مي كنه برادر من
ديس هنره نمي دونم كي ايراني ها مي خوان ديدشون رو نسبت به ديس و ديس بك عوض كنن؟!
انگار از ديس اطلاع كافي نداريد
در هر صورت ممنون از نظراتت موفق باشي دوست من!
آهنگ دلم گرفته لينكش خرابه
ممنون كه اطلاع دادي دارم آپ مي كنم ...
غير از ايني كه شما گفتي 2 تا آهنگ ديگه هم بوده كه جزو كاراي فوق قديمي بوده و بطور رسمي پخش نشده با چند نفر كه مي خواستن يه گروه رو تشكيل بدن ...
اول كه ممنون بابت حرفات اينم بگم كه يادم ميادت داداشي :31:
بنيامين برادر من نيست كه بخوام ازش طرفداري كنم با ياس هم رابطه اي ندارم يا بهم بدي نكرده كه بخوام بدش بگم
اول كه هر رپري از يه جايي شروع مي كنه...
اون دوره دوره اي بود كه خيلي ها با ديس بالا اومدن يعني چند سال ديس خيلي جواب مي داد و واقعا هنر به شمار ميومد اونم به اين صورت كه نه فحش باشه نه چيزي...
از جمله كساني كه به اين طريق بالا اومدن حسام استپس سلطان قافيه بازيه رپه فارسه!
كاراش تاريخ مصرف دارن يعني بعد يه مدت تكراري ميشن اما هيچ كس نتوسنه تو قافيه بازي رو دستش بياد
تا يه مدت هم همش بهش طعنه مي زدن كه از فلان تتلو و سروش هيچكس بابت ديس هات بالا اومدي و ... اما خودشو كشيد بالا
پشت كارش فوق العاده زياد بود! رپري بود كه قبلنا حسود بود يعني دلش مي خواست اندازه پيشرو و ياس و ... معروف شه ولي يه شبه... از بحث دور نشيم...
بنيامين هم مثل رپرهاي ديگه از يه جايي شروع كرد
آدما با توجه به شرايط عوض مي شن...
توي حرف خيلي ها از جمله ياس هم تضاد مفهومي بوده كه حتي مي خواستم يه زمان يه مقاله ازش بنويسم كه ...
بله شايد هدفش معروف شدن بوده اما خيلي از حرفاش هم درست بود... يعني درست بوده كه الان طرفداراي زيادي داره ...
ياس هم كم كسي نيست و ديس رپرهاي بزرگ كار هركسي نيست! شما چون به ياس علاقه داري اينطوري ميگي اما تو اون زمان چند درصد ديس ها رو دست خداحافظ ياس ميزدن؟؟ارزش كار رو مدنظر بگير داشي :40:
در ضمن اون اولين آهنگش نبود دقت كنيد:
از اطلاعاتم مطمئنم :31:
ممنون از نظراتت
راستي وا3 علي سورنا هم چرا آرشيوش رو دارم + چند تا آهنگ فوق قديمي كه .... پيغام شخصي بده تا يه چيزايي هم ....
بازم سلام
ببخشین به جا نیاوردم الان یه سری به لیست پیغاها زدم فهمیدن که قبلا یه بحث هایی پارسال همین موقع ها کرده بودیم.:11:
شما تو پست اول گفتین که کارش رو با اون آهنگ شروع کرده منم فکر کردم حتما اولین آهنگش بوده دیگه.ولی فکر کنم به طور حرفه ای میشه گفت اولین آهنگش.ولی قبول دارم که اونم آهنگ ضعیفی نیست.:20:
من کاری ندارم که دیس هنره یا نه ولی به نظر من کلا کار اشتباه و غیر اخلاقی هست.حالا به قول بهرام نمی خوام بحث رو مذهبی کنم ولی یجورایی مثل غیبت کردن خودمون میمونه دیگه و میدونید که غیبت هم کار پسندیده ای نیست.اونم به این شکل که این همه آدم اون رو گوش میکنن.:41:
آدم هر چقدر هم که بد باشه نباید بدیش رو به دیگران گفت.:13:
راستی اگه لینک همون چندتا آهنگ فوق قدیمی بنیامین رو هم دارین بذارین اینجا تا دانلودش کنیم.اسم اون آهنگ ها رو هم نمیدونید چی بوده؟؟؟
ولی در کل من بنیامین رو به عنوان یه رپر قوی قبولش دارم و جزو معدود رپرایی هست که من میخوام فول آلبومش رو داشته باشم.:8:
:11:
nafe-bandar
15-06-2010, 10:43
حقيقتش كه متاسفانه رو هاردم خودم ندارم يه نفر از بچه ها داشته كه اونم بايد پيداش كنم
از بنيامين هم بپرسي بهت ميگه چي بوده چي نبوده ولي خودش علاقه اي به پخش اون كارا نداشته
ديس به نظر من كار غير اخلاقي نيست! هنره غير هنر هم بازي با رپ!
