ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این حالت امنیتی ویندوز 7 رو چطوری غیر فعال کنم ؟

mahyarSAMSUNG
09-06-2010, 12:49
روی هر آیکونی که این علامت که دورش دایره کشیدم وجود داره یه سوالی از من میکنه که باید yes رو بزنم که برنامه باز بشه. ولی روی مثلا برنامه vlc که اون علامت نیست مستقیم برنامه باز میشه بدون اون سوال .

چه کار کنم تا برای هیچ برنامه ای این سوال رو نکنه . اعصابمو ریخته به هم . هم تو ویندوز 7 و هم ویستا :13:

این علامته :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم همون سوالی که هی میکنه :

join me
09-06-2010, 13:21
این مسیری رو که داخل عکس میبینی برو و تکمه ..... user account به پایین ترین حالت قرار بده ok کن حالا ریستار فکر کنم دیگه درست شده باشه....
:40::40::40:

vista7
09-06-2010, 13:50
روی هر آیکونی که این علامت که دورش دایره کشیدم وجود داره یه سوالی از من میکنه که باید yes رو بزنم که برنامه باز بشه. ولی روی مثلا برنامه vlc که اون علامت نیست مستقیم برنامه باز میشه بدون اون سوال .

چه کار کنم تا برای هیچ برنامه ای این سوال رو نکنه . اعصابمو ریخته به هم . هم تو ویندوز 7 و هم ویستا :13:

این علامته :

اینم همون سوالی که هی میکنه :

ولی از من میشنوید این کار رو نکنید،چون این یه قابلیت خوبی هست که به این ویندوز اضافه شده،مثلا اگه یه ویروسی، چیزی که پابلیشر اون مطمئن نباشه، سوال do you want to allow the following program to make change to this computer رو در پس زمینه نارنجی مینویسه یعنی فایل احتمالا خطرناک هست،ولی اگه پابلیشر مطمئن باشه تو پس زمینه آبی مینویسه،
من خودم حالت امنیتی رو توی حالا اول گذاشتم یه پله بالاتر از همین حالتی که جناب join me فرمودند ، البته در این حالت یه سوالی میکنه که فکر کنم بهتر باشه:46:

join me
09-06-2010, 16:59
آخه توی فروم همین آموزش نوشته بودن /شما راهی که این علامت رو برداره میدونین؟؟؟

pooryak
09-06-2010, 20:10
این حالت فقط تو ویندوز ویستا بود! 7 نداره من 7دارم ستینگ User Account Contorol روی از بالا دومی هستش یعنی defaultدر این حالت فقط وقتی سوال میکنه که نرم افزار میخواد در ویندوز تغییر ایجاد کنه

mahyarSAMSUNG
12-06-2010, 20:25
ولی از من میشنوید این کار رو نکنید،چون این یه قابلیت خوبی هست که به این ویندوز اضافه شده،مثلا اگه یه ویروسی، چیزی که پابلیشر اون مطمئن نباشه، سوال do you want to allow the following program to make change to this computer رو در پس زمینه نارنجی مینویسه یعنی فایل احتمالا خطرناک هست،ولی اگه پابلیشر مطمئن باشه تو پس زمینه آبی مینویسه،
من خودم حالت امنیتی رو توی حالا اول گذاشتم یه پله بالاتر از همین حالتی که جناب join me فرمودند ، البته در این حالت یه سوالی میکنه که فکر کنم بهتر باشه:46:

ممنون از شما ولی دلیل نداره که من روی برنامه ای که نصب کردم و بخوام بازش کنم هی اون سوال رو از من کنه . بعدشم اگه قرار باشه که حالت امنیتی ویندوز بدون هیچ گونه آپدیتی ویروس رو تشخیص بده دیگه آنتی ویروس این وسط پس چه کارست ؟ من خودم آنتی ویروس دارم که دقیقه به دقیقه آپدیت میشه و هر 10 روز یه بار full scan میکنم .
حالا اگه برای نصب برنامه میپرسه میشه تحملش کرد ولی دیگه برنامه که نصب شده نمیشه هی سوال کنه اونم برنامه tuneup که من ازش زیاد استفاده میکنم .
یه مشکل دیگه برام پیش اومده این برنامه برای برگردوندنه فلش های سوخته ترسند هستش که توی ایکس پی کار میکرد ولی الان وقتی میخوام بازش کنم این ارور میده :2:

ولی من admin هستم چکار کنم که این برنامه اجرا بشه چون توی ایکس پی اجرا میشد .:2:

join me
12-06-2010, 21:02
رو setup کلیک راست کن حالا Run as Administrator رو انتخاب کن

M A X I M U M
13-06-2010, 00:08
البته اگه یک آنتی ویروس قوی و کارآمد مثل بیت دفندر توتال سکیوریتی داشته باشید غیرفعال کردن این گزینه مانعی نداره چون این نوع از انتی ویروس ها که خیلی خوبه هر چند وقت یکبار بروز بشن بصورت خودکار تمامی این کارهارو انجام میدن

mina tina
13-06-2010, 13:35

سلام - منهم دچار شده بودم با کمک دوستان حل شد به مسیر زیر برو دیکه سوال نمکنه علامت هم میره

contrl panel/user Acconts/chang use Accont control setting/

درجه رو پایین ترین حد بیار/ok/پنجره مای کامپیوتر رو باز کن کلید Alt /

tools/folder option /view/Rwset folder/ریستارت حتمً بشه/

حالش ببر:11:

mahyarSAMSUNG
13-06-2010, 21:24
از همه ممنون همه مشکلاتم برطرف شد . چاکرتونم :11: