مشاهده نسخه کامل
: مشکل با مودم ADSL مدل TP-Link_W8901g
warmaster
10-06-2010, 23:15
سلام دوستان
حدود یک سال هست که دارم از مودم Wireless TP-LINK مدل W8901 استفاده میکنم یک مدتیه که مودمم خود به خود ریست میشه!!!نمی دونم چرا؟؟همین امروز دیدم مودم خاموش شده ,هر کارش کردم دیگه روشن نشد از برق کشیدمش 2 ,3 ساعت بعدش زدم به برق باز روشن شد!
میشه در مورد اینکه مشکل از کجاست نظر خودتون رو بدید!!
mortezaon
10-06-2010, 23:21
احتمالا پاورشه
اول تست كن ببين آداپتورش سالمه
اگه سالم بود پاورش مشكل داره
.
منم همین مدل رو دارم و این مشکل واقعا دیوونم کرده بود . 2 تا کار انجام دادم درست شد :
1- آداپتورش رو عوض کردم
2- آپدیتش کردم
warmaster
11-06-2010, 15:48
احتمالا پاورشه
اول تست كن ببين آداپتورش سالمه
اگه سالم بود پاورش مشكل داره
.
ممنون دوست عزیز,منظورتون از پاور چیه؟یعنی یک قطعه ی توش داره؟تعویض قطعش امکان پذیره؟
منم همین مدل رو دارم و این مشکل واقعا دیوونم کرده بود . 2 تا کار انجام دادم درست شد :
1- آداپتورش رو عوض کردم
2- آپدیتش کردم
ماله من سخت افزارش ورژن 3 نیست براش خیلی وقته آپدیت ندادن همین فریم ویر خودش آخرین ورژنه
داشتم Change Log فریمویر جدیده W8901G رو از سایت TP-Link می خوندم دقیقا همین مشکلات ماله من رو نوشته بود که در ورژن جدید بر طرف شده اما هر کار کردم نتونستم مودمم رو آپدیت کنم چون سخت افزار مودمم ورژن 3 نبود
این TP-Link ها مثل اینکه سخت افزارشون هم ورژن داره!!!!!
بابا خوب از اولش یک چیزی رو که می سازید مثل آدم بسازید
راستی شما آداپتورش رو از کجا تهیه کردید؟
قبلا یه م.دم یک پورت داشتم آداپتور همون رو گذاشتم
mortezaon
11-06-2010, 17:35
منظور از پاور ic داخلي مودم هست كه وظيفه برق رساني به مدار را انجام مي ده
.
shisho777
20-07-2013, 09:36
سلام دوستان من مودم tp-lik w8901 دارم میخوام رو پی سی با ویندوز ایکس پی نصب کنم ولی مراحل نصب اولیه سی دیش نصب قطع میشه و سیستم هم ارور زیر رو میده
there is as ip address conflict with another system on the network
کسی مشکلمو حل کنه یه دنیا ممنونش میشم:n03:
سلام دوستان من مودم tp-lik w8901 دارم میخوام رو پی سی با ویندوز ایکس پی نصب کنم ولی مراحل نصب اولیه سی دیش نصب قطع میشه و سیستم هم ارور زیر رو میده
there is as ip address conflict with another system on the network
کسی مشکلمو حل کنه یه دنیا ممنونش میشم:n03:
برای کانفیگ مودم بهتره از داخل تنظیمات پنل خود مودم با زدن آی پی آدرس 192.168.1.1 با یوزر نیم و پسورد admin از طریق run wizard انجام بدین
این ارور هم داره conflict میده یعنی از دو ip یکسان داره در سیستم استفاده میشه که این اتفاق میفته
حالا یا در local aera connection ست شده یا سیستمی که با سیستم شما شبکه شده این آی پی آدرس رو داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.