ديس و ديس بك هاي زدبازي به داريا و فينچر يا پيشرو .... مي دوني واسه كسايي كه اون موقع رپو مي شناختن و دنباله كارا بودن چقدر جذاب بوده؟
وقتي يكي يه نفرو ديس مي كنه يعني بهش اعتراض مي كنه!
حالا تو رپ غرب فحش و فحش كشي دارن اينجا هم داريم
من قبول ندارم چون غرب الفاظ ركيك رو به رپ وارد كرده ما هم بايد اينكار رو بكنم چون فرهنگ حافظ و سعدي و مولانا(غير حالات عرفاني) همچين چيزايي نبوده!
فرهنگ ما سرچشمه ي ادب و احترامه كه زبان زد عام و خاص و نبايد با رپ خرابش كنيم حالا....
قبلنا موقع ديس هدف ديس كننده اين بود كه روي طرفو كم كنه و مي خواست يه طوري به گوش طرف برسه و اونم اگه ديس بك نمي داد يعني كم آورده بود اما الان ديگه ديس به معناي واقعي رو فقط تلفات جنگ ديدم ...
فرهنگ ديس دادن قاطي رپه درش آورد جذابيت رپ كم ميشه...!
آقا بنیامین رو از کجا پیدا کنیم آخه؟؟؟؟؟
ما که علاقه داریم تمام آهنگهاشو گوش کنیم.
والا خوب هر کسی یه نظری داره.ولی در کل من مخالفم با دیس اگه اعتراض دارن باید به خود شخص بگن نه اینکه جوری بگن که این همه آدم بفهمن و کل کل را بندازن و کلی به هم توهین کنن.
در هر حال اگه آهنگی از بنیامین غیر از اینا گیر آوردین حتما بزارین تو تاپیک.
nafe-bandar
16-06-2010, 15:50
آقا بنیامین رو از کجا پیدا کنیم آخه؟؟؟؟؟
هم فيس بوك هم آي ديش كه هست برادر من!
اينكه بهش بگن كه موسقي نميشه!
هر رپري از يه جا شروع مي كنه برادر من
ديس هنره نمي دونم كي ايراني ها مي خوان ديدشون رو نسبت به ديس و ديس بك عوض كنن؟!
انگار از ديس اطلاع كافي نداريد
در هر صورت ممنون از نظراتت موفق باشي دوست من!
دیس کردن هنره به شرط این که درست حسابی باشه...
ایشون اومده یه رپری که تقریبا همه قبولش دارن و محبوبیت عام پیدا کرده و هیچکس تا حالا ازش ایراد نگرفته رو هدف خودش کرده که مردم آهنگشو گوش بدن.
تمام حرفایی که به یاس می زنه هم غلطه... میگه: برو دیگه بالای طبقه دوازده داره دم از خودکشی می زنه
در صورتی که یاس هدفش از این جمله چیز دیگه ای بوده و همونطور که در آهنگ یاس شنیدید بعدش یاس می گه که این فکرا چرت و پرته و آدم باید قوی باشه و...
این که نشد دیس برادر من.
تازه ایشون تو دیس کردن یاس از سبک خود یاس تقلید کرده اگه دقت کنید می بینید دقیقا سبکش تو دیس کردن یاس سبک آهنگ های خود یاس هست.
yas_6969
16-06-2010, 17:38
کاملا موافقم
ایشون فقط میخواست با اسم یاس خودش و معروف بکنه یه اسمی در بکنه
آهنگ مارکوپولو و من فقط به جز دیس یاس گوش دادم رپ خوب میکنه ولی از این بهتر میتونه باشه اگه یکم مرد باشه و خوب فکر کنه
nafe-bandar
17-06-2010, 11:37
اون اولين كار حرفه اي بنيامين بوده مال Nسال پيش!
منم نگفتم درست بوده كارش هم آهنگ ضعيفي نبوده!
هر رپري از يه جايي شروع مي كنه حالا پيشرفت كرده نبايد بزنيم تو سرش بخواطره يه آهنگ!
ایشون فقط میخواست با اسم یاس خودش و معروف بکنه یه اسمی در بکنه
من موندم چرا سنگ ياس رو به سينه مي زني؟!
-----------------
دليل پيشرفت نكردن خيلي رپرا همينه كه مي زنيم تو سرشون تو فلان كردي فلان بودي ...
اگه بنيامين با ياس فيت مي داد ميشد پاچه خوار
ديسش كرده شده كسي كه مي خواد گنده شه!
الان كه سرش تو كار خودشه ميگه چرا اينطوري!؟!؟!
ايراني جماعت دوست داشتنيه!:40:
yas_6969
17-06-2010, 11:45
چرا مگه آمین یا نیما علامه یا... با یاس فیت دادن شدن پاچه خوار؟؟؟؟
یاس وقتی مصاحبش رو میینی واقعا متوجه میشی چقدر احترام به شنوندش و اون کسی که آهنگ و گوش میده میزاره و هیچ ادعایی نداره
این خواننده ارزش طرفداری کردن ازش رو نداره؟؟؟
ScKAT LeFT
17-06-2010, 12:37
بچه ماهشهره ؟؟؟
تو آهنگ مارکوپلو خودش میگه ....
اگر اینجوریه که بعد از بهنام صفوی و چاوشی و شماعی زاده و سندی و ... اینم به لیست خواننده های همشهریم اضافه میشه
جناب yas_6969 بیخیال دیگه بابا.
حالا بنده خدا به هر دلیلی اون دیس رو داده ولی بعد از اون کاراش پیشرفت داشتن و موضوع کاراشم خوب بوده و هنوزم خیلی جای پیشرفت داره.به خاطر یه آهنگ که دیگه نباید این همه ازش انتقاد کارد شاید الان پشیمون شده باشه که چرا اون آهنگ رو خونده.
وگرنه یاس اینقدر طرفدار داره که با 1000 تا دیس دیگه هم حالا حالا دوسش دارن.یکیش خود من که اگه خودشم بیاد بگه چکارایی کرده بازم دوسش دارم.
خواهش میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندین.
بنیامین رپر خیلی خوبیه به شرط اینکه به همین روال الانش بره جلو.
بچه ماهشهره ؟؟؟
والا تا اونجا که گوشای ما شنید تو اون آهنگ میگه که بچه شیرازه ولی الان تو تهران زندگی میکنه
nafe-bandar
17-06-2010, 12:55
خوب كه خوده ياسر عزيز هم گفت آمين دستش رو گرفت!
مطمئنا ياس از مردمي ترين رپرهاست!
رابطش هم خيلي با طرفداراش خوبه! اصلا منكرش نيستم
چرا داره اما بنيامين بعد اين همه زحمت چي؟ ارزش نداره؟
بنيامين شيرازيه يه مدت هم ماهشهر زندگي كرده
mohammad.moein
17-06-2010, 13:05
اون آهنگی که راجع به یاس خونده بود چرندیات محض بود
نه اون فلو ی یاس رو داره نه اون تکستهای باحال! بره بمیره
Alireza_SA
17-06-2010, 14:16
کلا از کسایی که میخوان با خراب کردن دیگران مشهور بشن خوشم نمیاد
nafe-bandar
18-06-2010, 12:21
نمي دونم شما در چه سطحي هستيد كه به بنيامين مي گين بره بميره ؟!
