ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز کردن پورت USB سیستمی که تحت شبکه است

amirpers
10-06-2010, 00:42
دوستان
من نمی دونستم که سوالم رو اینجا مطرح کنم یا در قسمت شبکه . به هر حال با اجازه مدیران هر دو جا مطرح کردم.
من در جایی که مشغول به کار هستم ، سیستمهایی که موجود بودند و همگی تحت شبکه ، پورت USB هاشون رو بسته بودند و فقط سیستمهایی که پرینتر بهشون وصل بود دارای یو اس بی باز بودند. ظاهرا مسئولین نرم افزاری پیدا کردند و نصب کردند که تمام یو اس بی ها بسته شده اند و فقط پرینتر ها کار می کنند. یعنی قبلا سیستمی که پرینتر داشت ، دارای USB باز بود و وقتی فلش مموری وصل می کردیم کار میکرد اما الان به جز پرینتر هیچ چیز دیگه ای رو نمیشناسه .
می خواستم بدونم چطور چنین چیزی امکان داره و آیا میشه کاری کرد که فلش رو هم بشناسه ؟

iman129080
08-08-2010, 23:58
سلام

یه راهی رو من خودم کشف کردن که در صورتی میشه این کار رو انجام داد که به Run دسترسی داشته باشید. اگه دسترسی دارید خبر بدید تا باقی شو بگم البته تا حالا امتحانش نکردم و این از ترس مسئول شبکه بود.

nickel
17-10-2010, 14:31
میخوام بدونم چطوری میشه اینکارو کرد

niloofar.v
15-05-2014, 21:18
دوستان
من نمی دونستم که سوالم رو اینجا مطرح کنم یا در قسمت شبکه . به هر حال با اجازه مدیران هر دو جا مطرح کردم.
من در جایی که مشغول به کار هستم ، سیستمهایی که موجود بودند و همگی تحت شبکه ، پورت USB هاشون رو بسته بودند و فقط سیستمهایی که پرینتر بهشون وصل بود دارای یو اس بی باز بودند. ظاهرا مسئولین نرم افزاری پیدا کردند و نصب کردند که تمام یو اس بی ها بسته شده اند و فقط پرینتر ها کار می کنند. یعنی قبلا سیستمی که پرینتر داشت ، دارای USB باز بود و وقتی فلش مموری وصل می کردیم کار میکرد اما الان به جز پرینتر هیچ چیز دیگه ای رو نمیشناسه .
می خواستم بدونم چطور چنین چیزی امکان داره و آیا میشه کاری کرد که فلش رو هم بشناسه ؟

یعنی هیچ راهی نداره ؟

Mohammad King
16-05-2014, 11:17
یعنی هیچ راهی نداره ؟
این راهو تست کنید ببینید جواب میده:

کلیدهای Win+R را همزمان بزنید تا وارد محیط RUN شوید.
حالا عبارت REGEDIT را تایپ و OK کنید تا وارد محیط رجیستری شوید.
مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contor l\StorageD evicePolicies را پیدا کنید.
در صفحه راست روی کلید StorageDevicePolicies دابل کلیک کنید و مقدار آن را به 0 تغییر دهید.
حالا کامپوتر را ری استارت کنید.

Mohammad King
16-05-2014, 11:24
به لینک زیر هم سر بزنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقت کنید تمام کارها رو باید با یوزر ادمین انجام بدین