ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد رشته گیاهان زینتی (ارشد)

ho3in_eblic
10-06-2010, 18:05
سلام به اساتید بزرگوار

راستش میخواستم از دوستان یک راهنمای بخواهم...

من علاقه زیادی به گیاهان زینتی دارم و میخواستم بدونم آیا کارشناسی ارشد، رشته باغبانی گرایش گیاهان زینتی ،بدرد میخوره؟!

من میخوام 2 سال از زندگیمو صرف تحصیل در این رشته بکنم آیا بازار کار داره این رشته!؟

ذر ضمن مدرک کارشناسی من زراعت هست..

و اینکه بهترین گرایش در رشته کشاورزی چیه؟

باغبون
11-06-2010, 10:21
سلام به اساتید بزرگوار

راستش میخواستم از دوستان یک راهنمای بخواهم...

من علاقه زیادی به گیاهان زینتی دارم و میخواستم بدونم آیا کارشناسی ارشد، رشته باغبانی گرایش گیاهان زینتی ،بدرد میخوره؟!

من میخوام 2 سال از زندگیمو صرف تحصیل در این رشته بکنم آیا بازار کار داره این رشته!؟

ذر ضمن مدرک کارشناسی من زراعت هست..

و اینکه بهترین گرایش در رشته کشاورزی چیه؟
سلام من فکر میکنم بر و بچ کشاورزی دور کار اداری رو باید خط بکشن مگر اینکه دکتری بگیرین و مشغول تدریس بشن .بنظرم گرایش باغبانی ازهمه کاربردی تره از این نظر که خودت بخوای یه کاری رو شروع کنی فرضا من بچه های صنایع غذایی یا خاکشناسی رو میشناسم که دنبال یاد گرفتن پرورش قارچ و یا پرورش گیاه زینتی هستن که خودشون یه کاری رو شروع کنن پس من به این نتیجه رسیدم که باغبانی از همه کاربردی تره چون راجع به پرورش قارچ یا پرورش گیاه زینتی و حتی میوه و سبزی اطلاعات زیادی بهتون میده .رشته باغبانی برا ارشد چهار گرایش گیاهان زینتی ،دارویی،میوه و سبزی داره که من فکر میکنم گیاهان زینتی و گیاهان داروییش از بقیه گرایشها بهتره حالا اینکه بدرد میخوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!ممن فکر میکنم از بقیه رشته های کشاورزی بهتره نظره شخصیه:20:

ho3in_eblic
11-06-2010, 17:01
ممنون باغبون جان

پس شما قکر میکنید که گرایشی که من میخوام در باغبانی انتخاب کنم گرایش خوبی باشه!

راستش من میخوام اینهمه خرج کنم برای دانشگاه آزاد نمیدونم ارزشه این همه خرج رو داره؟!

راستی کسی در مورد دانشگاه ازاد رشت اطلاعاتی داره؟!

باغبون
11-06-2010, 21:21
ممنون باغبون جان

پس شما قکر میکنید که گرایشی که من میخوام در باغبانی انتخاب کنم گرایش خوبی باشه!

راستش من میخوام اینهمه خرج کنم برای دانشگاه آزاد نمیدونم ارزشه این همه خرج رو داره؟!

راستی کسی در مورد دانشگاه ازاد رشت اطلاعاتی داره؟!

خوب شما که داری این همه زحمت میکشی چرا به فکر دانشگاه دولتی نیستی ؟ولی حقم داری چون واقعا تو رشته باغبانی دولتی قبول شدن سخته من خودم کشتم تا دولتی قبول شدم بالاخره خدارو شکر .من اگه جای شما بودم پولو خرج تحصیل تو دانشگاه آزاد نمیکردم چون واقعا تو رشته ما اگه این پولو صرف فرضا راه اندازی یه کاری مثلا گلخونه بکنی خیلی بهتره ولی شایدم من اشتباه میکنم نمیدونم والا مام با این رشته مون چی بگم هیچ نگم بهتره!

masoud 10
02-01-2011, 21:39
دوست عزیز باغبون جان
من می خواستم در رشته باغبانی شرکت کنم اگه میشه نام کتابها و منابعی که مطالعه کردید را نام ببرید