شما بلدي فلو بياي تكست بنويس من مي دم بنيامين ياد بگيره :46:
اگه شما هم ديس رو خراب كردن كسي مي دوني پس نبايد از زدبازي،پيشرو،هيچكس،... خوشت بياد...
يعني اصلا از رپرا خوشت نمياد ديگه
رپ گوش كردن واسه چيه !؟:20::11:
منم خیلی باهاش حال میکنم........
و دیس یاس هم به نظر من کار قوی ای بود.......با تمام احترامی که برای یاس و طرفداراش قائلم باید یه نکته بگم.......یاس از چیزایی میخونه که همه میدونن.......یه جورایی سبک و کاراش دیگه تکراری شده.....یعنی آهنگ بعدیشم 90% اجتماعی ـه........حالا چه راجع به فقر , خودکشی و... ..(این نظر من بود...)
و اینکه بنیامین از رپرای با استعدادی ـه که خودش خودشو بالا کشید......حالا آهنگ اولش دیس بوده.......باشه.......خیلی ها چون دیس یاس بوده حتی گوش نکردن........ولی توی ترک های بعدیشم قدرتشو نشون داد.......
در کل رپر خیلی خوبیه........
Alireza_SA
18-06-2010, 17:24
دیس یاس انقدر بی پایه و الکی بود که حیفه اسم دیس رو روش بذاریم
فقط یه سو استفاده بود
دیس یاس انقدر بی پایه و الکی بود که حیفه اسم دیس رو روش بذاریم
فقط یه سو استفاده بود
ولی با این حال من به عنوان یه دیس و یه ترک رپ قبولش دارم.........
حالا شما طرفدار یاس هستید.....باید طرفداری کنید دیگه !
یاس هم میتونست یه دیس بک بده تا همه چیز روشن بشه.......
پ.ن:خود بنیامین هم میگه که طرفدار یاس بوده.........
Alireza_SA
18-06-2010, 20:26
ولی با این حال من به عنوان یه دیس و یه ترک رپ قبولش دارم.........
حالا شما طرفدار یاس هستید.....باید طرفداری کنید دیگه !
یاس هم میتونست یه دیس بک بده تا همه چیز روشن بشه.......
پ.ن:خود بنیامین هم میگه که طرفدار یاس بوده.........
یاس دیس بک بده به این یارو؟
هه هه
اینجوری که این پسره از ذوق می مرد!
هفتاد شبانه روز جشن میگرفت!!!
بحث همینه اگه پیشرو و هیچکس و دیگران همدیگر رو دیس میکنن واسه اینه که هم تراز همن
همیشه آدم با کسی درگیر میشه که هم قدش باشه نه با یه الف بچه
فحش بچه صلواته.
فحش بچه صلواته.
پس چرا شما اینقدر سنگشو به سینه میزنین ؟
شما هم پس کاری نداشته باشید به بنیامین.........
nafe-bandar
19-06-2010, 00:19
بحث همینه اگه پیشرو و هیچکس و دیگران همدیگر رو دیس میکنن واسه اینه که هم تراز همن
پس شما هم نبايد درباره ي بنيامين حرف بزنين هم تراز اون كه نيستين ؟!
يادش بخير ياس هم يه زمان طرفداراي منطقي داشت...
راستي پيشرو كي هيچكس رو ديس كرد كه ما نشنيديم ؟!؟!؟!
yas_6969
19-06-2010, 09:47
توی یکی از آهنگ های خیلی قدیمیش پشرو این کار و کرده
Alireza_SA
19-06-2010, 10:23
این که گفتم پیشرو هیچکس و ... اشاره م به این بود
نه که همو دیس کرده باشن
اگه شما هم ديس رو خراب كردن كسي مي دوني پس نبايد از زدبازي،پيشرو،هيچكس،... خوشت بياد...
