PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در هنگام انجام بازي هاي كامپيوتري

vahidreza2007
09-06-2010, 17:22
با سلام نمي دونم جاي سوالي كه مي خوام بپرسم اينجاست يا نه ؟ اگه نبود به بخش مربوطه منتقل شود تا من حتما به

جواب برسم . با تشكر .

اما سوال : چند وقتي است كه وقتي دارم با كامپيوتر بازي ميكنم بعد حدود نيم ساعت يا 20 دقيقه و گاها 40 دقيقه بعد كه دارم بازي رو انجام ميدم در همون حين كامپيوتر به حالت پاور سيو مود ميره و مونيتور سياه ميشه و هر چي كليك كنم يا اينتر و اسپيس و ... رو روي كيبورد بزنم اصلا فايده اي نداره و مونيتور تو همون حالت باقي ميمونه و به هيچ وجه ديگه نميشه برگردوند به بازي يا صحفه دسكتاپ و تنها راهش ريستارت كردن از روي كيس هستش . درايو كارت گرافيك رو هم اپديت كردم ولي باز همين مشكل رو كه جديدا به وجود امده رو دارم . نمي دونم ديگه بايد چيكار كنم يا مشكل اصلا از كجا مي تونه باشه .

مشخصات سيستم من هم به اين صورت هستش :

1-m.b:abit-ip35 pro -xe
2-cpu : intel q6600
3- vga : sapphire - 3870 hd - 512 mb - gddr4 -
ram : 3 gig ddr3
power 650 real acbel
ويندوز ايكس پي سرويس پك 3 اپديت جديد .

ممنون ميشم از دوستان كه براي حل اين مشكا به من كمك كنند . چون وسط يه بازي همچين زد حالي بدترين چيز ممكن هستش .

ess_1362
09-06-2010, 20:33
شما اول از همه سه تا شات از تبهای مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذار

بعدش هم با استفاده لز نرم افزار رایگان PRIME95 یک تست 15 تا 30 دقیقه ای از سیستم بگیر و دماش را هم با HW MONITOR که این هم رایگان هست کنترل کن و دمای ماکزیمم و مینیمم را به من گزارش بده

فقط توجه کن که اگر حین تست دما از 70 درجه رد شد تست را متوقف کنید

همچنین با نرم افزار GPU-Z دمای کارت گرافیک را در حالت عادی و همینطور در حین اجرای گیم به من گزارش بدین

vahidreza2007
09-06-2010, 21:16
سلام دوست من . چشم تا فردا من همه مواردي رو كه خواستين انجام ميدم و همين جا قرار مي دم ممنون از رسيدگي سريع شما .

vahidreza2007
10-06-2010, 11:33
با سلام دوست من . اينم مواردي كه خواسته بوديد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينم از موارد تست دما كه به مدت 10 دقيق زير فشار 100 در 100 قرار گرفت .

اينم خودم بگم در نهايت فشاري كه به سي پي يو اومد نهايت دما به 74 تا 75 درجه رسيد و در 4 دقيقه تست در حالت عادي دما نهايتا

روي 44 تا 45 درجه پايدار موند .

دماي كارت گرافيك هم كه از نوع سايلنت هستش در شرايط معمولي روي 50 درجه هستش .

فن استفاده شده از روي سي پي يو هم از نوع فن توربيني كه يه سال قبل حدود 30 تومن خريدم هستش كه خودم ازش راضي

نيستم شخصا . اينم مدل اين فن Cooler Master Hyper TX2 هستش .

vahidreza2007
10-06-2010, 11:42
راستي استاد من مدل فن cpu خودم Cooler Master Hyper TX2 هستش و اينم عكسش هستش

فكر ميكنم فن توربيني اين مدل اون كارايي اوليه خودش رو از دست داده مي خواستم ببينم مي شه فقط فن اين اين مدل رو عوض

كنم و يه فن جديد روي قسمت خنك كننده بندازم ؟

اگه اره ممنون ميشم بگيد چه فني بخرم و اينكه مهمتر ازاون چجوري روي خنك كننده نصب كنم چون جاي نصب روي خنك كننده اين

مدل وجود نداره و به نظرم بايد از اون مدل هاي فنر دار پيدا كنم كه اونم نمي دونم از كجا ؟

در كل مي خوام يه فني روي خنك كننده اينمدل بندازم كه علاوه بر كارايي خوب كاملا و در حد امكان بي صدا باشه .

يه فن 12 سانت گرين از مدل يولترا سايلنت هم مي خوام براي پشت كيس بگيرم ولي هر چي گشتم پيدا نشد ميشه راهنمايي كنيد

تو تهران از كجا ميشه پيداش كرد ؟

بازار رضا رو هر چي بالا پايين كردم پيدا نشد

در كل ممنون ميشم در اين مورد يه كمك اساسي به من انجام بديد . مرسي .

ess_1362
10-06-2010, 11:43
دمای پردازنده به مقدار جزیی بالاست!!

