lvl@ster
08-06-2010, 22:36
با عرض سلام خدمت دوستان
همه میدونیم که مچ شدن سخت افزار ها خیلی مهمه تو کارایی سیستم
شاید یه کامپیوتری از لحاظ سخت افزاری خیلی بالا باشه ولی قطعاتش مچ نباشن و مشکل ساز بشه
من یک کیسی میخوام که اولا با ویندوز 7 فول سازگار باشه
سیستم تند تند هنگ نکنه
دمای قطعات بالا نره
گرافیک زیاد واسم مهم نیست (یک چیز متوسط)
هارد 500 باشه و نوعش را شما تعیین کنید با توجه به مچ شدن با دیگر قطعات
این سیستم کم کمش 15 ساعت در روز روشن خواهد بود و 5 ساعت کار اساسی ازش کشیده خواهد شد
(تقریبی گفتم) منظور از کار اساسی مثلا انجام دادن چندین کار واجب باهم مثلا از یک طرف دانلود . از طرف دیگه پخش موزیک از طرف دیگه باز بودن همزمان فتوشاپ و دریم ویور و ویژوال استدیو
تا حالا هر چی خریدم
یا هارد خراب شده یا پاور رفته یا رم خراب شده یا سی پی یو داغ کرده یا مادر بورد قاط زده
بالاخره پدرم در اومده از بس خرج گردم
یک سیستممی معرفی کنید که جواب کارهای بالا را بده و حداقل 1.5 سال یا 2 سال کار کنه
با تشکر
همه میدونیم که مچ شدن سخت افزار ها خیلی مهمه تو کارایی سیستم
شاید یه کامپیوتری از لحاظ سخت افزاری خیلی بالا باشه ولی قطعاتش مچ نباشن و مشکل ساز بشه
من یک کیسی میخوام که اولا با ویندوز 7 فول سازگار باشه
سیستم تند تند هنگ نکنه
دمای قطعات بالا نره
گرافیک زیاد واسم مهم نیست (یک چیز متوسط)
هارد 500 باشه و نوعش را شما تعیین کنید با توجه به مچ شدن با دیگر قطعات
این سیستم کم کمش 15 ساعت در روز روشن خواهد بود و 5 ساعت کار اساسی ازش کشیده خواهد شد
(تقریبی گفتم) منظور از کار اساسی مثلا انجام دادن چندین کار واجب باهم مثلا از یک طرف دانلود . از طرف دیگه پخش موزیک از طرف دیگه باز بودن همزمان فتوشاپ و دریم ویور و ویژوال استدیو
تا حالا هر چی خریدم
یا هارد خراب شده یا پاور رفته یا رم خراب شده یا سی پی یو داغ کرده یا مادر بورد قاط زده
بالاخره پدرم در اومده از بس خرج گردم
یک سیستممی معرفی کنید که جواب کارهای بالا را بده و حداقل 1.5 سال یا 2 سال کار کنه
با تشکر