PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب گیاه مناسب

h_zaman06
10-06-2010, 20:33
با سلام ...
یکمی گشتم ولی نفهمیدم کجا باید پست بدم ... دیگه اینجا تاپیک زدم ... اگه اشتباهه شرمنده

راستش نمای روبروی خونه ما یبعد از ساختمان یک حیاط 5* 12 هست که انتهای اون دیوار ساختمان روبرویی هست که یک ساختمان سه طبقه هست

خوب دیدن این نمای روبروی خونه (منظورم سه طبقه آجر و سیمان هست) یکمی بی روح و خشک هست

من میخواستم توی حیاط یک گیاهی گلی چیزی بزارم تا بره روی این دیوار رو کم کم بپوشونه ...

در واقع منظورم یک گیاه رونده هست

یکی می گفت رز رونده بگیر .... اما فکر نکنم طولش به بیشتر از 3 متر برسه ؟ یکی هم گفت از گیاه های چسبان بگیر که همینطور خودش میره جلو (که البته چند نفری گفتند که توی این نوع مارمولک جمع میشه و این چیزا)

حالا میخواستم راهنمایی کنید که چه مدل گیاهی یا گلی یا درختی بگیرم که روی این دیواره رو بتونه بپوشونه و نمای روبرو رو سبز رنگ و یا گل و برگی بکنه و البته نگهداری راحتی هم داشته باشه و حشره و این چیزا هم توش جمع نشه ؟؟؟

با تشکر

باغبون
11-06-2010, 11:50
با سلام ...
یکمی گشتم ولی نفهمیدم کجا باید پست بدم ... دیگه اینجا تاپیک زدم ... اگه اشتباهه شرمنده

راستش نمای روبروی خونه ما یبعد از ساختمان یک حیاط 5* 12 هست که انتهای اون دیوار ساختمان روبرویی هست که یک ساختمان سه طبقه هست

خوب دیدن این نمای روبروی خونه (منظورم سه طبقه آجر و سیمان هست) یکمی بی روح و خشک هست

من میخواستم توی حیاط یک گیاهی گلی چیزی بزارم تا بره روی این دیوار رو کم کم بپوشونه ...

در واقع منظورم یک گیاه رونده هست

یکی می گفت رز رونده بگیر .... اما فکر نکنم طولش به بیشتر از 3 متر برسه ؟ یکی هم گفت از گیاه های چسبان بگیر که همینطور خودش میره جلو (که البته چند نفری گفتند که توی این نوع مارمولک جمع میشه و این چیزا)

حالا میخواستم راهنمایی کنید که چه مدل گیاهی یا گلی یا درختی بگیرم که روی این دیواره رو بتونه بپوشونه و نمای روبرو رو سبز رنگ و یا گل و برگی بکنه و البته نگهداری راحتی هم داشته باشه و حشره و این چیزا هم توش جمع نشه ؟؟؟

با تشکر
سلام دوست من:10: ،بنظرم گیاهی مثل موچسب یا عشقه گزینه مناسبی هستن ولی باید معایبش رو هم بدونین فرضا عشقه وقتی از حالت جوانیش خارج بشه ریشه هاش به داخل دیوار نفوذ میکنن و یا اگه هرس نشن سنگینی زیاد باعث میشه به دیوار اسیب برسه اگه واقعا وقت و حوصله دارین و میتونین هرس انجام بدین خوبه ولی باز من فکر میکنم در دراز مدت به دیوار اسیب میرسونه حالا اگه دوس داشتین میتونین شکلهای جالبی باهاش در بیارین مثل شکل لوزی روی دیوار نه اینکه فقط بفزرستین بالای دیوار امیدوارم منظورمو رسونده باشم یا یه کار دیگه میتونین انجام بدین مثلا به ژاپنی یا پیراکانتا یا شیر خشتو به شکل بادبزنی هرس کنین نمیدونم تا چه حد از باغبانی میدونین منظورم اینه که مثل یه بادبزن بزگ و چسبیده به تنه دیوار پرورشش بدین یا ا صلا یه راه دیگه بیاین چندتا میلهه های اهنی رو با شکل خاص مثلا لوزی یا توپی شکل کنار دیوار بگذارین و عشقه رو طوری هدایت کنین که روی دیوار نره و فقط روی این میله ها قرار بگیره یا همون رز که گفتین حتما که نباید بالای دیوار بره میتونین طوری هدایتش کنین که به تنه دیوار چسبیده باشه با یه شکل جالب مثلا لوزی . پیچ اناری هم گزینه مناسبیه برای بالا رفتن از دیوار البته باید بگم که به سرما ی شدیدحساسه و بهار گل های درشت زیبایی میده امین الدله هم گزینه خوبیه شرایط بد مثل خشکی و خاک شدیدا قلیایی رو تحمل میکنه

h_zaman06
11-06-2010, 13:02
ممنون از راهنماییت

تازه از گلخانه اومدم ... اتفاقا مسئول اونجا هم دقیقا صحبت شما رو کرد و گفت اگه موچسب رو ولش کنین به دیوارتون صدمه میزنه ... منم بی خیالش شدم ...
برای همین پیچ امین الدوله گرفتم و همینطور پیچ اناری ... البته یه مدل دیگه هم خودش داد که برگ هاش قلبی شکل هستند گفت فقط سبز رنگه و رونده هم هست ... دیگه با همینا ببینم چی کار میشه کرد