:
ولی از اینا دیس های معروفی شنیدین و همچنین دیس های ساسی و مخته و حسام استپس به اینها و ... که همه اینا تو کلمه دیگران که گفتم مستتر بود
باشه من کاری ندارم دیگه به این تاپیک
این جور که معلومه این یارو زمانی بندر بوده خلاصه بچه ناف بندر هم که اینجا هست (شوخی)
در پایان
به قولی خردشاخی که شد درخت بزرگ در بزرگیش سرسری منگر
ولی هنوز این بنی جون شما خردشاخ تشریف دارن
امیدوارم با تلاش و پشتکار و احترام به پیشکسوت به درخت بزرگ تبدیل بشه و همه تحسینش کنیم
والسلام
با تمام احترامی که برای یاس و طرفداراش قائلم باید یه نکته بگم.......یاس از چیزایی میخونه که همه میدونن.......یه جورایی سبک و کاراش دیگه تکراری شده.....یعنی آهنگ بعدیشم 90% اجتماعی ـه........حالا چه راجع به فقر , خودکشی و... ..(این نظر من بود...)
و اینکه بنیامین از رپرای با استعدادی ـه که خودش خودشو بالا کشید......حالا آهنگ اولش دیس بوده.......باشه.......خیلی ها چون دیس یاس بوده حتی گوش نکردن........ولی توی ترک های بعدیشم قدرتشو نشون داد.......
من طرفدار هیچکدوم از رپرهای ایران نیستم... یعنی اصلا چیزی که این خواننده ها می خونن و اسمش رو می ذارن رپ رو من قبول ندارم.
ولی سبک یاس رو با تمام مشکلاتش از بقیه ی خواننده ها نزدیک تر می دونم به رپ واقعی...
مگه هدف از موسیقی رپ غیر از انتقادهای اجتماعی و اشاره به مشکلات جامعه و کمبودهای فرهنگیه؟؟؟ همین چیزهایی که به قول شما همه می دونن ولی هیچکس ذره ای بهشون اهمیت نمی ده. وظیفه ی اصلی یک خواننده تو این سبک گوشزد کردن همین نکته هاست... حالا در کنار اینور آهنگ ها یارو چهار تا آهنگ با سبک ها ی متفاوت و شاد هم میخونه...
من اون اول که آهنگ دیس یاس رو از بنیامین شنیدم کارهای دیگشو گوش نکردم تا چند وقت پیش که این تاپیک زده شد... دیدم تو تاپیک تاکید شده که آهنگ مارکوپولو زندست قوی تر از بقیه آهنگ ها بوده... این آهنگ رو دانلود کردم و دیدم خیلی مونده تا بخوایم بگیم بنیامین با استایل متفاوت ... چون کاملا سبکش قدیمی و حتی می شه گفت ضعیف بود در حد آهنگ هایی که چهار پنج سال پیش خونده می شد...
nafe-bandar
19-06-2010, 12:00
ولی از اینا دیس های معروفی شنیدین و همچنین دیس های ساسی و مخته و حسام استپس به اینها و ... که همه اینا تو کلمه دیگران که گفتم مستتر بود
باشه من کاری ندارم دیگه به این تاپیک
این جور که معلومه این یارو زمانی بندر بوده خلاصه بچه ناف بندر هم که اینجا هست (شوخی)
بنيامين نه برادر منه نه از نزديك ديدمش
من بوشهرم اون ...
از حق دفاع مي كنم
در پایان
به قولی خردشاخی که شد درخت بزرگ در بزرگیش سرسری منگر
ولی هنوز این بنی جون شما خردشاخ تشریف دارن
امیدوارم با تلاش و پشتکار و احترام به پیشکسوت به درخت بزرگ تبدیل بشه و همه تحسینش کنیم
والسلام
الهي آمين .... :46:
من اون اول که آهنگ دیس یاس رو از بنیامین شنیدم کارهای دیگشو گوش نکردم تا چند وقت پیش که این تاپیک زده شد... دیدم تو تاپیک تاکید شده که آهنگ مارکوپولو زندست قوی تر از بقیه آهنگ ها بوده... این آهنگ رو دانلود کردم و دیدم خیلی مونده تا بخوایم بگیم بنیامین با استایل متفاوت ... چون کاملا سبکش قدیمی و حتی می شه گفت ضعیف بود در حد آهنگ هایی که چهار پنج سال پیش خونده می شد...