شما فن را باز کنید و و تمیز کنید و دو باره خمیر حرارتی (سیلیکون) بزنید و ببندید ببینید دمای پردازنده تغییری می کنه!؟

چون خنک کننده هم مدل بدی نیست و باید با این خنک کننده در فرکانس پیش فرض دما حدود 50-60 درجه در فول لود باشه!

البته دمای کارت گرافیک را هم در هنگام اجرای بازی کنترل کنید ولی تا اینجا معلوم شد که دمای پردازنده شما از حد مجاز بیشتر هست

تازه اگر با PRIME95 تست می گرفتی چون در تمام طول تست 100% فشار میاره حتما به 80 درجه میرسه

ess_1362
10-06-2010, 11:50
فكر ميكنم فن توربيني اين مدل اون كارايي اوليه خودش رو از دست داده مي خواستم ببينم مي شه فقط فن اين اين مدل رو عوض

كنم و يه فن جديد روي قسمت خنك كننده بندازم ؟منم نظرم همین هست البته یک احتمال هم میدم اون اینکه شما خنک کننده را خوب نصب نکردین و سینک به خوبی با پردازنده در تماس نیست

شما اول فنش را روغنکاری کنید و خنک کننده را هم باز کنید و خمیر سیلیکون بزنید و دوباره ببندید و تست کنید احتمالا مشکل شما حل میشه

بله شما می تونید فن خنک کننده را هم تعویض کنید

اگه اره ممنون ميشم بگيد چه فني بخرم و اينكه مهمتر ازاون چجوري روي خنك كننده نصب كنم چون جاي نصب روي خنك كننده اين

مدل وجود نداره و به نظرم بايد از اون مدل هاي فنر دار پيدا كنم كه اونم نمي دونم از كجا ؟
شما یک فن بین 10-15 تومن براش بگیرید کافی هست البته هم میشه با چسب قطره ای فن را به سینک چسباند و هم میشه با استفاده از گیره یا پیچ فن را به خنک کننده وصل کنید

تو تهران از كجا ميشه پيداش كرد ؟هم در بازار رضا هم در ایران

ولی شما همون کار اول را انجام بدین احتمالا مشکل شما حل میشه چون این خنک کننده مدل خوبی هست و حتی میشه با اون این پردازنده را تا 3.5 هم اور کرد

vahidreza2007
10-06-2010, 12:15
دمای پردازنده به مقدار جزیی بالاست!!

شما فن را باز کنید و و تمیز کنید و دو باره خمیر حرارتی (سیلیکون) بزنید و ببندید ببینید دمای پردازنده تغییری می کنه!؟

چون خنک کننده هم مدل بدی نیست و باید با این خنک کننده در فرکانس پیش فرض دما حدود 50-60 درجه در فول لود باشه!

البته دمای کارت گرافیک را هم در هنگام اجرای بازی کنترل کنید ولی تا اینجا معلوم شد که دمای پردازنده شما از حد مجاز بیشتر هست

تازه اگر با PRIME95 تست می گرفتی چون در تمام طول تست 100% فشار میاره حتما به 80 درجه میرسه

بله فن كه حتما نياز به تميز كردن و خمير زدن دوباره داره ولي مي خواستم اگه بشه كه يه دونه از اين فن هاي گرين سايلنت 12 سانتي هم براي انداختن روي همين خنك كننده به جاي فن خودش بگيرم . البته نمي دونم ميشه روش جا انداخت يا نه ولي به نظرم با فنر هاي مخصوص همين كار بشه به خنك كننده متصل كرد . حالا نمي دونم اين فن ها رو از كجا ميشه پيد كرد . ؟

در مورد كارت گرافيك هم يه تست الان با همين نرم افزار ازش گرفتم بعد 6 دقيقه دما به 101 درجه رسيد البته در
فشار
100 در 100 و فول اسكرين كه ادامه تست رو متوقف كردم .

البته مدل كارت گرافيك من سافاير سايلنت هستش و بدون فن .

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

منم نظرم همین هست البته یک احتمال هم میدم اون اینکه شما خنک کننده را خوب نصب نکردین و سینک به خوبی با پردازنده در تماس نیست

شما اول فنش را روغنکاری کنید و خنک کننده را هم باز کنید و خمیر سیلیکون بزنید و دوباره ببندید و تست کنید احتمالا مشکل شما حل میشه

بله شما می تونید فن خنک کننده را هم تعویض کنید

شما یک فن بین 10-15 تومن براش بگیرید کافی هست البته هم میشه با چسب قطره ای فن را به سینک چسباند و هم میشه با استفاده از گیره یا پیچ فن را به خنک کننده وصل کنید

هم در بازار رضا هم در ایران

ولی شما همون کار اول را انجام بدین احتمالا مشکل شما حل میشه چون این خنک کننده مدل خوبی هست و حتی میشه با اون این پردازنده را تا 3.5 هم اور کرد

به نظرتون ميشه اون فن گرين 12 سانتي رو با فنر روي ايم مدل سوار كرد ؟

والا من اين فن رو واسه اور خريده بودم ولي از همون اول نا اميدم كرد متاسفانه و از خير اوور گذشتم .

vahidreza2007
10-06-2010, 14:26
با سلام نمي دونم جاي سوالي كه مي خوام بپرسم اينجاست يا نه ؟ اگه نبود به بخش مربوطه منتقل شود تا من حتما به

جواب برسم . با تشكر .