سپاس فراوان

SHILER.
12-06-2010, 12:22
ممنون از راهنماییت

تازه از گلخانه اومدم ... اتفاقا مسئول اونجا هم دقیقا صحبت شما رو کرد و گفت اگه موچسب رو ولش کنین به دیوارتون صدمه میزنه ... منم بی خیالش شدم ...
برای همین پیچ امین الدوله گرفتم و همینطور پیچ اناری ... البته یه مدل دیگه هم خودش داد که برگ هاش قلبی شکل هستند گفت فقط سبز رنگه و رونده هم هست ... دیگه با همینا ببینم چی کار میشه کرد

سپاس فراوان

دوست عزیز اگه می خوای نتیجه بهتری بگیری قبل از کشت مسیری رو که می خوای این گلها بالا برن رو یه سیم کشیه فنی کن.جوری که هم بتونه وزنشو در آینده تحمل کنه هم واسه هرس پیچ اناری راحت بهش دسترسی داشته باشی.درضمن بخاطر انتخاب پیچ اناری بهت تبریک می گم چون گلهای واقعا زیبایی داره ودر آینده ازش لذت میبری.از همین الان دنبال یاد گرفتن هرسش هم باش.

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

راستی یادم رفت بگم واسه زیره این پیچها می تونی از رز مینیاتور استفاده کنی.

باغبون
12-06-2010, 12:58
دوست عزیز اگه می خوای نتیجه بهتری بگیری قبل از کشت مسیری رو که می خوای این گلها بالا برن رو یه سیم کشیه فنی کن.جوری که هم بتونه وزنشو در آینده تحمل کنه هم واسه هرس پیچ اناری راحت بهش دسترسی داشته باشی.درضمن بخاطر انتخاب پیچ اناری بهت تبریک می گم چون گلهای واقعا زیبایی داره ودر آینده ازش لذت میبری.از همین الان دنبال یاد گرفتن هرسش هم باش.

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

سلام :20: میشه در مورد سیم کشی توضیح بدین چجوریه چند تا عکس اگه دارین ازش بذارین ؟ اخودمون میتونیم اینکار رو انجام بدیم ؟اگه اره سیمو از کجا باید بخریم جنسش چیه؟ممنونم:11:

SHILER.
12-06-2010, 16:32
سلام :20: میشه در مورد سیم کشی توضیح بدین چجوریه چند تا عکس اگه دارین ازش بذارین ؟ اخودمون میتونیم اینکار رو انجام بدیم ؟اگه اره سیمو از کجا باید بخریم جنسش چیه؟ممنونم:11:

عکس که ندارم.بله خودتونم می تونید.جنس سیمها از نوع گالوانیزه هست.نمی دونم تا الان دیدید که چجوری انگورها رو روی پایه ها بالا میبرن(دالان بهشت).پیچ اناری رو می شه زیره این پایه ها کاشت. در ارتفاع 1.5m ازسطح زمین بین پایه ها رو سیم کشی میکنن وپیچ رو روش هدایت می کنن.

SHILER.
12-06-2010, 16:43
اگه خواستی سیم بگیری به فروشنده بگو از همون سیم هایی که تو سقف گلخونه ها ازش استفاده می کنن ولی قویترش تا بتونه وزن رو تحمل کنه.

h_zaman06
12-06-2010, 16:55

سلام و ممنون از راهنماییت ... من همون روز کنارشون یه چوب یک و نیم متری زدم گیاه را دورش پیچوندم با یه نخ تقریبا محکم هم که با میخ به بالای دیوار وصل بود زدم به چوبه که در ادامه بیاد روی نخ و برسه به بالای دیوار ... حالا یعنی میگی این نخه تحمل نداره و باید جاش از سیم مفتولی استفاده کنم ؟

SHILER.
12-06-2010, 18:36
سلام و ممنون از راهنماییت ... من همون روز کنارشون یه چوب یک و نیم متری زدم گیاه را دورش پیچوندم با یه نخ تقریبا محکم هم که با میخ به بالای دیوار وصل بود زدم به چوبه که در ادامه بیاد روی نخ و برسه به بالای دیوار ... حالا یعنی میگی این نخه تحمل نداره و باید جاش از سیم مفتولی استفاده کنم ؟

واسه شروع جواب میده و گیاهت فرم اولیه رو میگیره ولی بعدا" که بزرگتر شد با یه باده ساده میافته زمین.چون این گیاهان حالت رونده دارن باید حتما" از قیم استفاده کنی.حالا واسه اینکه جواب بگیری 2 تا پایه فلزی قوی( با فاصله از هم )در چند سانتی دیوار (20-30)فیکس کن.فاصله این 2 تا پایه رو می تونی خودت تعیین کنی.ولی اگه فاصله زیاده تعداد پایه ها رو زیاد کن.فاصله اولین سیم از زمین1 تا 1.5 متر.فاصله سیمهای بعدی رو 1 بگیر.