مشاهده نسخه کامل
: چرا و چرا؟
h1and1saman
09-06-2010, 17:39
یه سوال برام پیش اومده که نمی دونم جوابش چیه
من چندین بحث در همین جا رو در مورد آنتی ویروس های مختلف خوندم اکثرا در مورد آنتی ویروس ناد می گفتن که ضعیفه-نمی شناسه و یا خوب پاک نمی کنه-البته منم تقریبا با نظر دوستان موافقم چون سستم من چندین سری با وجود ناد بهم ریخت و واسه همین خلی وقته دنبال آنتی ویروس خوب می گردم
یه سوال برام پیش اومد اگه ناد بده و خوب نیست پس چرا اینقدر ازش استفاده می کنند.و همه جا آپدیت های ناد پر شده-کسی می تونه دلیلشو بگه
در ضمن واسه یه کافی نت چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد می کنید که استفاه کنم
مرسی منتظر جواب دوستان هستم
Dr Hannibal
09-06-2010, 17:52
یه سوال برام پیش اومده که نمی دونم جوابش چیه
من چندین بحث در همین جا رو در مورد آنتی ویروس های مختلف خوندم اکثرا در مورد آنتی ویروس ناد می گفتن که ضعیفه-نمی شناسه و یا خوب پاک نمی کنه-البته منم تقریبا با نظر دوستان موافقم چون سستم من چندین سری با وجود ناد بهم ریخت و واسه همین خلی وقته دنبال آنتی ویروس خوب می گردم
یه سوال برام پیش اومد اگه ناد بده و خوب نیست پس چرا اینقدر ازش استفاده می کنند.و همه جا آپدیت های ناد پر شده-کسی می تونه دلیلشو بگه
در ضمن واسه یه کافی نت چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد می کنید که استفاه کنم
مرسی منتظر جواب دوستان هستم
درگیر نکردن سی پیو و رم سیستم ===> اکثر کاربران دوست ندارن سیستم کندی داشته باشند
آپدیت کم حجم===> بالا رفتن هر ورژن آپدیت حتی با 2 کیلو بایت !!! ===> اکثر کاربران ایران هنوز دیال آپی هستند.
با توجه به این مزیت های نسبی کارایی جالبی رو هم داره.
h1and1saman
09-06-2010, 17:57
خوب دوست عزیز اینایی که گفتی یعنی چی؟نه آنتی ویروسی معرفی کردی نه دلیلی گفتی میشه سوال و بخونی بعد جواب بدی این متن آماده بود کپی کردی اینجا
درگیر نکردن سی پیو و رم سیستم ===> اکثر کاربران دوست ندارن سیستم کندی داشته باشند
آپدیت کم حجم===> بالا رفتن هر ورژن آپدیت حتی با 2 کیلو بایت !!! ===> اکثر کاربران ایران هنوز دیال آپی هستند.
به اضافه راحتی در پیدا کردن User&Password
*Batman*
09-06-2010, 18:30
سلام.
خوب دوست عزیز اینایی که گفتی یعنی چی؟نه آنتی ویروسی معرفی کردی نه دلیلی گفتی میشه سوال و بخونی بعد جواب بدی این متن آماده بود کپی کردی اینجا
نه دوست عزیز.ایشون نوشته ای رو کپی نکردن.بلکه مزایای آنتی ویروس NOD32 رو نام بردن.
NOD32 در بحث هوش مصنوعی جزء آنتی ویروسهای پیشگام هستش.
اما تو دو سه سال اخیر رقبای این آنتی ویروس پیشرفت خوبی داشتن و طرفدار پیدا کردن.
این قضیه یه کم محبوبیت NOD32 رو تحت تاثیر قرار داد.
برای پیدا کردن آنتی ویروس مناسب به تاپیک زیر مراجعه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dr Hannibal
09-06-2010, 18:38
تو این مدتی که اینجا هستم همچین حرف بی خودی ندیده بودم.
بلعکس بهتره خودتون ببینید چه سوالی پرسیدین
دلیلش
+
به اضافه راحتی در پیدا کردن User&Password
آنتی ویروس معرفی نمیشه ====> باید مطالعه کنی
لینک امضای من یه نمونه هست.
سلام
علاوه بر دلایلی که دوستان در پستهای بالاتر بهشون اشاره کردند یک دلیل مهم دیگه هم وجود داره و اون عدم آگاهی لازم در این زمینه
است ، خود من تا یکسال پیش فقط اسم کاسپر و نود و مک آفی رو شنیده بودم و وقتی نود رو آپدیت میکردم احساسم این بود که در مورد
آنتی ها خیلی میدونم ، اما پس از آشنایی با این اساتید عزیز فهمیدم که باید حالا حالاها شاگرد دوستان باشم ( البته اگه قبولم کنند )
اکثر دوستان من از طریق من با اسم سایر آنتی ها آشنا شدند و این در حالیه که سابقه اونها از من خیلی بیشتر هستش ، اکثر ما در انجام
کارهامون معمولا بدون مطالعه عمل میکنیم ، پس همونطور که دوست عزیزمون فرمودن باید یه مقدار مطالعه کنید و وقت بزارید و اینکه
اکثرا از نود استفاده میکنند اصلا دلیل قابل اتکایی نیست ، امیدوارم که مجموعه این پاسخها و تجربیات خودتون شما رو قانع کرده باشن .