شما لابد همه ي آهنگ هاي ياس رو گوش كردين كه ميگين ...
نظر دوستان خيلي قابل احترامه و تا حالا كامل پاسخ داده باشم
اما راجع به اظهار نظر بهتره كل آهنگاش رو بشنوين
نظر شخصي خودم دلم گرفته از بهترين كاراش تو استايلشه
من نديدم آهنگ هاي چهار سال يا پنج سال پيش كسي همچين استايلي رو داشته باشه
نمي خوام بحثو بكشم راجع به موضوعي اساسي كه ياس هيچوقت بهش اشاره نكرده اما وظيفش رو توي همين مضموني كه شما ميگين مهمه انجام نداده
بازم سلام
خوب که من خواهش کردم که دیگه این بحث هارو ادامه ندین.:19:
ببینین دوستان من یاس رو از همه رپرا بیشتر دوستش دارم.چندتا دلیل داره یکیش اینکه من قبل از اینکه آهنگ دنیای بی رحم یاس رو گوش کنم اسم رپ میومد حالم بهم میخورد و فکر میکردم رپ همش مهمونی و رقاصیه.:13:
و بعد از گوش کردم اون آهنگ تمام آهنگاشو دانلود کردم و بعدش یواش یواش آهنگای رپرای دیگه رو دانلود کردم تا رسیدم به الان که غیر از رپ واقعی و اجتماعی حتی آهنگ های پاپ و بقیه سبکا رو ماهی یه بارم گوش نمیکنم.
یه دلیل دیگش اینه که من اعتقاد دارم یاس آهنگهاشو (البته نه همه آهنگهاش) باتموم احساس و وجودش میخونه جوری که هیچ خواننده ای تو هیچ سبکی ندیدم با تمام احساسش آهنگاشو بخونه.حالا شاید واقعا اینجوری هم نباشه.:8:
من کاری ندارم که یاس خوبه یا بد از هر نظر , مهم واسه من اینه که وقتی صداشو میشنوم که با تموم احساسش یه آهنگی رو میخونه یه حس خوبی بهم دست میده به همین خاطر هر چقدر بدیشم بشنوم واسم مهم نیست.و اگه کسی حرف بی ربطی درباش بزنه حاضرم تا هر جا که بشه باهاش بحث کنم و ازش دفاع کنم:46:
حالا بنیامین به هر دلیلی اون دیس رو داده.ما که به خاطر یه آهنگ نباید بگیم که رپر خوبیه یا بد اصلا هیچ خواننده ای رو با یه دونه آهنگ نمیشه سنجید میشه؟؟؟؟؟؟؟خواننده ها که فقط یه دونه آهنگ نمیخونن که.:41:
کی گفته که مارکوپو قویترین آهنگشه؟؟
ما فقط دربارش بحث کردم نگفتیم که قویترین کارشه.به شما و تمام دوستان میگم تمام آهنگهای بنیامین رو دانلود کنین و گوش کنین اونوقت میفهمین که رپر خوبی هست یا نه.
به جرات میتونم بگم که بنیامین یکی از رپرایی هست که کار ضعیف نداشته.:10:
در آخر هم از تمام دوستان خواهش میکنم که دیگه این بحث رو ادامه ندین و بازم میگم اول همه آهنگهای بنیامین رو گوش کنین بعد در موردش قضاوت کنین.
با سپاس از همتون.:11::40:
nafe-bandar
20-06-2010, 14:17
پادكاست تيريبون ويژه ي نوروز
البته اين قسمت فقط جاييه كه با بنيامين مصاحبه مي كنه و كاملا خودموني و فان هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اينم بگم كه اين تنها مصاحبه ي بنيامينه!
چون مي خواسته رابطش رو تمام مديرهاي سايت ها متعادل نگه داره تا اونجايي كه من مي دونم تا حالا با هيچ سايتي مصاحبه نكرده!
اينم چون پروژه ي بزرگي بوده و با رپرهاي بزرگي توش صحبت شده بوده قبول كرده ...
ميشه نتيجه گرفت كه به فكر شهرت از طريق تعريف سايت و اسم در كردن الكي نبوده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.