مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد لپ تاپ های وایو
map.sanjaghak
10-06-2010, 19:13
یه سوال خیلی مهم برام پیش اومده که گفتم از اساتید اینچا بپرسم انشالله به جواب برسم ...
سوال اینه که الان تو بازار ایران لپتاپ های وایو سونی رو یه سری رو به اسم ساخت چین و یه سری رو به اسم ساخت آمریکا می فروشن ... نکته اینه که من وقتی کد لپتاپ های وایو چینی رو تو اینترنت سرچ می کنم یک عالمه لینک از تمام دنیا درباره اشون پیدا می کنم ولی وقتی کد های مربوط به لپتاپ هایی که میگن ساخت آمریکاست رو وارد می کنم (مثلا cw 2 qgx یا cw 2 rgx ) هر چی لینک پیدا میشه مربوط به لیست قیمت های شرکت های ایرانی هستش و هیچ اطلاعات خارج از ایرانی براش پیدا نمی شه ... حالا واقعا برام سوال پیش اومده که اینا واقعا ساخت آمریکاست یا اینا رو خودشون کانفیگ اش رو سفارش میدن و به اسم امریکایی می فروشن ؟؟؟ (آخه من تو سونی استایل امریکا حتی نتونستم این کانفیگ ها رو بسازم)
ممنون میشم اگه کسی می دونه جواب این سوال رو کامل بده ...
تولیدات سونی چین و امریکا در ایران پیدا میشه ، همه کانفیگ ها را در سونی استایل که نمیشه ساخت !!!!
در سایت سونی esupport می تونید مشخصات کامل نوت بوک های امریکایی مد نظر خودتون را پیدا کنید....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
map.sanjaghak
10-06-2010, 23:22
منظورتون اینه که جلوی اونایی که تو لیست قیمت می نویسن USA واقعا امریکایی هستن ؟؟؟
اگه اره پس چرا هیج جای دیگه تو اینترنت وقتی کدشون رو سرچ میکنی پیداشون نمی کنی ؟؟؟
map.sanjaghak
10-06-2010, 23:24
مثلا اگه سرچ کنید تو گوگل cw 2 qgx به غیر از سایت های شرکت های ایرانی تو هیچ جای دیگه لپتاپ وایو با این کد پیدا نمی کنید ...
map.sanjaghak
11-06-2010, 17:13
کسی نبود جواب من رو بده .........
چه جوابی می خواهید؟؟؟
افغانی که نیستن !
پس اون لینک سایت سونی من برای چی دادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
در اروپا هم با نام های دیگه عرضه میشند( پسوند ها فرق داره)
map.sanjaghak
12-06-2010, 15:00
چه جوابی می خواهید؟؟؟
افغانی که نیستن !
پس اون لینک سایت سونی من برای چی دادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
در اروپا هم با نام های دیگه عرضه میشند( پسوند ها فرق داره)
خب مشکل همینه دیگه ... تو لینکی که شما دادی تو مدل های cw اصلا من کد QGX یا RGX یا .... پیدا نمی کنم ...
سوال من اینه که این مدل ها واقعا ساخت آمریکا هستن ؟؟؟ اگه آره پس چرا اگه اسمشون رو تو اینترنت سرچ میکنم به غیر از سایت های ایرانی هیچ جای دیگه اثری ازشون نیست ؟؟؟؟
map.sanjaghak
17-06-2010, 15:42
واقعا کسی نیست یه جواب کامل بده به من ؟؟؟؟
من تو هیچ سایت معتبری کد لپ تاپ های وایو رو که ادعا میشه ساخت امریکاست پیدا نمی کنم .... اینا واقعا اسمبل شده تو امریکا هستن تا تو چین اسمبل شدن و فروشنده ها الکی میگن ؟؟؟
eramajid
21-06-2010, 11:12
vدر مورد لپ تاپ های سونی کارخانه سونی چین به صورت سفارشی کار می کنه.
من خودم 2 ماه پیش چین بودم آنجا سری های Y و S موجود بود که هنوز تو ایران نیامده بود. شما این مطلب و می تونین با مقایسه دو سایت 1 sony style USA
va sony style China
مقایسه کنید.
سری های S اصلا آمریکایی ندارند- در مورد سری های ایران رهجو همه این سری ها چین هستند . ایران رهجو سفارش دهند عمده محصولات سونی است.
تشخیص سری های آمریکا تا پارسال برای عامه مردم راحا بود سری هایی که عدد سه رقمی داشتند مانند FW190/Sr490/Sz740و....
هم اکنون سری های آمریکا که کلیه قطعات آن چین است و استانداردهای QC/CE آمریکا و اروپا را دارند لپ تاپ هایی هستند که یک بار از چین به سفارش آمریکا به آنجا فرستاده شده اند و دوباره از آمریکا صادرات شده به کل دنیا و ایران فرستاده می شوند.
این در حالی است که محصولی مه از آمریکا بخواهد صادر شود هم باید مالیات بدهد و هم باید از لحاظ کیفی در حد قابل قبولی باشد.
حتی بسته بندی های سری آمریکا با چین فرق دارد - کارتن مشکی غیر کاهی و چاپ خود آمریکا
در زیر لپ تاپ لیبل سفید رنگی حاوی تلفن سونی کالیفرنیا و سایت آن الحاق شده است
دویاره در زیر لپ تاپ در لیبل مشکی رنگ عبارت Made in USA With Foreign Components ذکر شده است
منبع
eramajid
21-06-2010, 11:17
و اما سوال جواب سوال اساسی اینه که شما در سونی نمی توانید Customize کنید کسانی در خود آمریکا با سفارش بسیار بالا در حد 1000 لپ تاپ این کار را می کنند و بعد از این سفارشات است که شما سری های مختلفی از سونی را می بینید مثلا CW2GGX , CW2JGX/CW2QGX
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.