موفق باشید
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
h1and1saman
10-06-2010, 18:23
حرف بی ربط نیست تو چندجا تو همین پی سی ورد خوندم که نود چه گندایی بالا آورده برای مثال ویروسی معرفی شده بود که اکثر آنتی ویروس ها مثل آویرا-کاسپر شناخته بودن ولی خود طرفداران ناد تست کرده بودن و گفته بودن که شناسایی نکرد
من پست های زیادی رو مطالعه کردم و تو خیلی جاها از آویرا و کاسپر تعریف شده بود و از ناد نه
دراین که سی پی یو رو درگیر نمیکنه حرفی نیست اما این یکی از مزیت هاست که آویرا هم داره ولی آیا این دلیل قانع کننده ای برای استفاده از یک آنتی ویروس هست؟؟؟
دوستان اگه می تونید برای کافی نت یه آنتی ویروس خوب معرفی کنید.فکر نمی کنم ناد از پسش بر بیاد استفاده نکردم ولی حس خوبی ندارم-در مورد بید خیلی تعریف شنیدم اما فکر کنم خوراکش سی پی یوه
سلام
اولین چیزی که آنتی ویروس باید داشته باشه ، قدرت هستش و سایر گزینه ها بعدا ارزش پیدا میکنند ، مگه اینکه سیستم ضعیف باشه ،
در مورد آنتی برای کافی نت هم اساتید محترم اگه لطف کنند راهنمایی کنند ، چون فکر میکنم یه خرده با موارد خانگی تفاوت داره ،
راستش برای خود من هم سئواله ، ممنون .
h1and1saman
11-06-2010, 19:32
خوب درست-شما هم استاد ما اگه خودتون بودید چی استفاده می کردید-اساتید فعلا به اینجا نمی رسند-نمی دونم به جواب سوالم می رسم یا نه
واسه کافی نت چه آنتی ویروسی نصب کنم(واسه سرور)-کسی نظر یا تجربه ای داشت لطف کنه بگه
cheshmak.a
11-06-2010, 23:30
بنظرم drhaniball نظر درستی دادن ایشون مزییتهای nod رو گفتن که دیگر انتی ویروسها یکجا با هم ندارند.
مثلا kaspersky خیلی قویه ولی از همه لحاظ سنگینه
بهتره شما برای کافی نت همون nod 32 ورژن 3 رو نصب کنید که هم سبکه و هم قوی(نسبتا)البته آویرا هم خیلی خوبه
من خودم کافی نت نداشتم ولی دیدم اکثر کافی نتها یا nod 32 ورژن 3 رو داشتن یا deep freeze میکردن
خوب درست-شما هم استاد ما اگه خودتون بودید چی استفاده می کردید-اساتید فعلا به اینجا نمی رسند-نمی دونم به جواب سوالم می رسم یا نه
واسه کافی نت چه آنتی ویروسی نصب کنم(واسه سرور)-کسی نظر یا تجربه ای داشت لطف کنه بگه
سلام
هر چند معرفی آنتی ویروس درست نیست اما شرط ادب اینه که سئوال شما بی جواب نمونه ، من سه تا ترکیب براتون
میگم انتخاب با خودتون
1 - جی دیتا بصورت ریل تایم و آویرا رایگان بصورت اسکنر .
2 - نورتون = = = = = = = = = = .
3 - کاسپر = = = = = = = = = = .
در مورد کافی نت هم یه کم تحمل بفرمایید دوستان راهنمایی میکنند .
Dr Hannibal
12-06-2010, 11:54
سلام
هر چند معرفی آنتی ویروس درست نیست اما شرط ادب اینه که سئوال شما بی جواب نمونه ، من سه تا ترکیب براتون
میگم انتخاب با خودتون
1 - جی دیتا بصورت ریل تایم و آویرا رایگان بصورت اسکنر .
2 - نورتون = = = = = = = = = = .
3 - کاسپر = = = = = = = = = = .
در مورد کافی نت هم یه کم تحمل بفرمایید دوستان راهنمایی میکنند .
بهترین ها هستند... اما اگه من مدیر کافی نت بودم نسخه فیریز استفاده می کردم.
بهترین ها هستند... اما اگه من مدیر کافی نت بودم نسخه فیریز استفاده می کردم.
سلام
یکی از دوستان مطلع در این زمینه ی بنده هم همین پیشنهاد رو دادن .
mohsenpj
12-06-2010, 14:13
من هم نظرم اینه که از دیپ فریز استفاده کنید و برای همیشه از شر ویروسها خلاص بشید. اگر اصرار دارید که از آنتی ویروس استفاده کنید نظره آقای امیر خان بهترینه.
موفق باشید
h1and1saman
15-06-2010, 19:56
با تشکر از همه دوستان-به علت امتحانات نرسیدم زود یر بزنم
آره من از دیپ فریز استفاده می کنم اما نمی دونم چرا بازم ویندوزم خراب می شه-کسی علتشو نمی دونه مگه با ری استارت همه چیز بر نمیگرده پس چرا کند و خراب می شه؟(از فریز 6 استفاده میکنم)
در ضمن چرا نود ورژن 3؟چرا ورژن 4 نباشه مگه 4 بهتر نیست پس چرا دوستان ئرژن 3 رو پیشنهاد می کنند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.