اما سوال : چند وقتي است كه وقتي دارم با كامپيوتر بازي ميكنم بعد حدود نيم ساعت يا 20 دقيقه و گاها 40 دقيقه بعد كه دارم بازي رو انجام ميدم در همون حين كامپيوتر به حالت پاور سيو مود ميره و مونيتور سياه ميشه و هر چي كليك كنم يا اينتر و اسپيس و ... رو روي كيبورد بزنم اصلا فايده اي نداره و مونيتور تو همون حالت باقي ميمونه و به هيچ وجه ديگه نميشه برگردوند به بازي يا صحفه دسكتاپ و تنها راهش ريستارت كردن از روي كيس هستش . درايو كارت گرافيك رو هم اپديت كردم ولي باز همين مشكل رو كه جديدا به وجود امده رو دارم . نمي دونم ديگه بايد چيكار كنم يا مشكل اصلا از كجا مي تونه باشه .

power 650 real acbel

ممنون ميشم از دوستان كه براي حل اين مشكا به من كمك كنند . چون وسط يه بازي همچين زد حالي بدترين چيز ممكن هستش .

دوستان عزيز بالاخره كسي با اين توضيحات و اين مشخصاتي كه گذاشتم نمي دونه چرا اين مشكل پيش مياد از اساتيد بخش تقاضاي هم فكري دارم . مرسي .

ess_1362
10-06-2010, 19:23
نمي دونم اين فن ها رو از كجا ميشه پيد كرد . ؟

در مرکز کامپیوتر ایران به وفور پیدا میشه

در مورد كارت گرافيك هم يه تست الان با همين نرم افزار ازش گرفتم بعد 6 دقيقه دما به 101 درجه رسيد البته در
فشار
100 در 100 و فول اسكرين كه ادامه تست رو متوقف كردم .

البته مدل كارت گرافيك من سافاير سايلنت هستش و بدون فن .

کارت گرافیکتون هم دماش واقعا زیاد هست

اگر گارانتی داره ببرید برای تعویض اگر هم نداره باید به فکر یک کارت گرافیک دیگه باشید چون دمای نرمال این کارت نباید از 80 درجه بیشتر بشه

به نظرتون ميشه اون فن گرين 12 سانتي رو با فنر روي ايم مدل سوار كرد ؟

بله این کار شدنی هست هم با فنر هم با پیچ و هم با چسب قطره ای

vahidreza2007
11-06-2010, 11:27
سوال : چند وقتي است كه وقتي دارم با كامپيوتر بازي ميكنم بعد حدود نيم ساعت يا 20 دقيقه و گاها 40 دقيقه بعد كه دارم بازي رو انجام ميدم در همون حين كامپيوتر به حالت پاور سيو مود ميره و مونيتور سياه ميشه و هر چي كليك كنم يا اينتر و اسپيس و ... رو روي كيبورد بزنم اصلا فايده اي نداره و مونيتور تو همون حالت باقي ميمونه و به هيچ وجه ديگه نميشه برگردوند به بازي يا صحفه دسكتاپ و تنها راهش ريستارت كردن از روي كيس هستش . درايو كارت گرافيك رو هم اپديت كردم ولي باز همين مشكل رو كه جديدا به وجود امده رو دارم . نمي دونم ديگه بايد چيكار كنم يا مشكل اصلا از كجا مي تونه باشه .

power 650 real acbel

دوست خوبم بالاخره چيزي در مورد اين مشكل به نظرتون رسيد كه من انجام بدم تا بلكه از اين مشكل خلاص بشم .

راستي به نظرتون اسكرين سيور هم مي تونه عامل اين مشكل باشه ؟

يا چه عوامل ديگه چي مي تونه باشه براي بوجود اومدن اين مشكل و حل ان ؟

ess_1362
11-06-2010, 18:16
دوست خوبم بالاخره چيزي در مورد اين مشكل به نظرتون رسيد كه من انجام بدم تا بلكه از اين مشكل خلاص بشم .

در مورد پردازنده که به شما گفتم که خنک کننده یا فنش به خوبی کار نمی کنه یا با پردازنده به خوبی در تماس نیست

اما در مورد کارت گرافیک واقعا دماش بالاست!!

باید یا تعویض بشه یا یک فن هم روی گرافیک نصب کنید

راستي به نظرتون اسكرين سيور هم مي تونه عامل اين مشكل باشه ؟

خیر به این عامل ارتباطی نداره

يا چه عوامل ديگه چي مي تونه باشه براي بوجود اومدن اين مشكل و حل ان ؟

مشکل شما دماست

پس می تونه از تهویه کیس هم باشه

شما دو تا فن به کیس اضافه کنید بطوری که از جلو هوا را به داخل کیس هدایت کنه و از عقب از کیس خارج کنه